- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Mától édesapám nyúzza tovább a telót, én várok a Note 20 ultrára és átmeneti telefonnak nézek valamit. Köszi mindenkinek aki valamibe is segített és további jó használatot, találkozunk majd a Note20 topikba
-
mrThomi
addikt
Hohy tudom a magyar függetelten XEH romot feltenni a telóra ?7
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. A telefonomon most német független rom van. Viszem haza eladni, de elötte rá akarnám tenni a XEH magyar független romot, hogy müködjön otthon is a Volte hívás. Hogy tudnám rárakni ?
-
mrThomi
addikt
Kérdezném azoktól akik a kikapcs+hangerő fel gombokkal csináltak FR-t, hogy viselkedik a teló közbetlen utánna bekapcsoláskor ? Én a samung logot néztem vagy 5 percig, aztán meguntam és elkezdtem nyomkodni a bekapcsoló gombot és így magára talált a telepitő varázsló, de közbe a telefon meg majdnem olvadásig hevült. Nagyon forró volt ezért aggódtam mi a bánat van már. Csináltam utánna még egy FR-t rögtön, de ugyan ez...
-
mrThomi
addikt
válasz
Oposzumtoszó #7384 üzenetére
hogy tud feloldani így ? feloldás simitáson van ? mert nekem fingerprint + forma és azon tuti nem rágja át magát egy telefon sem
-
mrThomi
addikt
Nekem volt egyszer ilyen, de hála istennek nem volt messze a vevő, így masnap visszamentem, be-majd kijelentkeztem, fr, és mindenki örült. Azt akarta hogy adjam meg a jelszómat és a felhasznalómat és majd ő megoldja, de abba én nyilván nem mentem bele
-
mrThomi
addikt
válasz
barcsajani #7331 üzenetére
Neked az ORO(orange), vagy ROM(független) nevü csc kódók közül kell valamelyiknek aktívnak lennie
-
mrThomi
addikt
válasz
Még nem csináltam meg a visszaállítást, de a napokba megpróbálom. Elviekben nálam sikerülnie kell mert benne van, de majd kiderül
-
mrThomi
addikt
válasz
Igen ez így nem fog müködni sajnos, mert az elérhető csc kódok közül 2 tajvani van benne. Gondolom maga a szoftver is csak ezeket támogatja, így egy masik kellene rátenni, vagy rootolni a telót, de ebben nem tudok segíteni, mert már 10 éve nem mókoltam telót. Nézz fel tényleg a volte topikba és érdeklődj. Nekem így néz ki és látszik hogy benne van minden csak valamiért a német aktív [link]
-
mrThomi
addikt
válasz
barcsajani #7326 üzenetére
*#1234# és küldj egy képernyőképet
Majd teds fel a Sammobile Phone infot és a CSC KÓD fület is küld be -
mrThomi
addikt
válasz
barcsajani #7324 üzenetére
De neked a kapcsolati beállításoknál sem jelenik meg mint opcio nem ?
-
mrThomi
addikt
válasz
barcsajani #7306 üzenetére
Én lehet hogy a napokba megpróbálom, mert 2 hét múlva viszem haza magyarba faternak a telót, bár akkor úgy is kell resetlenem. Most én se szívesen törlök mindent. Csinálj egy mentést majd visszaállítást és úgy egyszerübb, bár én mindig mindent mauálisan szoktam
-
mrThomi
addikt
válasz
barcsajani #7304 üzenetére
Annyira pontosan nem vágom ezt az egészet, azért írtam hogy kérdezz rá a csoporba, lehet nálad más a szitu mert te magyarba élsz.Nekem ott van a beállítási lehetőségek között, de valszeg a sim nélküli indítás miatt nem aktív. Nekem is Factory reset kellene hohy kiderülkön úgy működik e illetve ezt tegnap este találtam [link] . Neked reagál valamit a *#272*imei# kódra ? De elvileg azzal is törlődik minden. Amit meg tudsz próbálni az a hálózati beállítások visszaállítása, akkor csak a wifi bluetooth hálózati dolgokat reseteled. De mondom szerintem ebből factory reset lesz :/
-
mrThomi
addikt
válasz
barcsajani #7302 üzenetére
Szia, pont ezzel bajlódok én is. Följebb kérdeztem már és átirányítottak a [volte] csoportba. Most próbálkozok a *#272*imei szám# kóddal hogy megváltoztatom a CSC régió kódját de nekem nem reagál semmit erre a telefon. Én németbe vettem a telót(note10+) és áthoztam luxemburgba, de mielött betettem volna a simet, sim nélkül németbe kapcsoltam be(bootolt) a teló hogy gyors átnézzem minden oké e vele, és ez állítólag hiba volt, mert a németre csatlakozott föl és már nem akarja a luxemburgit fölismerni pedig benne van. Valszeg factory reset kell vagy a szoftvert újra flashelni. De majd az okosok megmondják. Ha neked sikerül szóljál priviben mindenképp !!!
-
mrThomi
addikt
válasz
slászló65 #7274 üzenetére
Én az olcsó szarokat felejtettem el. Ha kell veszek inkább egy lerúgott flagshipet de nekem pattanjon a rendszer
Motorolánál én inkább jobban ajánlanám a xiaomi redmi note 8pro, esetleg mi mix 3, vagy még a támogatott honor 8/9X telót. Realme, és opponál is vannak még jó mid-range telók. De persze azt veszel amit szeretnél de a motoroláról jókat nem hallottam, főleg szoftveres támogatás felöl
-
mrThomi
addikt
válasz
slászló65 #7272 üzenetére
Boccs nem olvastam, hogy 200 a keret. Várj meg egy nagyobb leárazást vagy marad a használt. (Esetleg egy új note 9 ? Bár szerintem már csak rendelni lehet ...)Nem, ezzel összehasonlítva nem jobb teló, csak azt mondom hogy abba az időbe nekem az nagyobb ugrás volt mint most a note 10+-re való váltás. Ott annál nekem az ujjlenyomat olvasó volt zavaróan rossz, pl egy huawei ugyan olyan hátsó leolvasójához képest. Szívesen megtartottam volna, de többért tovább tudtam adni így nyertem is még rajta így eladtam. Ahogy elöttem írták sok alternatíva nincsen, én is még a oneplus 8pró és eközött vaciláltam, de nekem a sd kártya bővítés híanya nem igazán játszik most még.
1500 nem hiszem hogy lesz,nagyon max az s20 ultra árcímkéjét kapja meg -
-
mrThomi
addikt
válasz
mrThomi #7241 üzenetére
Valaki esetleg ? [7241]
Ma voltam bent a szolgáltatómnál és a biztonság kedvéért kaptam egy új simet, de tudtam hogy nem ez a baj mert haveréba működött a VoLTE hívás régi simmel is. Miután nem müködött, a csávónak mutattam, hosszasan telefonált majd annyit mondott, hívjak fel valakit 10 percig, majd csináljak egy hálozat visszalítást és működni fog, de meg mindig semmi. Uhye haverom a luxemburgi saturnba vette, és luxemburgi szolgáltatónál van előfizetése. Nekem ugyan ez csak én a telót a németországi saturnba vettem.
Neki látszik hogy picivel másabb a szoftver is mert a Kapcsolatok->hálózati módnál neki LTE/3G/2G szerepel, nekem meg 4G/3G/2G. Mind egy lényeg hogy hiába kalcsolgatom Ki-be, semmi nem jelenik meg, pedig a szolgáltatónál minden oké. -
mrThomi
addikt
Most már ráhagyom a tokot, jó sima szilikon is. De hogy legyen egy szakmai kérdésem is. Nincs Volte híváson. Be van pipálva, de nem működik. Kipróbáltam haver telójába neki, ott müködött, tehát a sim támogatja. Azt tudni kell hogy német saturnba vettem, de Luxemburgi sim van benne és ott is élek. Mi lehet a megoldás ?
-
mrThomi
addikt
-
mrThomi
addikt
válasz
joccmocc #7207 üzenetére
Ha 4 évre kell a telefon akkor én megvárnám a Note20+-t. Én viszonylag sürün cserélgetem a telefonjaimat, volt ami pár napig volt nálam és probáltam ki a következőt. Én sokat várok a következő generációs soc-tól, de természetesen ez is teljesen jó és használtható lesz még nagyon sokáig. A hálap vibrációja katasztrófa...soha egyik telefonom se csinálta, de az s20 szeria is ilyen. Néztem a p40 prót, max hangerőn semmi rezgés. Még szerintem az android 12 is jönni fog rá ha a note 9ből indulunk ki.
Árakkal kapcsolatban nem tudom otthon hogy van, én itt luxemburg/német határon megvárom mindig a januárt ahol nagy leárazások vannak, juniusban pedig -19% áfalevonás a temekekre stb... most így vettem 750 euróert a saturnba ami nekem jó vétel volt a megjelenéskor 1100-hoz képest. -
mrThomi
addikt
Ha már mindenki kiöntötte a szívét jövök én
Körülbelül tudtam mire vállalkozok mikor cseréltem note10+ra mert egyik havernak ilyen van és szétnyomkodtam a telóját már korábban. Amiért megvettem a kijelző, és a toll, nem csalódtam. Viszont ahogy egyre több képet csinálok, látom hogy valami nem stimmel. Beltéri képek fényviszonyok mellett valami borzalmasak. Nem tud mit kezdeni az automata beállítás ha beltérből kifele fotózok. De nem vagyok egy nagy fotó májer, de azért többet vártam. Az akksi pesig ha nyomkodod, ha nem, merül, de ez már az s10+omnál is íhy volt. Mondtam korábban hogy a hátlapi vibráció engem marhára zavar, mert sokszor ha kádba ülök vagy csak fotelből videókat nézek, de telefonálás során is rezegteti az ujjaimat. Tegnap megnéztem több Note10, Note 10+, S20,S20+, Ultra készülékeket is, és azt vettem észre hogy a 20-as széria és a sima Note is telibe rezeg az egész hálap ugyan ott ugyan úgy, DE volt egy Note10+ is amit megneztem és ott intenzívebben csak a telefon fölső részébe rezgett jobban, ugyan úgy mint a haveroménál is, csak nálam rezeg mindenhol mint a note10,s20,s20+ és az ultra... ha lesz lehetőségem megnézek még tobb note10+, mert csak 1 kiállított darab volt, vagy aki esetleg még meg tudja nézni nála hogy van azt megköszönném, följebb már írtam róla bővebben :) opr kolléga, nem tudtam hogy neked a sima note 10 van, abból többet is megnéztem és mindegyiknél egyformán rezgett. Most biztos többen hülyének neznek, de ennek akkor is a végere fogok jarni, és amíg nem talalok olyan Note10+ ami ugyan ott és úgy rezeg mint az enyém nem fogok megnyugodni
icevave kollégának mondom hogy az újlenyomat olvasó akkor nem működik megfelelően ha száraz az ujjunk. 5x próbálkozás követően pedig azért old utánna fel, mert az idegbetegségünk miatt gyorsabban ver a szívünk és jobban izzadunk, így az újbegyünk amit a nedvesség után nagyobb hatásfokkal érzékel
-
mrThomi
addikt
válasz
icecave #7134 üzenetére
Volt egy Honor 8X telóm átmenetileg, és ha jól emlekszem 3750 mAh akku volt benne, és az volt az első telefonom ami tudta hozni az 1óra/-10%-ot. Így kb minden nap 6 órás sottal 40% környékén tettem töltőre. Tegnap ezt a Note 10+-on sikerült 60%-ig megcsinálnom, tehát 4óra sot-on állt, majd ez alatt szépen kezdett jobban merülni mint óra/10%
-
mrThomi
addikt
Video telefonalas 7%-nál kb másfél percig bírta még. Addig általában sose hagyom lemeríteni, de a yutus teszteken is is hamar elhalálozik 10% alatt. Szerintem az exynoss soc miatt. Snapisak 20% alatt még egész acélosak. Én úgy érzem augusztusba váltok a Note20+-ra. Remek telefon ez de már várom az új procit/kamerákat
-
mrThomi
addikt
Igen azon már rég túl vagyok/unk
A problémám az volt, hogy összehasonlítva haveroméval neki inkább a kamera sávjában fönt és a samsung logo fölött tehát inkább a fölső részen rezgett nagyon. Nekem pedig fogásra a logo alatt is nagyon és középen, pont ahol fognám jobb kezembe a telefont. (Havernak is de annyira nem hogy extrém zavaró legyen mint nálam) És ha nekem is olyan lenne az úgy még elfofadhatónak mondnám, ezért kérdeztem kinek hol mennyire érezhető a rezgés a telefonon ?!
-
mrThomi
addikt
nem is feltétlen a rezgés zavar hanem hogy ha a jobb kezembe fogom a telót akkor az enyémnél a közepén és lejebb is nagyon lehet érezni, haveromén pedig ott kevésbé. és hátha kifognék egy kevésbét csak ezért. ha a kameránál csinálná csak, nem érdekelme mert ott általábá nem fogom.
-
mrThomi
addikt
Köszi a válaszokat mindenkinek holnap utánna járok aztán majd jelzek
-
mrThomi
addikt
-
mrThomi
addikt
válasz
barcsajani #7101 üzenetére
Köszi a választ. Haverénál is erzödik de nem annyira mint nekem. Lehet csak én fújom fel Gondolkoztam én is tokon amibe nem érződik és talán el is felejteném ezt a hülyeséget. Viszont a sima szilikon tokok híve vagyok. Te milyet használsz ?
-
mrThomi
addikt
Ugye korábban kérdeztem hogy másoknál is fennáll e a hátlapi vibráció hang lejátszása közben és valaki jelezte hogy igen és valószínüleg a fölső hangszoró okozhatja a jelenséget. Próbábol kikapcsolnám hogy mi történik. Gondolkoztam hogy 3 napon belül vigyem e vissza, de állítólag az összes ilyen csak talán egy másik készüléknél nem lehetne ennyire érezni
-
mrThomi
addikt
Létezik olyan hogy a fölső hangszórót szoftveresen kikapcsoljam ?
-
mrThomi
addikt
Még egyszer megnéztem haver Note10+-án is ezt a hátlapi vibrációt zene közben, és neki is olyan viszont picit máshol mint nekem. Neki inkább fönt a kamera mellett, nekem meg a teló közepen is már eléggé érezhető. Ha 3 napon belül visszaviszem megérné szerintetek ? Hátha a másik picit jobb lenne ?
-
mrThomi
addikt
Szia S10+ról jöttem át 2 napja. Pont emiatt váltottam. A kijelző gyönyörű, és szoktam a ceruza funkciókat is használni. Ha ez a forma jön be ezt vedd mert a kijelzőt nézve szvsz nagyon nagy különbség van köztük, a note javára. Viszont van egy két idegesítő hibája amit méf meg kell tanulnom elemgedni
-
mrThomi
addikt
válasz
Luser2000 #7056 üzenetére
Köszi a választ.
Használtok type-C to aux átalakítót ? Néztem ebayon nagyon sok van, olyan is ami 2 végű, tehát adott esetben lehet a telót tölteni zenehallgatás közben, de ilyen 2 eurós vackokat nem akarok. Havernak van egy HAMA átalakítója de a type-c része kicsit elkezd melegedni. Van valami ajánlott márka átalakítók ügyében ? KÖSZI
-
mrThomi
addikt
A kérdés az akkuval kapcsolatban volt mert nem értettem miert mindegy, hogy ha a telefont töltés közben nyomkodjuk, vagy pedig megvárjuk még feltölt teljesen. Erre írtam hogy én nem nyomkodom közbe mert azt hittem nem jó az akksinak, de közbe jöttek a válaszok és megértettem hogy készenléti állapot az is ha a telefon töltés közbe, kikapcsolt képernyővel van. Erre írtam a kollegánam, hogy mi van akkor ha a telefont pl: 20%- nál kikapcsolom és úgy töltöm fel. Akku kímélés szempontjából ez jobb megoldás lenne ?
Na de megjött már a teló ? Sikerült letesztelni a hátlap vibrációs mizériát ?
-
mrThomi
addikt
De ha kikapcsolt kijelző mellett tölti az ember akkor kevesebb a készenléti fogyasztás mintsem ha közben nyomkodom, legyen az játék, video, zene, média tartalom fogyasztás, amik ugye jobban eszik az akksit. A soc is jobban dolgozik eközben, tehát jobban is merül. Ezt nem értem csak.
-
mrThomi
addikt
Értelek. Remélem örömöd leled benne. Engem tényleg csak ez a háltap rezgés zavar, telefonálás és zene közben. Nem volt eddig egy telóm se amibe ne zavart volna valami, de eddig a samsung vezet kompromisszum ügyben. (Majd írj hogy nálad mennyire rezeg
)
Más: használ valaki közületek 5G-s verziót ?
-
mrThomi
addikt
válasz
silvergod #6999 üzenetére
Szerintem ez olyan mint hogy a kollagén segít az porcépítésben. Sajnos orvosok által hallom hogy erre nincs tudomanyos magyarázat. De ha erre van akkor annak utánna olvasnék mert én eddig 20%tól töltöttem mindig 100-ig. És azért 100-ig mert éjszakára rajta hagyom, és reggel leveszem.
-
mrThomi
addikt
Üdv !
Egy gyors kérdés itt a füles mizéria közepette
Az mennyire normális hogy hajnali 4kor töltőről lehúzva 100-on, reggel 10-re 5%-ot merült ??? Igaz a galaxy store lefrissítette az agyát is mert elfelejtettem kikapcsolni az automatikus frissítést. -
mrThomi
addikt
Nem arra gondolsz amire én szerintem, lehet rosszul fogalmaztam. Nem kis általános iskolás vagyok aki a buszmegbe üvöltetni akarja, nem erről van szó csak egy észrevétel volt aminek utánna akarok járni, mitől van ez. Egyszerűen csak kérdezem nálatok is így van e ? Amúgy már fél hangerőn is rezeg és jobban érzem mint az s10+on. Szobába sokszor nézek rajta videót, hallgatok zenét, közbe mást csinálok a telefonon, képet szerkesztek stb... Kicsit furcsállom egy ilyen kaliberű telefontól, de a fizikai adottságait tekintve lehetséges hogy a mérete miatt, mert a Tab A 2019-emet sem bírom film lejátszása közben sokat hátul fogni, csak az oldalát mert nagyon rezegteti az ujjaimat.
-
mrThomi
addikt
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az normális hogy zenelejátszás közbe nagyon rezeg a telefon a hangerőtől ? Csak a hátulján-közepén rendesen érzem a basszust. S10+hoz képest jobban lehet érezni, mondjuk ugye a Note nagyobb is. Csak azért zavaró mert 5 perc után hangyázik a kezem
-
mrThomi
addikt
Mit tartalmaz a Junius 1. Frissítés hogy majdnem 2GB ?
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Beszáltam én is a buliba egy Note 10+ al fehérbe :) S10+ ról jöttem, és egyelten ok a valtásra a nagyobb kijelző és annak formája volt, illetve a toll ! Ha valami észrevételem van írok, de elöljáróban az akkuról érdeklődnék hogy ki hogy van megelégedve vele ?
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Van e már megoldás hogy töltés közben eltűnjön a töltés kijelzés. A legutóbbi szeptemberi frissítés még nem segített rajta, és félek hogy be fog égni mert általában egész este rajta van és reggel húzom le. Az aod fényerejét levettem már ? ( esetleg kikapcsolt állapotban való töltés?)
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy a teló éjszakara fel lett téve töltöre és alul írja hogy ennyi meg annyi idő van teljes feltöltéaig, éa az nem akart eltünni onnan. Be lehet ezt valahol allítani hogy eltünjön vagy végig mindig világitani fog ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZEN.com
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest