- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoseGee
tag
válasz
Tommy-1998 #11305 üzenetére
Nekem is volt hasonló problémám és idegállapotba is kerültem, hiszen addig hihetetlen jó felvételeket készítettem.
-
JoseGee
tag
Megnéztem a videót. Azt mondta a pszichológusom, most már megengedi, hogy kinyírjam magam
-
JoseGee
tag
Felpattintottam én is a 11-et, eddig semmilyen anomália nem jelentkezett. Összességében nekem tetszenek a változások, talán a híváslistás featuret kivéve.
-
-
JoseGee
tag
válasz
Oposzumtoszó #7387 üzenetére
Nekem általában zenélni szokott 😀 a zsebemben, hiába van bekapcsolva a véletlen érintés elleni védelem, plusz ujjlenyomat.
-
JoseGee
tag
Visszatérve az autós feloldáshoz, én toltam rá egy Bixby rutint, de így is van, hogy néha tojik a fejemre. Olyankor feloldom egyszer kóddal, (valamiért az ujjlenyomat nem sikerül az autós tartóban) és onnantól már nem zár le ha van bt kapcsolat a fejegységgel.
-
JoseGee
tag
Az 5G-nél gondoljatok arra is, hogy a szolgáltatónak nem kell kiépíteni kábeleket falvakba, kevésbé frekventált helyekre, hogy gyors netet és tv-t tudjon biztosítani.
-
JoseGee
tag
válasz
francz'70 #6293 üzenetére
Biztosítás nekem is van a telón, plusz vettem egy gyári szilikontokot, ami eddig, négy alkalommal tette a dolgát
Egész jól védi a sarkokat is.
A kinézet az szubjektív. Ha véletlenül rákérdeznek, hogy ez milyen teló, mindig bevakítom őket, hogy vagy Doggee, esetleg Cubot. Tokban annyira nem látszik, hogy mi van benne. -
JoseGee
tag
válasz
francz'70 #6182 üzenetére
Nem csak arra, úgy egészében mindenre ami a telefonnal kapcsolatos. Sokat javult a kamera például, az üzemidőt fogyasztást nem igazán nézegetem, mert ahhoz, hogy elégedett legyek, kevés a 3500 mAh, így ha merül, töltöm. De alapjába véve, minden szar be van kapcsolva, 4 e-mail fiók szinkronizálódik, szóval nekem teljesen jó, hogy estére még 35-40% van benne. Szoftveresen is javult az én megítélésem szerint, szóval jó kis cucc lett.
-
JoseGee
tag
Mi ez a Samsung Daily? Hová lett a régi holmi, a Bixby Home?
-
JoseGee
tag
válasz
Maxximus #5984 üzenetére
Én az ACR 33.1 samsung unchained verziót használom, eddig nem sok nyűgöm volt vele azon kívűl, hogy egy-két esetben, nem rögzíti a másik fél hangját. De ez ritkán fordul elő. Mondjuk a minap éppen rögzítette, amint a T-KOM-os lány home officban éppen lehúzta a budit, miközben tolta nekem a marketing bullshitjüket
Ja, Voda XEH. -
JoseGee
tag
6 hónappal idősebb a tv és a legutolsó szoftver van rajta. Azért ez az " ökoszisztéma" nem az igazi.
Viszont a cerkát imádom, használom is rendszeresen. Szép a forma, a kijelző. Kamerával is ki vagyok békülve. Igazából a hangzása sem rossz, pláne ha belemerülök egy filmbe éjszaka az ágyban és mindig átver a rohadék Dolby Atmos. Sokan mondják, hogy parasztvakítás, de nekem nagyon bejön, hogy a párna mögött is vannak hangok 😁
Összeségében jó készülék, csak ezeket a furaságokat nem értem. -
JoseGee
tag
válasz
icecave #5135 üzenetére
Használd egészséggel. Én még 4 hónap után is küzdök az androiddal. Nem értem, hogy ha feléled a kijelző, miért rajzol újra mindent az AppDraw? A Smart Lock sem áll a helyzet magaslatán. Egyszer hol eszébe jut, hogy neki feladata van, aztán meg nem. De olyan is előfordul, hogy be nem állított helyen hagyja nyitva a telefont.
Szóval az ilyen anomáliák pont nem hiányoztak az iOS után.
A legnagyobb mutatvány az volt, amikor a 4K videómat le akartam játszani, az ugyanilyen paraméterű Samsung tévémen és kiírta, hogy nem támogatott fájlformátum. Sikítva röhögtem fel. Ezt az apróságot az iPhoneom csont nélkül megugrotta ugyanezen a tévén. Mert, ugye a tvben ott az Airplay támogatás.
Nem tudom őszintén mit gondoljak ilyenkor. -
JoseGee
tag
Nem tudjátok, nincs valami widget szerű megoldás a sim kártyák ki-be kapcsolására? Kicsit macerás mindig a beállítasokban babrálni.
-
JoseGee
tag
válasz
eladogeppc #4053 üzenetére
Ha használtál volna almát, akkor kifejlődött volna benned a türelem, hogy nem kell elsőnek letölteni az új főverziókat. ..opjon vele más először
-
JoseGee
tag
válasz
eladogeppc #3598 üzenetére
Mondjuk ez elég nagy öngól a Googletől, hiszen az iPhoneomon hibátlanul működött. Vagyis, inkább minden google alkalmazás. Most a Noteomon a Youtube nem akar átmenni a tv-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Napelem
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bluetooth hangszórók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged