-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gjoco1
addikt
válasz
francz'70 #14707 üzenetére
Én egy jó hónapja cseréltem 20 U ra .
125 alkalmazás a gyáriakkal együtt . Ebben két Launcher + KWGT kezdőképernyő , amit magam szerkesztettem még a 10+ ra .
Laza két óra alatt ugyan úgy állt fel SmartSwich után , mint ahogy volt .
Pár alaklmazást kellett újra belakni . Nem nagy ügy . Valamikor rettegtem Én is egy vissza állítástól .Megvan gyorsan még úgyis , hogy egyedi minden nálam .
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
francz'70 #14701 üzenetére
A benne lévő kis akksi a végét járja. Amíg bent van a kapott töltésből el van, amint kiveszed kb fél percet bír, aztán lemerül. Hamarosan bent hagyva se fog működn és a telefon folyamatosan jelezni fog. Ki kell majd kapcsolni a funkciót és bele kell nyugodni, hogy csak mint passzív eszköz tudod használni (képernyő bökdése)
-
Shyciii
veterán
válasz
francz'70 #14102 üzenetére
Pioneer, francz'70
Köszönöm mindkettőtöknek! Eszembe nem jutott, hogy ilyet csinál a Samsung is ráadásul vezérelhető a telefonnal is + fektetve is rá lehet rakni, zsír
Gyors töltőm van hozzá, meg hosszú jó minőségű kábel is, így elég a bölcső. Mégegyszer nagyon köszönöm!
-
Shyciii
veterán
válasz
francz'70 #13814 üzenetére
Nekem jegyzetelés max a bevásárláskor van
A tips alklalmazást végignéztem, és jól is tettem, mert fény derült pár különbségre a többi telóhoz. Pl screen cast opció nincsen, illetve van, de arra is a Dex-et kell használni, és állítható hogy Dex legyen, vagy screen mirroring.
Egyelőre 2 "problémám" van vele:
- a root problémája, hogy tudjak játék beállításokat menteni. Itt elég körülmányes a root, mert akkor OTA nem működik, így Odin-nal kell havonta felrakni a romot, ami megint jóval kényelmetlenebb, mint más készülék 1db file-ból álló romja. Oneplus-omnál az OTA működik root alatt is, csak érzékeli, hogy rootolva van, így a teljes romot tölti le, felteszi, majd 2 kattintással fel lehet úgy rakni, hogy a root megmaradjon. Ez hiányzik.
- Másik gondom, amivel egyáltalán nem lehet mit csinálni, hogy hozzászoktam a felsőkategóriás Oneplusok 3 állású kapcsolójához az oldalán. Rém kénylemes azzal rezgőre, vagy némítóra kapcsolni, mint hogy feloldjam a készülékem, tapi ide-oda, hogy ugyanezt elérjem.
Ha ezen a kettőn túl tudok lépni, akkor megmarad a Note 10-es, ha nem, akkor újra a oneplus 7T Pro-t használom. -
Shyciii
veterán
válasz
francz'70 #13807 üzenetére
Apropó ceruza...Én alapvetőleg nem a ceruza miatt vettem most második telefonnak (talán lesz belőle első), és kipróbálva nem találom valami reszponzívnak ezt az spen-t, meg a megnézett pár funkció mint pl a jegyzet írás (ami ahogy elnéztem csak a samsung notejában működik, ergo kuka), gallériában nagyítás, kép váltása számomra teljesen felesleges bonyolítás, viszont az hasznos tudna lenni, hogy pl bármilyen csevegő alkalmazásban, mondjuk a Viber-ben a szöveget ne pötyögni kelljen, vagy swipe-olni, hanem spen-nel beírom, átalakítja az írott szöveget nyomtatottá, és úgy elküldi. Erre van mód?
-
csubííí
senior tag
válasz
francz'70 #12775 üzenetére
Igen, van ellentmondás, akkor miért is kerül bele ez a beállítás.
Én eddig ezt is (10+) és a volt készülékemet is úgy töltöttem, hogy 20% alá soha nem hagytam a merülést, hanem kikapcsoltam, felraktam töltőre és ameddig teljesen fel nem töltött (100%), nem vettem le. Így soha nem volt rátöltve. Ez most 1 éves, semmi különbség nincs az újkorához képest, legalábbis nem veszek észre különbséget. A volt készülékem anyukám használja kb. 5 éves. Máig így van töltve, és még jól bírja az akkuja, egy film alatt ami kb. 1,5-2 óra, még mindig csak 20% körül merül az akkuból. Szóval én maradok ennél a töltési megoldásomnál. Persze vannak akik ezt nem tudják így megvalósítani, szerencse, én megtudom.
-
_ak_
addikt
válasz
francz'70 #12520 üzenetére
Nem, nálam ez a céges appokban alapból így ment. Igaz nem a fordítás, hanem mondjuk a szöveg másolás vagy fájl mentés.
Nagyvonalakban, amikor csatlakozol a céges rendszerhez, akkor telepítesz egy házirendet is, ahol meg lehet szabni, mit lehet vagy mit nem lehet csinálni.
Arra nincs tippem, hogy nálad ezt mi hozhatta elő, de a társ topikban is volt ilyen pl. fényképezővel. Ott valami szenzor (?) volt kikapcsolva, szóval nem csak ilyen céges dolog hozhatja elő.
-
gjoco1
addikt
válasz
francz'70 #11668 üzenetére
Köszi ! Ez is lehet egy alternatíva.
Most nézem az Alzánál..........Mi az , hogy [diódákkal] ? -
Schuler888
senior tag
válasz
francz'70 #11212 üzenetére
Pont a 120Hz amit nem erzek meg annyira(persze baxott jó dolog, főleg amikor utana ujra kezembe veszem a noteot), mint a sokkal jobb uzemidot, tererot(!), na meg a kamerarendszer egy csoda... miota megvan csak azzal vagyok elfoglalva
a hatlap design a mattsag es az egész massziv tenyerbe illo fogasa meg nagyon emberesse teszi a N10+ 5G utan, egyedul a szogletesseg amit hianyolok a note utan
-
anonymus89
addikt
válasz
francz'70 #10465 üzenetére
Okés, köszönöm csak a logikát nem értem de ahogy mondani szokták nem kell keresni......
Az egyszerű dolgok híve vagyok talán a bőr tokkal szemezgetek.ollie: találtam bőrt jó áron tegnap éjszaka 2 helyen is egyik másik
Egy bajom van tegnap este 9-kor felöltöttem 91%-ra reggelre 83%-on állt, úgy hogy a telót még be sem üzemeltem és semmilyen adatkapcsolatra nem léptem fel mert még sim kártya sincs benne.
Ez normális gondolom ott áll az üzletben már 2019 vége óta mert 2020.januári frissítés van rajta.
Mit tegyek szerintetek? (azon gondolkozom 3 napon belül vissza viszem és egyezkedek a bolttal)F_Gergely: igen tudom persze olvastam valamit erről köszi
-
Jano_023
őstag
válasz
francz'70 #8989 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Jó tudni hogy ennyire megvagytok elégedve ezzel a készülékkel.Szerintem elég egyedi készülék. Már csak a mérete miatt is. És ugye ott van a sokat emlegetett ceruza.
Bevallom őszintén én note 3-mal kezdtem és imádtam. De abban sem használtam annyit a tollat. Itt is néha talán egy héten 4x 5x kerül elő. Nem kimondottan ezért választottam.De ha már itt tartunk ki hogy és milyen helyzetekben használja a tollat. Kíváncsi vagyok. Lehet egyes esetekről nem is tudok amikor tudnám használni.
-
Jano_023
őstag
válasz
francz'70 #7987 üzenetére
Elfelejtettem írni hogy gyári 25W töltő fejjel van, de próbáltam mással is azzal sem ment.
Bemegyek holnap egy Samsung storeba hogy ott kipróbáljam a többi felé töltőt és akkor kiderül hogy a telefon a szar vagy csak válogatós. Esetleg van itt aki a N10+ tudja ezzel N5100 gyorsan tölteni?
-
csubííí
senior tag
válasz
francz'70 #7813 üzenetére
Köszönöm neked és másoknak is a válaszokat, és hogy megpróbáltatok segíteni!
Nem szeretnék egy ennyire új telefont javítani.
Eméletileg még "beférek" a terméktől való elállási időbe, így hétfőn elállok a vásárlástól. Netes vásárlás volt.
Sajnálom, mert nagyon elégedett voltam vele.Az utóbbi kb.8 évben másik két gyártó telefonját is használtam. Ezt és a másik két készüléket is újonnan vettem, de sajnos nincs szerencsém, mert mindegyikkel az első pár hétben gond volt. Egyenlőre visszakérem az árát, aztán majd átgondolom mi legyen.
-
válasz
francz'70 #7608 üzenetére
Ugyan, nem gond.
Köszi, neked is. Nekem gyerekkorom óta rossz volt a szemem, kb. 12 éve volt egy lézeres korrekció, akkor kb. -6-ról nullázták a szemeim. Jó volt sokáig, utóbbi ár évben romlott vissza kicsit és erre jöttek még rá egyéb problémák.
A baj az,hogy most értelmes árért már nem tudom eladni, hiába vigyázott és rendes Samu Store-os készülék. De ez már az én gondom. -
mrThomi
addikt
-
mrThomi
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest