- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
Én Élénkben használom és el van a Fehéregyensúly csúszka húzva balra teljesen a Hidegbe.
-
Dj.Mike
senior tag
Én nem olyan rég láttam egy videót az élénk móddal kapcsolatban, ott az volt a téma,hogy a fehér nem volt igazi fehér a gyári kalibrációval. Mutatott a fickó egy kézi beállítást,amivel az ő illetve mások,de még az én véleményem szerint is,a fehér valóban fehér lett. Egyébként nekem az alap beállításokkal kicsit pirosas volt a fehér.
-
gjoco1
addikt
Sziasztok!
Más is tapasztalja,hogy a Play áruház és a Google gyengélkedik? Konkrétan be sem tölt. -
-
TTom65
tag
Kíváncsi leszek a régebbi mobilok is megkapják ezt a módosítást. [link]
-
iceQ!
addikt
Note 20 Android 11 stable [link]
-
gjoco1
addikt
Tessék Friciéknél már [ilyen] is van.
-
watchfun
tag
Üdv! Tudom, hogy nem adok-veszek... Téves rendelés miatt Samsung Galaxy Note 10-re valódi bőr hátlaptok ilyen, fekete színben egy tábla Milka csokiért vihető... Kidobni sajnálom, én meg használni nem tudom. Holnap a XVI.kerületben, egyébként meg Cegléden átvehető, a részletekért keress privátban!
-
fzboxx
senior tag
Náluk van egy immár két éves nokia 8.1 kitérő, de a következő megint Samsung és amoled kell legyen.
Nokia előtt Huawei volt, de az gs hiánya miatta kiesett.
Ahogy Sheldon Cooper mondta "Csajok! Ki érti őket?" -
gjoco1
addikt
[OneUI 3.0] ütemterv.
-
ZoltayA
aktív tag
válasz
Forgo74 #9637 üzenetére
Vitát lezárva....idén júniusban vettem egy Samsung S10 Lite telót a Ferenciek terén a SES- ben.( ott szervíz is van). Számla mellé gaarijegyet is kaptam az eladótól, és nem kértem külön. Természetesen az IMEI afatbázis biztos úgy van, ahogy mondod. Megjegyzem, h mindig személyes átvétellel veszek bármilyen telefont.
-
Joachim21
őstag
Prémium készülék, prémium szolgáltatás, UPS express és társai, bármit bárhonnan, bárhová 2 napon belül. Ezt is nehéz elképzelni? Vagy legyen egyféle felszereltség, és akkor mindenhol lesz alkatrész. Az elég visszataszító politika, hogy a saját gyengébb chip jó lesz az EUba, ahol meg kicsit igényesebb a piac, oda adjuk Snapdragonnal. Nem tudom a Samsung pártját sem fogni, amikor Apple-höz méltó dolgokat művel. Ez pont olyan, mint a Nutella németország vs Nutella Magyarország, Ide jó a zsírosabb szar is alapon a gyártó spórol és rosszabb minőséget szállít.
-
gjoco1
addikt
válasz
Forgo74 #9637 üzenetére
Három éve kb. javítani kellett a Samsungnál egy LG V10-e.Itt Nálunk van a Samunak kirendelt szervize.Bevittem,hogy gáz van a telcsivel. Mutatom a gar.jegyet-számlát és azt mondja a vagány,hogy jóvan tedd el jó helyre,mert Neki nem kell..........IMEI csekkolás és indították is a központiba a vasat.
-
Forgo74
tag
válasz
ZoltayA #9636 üzenetére
Na akkor most nyugodj már meg szépen és nezegesd a papírokat. Aztán ha majd viszed valamilyen garanciás javításra, akkor szépen rájössz magadtól is amit mondunk.
Legalább 10-en akik garanciás javitasokon vannak túl, leirták már neked, hogy mi a helyzet a garanciával, de még mindig nem érted és csak fújod a két év garanciát, ami itt senki másnak nincs, csak neked a garanciajegyeddel igazolva.
Ha SES-ben veszed a telefont, ELÉG A SZÁMLA, NEM KELL GARIJEGY!
Illetve, aki ott veszi, még ez sem kell!
A vásárlás napjától él a garancia, mivel a SES-ben van egy kibaszott számítógép bármilyen meglepő is, amin vásárlás napján elindítják a garanciát, amit az IMEI és sorozatsztámmal azonosítanak. -
ZoltayA
aktív tag
válasz
gyuri81 #9634 üzenetére
Nem jött be neki. Nagy ájfonos. Nem neten rendelte, így nem tudott elállni. Nem szegény srác....nem árulni akarta, gyorsan eladni. Elmondta, hogy sok 150-160 ezres ajánlatot kapott. Fillérb@szóktól. Egyedül én nem alkudtam. ( eddig nem vettem észre hibát. a csomagolási fóliák is rajta vannak.bontatlan az AKG.tényleg fullosnak tűnik) Info progival is leellenőriztem.
-
ZoltayA
aktív tag
Csatlakozom a Note 10+ tulajokhoz. Vettem egy 10( !!!) napos, Média Marktban vásárolt fekete példányt. Számla+ garijegy( fizikai). Valódi 2 év garival. 220 e.volt.
-
válasz
Schuler888 #9625 üzenetére
Azt írtad nincs. Az elektronikusan küldik nem azt jelenti, hogy nincs, mert hogy éppen van.
-
Joachim21
őstag
Nehogy te is a jobbat akard, vagy egy USA/Kína modell miért nem garizható itt is ugyanúgy? Az nem Samsung? A garancia intézménye sok szempontból csalódás a gyarmatokon, minél többet írtok, annál világosabb.
-
ZoltayA
aktív tag
válasz
Schuler888 #9617 üzenetére
És miért nincsen? Elhagytad? 2 doksit is? Honnan vetted akkor a telót? Másod, harmad kézből? Lehet, h egy sufni GSM- ben?
-
bcl
senior tag
válasz
F_Gergely #9618 üzenetére
Nem tudják a vásárlás időpontját.
Ha nincs se számla, se garipapír, de magyar a telefon (ezt viszont látják Samuék), akkor a gyártás időpontjától él a két év gari.
Ezt a SES-ben mondták, itt, Szegeden.
Logikus is, ha bele gondolunk. Szóval a garipapír, vagy számla valamelyikével tulajdonképpen a gyártástól ketyegő garancia idejét lehet kitolni - persze teljesen jogosan, hiszen a gyártás, meg a vásárlás között valahol utazott, meg raktárban pihent a telefon. -
F_Gergely
őstag
Szerintem mindenkinek picit igaza van.
Ha a telo kulfoldrol behozott akkor csak 1 ev garancia van ra, viszont ahhoz, hogy azonositani lehessen honnan indul az 1 ev valami papir kell. Hiaba az IMEI szam azon nem latod mikor lett eladva. Csak annyit latsz hogy EU-s vagy nem.
Ha itthon veszed hivatalos forgalmazon keresztul, SES, Media stb. akkor elmeletben eleg lehet csak az Imei szam bar arra kivancsi lennek, hogy a vasarlas napjat honnan nezik, tudjak?
Szerintem egyedul a SES-ben vasarolt telefonokhoz nem kell semmi, minden mashoz igen. -
ZoltayA
aktív tag
válasz
Schuler888 #9615 üzenetére
S8+? Nekem is volt. Úgy majd 4 éve....azóta nincs regisztráció a 2. évre...nincs háztól házig Samu gari. Idén kb. 4 db Samsung telót, tabot vettem. Minden alkalommal kaptam fizikai számlát, és fizikai garijegyet. ( Média Markt, Edigital, Euronics, és SES).
-
Schuler888
senior tag
válasz
ZoltayA #9614 üzenetére
"a számla és a kitöltött garnciajegye együttes megléte."
Ezek mar evek ota online vannak , tolem se kertek s8+nal, imei alapjan beazonositottak es vittek hoztak, es ezt nem a sokszor vilagtalan samsung alkalmazottak, hanem a hivatalos szerviz alkalmazottai, "Kicsit" relevansabb..
-
ZoltayA
aktív tag
válasz
Forgo74 #9612 üzenetére
A Samsung önkéntesen vállal +1 év garanciát a hivatalosan forgalmazott készülékeire.( Média, Edigital, SES, Euronics, szolgáltatók) A +1 év gariztatás feltétele a számla és a kitöltött garnciajegye együttes megléte. ( Hivatalos információ) Bocs, de én a Samsung munkatársainak hiszek. Kettőtől is ugyanazt az infót kaptam.
-
dkovizoli
addikt
-
Forgo74
tag
válasz
ZoltayA #9571 üzenetére
Ne kezd el itt is ezt a baromságot!
A hirdetésemnél leírtam már Neked és mások is, hogy a Samsung az eredeti számla alapján érvényesít garanciát.
Nem kell garanciajegy, ha megvan az eredeti számla!
Ráadásul, a SES-ben vett telefonok esetében még az sem kell!
IMEI szám plusz sorozatsztám alapján is van garancia.
Az, hogy Te telefonon felhívtál valakit a "Samsungnál" aki Neked elmondta...... -
brian1987
tag
Szia.
A gyári S-pen nem értem hogy miért is kellene párosítani, mikor a novemberi frissítésig tökéletesen működött.
Próbáltam párosítani de semmi ( nem látja BT-n ) , nem érzékeli ha kiveszem vagy vissza teszem.
Folyamatosan aktívnak érzi, tölti a ceruzát mert még november óta nem merült le.
igazából semmit nem enged csinálni vele, egy sima jegyzetet nem enged írni, csak a radír funkció aktív ha közel viszem a képernyőhöz, kicsit vávolabbról beadja ha nyomom rajta a kis gombot.
Lehet a ceruza rossz???
Fúrcsálom hogy a novemberi frissítést követően csinálja ezt.... amint le frissítetem és újra indult azzonal ( 2 perc ) kjérdezte hogy meg van -e még?.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Gyúrósok ide!
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Horizon Forbidden West
- War Thunder - MMO Combat Game
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest