- iPhone topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MiklosSaS #6727 üzenetére
Szűk 5 óra SOT? Sztem sovány
Facebook appot kinyírtad pl adb-vel?
-
-
-
-
MiklosSaS
nagyúr
-
válasz
MiklosSaS #5747 üzenetére
Nekem egyetlen rossz/fájdalmas élményem van a telefonnal kapcsolatban, mégpedig amikor a Samsung Store-ban a kártyás fizetés után megkaptam az sms-t
Viszont egyébirént teljesen elégedett vagyok, nagyon jó telefon/munkaeszköz.
Persze sajnálatos, hogy ennyibe kerülnek, de ha belegondol az ember, ez már jóval több, mint egy egyszerű eszköz. Telefon, multimédiás eszköz, GPS, stb. Az ember mindenhova viszi, mindenre használja, állandóan nála/vele van.
Asszonyból sem elégednél meg egy közepessel (mindenre értve, nem csak pl a kinézetre!), nemde? Naugye. -
zack
nagyúr
válasz
MiklosSaS #5739 üzenetére
Nem gondolnám, hogy a Snapdragon előnyt jelentene. Exynos-ban általában a DAC jobb cucc. Én pl kifejezetten kerültem eddig a Snapdragont, ha volt Exynos variáns is.
S-pen-ről lehet most azt gondolod, hogy nem fontos, amikor a Note1 megjelent, én is ezt gondoltam. Aztán Note2-öt kipróbáltam...Azóta kisebb kihagyásokkal Note felhasználó vagyok. Nyilván a toll nem kell minden művelethez. De amikor kell, akkor pótolhatatlan. Címet, telefonszámot, bármi hasznos infót felírni zár képernyőre menet közben...Nyilván szubjektív, de számomra pótolhatatlan.
Mindenki:
Nem kézbesítik ma a Note-om. Vicc. Telenor oldalán kiválasztható volt a szombati kézbesítés, de ma állítólag nincs kézbesítés a postánál.Hétfő...
-
bigsee
addikt
válasz
MiklosSaS #5739 üzenetére
Akkor ha már kinézted, mit vársz itteniektől...?
Térerő rendben van, Wifi is, akksi meg addig bírja, amíg nyúzod.... oszt kész... Exy vs Snapi téma többször ki lett vesézve. Ha kell Snapi, akkor ne vegyél Note-ot.
Ha kell a cerka, meg a 12 giggancs RAM, akkor vegyél...!
-
viera
őstag
válasz
MiklosSaS #5732 üzenetére
Nálam simán kibír egy napot mire töltőre kerül.
AOD reggel 6-23-ig be van kapcsolva,egész nap a Galaxy Watch-al kapcsolatban van.Wifi,mobilnet,helymeghatározás is egész nap aktív.A munkahelyen elég rossz a térerő és még így is kibírja.
Nekem ennyi elég,úgyis minden éjjel töltőn van. -
rizso
addikt
válasz
MiklosSaS #5732 üzenetére
Én nagyon szerettem a Note 10-et, imádtam a méretét, de az akksi elég karcsú volt, sokszor nem is értem haza vele, már munkában kellett töltenem. Most OP 7T Pro van, ennek baromi jó az akksija, mire fél 7 körül hazaérek este, még sokszor 50-60% van az akksiban, és már a méretét is kezdem megszokni. Ha nem zavar a Note 10+ mérete, én azt venném a helyedben, nem a "kicsit".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged