- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Probert75
addikt
válasz
kaisers #11346 üzenetére
Látom megoldódott!
Itt meg letölthető az Ünnepnapok és Munkaszüneti napok naptár, ha az oldalon lejjebb görgetsz. -
Probert75
addikt
válasz
kaisers #10874 üzenetére
THX!
Van még egy indítási lehetőség annak aki Nova Launcher-t használ.
Kezdőképernyő hosszan érint/Modulok/Tevékenység asztalra húzása/Galaxy App Booster előtt kis piros nyíl és kiválasztani a lenyílóban lévőt.
Ez egy kicsit bonyolultabb, de lesz így ikon a főképernyőn. -
válasz
kaisers #7867 üzenetére
nem használtam, nem láttam teszteket az általad linkeltekről, de 95% hogy kamu. 1. árban 2. méretben nem olyan lesz mint a képen, tipikus kínai kamu képek.
hogy érted, hogy lehet használni a tollat? ugyan úgy mint bármi másik tokban. ami nem működik az az nfc.
vastagnak vastag, nehéznek nehéz. én csak pánik helyzetben használom. gyári fóliával kompatibilis, a korábban általam linkelt bestsuit-al nem (azt felszedte) -
Sitti
csendes tag
válasz
kaisers #7637 üzenetére
Minden energiatakarékos bizbasz ki van kapcsolva, nekem annyira nem fontos az akkuidő, ha olyan van powerbank rádug azt töltse.... viszont nagyon zavaró, hogy belvárosban nem lehet netezni, meg otthon is kínlódik de érdekes, hogy csak néha.... van hogy megy, semmi aztán meg gondol egyet és folyamatosan szarakodik. Igaz van egy felvetésem és a napokban igaznak bizonyult: a telekom nagyon kínlódik a hálózatával, folyamatosak a kissebb nagyobb problémák és dolgoznak a hibák elhárításán!!! Ez mind szép és jó, de legalább rendesen tájékoztatnának, mert van hogy már annyira felbasz, hogy a fasznak vettem akkor meg, most a teló a szar vagy a hálózat szolgáltatója. Van egy szolgálati samsung j3 2016 mobil. Azon van fullos 4g. Így csak van valami a note 10+al.
Legvégső esetben akkor nincs mot tenni samsung store és gariba húzzák újra vagy csere... -
Sitti
csendes tag
válasz
kaisers #7616 üzenetére
Szia! Nekem is hasonló hiba van, itt is próbálkoztam de sajnos nem tudtak segíteni.....
A jelenség: Debrecen vagy bàrmely nagyvárosban 4g+-ról gondol egyet a telcsi és átàll edge-re. Nem megy onnantól a net. Újabban már ha kínlódik a nettel akkor hívni és engem elérni sem lehet percekig.... ami bosszantó! Újraindítással pár percig visszaáll majd újra visszabutul E-hálózatra! Cseréltettem szimet, hálózati beállítás visszaállítás, másik foglalat, stb. Kedden viszem vissza a Samsung store- ba csináljanak vele valamit mert ez így kibaszottúl idegesítő!!! Szoftverezzék újra vagy nézzék meg a hálózati hardvereit, mert néha a wigi is átmegy !-jelesre és csak villog kínlódik, szarakodik. Nem mindíg, de rendszeresen! -
Ferike81
senior tag
-
válasz
kaisers #6226 üzenetére
Én:
1: Beszéd+net (céges)
2 : Beszéd (privát)
Mindkettőnél hívásvárakoztatás. Az 1-es SIM (céges) , nem elérhetőség esetén (mivel csak standbye,nem aktív) átirányítva 2-esre (ami privát) és ha ezen beszéltem ,láttam, hogy keresnek cégesen (nyílván azok a fontosabb hívások).
A 2-es (privátot) nem irányítottam át,ott elég volt az SMS értesítő , hogy kerestek. Így már kicsit bonyi is lett volna. -
Ferike81
senior tag
válasz
kaisers #6142 üzenetére
Bocsánat, meg is lett a hiba. A régebbi verzió nem ment rajta, de frissítéssel minden okés.
Egyébként az első benyomások nagyon jók. Ami meglepett az, hogy az S7 alaplaphibával megállt, de csinált egy automatikus mentést, így semmi nem veszett el, simán szinkronizált a Note-ra. -
TODI1111
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest