- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
-
barcsajani
tag
válasz
mrThomi #7303 üzenetére
A sima Note 10 végig Hongkong-i CSC-vel volt mégis ment, ha tudom, hogy ez számítani fog akkor úgy kapcsolom be stimmel, már teljesen belaktam, úgyhogy ha ezen múlik akkor marad volte nélkül...
Neked meg se jelenik az opciók között vagy hiába kapcoslod őket be? Nekem itt van mindkettő csak egyszerűen hiába kapcsolom be, nem jön be a jel mellett a kis ikon.
-
mrThomi
addikt
válasz
mrThomi #7241 üzenetére
Valaki esetleg ? [7241]
Ma voltam bent a szolgáltatómnál és a biztonság kedvéért kaptam egy új simet, de tudtam hogy nem ez a baj mert haveréba működött a VoLTE hívás régi simmel is. Miután nem müködött, a csávónak mutattam, hosszasan telefonált majd annyit mondott, hívjak fel valakit 10 percig, majd csináljak egy hálozat visszalítást és működni fog, de meg mindig semmi. Uhye haverom a luxemburgi saturnba vette, és luxemburgi szolgáltatónál van előfizetése. Nekem ugyan ez csak én a telót a németországi saturnba vettem.
Neki látszik hogy picivel másabb a szoftver is mert a Kapcsolatok->hálózati módnál neki LTE/3G/2G szerepel, nekem meg 4G/3G/2G. Mind egy lényeg hogy hiába kalcsolgatom Ki-be, semmi nem jelenik meg, pedig a szolgáltatónál minden oké. -
Divinity
őstag
válasz
mrThomi #7235 üzenetére
The Mate 30 Pro also lacks an earpiece, opting to use the same "electromagnetic levitation" speaker as on the P30 Pro.
Ergo P30 is ilyen volt már, abba sincs fent hangszóró, akár a Mate 30 vagy P40 szériában.
Engedd el. Mint mondtam ha ott van és ilyen vékony a káva és az eszköz is akkor rezegni fog és pont. -
-
francz'70
senior tag
válasz
mrThomi #7230 üzenetére
A p40 pro az csak mono, egy hangszóró van alul
....úgy tudom.
Ennyi erővel a még meglévő s8+ om és s6 edge+ sem rezonál egy hangszóróval, és még sorolhatnánk, tehát a samu is megtudja oldani, nem ez a gond.
Szerintem a vékony felső hangszóró kialakítás miatt ez ilyen, elsőre kicsit furcsa de könnyen megszokható, már fel sem tűnik.De tényleg kicsit sokat problémázol rajta, ha nem tudod megszokni akkor csere, mert az összes note10/plus ilyen
-
Divinity
őstag
válasz
mrThomi #7227 üzenetére
Ha a Note 9-ből indulunk ki akkor még annak se járt le a két éve egyébként szóval ez egy fals megközelítés.
A hangszóró témát meg elengedhetnéd már, amíg értelmes(ebb) sztereó hangszórót raknak full kijelző eszközbe ami még vastagnak se tekinthető addig mindig lesz rezgés, a fizikát nem tudod megb-szni
-
francz'70
senior tag
válasz
mrThomi #7100 üzenetére
Nálam is a kamera körül rezeg jobban, a közepénél kicsit gyengébben.
Led cover hátlapot használok de azon keresztül is érződik rendesen, pedig nagyon masszív hátlap.
Előszőr engem is zavart de már megszoktam, észre sem veszem.
(....mondjuk ez miatt eleinte én is csak a keretet fogtam)
-
opr
nagyúr
válasz
mrThomi #7055 üzenetére
Telo tegnap megjott, eddig tetszik, de meg csak addig jutottam, hogy a regirol atmentettem az adatokat, raraktam az uveget (whitestone dome glass, nagyon kiraly, tokbarat, alig latni, hogy ott van es tokeletesen mukodik vele az ujjlenyomatolvaso), meg a tokot (vegul spigen tok lett), aztan mentem is aludni.
Ma csinalok meg nemi setupot, meg megcsinalom a tesztet majd melo utan.Eddig egy idegesito dolgot talaltam benne: Van megoldas arra, hogy a mappak a fokepernyon ne ilyen undorito teljes kepernyos modban nyiljanak meg, hanem csak akkorara, ami indokolt?
Mutatom, mirol beszelek:
htc:
samsung: -
M_AND_Ms
veterán
válasz
mrThomi #7049 üzenetére
Nem is kell se fizikusnak, se kémikusnak lenni, csak tényleg elég laikusként gondolkodni, hogy belássuk: ha a telefon be van kapcsolva, akkor mindig "történik" rajta valami, ami az akksit fogyasztja, hiába nem nyomkodod... ergo tökmindegy... ha azt akarod töltés közben ne legyen rajta fogyasztó, akkor kapcsold ki a telefont...de tovább gondolkodva rá kell jöjjünk: ezzel teljesen felesleges foglalkozni.
-
opr
nagyúr
válasz
mrThomi #7028 üzenetére
Hat, oszinten szolva nem tudom, hogy erre En fogok-e tudni valaszolni.
Az van, hogy nem tudom, hogy jelenleg konkretan mi a telefonomon a csengohang, annyira nem szoktam ugy hasznalni.
Ha olyan video van, aminek erdekel a hangja, azt vagy fejhallgatoval, vagy ha kozos elmeny, akkor nagy TV+HiFi komboval szoktam nezni. Hangero a telon le van veve, fitness/smartband jelez, ha ertesites vagy hivas jon, szoval oszinten szolva nem is tudom, mikor hallottam utoljara a telefonom hangjat.
Persze a kedvedert egy tesztet csinalok majd, de volt mar olyan telefonom, amit amikor odaadtam rokonnak es kiprobaltuk, akkor hallottam eloszor a hangszorojat. Meg telefonalni is a bt fulessel szoktam, ugyhogy meg azt se nagyon tudom, milyen, kb evente 1-2 alkalommal van olyan, hogy hasznalom, szoval nem tudom, mennyire lesz relevans a velemenyem. Olyat tudok mondjuk, hogy az U11-en berakom ugyanazt es megnezem, hogy van-e erezheto kulonbseg, ha igen, mekkora. Egy ilyen tesztet csinalok szivesen, ha erdekel a dolog. -
opr
nagyúr
válasz
mrThomi #7015 üzenetére
Nagyon regen volt mar, azota nem nyultam samsunghoz (plane, hogy sokszor ismerosok hasonlokrol szamoltak be ujabb telefonoknal is, meg akar par evvel ezelott is), de olyanok, mint:
microlaggok, nem micro laggok, random fagyasok/ujraindulasok, frissites nem ota volt, illetve de, csak erosen ajanlott volt nem ota modon csinalni, a feature-ok fele vagy nem mukodott, vagy esetlegesen, stb. Gyakorlatilag ugy ereztem, hogy az egesz telefonnal a fejlesztesi motto az volt, hogy minden projekt addig tart, amig a marketinges ra nem tudja irni a dobozra. Ezen a frissitesek meg ronthatnak, np, belefer.Szoval azota a samsungra nem igazan neztem jo szemmel, es oszinten szolva, ha lehetett valasztani barmi mast, akkor a barmi mast valasztottam. Ezen felul nem rajongok annyira az edge kijelzoert sem, ugy gondolom, hogy egy hatalmas adag eztra serulekenyseget ad a keszulekhez ugy, hogy cserebe nem ad semmit, mokusvakitason kivul.
Namost, ha lenne meg erdemleges, nem kinai (nekem szamit) gyarto a piacon, aki kepes normalis csucskeszuleket gyartani, valoszinuleg megint nem neztem volna a samsung iranyaba, de nem talaltam ilyet, ugyhogy az lett, hogy legyurtem a viszolygasom, megprobaltam a leheto legobjektivebben allni a dologhoz, elolvastam egy raklap tesztet, hozzaszolast, forumot, kerdezgettem mindenfele, es vegul ugy nezett ki a dolog, hogy ezeket a kezdeti dolgokat mara mar kinotte a samsung, ugyhogy kap egy ujabb eselyt.
Nagyon drukkolok, hogy igaz legyen, mert jartam mar ugy muszaki cikkel, hogy mindenki ajnarozta, aztan kiderult, hogy tele van hibaval es idegesito baromsaggal, csak a felhasznalok azt hittek, hogy az normalis, illetve mind ilyen. Szoval tovabbra is felek a dologtol, masreszt viszont nagyon tetszik, amiket olvastam a telefonrol, meg amiket youtube-on lattam, szoval remelem az lesz, hogy nemhogy legyuri az eddigi prekoncepcioimat, hanem ipponnal rakja oket az agyam hatso reszebe, es akkor kicsit kevesbe fogok derulatoan nezni az okostelefonos piacra, mert az utobbi ~5 ev nekem konkretan ijeszto volt, ahogy tuntek el/szuntek meg az alternativak.
-
csubííí
senior tag
válasz
mrThomi #7006 üzenetére
Én szintén így töltöm/töltöttem a készülékeim.
Nem igazán veszek észre számottevő/nagy akku romlást.
Nem véletlenül jelez a készülék 20% alatt, hogy alacsony a töltöttségi szint.
Van egy galaxy J5 2015, napi használatban, eredeti akku és az említett töltési móddal.
Még mindig egy film megnézése alatt 20-25% megy le az akksi szintből, pedig már 5 éves.Hozzáteszem, igaz nem is lett annyit "nyomkodva".
Volt hogy 1, de volt olyan is , hogy 2-3 naponta ment csak töltőre.
Rátőlve soha nem volt, és 20% alá se lett engedve soha az akksi, este ment töltőre , majd reggel levéve. -
Luser2000
addikt
válasz
mrThomi #6948 üzenetére
Buildszám : N975FXXU4CTE9
Android verziója : Q(Android 10)
Kiadás dátuma : 2020-06-06
Biztonsági javítás szintje : 2020-06-01
• Javítottuk a(z) Fényképező stabilitását.
• Javítottuk az Wi-Fi-kapcsolatot és annak stabilitását.
• Javítottuk a(z) Érintőképernyő stabilitását.
• Tökéletesítettük az eszköz biztonságát. -
bg612
tag
válasz
mrThomi #6961 üzenetére
Nekem egy szuper Sony 1000mx3 vagy valami nagyon ilyesmi a neve. Szerintem szépen szól. Mondjuk nem 2forintosdarab. Madzag nélkül, mert a Jack dugót már kihagyják a mostani telókból már egy ideje kihagynanak.
Biztosan van jobb is, majd áruljátok el, mert érdekel.
Ezen gyakorlatilag mindent lehet állítani. Magáról a fülesről tudsz érintéssel. Beállíthatod, hogy hol vagy és mit várjon ki a külvilágból
De H tudtok mondani jobbat, engem is érdekelne -
opr
nagyúr
válasz
mrThomi #6958 üzenetére
Nem bántásból, de miért akarod a telefonról üvöltetni a zenét?
Ha már ilyen igény van, bármilyen telefonnál szebben és hangosabban szól egy akár 10khufos bt gettóblaszter, ha már ilyennel akarod terrorizálni a saját és környezeted füleit. És még a telefon se merül, mint egy tégla.
(Mivel a kérdés arról szólt, hogy telefonról üvöltő zene, feltételezem, hogy kizárólag a hangerő a szempont, a hangminőség nem.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Samsung Galaxy S22 5G 128/8GB Pink Gold
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged