Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
VivienR
tag
Fura ez a töltő mizéria.... Nekem kB bárhonnan tölt (N10+), bár a régi töltők valóban gyengén töltik. Vezetekmentesen meg még az S7-es széria töltőjét használom, ott leginkább a kábellel szokott gond lenni, akkor valóban lassan tölt.
-
francz'70
senior tag
válasz
silvergod #7991 üzenetére
Megy vele a gyors töltés, DE...ez a töltő az S8+ hoz volt "kezdő csomag néven" és az S8+ töltőfejével használom, kábel volt hozzá a csomagban.
Tölti a N10+ t, a gyors töltéssel nincs gond csak a normállal ott állandóan feléled a kijelző
Hogy mennyire gyors a gyors töltés azt nem tudom, de még a ventillátor is bekapcsol úgy ahogy kell.
Csak pár napig használtam, amíg meg nem vettem az ep-n5200-öt. -
tuncsikg
csendes tag
A felvételre vagyok kíváncsi nem a kijelző képfrissítésére ami leginkább Hz-ben jelzik. Bocsánat ha nem voltam egyértelmű
-
tuncsikg
csendes tag
https://nanoreview.net/en/soc/samsung-exynos-9825
-
francz'70
senior tag
válasz
Jano_023 #7988 üzenetére
Elég válogatós, csak Samu vez.nélküli gyorstöltőim vannak ( ep-pn920, ep-ng930, ep-n5200) de csak az ep-n5200 vel megy tökéletesen (papíron ez való hozzá) a többivel szórakozik, de az az érdekes, hogy azoknál pont a gyorstötéssel nincs probléma.
A többi telóim (s8+, s6 edge+) bezzeg az összes töltővel tökéletesen működnek
-
Jano_023
őstag
válasz
francz'70 #7987 üzenetére
Elfelejtettem írni hogy gyári 25W töltő fejjel van, de próbáltam mással is azzal sem ment.
Bemegyek holnap egy Samsung storeba hogy ott kipróbáljam a többi felé töltőt és akkor kiderül hogy a telefon a szar vagy csak válogatós. Esetleg van itt aki a N10+ tudja ezzel N5100 gyorsan tölteni?
-
tuncsikg
csendes tag
Sziasztok!
A one ui 2.5-nél nekünk is lesz FHD 120fps? Meg a mikrofon beállítás is? Hiába kerestem youtubeon inkább csak a Notes applikációt találtam... -
Jano_023
őstag
Sziasztok, kérnék egy kis segítséget mert megőrulok.... Szóval az előző telefonomhoz volt egy csomó vezeték nélküli gyorstöltő, ezek közül egyik sem megy a telefonnal. Na de vásároltam egy Ep-N5100 Samsung gyorstöltőt. Ezzel mennie kellene mert azt írja 9v, 1.67A így ez tudja a 15W. De nem... Pedig a töltésnél ki van választva a gyors töltés is. Mit nézek be? Valakinek ötlet? Köszönöm
-
mnf2.0
újonc
válasz
rolandrepasi #7960 üzenetére
Szia, Note 10+ =
- rosszabb üzemidő, gyengébb kamera
+ gyorsabb, bizonyos appok jobban teljesítenek, az S-Pen szuper, Samsung 😀
Kb. ennyi pár nap használat után... -
beeep146
tag
Üdv!
Nagyon amatőr kérdés, de első Samsung.. :-)
A témázhatóság nekem új és próbálgatom. A gyári ikon pack-ot hogyan lehet visszaállítani?
Köszönöm! -
Probert75
addikt
Egy bugyuta kérdés.
A tol gombjának elrakáskor merre kell néznie? Felfele vagy mindegy, mert szimmetrikus.
-
xhege
veterán
A sima Note 10 esetén 2 simmel használva milyen SOT idők jönnek ki? Túl nagy igényeim nincsenek, de egy napra azért 4 óra SOT jó lenne.
-
válasz
Joe_Muad_Dib #7944 üzenetére
Nincs Note 10-em, de szerintem a biztonságos indítás opciót kapcsold ki. (settings -> Biometrics and security -> Secure startup).
-
glugi
aktív tag
Sziasztok!
Ősszel Note 10+-ra váltanék, ezzel kapcsolatban lenne 2 kérdésem:
a) Ez a széria is megkapja a Note 20-ak új/frissített jegyzetelős funkcióit? Feltételezem csak szoftveres update kell, de vajon ez csak az új sorozat kiváltsága lesz?
b) A másik kérdésem inkább prózai: szerintetek csökken még a hivatalos, normál garanciát érő ára a telefonnak, vagy hirtelen kivezetik? Szokott ilyet csinálni a Samsung? Bocs a hülye kérdésért, 20 évvel ezelőtt voltam a márkánál, a toll miatt jövök átSzóval, meddig lehet érdemes várni?
Köszönöm! -
bbendre
őstag
válasz
rolandrepasi #7964 üzenetére
Huh, a Note8ra En is a pen miatt váltottam. Neha visszatérek erre a vonalra(9 és 10+), és az elején nagyon sokat használtam a Pent de egy idő utan csak elvétve aztán el is felejtettem. Van pár funkció ami miatt néha most is kell(ene) de ritka. Egyszer mindenképpen kell egy Note mindenkinek szerintem.
-
Jano_023
őstag
Kifutottam az időből.
Olyan problémába futottam bele, hogy egyes üzenetek, emaileknél az értesítés nem jön meg időben. Párom írt és a tableten láttam, de a telefonra 20 percel késöbb jött meg. Mindkettő wifin van itthon. Ezt mi okozhatja ? Volt már valakinek hasonló ? -
rolandrepasi
tag
válasz
trish92 #7961 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Engem is a Pen izgat legjobban.. Kamerát nagyon szeretem, volt i11pro maxom is. 1 hétig... Nem tudtam a kameráját megszokni. Onnan jöttem vissza p30prora. De hajt a kíváncsiság a Pen felé legfőképpen. Akksi estig birja nekem annyi a lényeg. Na még agyalok
-
Jano_023
őstag
válasz
Szia, én pár napja váltottam. Igazából én is az egész USA mizéria miatt, a felröppent hírek miatt, hogy elveszítheti a biztonsági frissítéseket. Ez volt nekem az utolsó csepp.
Na de a lényeg. Én is egyet értek az előttem szólóval (Trish92). Az akkumulátor töltése lassabb vezetéken és vezeték nélkülin is, az élettartam szerintem a P30 Pronak sokkal jobb. Szerintem a Note10+ nagyon sok új funkció van, amit nem is értek még de valószínűleg az húzza le.
Szerintem a video felvételek, amit csinál a Note10+ jobbak mint a P30P, de a képekben nekem jobban tetszettek a P30P képei. Az első kamera viszont jobb a Note10+ mint a P30P-ban.
Ami szerintem a Note10+ mellett szól: S Pen, a képernyő szebb és nagyobb, a hangszórók sokkal jobbak, nagyon sok extra funkciója van amit vagy használsz vagy nem.
Igazából ennyi. Nekem még az Iphone 11 jött szóba, mert páromnak az van, de az nagy visszalépés lett volna szerintem.
Én nagyon sajnálom, hogy így jártak, de ha rendeződik a helyzet akkor biztos, hogy megyek is vissza.
Ez persze nem azt jelenti, hogy ez egy rossz készülék sőt. Csak nekem jobban tetszett a másik, de ez egyéni vélemény.
Ha valami érdekel még kérdezz nyugodtan. -
csubííí
senior tag
Van esetleg aki Xiaomi mi 10 vagy 10 pro-ról jött?
Véleménye?
Vagy aki ismeri a Miui 12 , annak a tapasztalata az One ui 2.1 összevetve?
Samu elég jól átlátható, sok kis apróság van ami jó benne. -
trish92
csendes tag
válasz
p30pro-ról note10-re. Nem tudom a plus mennyit adna az élményhez, de nekem nem érte meg... sajnálom a Huawei-t, hogy vége lesz
Sem kamerában, sem akksiidőben(samu nálam magától merül, pedig már mindent letiltottam a háttérben), sem teljesítményben nem hozza. A pen király! Egyébként meg várom, hogy legyen valami alternatíva... Nagyon-nagyon szeretnám szeretni, de nem engedi.
-
rolandrepasi
tag
Sziasztok! Van itt aki p30pro-ról váltott(nyilván van) pluszra? Ha igen akkor megírná a tapasztalatát?
-
Locuste
tag
Szisztok, Gyors kérdés, hogy napok óta nem tölt gyorsan a Note 10-em.
Volt már
- reboot,
- wipe cache, mégsem.
Természetesen saját samsung töltője!
Ötlet? -
axlfsi
veterán
válasz
Memmaao #7937 üzenetére
Ez erdekes, mert a lentebb linkelt tesztben pont az latszik, hogy 33% illetve 34%-rol tolt fel 64%, illetve 67%-ra (25W vs. 45W) - es itt van kemeny 3%-nyi kulonbseg, kesobb mar szinte semmi es a teljes toltottseget nullarol mindkettovel csontra annyi ido, 1h 6m alatt toltotte fel...
... na mindegy, nekem nyolc, de ezek alapjan - legalabbis Note10+ keszulekhez - totalisan felesleges es penzkidobas
-
bbendre
őstag
válasz
Joe_Muad_Dib #7922 üzenetére
Lehet, hogy tévedek de kapcsold ki a Multiple Usert. (Most nem Samsung van a kezemben, nem tudok tesztelni.) A beállításaid (AOD, login, stb) csak a Te user profilodban van elmentve. Amikor a telefont újra indul az usered minden adata titkosítva van és kell hozzá a feloldás, hogy hozzá férjen az adatokhoz azaz a tárolóhoz. Ha nem jelentkezel be újraindítás után és hívnak akkor csak a számot írja ki, de elvileg a kontaktot már nem tudja.
Nekem ez így van Pixelen, meg a zasszony Samsungjan is.
Mindkettőnek a telefon Encrypted.
Én erre tippelek. -
-
fzboxx
senior tag
válasz
Giorgio7105 #7927 üzenetére
En az aqua-nál vettem pár hete, jó áron...
-
Probert75
addikt
Most meg akciós a kisebbikre való CLEAR VIEW COVER a Samsung Store-ban.
-
beeep146
tag
Üdv!
Így 40 felett életemben másodszor kattant be hogy Samsung telefont vennék... :-) (1 hónapig S8+ volt évekkel ezelőtt..)
Egy Note 10+ lesz pár napon belül. Topicot végigolvastam, pár videót megnéztem a neten, ki vagyok kupálva.
Az lenne a kérdésem, hogy új készülék beállításánál a folyamat elején felkínálja, hogy egy másik (nyilván androidos) készülékről kábellel át tud vinni adatokat.
Milyen adatok lesznek ezek ha engedélyezem?
Nem csak Samsung készülékkel megy, ugye?
Oneplus 7T-ről vinnék át adatokat, de nem ragaszkodom ehhez a módszerhez ha gondot okozhat.Köszönöm a válaszokat.
-
válasz
Giorgio7105 #7931 üzenetére
Tudom, én 15be vettem pár hónapja... :D
-
Giorgio7105
tag
válasz
Hikvision #7721 üzenetére
"Sziasztok!
Csak egy apró szösszenet.... hátha valakit érdekel....
Sopronban "nyaralunk" éppen és beugrottunk a Sopron Plaza-ba, azon belül pedig egyebek között az Auchan-ba. Meglepetten tapasztaltam, hogy kapható náluk a Note10,10+ szériára gyári CLEAR VIEW COVER tok, amit hónapok óta már a Samsung boltokban sem lehet kapni( megjegyzem, nem olcsó,de cserébe tutti minőség)....!!! :-)" -
válasz
Giorgio7105 #7927 üzenetére
Ses-ben most akciós. 10 ezer Ft. Asszem csak a sima Notera, pluszra nem figyeltem.
-
Giorgio7105
tag
Sziasztok!
Csak egy apró szösszenet.... hátha valakit érdekel....
Sopronban "nyaralunk" éppen és beugrottunk a Sopron Plaza-ba, azon belül pedig egyebek között az Auchan-ba. Meglepetten tapasztaltam, hogy kapható náluk a Note10,10+ szériára gyári CLEAR VIEW COVER tok, amit hónapok óta már a Samsung boltokban sem lehet kapni( megjegyzem, nem olcsó,de cserébe tutti minőség)....!!! :-) -
Joe_Muad_Dib
tag
válasz
Joe_Muad_Dib #7924 üzenetére
ja nem, volt egy egy gyári visszaállítás is mert valamiért elbambultam az új telefon bekapcsolása után és továbbmentem a SmartSwitch lehetőségen ezért inkább gyári visszaállítást csináltam menüből és utána SmartSwitchel átköltöztem. Na mind1 ez van.
-
válasz
Joe_Muad_Dib #7922 üzenetére
FR volt? Gondolom most vetted...átköltöztél rá vagy 0-ról indítottad?
-
Joe_Muad_Dib
tag
Ok, végre megértettem köszi a türelmet!
DE
továbbra is fennáll hogy a note 10+ bekapcsolás után gyönyörűen betölti a zárolt képernyőt a kiválasztott órával, és amikor feloldom a kijelzőt mintával akkor gyönyörűen ott a kezdőképernyéő namost az N20U-nál, ha az újraindítás után akár 5 perccel később oldom fel a kijelzőt a mintával, akkor is még csak akkor kezdi el betölteni a kezdőképernyőt meg pl a beutifull widgets modulját. És nekem ez nagyon furcsa -
válasz
Joe_Muad_Dib #7920 üzenetére
Nem látod át az egész biztonsági mechanizmust....
Biometrikus azonosításhoz KELL egy pin kód, NEM SIM PIN. Ha esetleg nem ismeri fel az arcod, ujjlenyomatodat. Arra van a Pin. Értemzi?Nálam sem tölt be a telefon addig míg a Pin kódot nem írom be. Miután ez megtörtént indul a telo. Ennyi.
-
Joe_Muad_Dib
tag
Pin kódot ezer éve nem kérek. Már a Note4, S7, Note 8, N9, N10+ -omban sem volt
Viszont a biometrikust használom.
–------------–
Tehát ha bekapcsolommondjuk az automata újraindulást mondjuk csütörtök hajnali 2-re időzítve, akkor addig nem éled fel a telefon ammig fel nem oldom?? Azzal nincs bajom hogy fel kell oldanom, de hogy be sem tölt addig? Az már gátáz szerintem. A Note 10+ om szerintem nem így működött. Igen most sim nélkül kipróbáltam a N10+-omat, és ott is nyilván kér feloldókódot de ott pár pillanat múlva beáll arra az órára amit beállítottam és a telefon is él. A N20U-ámnál ez nem történik meg. -
válasz
Joe_Muad_Dib #7916 üzenetére
Tök rendben van. Biztonsági megoldás. Így indul a telefon ha van beállítva pin kód + valamilyen biometrikus azonosítás. Ezt max úgy tudod kikerülni ha a Pin kódot kiveszed, viszont akkor nincs biometrikus azonosítás.
-
TODI1111
veterán
válasz
Joe_Muad_Dib #7916 üzenetére
Biztonsági megoldás.
Akkor indul el a készülék ha a tulajdonos "elindítja". -
dkovizoli
addikt
válasz
Scooter #7911 üzenetére
Nekem ezek azért nem jelentenek semmit, mert nem tudjuk, hogy töltésközben lett-e használva pl. Lehet sötét szobában, kis fényerő, folyamatos filmnézéssel is hosszú sot-okat elérni. Láttam olyanokat, hogy 11 óránál több sot, de 12 óra alatt le is merült. Most akkor az jó? Nekem nem. Ráadásul nem is ez fontos számomra. Szóval kinek a pap, kinek a paplan.
-
Joe_Muad_Dib
tag
Na jó, muszáj itt is megkérdeznem mert N20 csopiban még nem jött válasz és azért itt, mert egyrészt N10+-ról megyek át N20U-ra nameg Android 10. Tehát a problémám:
Ha újraindítom vagy bekapcsolom a telefonom, akkor nem a kezdőképernyő jön be. hanem egy zárt képernyő, de nem az általam választott (sem az aod sem a zárolt képernyőmön nem ilyen az általam választott óra) órával hanem egy másik tipusúval. Ha feloldom a felodómintával, akkor kiírja hogy a "telefon indítása", de ez baromira nem jó, mert ha 5 percig várok a képernyő feloldásával, akkor is csak akkor indítja a telót.
Hátha valaki tudja mi a megoldás. Pls help! -
Jano_023
őstag
Jó reggelt.
Véleményeteket szeretném kérni. Venni szeretnék plusba a telefonhoz egy hálózati töltőt a gyári mellé.
Ezt néztem ki:
https://mobiltelefon-tolto.arukereso.hu/baseus/ccfseu907-02-p555224196/A gyári 25W vezeték nélküli töltésre használom ezt meg ha kell akkor a 45W gyors töltésre hasznánám.
-
Probert75
addikt
Azt látom, hogy mennyi idő van még hátra a töltöttségből. De azt nem, hogy a töltésről levéve mennyi ideje megy. Kiírja ezt valahol, mint a 9-es droid?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest