- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magyarított Android alkalmazások
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
Srácok ha valaki vezeték nélküli töltőt keres és hajlandó rá várni 1 hónapot akkor én ezt ajánlom. Ma jött meg és teljesen jó, gyors töltés is megy minden.
HUF 5,790.35 55%OFF | Original Samsung Wireless Charger Stand Fast Qi Charge For Samsung Galaxy S20/10/S9/S8 Plus/S7 Note10+/iPhone 11 Plus X,EP-N5200
https://a.aliexpress.com/_msb04Vd -
gjoco1
addikt
Sziasztok!
Elnézést a tudatlanságomért. Szertném megtudni,hogy mi a az eltérés.......
N975
N975F
N975FZSD között ?
Köszönöm! -
válasz
S e t h #8486 üzenetére
Sima USB C - HDMI kábel vagy adapter. Bármelyiknek kell működnie, itthon pl van UGreen meg Hama márkájú (adapterek).
Ezzel persze Dex módban fog működni a teló. Sima screen sharing szerintem kábellel nem megy, de Dex módban bármit meg tudsz nézni amúgy is.
Ez a Ugreen van itthon, tökéletesen működik: [link]
-
S e t h
nagyúr
Lenne egy kérdésem.
Házibuli olyan ingatlanban ahol nincs wifi, okostévé sincs, viszont van egy 4-5 éves lcd téve, hdmi csat. ok.
Milyen kábelt kell vennem, amivel tuti látok mindent a tévében, amit a telón is.
Nem akarok úgy akármilyen donglet beszerezni, ami nem tuti hogy működik.
Köszi! -
-
Forgo74
tag
Nyilván, azt már frissítés után megtettem.
És a frissítést nem OTA, hanem Odinnal tettem fel.IceQ én is pont ezt akarom elkerülni......
Eddig az összes Samsung Note szériánál amit használtam, előjött ez a hiba 1 év után....
És merülni kezdett mind!
Az összes Note telefont használtam amit itthon meg lehetett venni, kivéve 7. -
xhege
veterán
Én nem érzékelek látványos változást az üzemidőben. Mondjuk én elégedett voltam/vagyok vele.
-
Forgo74
tag
Érdekes amiket irtok, mert nekem brutál szar lett az üzemidő a frissítés után.
2 óta képernyőidő és 20% maradt.
Felhasználás ugyanaz mint előtte. -
torrrent
aktív tag
válasz
sompetike #8465 üzenetére
Ezt én is tapasztaltam. Most körülbelül megvan az egy teljes nap használati idő.
Kicsit utánanéztem a teló aksi használati "dolgait". Több appot tesz alvó üzemmódba amit nem használok és a netet is kevesebbet eszi. Kb nekem 20-25 javulás százalék.
Ha ez marad akkor visszaköveteljük a Note 10 és 10+ hivatalos forgalmazását a quasinote 20 helyett -
rehotom
csendes tag
válasz
Ferike81 #8036 üzenetére
Nos, ígértem beszámolok róla: megvolt a kijelző csere az Oktogon szervízben. 2 hetet vártam az alkatrészre, mert nem volt raktáron. Cserélték a keretet is, szóval most mintha új telóm lenne
Emailben egyeztettem, már ott elkérték a készülék színét.
92000 jó magyar forintot kértek érte...ne törjétek össze...
-
GeoJoe
senior tag
Nagyon tetszik az új vez. nélküli DEX. Tegnap lusta voltam hazavinni a laptopot az irodából, helyette otthon a kanapé karfájára kiraktam a mobilt, dex és touchpad indít és ment minden ahogy kell.
Arra van ötlet, hogyan lehetne asztali chrome-ot rárakni? A CH letöltésnél linuxnak érzi magát de azt ugye nem tudja futtatni.(a tabokat szeretném felül látni mint a gépen) -
sompetike
aktív tag
Amióta fent van one ui 2,5 brutálisan jó lett az akksi idő, kb min25% több marad mint eddig ugyanazzal a használati móddal...
-
Dj.Mike
senior tag
Nem értem a telekom frissítési mechanizmusát. Sammobilen napok óta fenn van a telekomos szoftver,de ota meg nem jelzi.
-
Divinity
őstag
-
-
iceQ!
addikt
3 éves LG okos tv-n megy a dex mód, wifin.
Nagyon jó. :D Ki milyen egér + billentyűzettel használja / használná a telot így?
-
Probert75
addikt
Azt meg lehet oldani, be lehet állítani, hogy mikor BT fülest használok akkor az email jelzés ne csak a fülesben halljam, hanem rendesen a telefonon is, mint a telefoncsörgést? Mert elég sokszor BT fülesen keresztül használom a telót, de van hogy a füles nincs mindig a fülemben, hanem az asztalon van és nem veszem észre ha mail jön.
-
xhege
veterán
Nekem egy nem okos LG tv és egy Mi Box van. A képernyő tükrözés megy , de a dex nem látja.
-
Pioneer
őstag
-
Sanci789
aktív tag
válasz
torrente777 #8431 üzenetére
Kösziiiiiii
-
Pioneer
őstag
Vicces, hogy a "vezeték nélküli Dex-hez Miracast kell" (a Samsung is azt írja), no meg 2019 utáni Samsung TV...
Nekem egy 2015-ös 4K-s Samsunk TV-m van, nincs telepítve a Miracast és mégis működik a Note 10 plus-on a vezeték nélküli Dex...
-
Spricccer
tag
Üdv.
Van egy [ilyen] androidos tvm. Tegnap frissítettem a telefont a smart viewvel továbbra is tudom tükrözni a telefont, de a wireless dex nem működik. Nem ismeri fel a tvt. Valakinek valami ötlet?
-
torrente777
tag
válasz
Sanci789 #8428 üzenetére
Galéria, beállítások, galéri névjegye, a verziószámot elkezded nyomogatni kb 10 szer vagy amíg fel nem ugrik 1 figyelmeztetés hogy beléptél a developer módba. Aztán vissza a menübe és megjelenik egy új menüpont:Gallery labs oda belépsz és mindent be tudsz állítani részletesen.
-
kaisers
aktív tag
Szeptemberi frissítés után mi okozhatja, hogy az edge képernyő a legnagyobb fogyasztó? 🤔
-
Sanci789
aktív tag
Ennél az új 2.5-ös rendszernél hogy lehet kiállítani, hogy a galériában ne kezdje el magától lejátszani a képekhez rögzített pár másodpercet? Plz valaki gyorsan, mielőtt elkezdem meghajlítani a telót
(úgy felb*sz ez)
-
-
HaliGab23
senior tag
Én újraraktam tegnap este az egészet Odinnal inkább, mert az OTA után voltak belassulások és melegedés...
Valami beakadhatott.Így most jó, de elment vele 2 óra.
-
válasz
F_Gergely #8415 üzenetére
Most nézem, nekem is eltűnt a Samsung pass!
Mondom a megoldást:
Beállítások kereső menübe beírod, hogy Samsung pass, ott a "biometrics azonosítás és biztonság menüben kiválasztod a Samsung pass-t, majd feltételek elfogadása, megadod a Samsung account jelszavad és újra jó lesz. -
F_Gergely
őstag
Frissites utan nekem eltunt a samsung pass. Ami azert cink mert nem tudom a jelszavakat es igy belepni se tudok sehova. A program elvileg fent van mert ha rakeresek latom az alkalmazasok kozott azonban parancsikonja nincs, es ha megnyitom a weboldalt nem ugrik fel az automata bejelentkezes. Valaki valami otlet, tipp?
Szerk.:
Hat ez qva jo, torlodott az osszes jelszavam es webhely bejelentkezesem a bongeszobol, a letoltott kiegeszitoket (hirdetesblokkolokat) is torolte.
Hat bmeg nem hiszem el..... Koszi samsung....... -
Felraktam a legújabb frissítést. Nekem továbbra is rezeg a telefon képernyő fotó készítés során.
-
torrrent
aktív tag
Nekem az új frissítés óta gépelésnél (SMS, VIBER) a prediktív szöveg billentyűzet panelen fent kicsit furcsább animációt játszik a szó amit ajánl nem baj, csak más is észrevette?
Illetve a Samsung Notes egy gyors feljegyzést (Nem a képernyőre) már oldalakra darabolja a feljegyzéseket, ez már zavaró esetleg valami megoldás? -
Pioneer
őstag
válasz
Pioneer #8401 üzenetére
Problem solved!
Amit nem mondott el senki: A PC-re is telepíteni kell a Your Phone alkalmazást a Misrosoft Store-ból és kell hozzá Misrosoft fiók is, sajnos anélkül nem működik.
How to use Microsoft Your Phone on your Galaxy smartphone
Szóval marad inkább a WiFi File Transfer Pro
-
Pioneer
őstag
Sziasztok!
OTA-n lefrissítettem én is a telót. Szerettem volna kipróbálni a Windows -összekapcsolást, de nekem nem működik egyik böngészővel sem. Wifi, Bluetooth be van kapcsolva, nincs Add block, teló újraindítva, wipe cache megvolt...
Az alábbi hiba üzenet jelenik meg minden böngészőben, ha a megadott linkre megyek:
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest