- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
JoseGee #6687 üzenetére
Fog ez terjedni, mint a vírus - nem vitás. És abban is biztos vagyok, hogy a most létező 4G lefedettségi lyukakból nem egyet 5G fog lefedni, nem a 4G infrastruktúra fejlesztése.
Csak ez ugye az elmélet: senki se akar belefutni a gyerekbetegségekbe (akksileszívás, stb), illetve sokaknál a dual-SIM gyakorlati haszna sokkal többet nyom a latban, mint az a kevés fehér folt, amit a 4G nem fed le (a gigabites sebességekre élvezkedést felnőtt emberek lévén hagyjuk).
-
nikilauda
senior tag
válasz
JoseGee #6388 üzenetére
Hasonló a véleményem. Múlt évben néhány hónapig egy Mi9 volt a fő telefonom. Szerettem, de szoftveresen mindig volt valami gond. Például hónapokig nem működött normálisan az automatikus kijelző fényerő szabályozás. Ez volt a legbosszantóbb. Aztán váltottam amikor az NFC-s fizetés néhány pénztárnál vacakolt. A következő egy S10+ volt és azzal hasonló gondom nem volt.
-
francz'70
senior tag
válasz
JoseGee #6185 üzenetére
Igen, itt már többen jelezték, hogy a kamera jobb lett a 10-es droidon. Igazából csak ez miatt frissítenék, (bár egyáltalán nem érzem olyan rossznak) mivel nagyon szuper a teló, így 9-esen is
Olyan SOT-okat produkál, annyira gördülékeny és gyors a rendszer, hogy egyszerűen nem hiszem el
Mondjuk nekem a plusz van, de ezek szerint a sima is jól teszi a dolgát -
-
válasz
JoseGee #5136 üzenetére
Én is sok évet használtam iPhone-okat. Aztán egy évet Note 9-et. Elégedett voltam, kivéve a droid idle fogyasztásával... A kis röccenéseket megszoktam nagyjából. Egyedül a feloldás után zavart, hogy szaggatva dob be a homescreenre.
Végül csak visszavágytam iOS-re, vettem egy iPhone 11-et. Megkaptam az áhított vajsimaságot, de aztán ott voltak a hiányzó dolgok is. Pl. helyalapú feloldás, biztonságos eszközök, hogy kiíja, mennyi idő múlva lesz feltöltve, hogy átdobjak képet tv-re, vagy egy kábellel tv-re kötve ott a dex és már nézem is róla a filme/sorozatot "hülyeTV-n". Hosszú még a lista, és ezért is jöttem vissza. Néha beszaggat, vagy kidob egy app, stb. de "van minden". -
madkiller
őstag
válasz
JoseGee #5136 üzenetére
Nem tudom ezt, hogy sikerült összehozni a fent említettekkel az előző pár samsungomon se találkoztam. A 12 gb ram még a tegnap elindított már számomra elfeledett appot is ott folytatja , ahol abba hagytam. Talán az s4/s6ba éreztem az általad említett bizonytalanságokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest