- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sterby79
tag
Rosszul fejeztem ki magam, a telefonba csak az egyik kártya van bekapcsolva (a sim-kártyák opciónál a második kártya ki van kapcsolva), a másik kártyát csak ritkán használom, akkor szoktam bekapcsolni, viszont észrevettem, hogy ugyanúgy működik, mintha be lenne kapcsolva!
-
sterby79
tag
Sziasztok.
2 sim van a telómba, az egyik le va tiltva, néha kapok rá smst, próbáltam hivni és becsörög, valakinek vane e ötlete, hogy miért működik a sim, ha le van tiltva!
-
sterby79
tag
Én ezt a tokot használom már 2 hónapja és nekem sokkal jobban bejön mint a gyári szilikon, nagyon jó a fogása és nem tapad annyira mint a gyári szilikon, meg vékonyabb is és kijavitották a tok hibáját is, a Note 9re is volt ilyen tokom és ott eltört a ceruza felett, mivel ott nagyon vékony! A gyári szilikon nekem nem jött be egyáltalán!
-
sterby79
tag
Nekem Note 9 volt előtte, volt hogy este 9 körül töltenem kellett viszont a Note 10+ még nem ment 30% alá éjfélig, pedig nyüstölöm rendesen! A töltőröl reggel 8kor veszem le. Én az akkuidővel nagyon elégedett vagyok!
-
sterby79
tag
válasz
telefonmágus #1606 üzenetére
Megnéztem a kódot: 8806090028038
-
sterby79
tag
válasz
telefonmágus #1606 üzenetére
Estére birom megnézni!
-
sterby79
tag
válasz
telefonmágus #1590 üzenetére
Az enyém XEH 256os fekete és van benne OTG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged