- Mobil flották
- Yettel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
válasz
FLD1987 #14090 üzenetére
Mindig volt iPhone-om, a Note10 mellett is, és tulajdonképpen amikor a Note-tól megváltam azért volt, mert észrevettem, hogy már sokkal kevesebbszer veszem a kezembe, mint az iPhone-t. A tollat az utóbbi fél évben nem vettem ki a helyéről.
iPhone 4S óta mindig volt Apple készülékem, 4s, 5, 5C, 5S, 5SE, 6S, 7plus, ezekből néha több is egymás után, majd 2nd gen SE -Ide furakodott be a Note10, amit nagyon nagyon szerettem, gyakorlatilag az egyetlen androidos készülék, ami meg tudott győzni, és most ez.Akkuja most nyilván, mivel új, jobban bírja, mint a Note és az előző iPhone is, kamera lehet, hogy visszalépés, de nem tudom. Az iPhone-ok szerintem mindig is kiváló képet lőttek, viszont a Note-nál volt néha, hogy többet vártam volna tőle, pl virágok fotózásánál.
Összességében szerintem gyorsaságot tekintve mindenképp előrelépés, és a munkám miatt nagy szükségem van Siri-re és az azzal való vezérlésre.
-
francz'70
senior tag
válasz
FLD1987 #7375 üzenetére
Be tudod állítani a névjegyzék app-on belül is. Nyisd meg az app-ot, baloldalt olyan középtájon van három kicsi vízszintes csík, megpöntyíted, utána jobb oldalt felül a fogaskerék ikont szintén, itt lesz a beállítás.
Amúgy van egy régi bevált módszer Samu telóknák, hogy a névjegyzéknél mindent egy helyre a vezetéknév rublikába kell beírni, és nem lesz gond a nevek megjelenítésével
-
spider80
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Mobil flották
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mesterséges intelligencia topik
- Kés topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged