- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
Hali, segítsetek kérlek. Az SOT hol látható, hol tudom megnézni a napi képernyő időt? Köszi
-
fzboxx
senior tag
Utána olvastam...
How to take a bug report
To take a bug report from your Android device, you will need to enable USB debugging under
Settings > System > Developer Options
. On Android 4.2 and higher, the Developer options screen is hidden by default. You can enable this by following the instructions here.
To obtain a bug report from your development device running Android 7.0 and higher:$ adb bugreport bugreport.zip
For devices 6.0 and lower:
$ adb bugreport > bugreport.txt
Start analyzing!
You are all set now. Run
historian
and visit http://localhost:9999 and upload thebugreport.txt
file to start analyzing. -
Sz@r ez az augusztusi frissítés.
Eddig 20%-al jobban fogyaszt a telo. Tehát nap végére nem 50,hanem 30%-ra megy le az akku. Plusz app nem került fel a telora. Érdekes. Esetleg annyi hogy nem DBT hanem XEH rommal frissítettem,mert a DBT nem ment fel odinnal(valami hibája volt)
-
bcl
senior tag
válasz
Jano_023 #7882 üzenetére
A Kirin-t benéztem, de a N10-ről nem szóltam. Amúgy meg van ugye SD-s változat is a Note-ból, csak nem felénk. Itt érdekes lenne kipróbálni, hogy az SD-s változatot gyorstölti-e az Exynos-os töltöje.
Itt (egy régebbi, de kiindulásnak talán jó) összefoglaló a különböző gyorstöltési szabványokról.
[link]
Írják is, hogy a SuperCharge és a QC kompatiilis.Ahogy a Samu-féle AFC is, legalábbis a QC2-vel (az akkori verzió) - csak hogy magamnak válaszoljak.
szerk: Ez a Wikipedia cikk sem rossz, bár itt nem sorolja fel a QC-kompatibilis szabványok között a SC-t. Oh well, majd jön egy mérnök, és rendet rak. Én csak biológus vagyok...
-
bcl
senior tag
válasz
Jano_023 #7878 üzenetére
Igen, működött, mert mindkettőben Snapdragon SOC van, ami a Quick Charge szabványt támogatja. Ha pluszban nem talált ki okosságot a Xiaomi, meg a Huawei, akkor azt használják, így persze kompatibilisek lesznek.
Jellemzően nem gyári töltők támogatnak többféle szabványt is, Ugreen, Baseus, Rock, Blitzwolf talán a jobb kínai márkák.
-
Jano_023
őstag
válasz
TODI1111 #7874 üzenetére
Ohhh... köszi.
Újabb kérdés.
Kaptam a telefon mellé egy Samsung 25W adaptert.
Most próbáltam ki és valamiért nem tölt a vezeték nélküli gyorstöltő rendesen.
Amivel eddig próbáltam:
- Xiami gyors töltő 20W
- Huawei gyorstöltő 15WMind kettőt használtam a P30 Proval és működnek rendesen.
Onnan tudom hogy nem megy hogy ki és bekapcsolom a gyorstöltés funkciót és ugyan annyi időt ír töltésre a záró képernyőn.
Lehet hogy csak samsung gyors töltővel megy a többivel csak alapon megy ?
Köszi a segíséget. -
Jano_023
őstag
Hali, most lettem Note 10 plus tulaj és azt szeretném kérdezni, hogy normális hogy a rendszer maga a telefonon 27GB foglal? Jóformán semmi nincsen fent és így is 27GB elmegy rendszer memória néven. Köszönöm
-
válasz
kaisers #7867 üzenetére
nem használtam, nem láttam teszteket az általad linkeltekről, de 95% hogy kamu. 1. árban 2. méretben nem olyan lesz mint a képen, tipikus kínai kamu képek.
hogy érted, hogy lehet használni a tollat? ugyan úgy mint bármi másik tokban. ami nem működik az az nfc.
vastagnak vastag, nehéznek nehéz. én csak pánik helyzetben használom. gyári fóliával kompatibilis, a korábban általam linkelt bestsuit-al nem (azt felszedte) -
Hát ugye, ha nincs ez az egész, akkor biztosan nem adom el. Eddigi legjobb telefonom volt, az biztos.
Persze, ha végére érek a vizsgálatoknak, simán lehet, hogy visszatérek. Bár most elvagyok az i11-el, arra mindenképp jó, hogy kevesebbet nyomkodom, hisz jóval kevesebb dolgot is tudok megcsinálni rajta, mint amit egy Note-al megszoktam és használtam is. -
Jano_023
őstag
Hali új vagyok a képernyő időt hogy tudom megnézni nem találom csak hogy app szinten melyik mennyit eszik. Köszi a segítséget.
-
Probert75
addikt
-
törölt tag
Hello!
Vettem egy ilyen átalakítót. [link] Azt írja, hogy az sub eszköz nem támogatott. És nem is megy vele a füles. Miért? Valami extra kell ennek? Vagy csak gyári samsung-al fog menni? Már a samu is apple lett?
-
mizoli
addikt
válasz
Probert75 #7846 üzenetére
Az alkalmazások tulajdonságaiban van olyan, hogy háttéradat, mobiladat, roaming adat, wifi adat. Itt tudod kikapcsolni.
Vagy ha van olyasmi a beállítások között, hogy adatforgalom, hálózatkezelés, fejlett hálózatkezelés, akkor ott egyben láthatod az összes hálózati alkalmazást. Samsungon lehet, hogy másképp nevezik. -
Probert75
addikt
Az adathasználatot hogyan lehet felügyelni, hogy semmi ne használja a háttérben?
-
Capella
senior tag
Oké.
Én nem is kifejezetten a download mód pontos előcsalására írtam az adott kütyün, hanem az ütemezésre.
Az szokott lenni a gond, ha egyszerre akar valaki több gombot lenyomni, akkor sokszor a bekapcsolás érvényesül. Főképp, ha 3 gombot kellene pontosan egyszerre megnyomni, mint a Note8-amon. Ott a hangerő fel + Bixbyt szoktam előbb egyszerre lenyomni és csak azután a bekapcsolót a recovery menühöz.
Az állandó ki-be kapcsolásról azt feltételeztem, hogy itt is ez volt a probléma. -
xhege
veterán
Sziasztok!
Jelenleg a Note 10+, S10+ vagy S20+ lenne a legjobb választás üzemidő és fotózás szempontjából?
-
Probert75
addikt
Youtube vidókon mind a hármat nyomják egyszerre. Szóval hangerő fel+hangerő le+bekapcs.
-
Probert75
addikt
-
xhege
veterán
Bocsi a tudatlanságért, de mire jó ez a Knox?
-
bbendre
őstag
válasz
Probert75 #7819 üzenetére
bocs
"kapcsold ki a telefont. Nyomjd meg a Bekapcsoló és a Hangerő le gombot amíg meg nem jelenik a figyelmeztető képernyő, majd nyomd meg a Hangerő fel (folytatás). A képernyő bal felső részén megjelenik a" Knox Warranty Void : X (0x000X) ", ahol X a Knox száma. A telefon újraindításához ezen a ponton tartsd lenyomva a Bekapcsoló és a Hangerő le gombot, amíg a telefon képernyője feketévé nem válik és újraindul. "
Sajnos most nem tudom tesztelni valamint van még USB mód is.
Vagy ez a program segítet: [link] esetleg ez a Samsung kiadásában: [link] -
bbendre
őstag
válasz
Probert75 #7817 üzenetére
"Turn off the device. While device is off, Press the Power button, Volume Down, and Home buttons and hold until you see a Warning screen, press Volume Up (continue). At the top left of the screen you'll see "Knox Warranty Void: X (0x000X)" where X is the number of times Knox has been tripped. Your screen will say Do Not Turn Off Target, to reboot your phone safely at this point, hold the Power and Volume Down keys until your phone screen goes black and starts to reboot."
-
Probert75
addikt
Máris lenne egy kérdésem!
A KNOX számláló hogyan lehet megnézni, hogy 0? Szeretném tudni, hogy nem babrálták a telefont. -
csubííí
senior tag
válasz
francz'70 #7813 üzenetére
Köszönöm neked és másoknak is a válaszokat, és hogy megpróbáltatok segíteni!
Nem szeretnék egy ennyire új telefont javítani.
Eméletileg még "beférek" a terméktől való elállási időbe, így hétfőn elállok a vásárlástól. Netes vásárlás volt.
Sajnálom, mert nagyon elégedett voltam vele.Az utóbbi kb.8 évben másik két gyártó telefonját is használtam. Ezt és a másik két készüléket is újonnan vettem, de sajnos nincs szerencsém, mert mindegyikkel az első pár hétben gond volt. Egyenlőre visszakérem az árát, aztán majd átgondolom mi legyen.
-
Probert75
addikt
Sziasztok!
Újdonsült Note 10 tulajdonosként csatlakoznék a fórum.
Ha esetleg érthetetlen lennék, azért előre elnézést kérek. -
csubííí
senior tag
Amikor megvettem kb. egy és fél hónap, volt rendszer frissítés, utána egyből csináltam, azóta nem. Nehogy már egy ilyen telefonnál havonta keljen. Be is tenne!
A csatlakozási probléma pár napja van.
Viszont, új kora óta kevés, vagyis csak a közeli WiFi antennákat látja.Akinek van, összehasonlítaná más készülékkel, hogy mennyivel lát több vagy kevesebb WiFi jelet?
-
the_stig
tag
Ami nekem segített már, az az volt, hogy a random MAC használatot tiltottam. Nem vagyok annyira benne a témában, de a random MAC-et ebben az esetben nem tartom normálisnak.
-
csubííí
senior tag
válasz
bbendre #7801 üzenetére
Nem próbáltam tesztelni programmal, tudsz ajánlani?
Szerintem megoldani biztos nem fogja a problémát.
Gondolkodom, hogy elállok a vásárlástól, szervizeltetni nem nagyon akarnám. Egyébként elégedett vagyok vele."ollie" ugyan arról a helyről a táblagép és a teló. A lakásban mindenhol ez van, a telón csak amit látsz saját, a táblagépen pedig több hálózat. Igaz gyengébb a jel, de vannak, látja őket.
-
bbendre
őstag
válasz
csubííí #7800 üzenetére
Egyet még találtam amit most tesztelek random wifi leszakadás ellen:
1. Go to your network settings
2. Edit the network you're having trouble with
3. Go to the advanced settings
4. Under Privacy, change 'Use random MAC-address (default)' to 'Use MAC-address of this device'
Arra, hogy távoli wifit nem talál nincs õtletem, ha garis lehet érdemes elvinni szervizbe. -
bbendre
őstag
válasz
csubííí #7800 üzenetére
Ennyire talán nem, de sokan panaszkodtak akik pl egy Huawei-rõl váltottak.
Van aki szerint a Wi-Fi 6 kompatibilis antenna miatt nem megy rendesen az AC alatti szabvány. De amit írtál elêg extrém. Valamilyen Wifi analyzer programot próbáltál már teszteléshez? BTW most google Pixelen vagyok és az Android10 óta nekem is valamint sokan panaszkodnak a Wifi-re. Ilyeneket sajnos én is tapasztaltam. Remélem a 11 megoldja a stabilitási problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- E-book olvasók
- BestBuy ruhás topik
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest