Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
petipetya #6516 üzenetére
nekem csak egy sima fogalmam nincs milyen csomag elofiztesem van (ceges, a sok melos kozul az egyik).
az apn-nel a net adatai at vannak irva hogy meg veletlenul se tudjon kapcsolodni. az mms az gyari (szolgaltatoi) adatokon all. az adtforgalom ki van kapcsolva (network settings, data enabled = off). kapcsoljam be?
probaltam egy tesztet kuldeni de az is sending alatt van mar 10 perce. igaz hibat se ir ki. -
mrbig25
őstag
válasz
petipetya #6510 üzenetére
SuperCharger: a memóriakezelő scriptek, amit egy hete felraktál
-
rena224
tag
válasz
petipetya #6487 üzenetére
hát konrétan ezt nem tudom... miért milyen problémád van az usb-vel? a jack-csatlakozó annyiban egyszerűbb eset, h ott az nincs ráintegrálva az alaplapra(csak szimplán érintkezőkkel kapcsolódik az alaplapra, kis rézlábakkal), míg az usb igen... tehát ha az nem érintkezik, vagy azzal vmi para van, akkor forrasztás a megoldás sztem, de egy tisztítás nem árthat neki semmiképpen sem
de mondom ez sztem függ a problémától is, meg nekem ezzel nincs problémám tehát nem igazán tudok konkrét okosságot ondani
-
válasz
petipetya #6427 üzenetére
A crystaltalk nem mérvadó, szoftveres dolog, volt olyan beállítás, hogy semmit nem hallottak belőlem. Custom ROM-okban meg ugyebár nincs bent alapban ez a funkció, a gyári 2.2.1-t meg mindennek nevezném, de normálisan használhatónak nem (persze ez is eltérő készülékenként, gyári 2.2.1-el DSI bug miatt a kamerától rebootol a telefonom, CM7-tel DSI BUG workaround kikapcsolva sem fagyott még be).
Amúgy a qwertyt sem árt, ha megnézi, szétcsúszás közben nem akad meg, holtjátéka 1 milliméternél nagyobb nem lehet. Háttérvilágítás működik-e mindenhol.
A kamera sötétben hulladék, szóval ha szobában pixelhalom a kép, az normális. Napsütésben viszont vállalható, amit csinál.
Amúgy sajna 1 dead pixelnél még nem számít hibásnak a kijelző, nekem is van egy szép kéken világító, nuku garancia erre.
Szenzoroknál nem árt megnézni a giroszkópot, meg a hőérzékelőt sem (marketen volt valami tesztprogram rájuk amúgy), plusz ha gyári autós tartó/dokkolóban gondolkozik, akkor a mágneses teret érzékelő bigyó sem árt, ha megy, sokat dob a kényelmen.
-
viktorhmv
senior tag
válasz
petipetya #6418 üzenetére
Nos tehát akkor: a keret rá kb: 60 000 HUF
Ami nekem fontos lenne: Masszív telefon jó összeszerelési minőséggel, kicsúsztatható qwerty gombsorral. Neteznék rajta sokat és Angry Birds-öznékEnnyi pénzért már jó lenne ha egy jó kamera is lenne benne (kb 5 MP). Ha ezek jól használhatóak rajta akkor nekem okés lenne.
-
mrbig25
őstag
válasz
petipetya #6414 üzenetére
Nem, ez minden ROM-hoz jó, legyen az gyári vagy főzött.
Én az OpenRecovery-hez készült megoldást preferálom, mert így nem szükséges a GScript-el és a többi programmal szerencsétlenkedni...
(androidiani openrecovery 3.3 ajánlott, bár gondolom a többség ezt használja...)Rengeted rizsa van az írásban, de maga a telepítés roppant egyszerű:
■ ezt letöltöd
■ kicsomagolod és a memóriakártyán található OpenRecovery mappába bemásolod (kitömörítés után látni fogod a könyvtárstruktúrát, szóval egyértelmű, hogy mit-hova)
■ indítod az OpenRecovery-t és a főmenüben megtalálod a V6 SuperCharger menüpontot -> kiválasztod
■ ráböksz a számodra ideális beállításra (Balanced 3-at ajánlom, később kipróbálhatod nyugodtan az Agressive beállítást is vagy az Unsupercharge menüponttal visszaállíthatod az alap állapotot)
■ vársz amíg elkészül
■ reboot -> örülsz (remélhetőleg)
-
mrbig25
őstag
válasz
petipetya #6392 üzenetére
Nem lehet, hogy a 3D-s appdraver miatt reagál lassabban a kelleténél?!
Egyébként én jelenleg próbálom a ZeppelinRox féle Supercharger nevű okosságot és azonos CPU órajel (nálam jelenleg 700MHz - VM Heap: 42mb) mellett érezhetően gyorsabb, zökkenőmentesebb lett a telefon. Emellett a mikrokésések,-és akadások is eltűntek szinte teljes mértékben.
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #6393 üzenetére
Na jó, ezt a gyárit még átgondolom. Ugyanis a gyárival csak egy bizonyos helyzetben jelentkezett a képernyő fagyás, amikor hsdpa alatt voltam és a docs to go-val néztem vagy szerkesztettem word doksit. Ez a froyomod alatt nem jön elő.
És mivel ez a napi tevékenységeim részét képezi, nem mindegy hogy számíthatok-e a telefonra egyből, vagy csak fél perc múlva.
-
petipetya
nagyúr
-
-
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #6383 üzenetére
A neten azt írják, hogy az SMS bugot javították a 2.2.2-ben. Bár pont az Android fejlesztőknek szóló oldalán nincs erről semmi, ott két revision van hozzá, 1-es és 2-es, de a 2-es FRF91, míg a 2.2.2 FRG83G, az tavaly júliusi, a 2.2.2 meg idei. Tehát nyilván nem a revision szám a harmadik szám, viszont jó kérdés, hogy mi az, ha pont azon a listán nem szerepel, ahol ott kéne lennie minden létező verziónak. Mindenesetre SMS bugfixet és pár egyéb javítást tartalmaz.
-
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #6376 üzenetére
2.5? A 2. a fájl törlése, 3. akku kivétel bekapcsolt állapotban és várakozás, amíg a telefonon megjelenik egy kérdőjel, az 5. pedig feltöltődés után bekapcsolás. Lényegében egyből be lehet kapcsolni, többször nem nagyon kell elvégezni, másodpercek alatt el fogja érni a 100%-ot egy második próbánál.
(#6378) petipetya: ez a leggyorsabb. A szoftvernek baja nem lesz, viszont nem tudni mennyi idő után hozza létre újra az adott fájlt. Másik lehetőség a feltöltődés utáni kikapcsolás, majd indítás Recovery módban és ott törölni konzolban a fájlt, de ott ha újraindítod, ki kell venni az akkut, hogy ne induljon el a telefon, viszont ha visszarakod, gyakran mégis bekapcsol ahelyett, hogy töltődni kezdene, akkor meg megint létrehozza a fájlt. Ez macerás, nem mindig sikerül elsőre.
-
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #6371 üzenetére
Én ezt egyszer szoktam megcsinálni, bár nem így.
1: bekapcsolva töltés 100%-ra
2: /data/batterystats.bin törlése
3: töltőkábel bennhagyásával akku ki
4: kérdőjelnél akku vissza
5: töltés 100%-ig (kb. háromnegyed óra szokott esetemben lenni CM7 mellett).
6: bekapcsolás és használat lemerülésig, csak akkor tölteni (én 5%-nál szoktam feltenni töltőre ilyenkor).
Van egy bekapcsolva hagyós módszer is, aminél akku kivétel helyett újraindíttatod, de rögtön kikapcsolódás után kiveszed az akkut, majd megvárod, amíg nélküle kapcsol be, utána teszed vissza és tölteted, de az sosem működött, úgy értem pár másodperc után 100%-ra ugrott, kikapcsolva meg töltődött még háromnegyed órát.
Olyankor szokott előfordulni, amikor más MOD-ot is kipróbálok, akkor szinte biztos gond lesz vele, illetve talán amikor gyakran teszem töltőre 50-60%-os töltöttséggel. -
Djuree
félisten
válasz
petipetya #6351 üzenetére
hallod lehet nem hülyeség ez az akksi kalibrálás
1 nap alatt lement 5%-ra az akksi, úgy hogy nem használtam a telót, de már reggel óta 5%-on állvárom hogy kikapcsoljon, és akkor megint kezdem a 12 órát.
12 óra lehet sok, el nem romlik tőle, lehet elég lenne 8 is, de a teló hiába jelzi a full töltöttséget, az még attól nincs feltöltve, 90%-on áll kb., innen már nehezen töltődik, egy exponenciális görbe alapján, az elején gyorsan töltődik, utána lassan. a teló viszont lineárisan számolja, tehát azt jelzi hogy 100%, közben meg a fenéket..de ez a hosszú töltés csak formázásnál kell, aztán elég neki 3-4 óra is... -
válasz
petipetya #6354 üzenetére
Nekünk már mindegy ez az infó
Én inkább az unlockolható bootloadert várom Mototól, pletykálták, hogy SE szerű megoldás lesz. Ha mondjuk Droid3/Milestone3 így jelenik meg, lehet a következő telefonom is Motorola lesz.
Abban nem reménykedek, hogy a Milestone1-t unlockolják. -
Djuree
félisten
válasz
petipetya #6345 üzenetére
"Normál használat mellett hagyjuk annyira lemerülni a telefont, hogy kikapcsoljon."
ezeket nem szabad hagyni teljesen lemerülni én úgy tudomnekem most jár 70%-on egy progi szerint, nem is nyomkodtam pedig, reggel 6-kor vettem le töltőről (12 órát töltődött) de a gyári akksi is ilyen szar volt az elején, kell neki a 3x 12 órás formázás, utána a gyári is jobb lett. majd kiderül, legfeljebb megy vissza a gyári, ha ez szarabb
mi ez az android sdk amúgy?
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #6344 üzenetére
Illetve ma még csak kalibrálom az aksit.
-
Toobee
veterán
válasz
petipetya #6330 üzenetére
Már a felénél járok (nem veszek úgy telefont, hogy ne nyálaznám át az adott típus topicját, Milestone esetében is így tettem). Teljesen tanácstalan vagyok, nagyon sok program biztosan hiányozna (camscanner, free download music, widgetek), de nagyon megfogott a rendszer gyorsasága, gördülékenysége. Mondjuk ezt részben a szinte 0 grafikai számításokat igénylő menünek és iszonyatosan "fapados" rendszernek tudom be. Nem is gondolkoznék telefonváltáson, de ez a 2.2 borzasztó nagy csalódás volt nekem, arról nem is beszélve, hogy a 2.1-el tökéletesen működő MotoNav mostanában elég sokszor eldobta a jelet aktív mobilnet kapcsolattal (ezért egy külön viszonylag olcsó navigáción is gondolkozom a telefon mellé). A másik indok, pedig az ára: ~62.500 körül van a komolyabb telefonos boltokban függetlenül, ami eléggé meggyőző. Bár nem tudom a Milestone mennyit ér a mostani piaci viszonyok között, de gyanítom, hogy 40ezerért biztosan el lehet adni egy gyári független készüléket, plusz pár ezer ft-ért a gyári autós tartót és töltőt. Szerintem a vizsgákat még kihúzom ezzel
, esetleg, ha elkel a másik telefonom (OmniaPro), akkor egy ideig 2 telefonnal szaladgálok. Bocsi, ha hosszúra sikeredett.
-
törölt tag
válasz
petipetya #6320 üzenetére
Az echo parancs a "ro.HOME_APP_ADJ=1" karaktersorozatot (macskakörmök nélkül persze) kiírja a kimenetre, amit a >> parancs a megadott állomány végére másol.
Ha editorral szerkeszti valako a prop file-t, természetesen ezekre a varászlatokra nincs szükség, de unix-on ez a fenti módon parancssorból is megoldható. -
wolruf
őstag
válasz
petipetya #6317 üzenetére
Azért például, mert nekem nem üres ez a file. Mivel nem tudom mik azok, amik benne voltak gyárilag, nemigen akartam csak úgy felülírni ezzel az egy soros változattal. Jobb a békesség
De akinek mindegy, hát gyite, töröljön/írjon felül, stb. Szerintem a 3 mozdulatos megoldás is jó. Kinek ez, kinek azSzerk: Miért is írtál echo-t a build.prop-ba? Az echo lényege az, hogy parancssorból az azt követő dolog menjen valahova (pl. kiírásra). Szerintem töröld az echo-t a build.prop-ból
-
guni
tag
válasz
petipetya #6309 üzenetére
Én személy szerint bármilyen utángyártott akku megvásárlásától óvaintenélek. Az csak egy dolog, hogy a kapacitás is kérdéses (a nyomdafesték sokmindent elbír, lemérni házilag úgyse nagyon tudod) de tapasztalatom szerint az élettartam sem nyúlik nagyon túl a garancián. Szerintem sokkal olcsóbb ha veszel egy gyári akkut és az nem fog kinyúlt pár hónap után.
Guni
-
szbence91
csendes tag
-
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #6237 üzenetére
Ha jól tévedek, hogy mi az, akkor szerintem ott nem indul újra, csak kilép mindenből majd megint elindul, mint amikor kijelentkezel egy PC-ről és vissza (talán a linuxos terminálból indított X leállítása és újbóli indítása állhat közelebb ehhez). De mondom ez csak tipp, úgy rémlik annyit látni, hogy a telefon nem áll le és az M logó sem jelenik meg, csak a splash screen (bootanimation).
-
szőröscica
addikt
válasz
petipetya #6223 üzenetére
Jelenleg nem vagyok über felhasználó, szóval kb. 3 naponta töltöm.
Mióta keveset kell utaznom, és irodai munkát végzek, azóta a telefonhívásaim száma is sokat csökkent.Kedd este vettem le a töltőről, most van 60%-on. Kb. 15 perc beszéd, ugyanennyi net, némi játék. Wifi 8 órányit ment. Nem vettem észre, hogy szignifikánsan nőne a fogyasztása. Mondjuk játék alatt biztos hamarabb lemerül, de normál használatnál nincs annyira terhelve a rendszer. És meglehetősen fürge így.
/LauncherPro-t használok/
-
Rickazoid
addikt
-
F_Gergely
őstag
válasz
petipetya #6104 üzenetére
nálam gyárilag 2.2 van fent, és mikor kitaláltam hogy leszedem a motonavot (ami persze nem sikeült) elötte csináltam egy backup-ot és lementettem minden fáljt, és miután nem sikerült leszednem teljesen a navigációt és persze mást sem engedett telepíteni, csak visszamásoltam az SD-re a Motonav könyvtárat, feltelepítettem a motonav.apk-t és működött ujra.
Akkor ha kell nektek este fel is töltöm, mondom ez a gyári motonav, térképekkel meg mindennel, olyan állapotban mint amikor a készüléket megveszed. Ergo ha próbalicenszet aktiváltad már, de leszedted a navigációt és most felrakod nem lesz ujra 60 napod, hanem ha korábban már lejárt a 60 nap ki fogja irni hogy aktiváld a navigációt. -
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #6102 üzenetére
Annyit tegyünk hozzá, hogy 64 bites Linux esetén szüksége van a libusb csomagok lib32-es változataira is, de csak azonos verziójúakkal fog működni. Ellenkező esetben a hiányzó fájlokat a 32 bites (tehát a nem lib32-es, hanem 32 bites) csomagokból kell bemásolni a /usr/lib32 mappába.
-
Konflikt
addikt
válasz
petipetya #6079 üzenetére
szokni kell, meg lassan, es hibazok neha. de cserebe piszokgyors. (a hw-es qwerty alapfeltetel volt nalam, de egyszeruen nincs a piacon normalis meret qwerty, ami alatt normalis hw van. amugy elotte G1-el nyomtam. most egy idore felrerakom ezt.)
azt gondolom hogy 4,3" mar van akkora hogy kenyelmesen jol lehet rajta gepelni. meglatjuk, most beprobalom ezt
-
Phami
tag
válasz
petipetya #6065 üzenetére
Én a lassú alatt arra gondolok, hogy pl a drawer rajzolja az ikonokat szinte. Ha egy egyszerű Facebook alkalmazást bezárok akkor is 10 másodperc még a homescreen megjelenik. Ez a lassú nálam. Úgyhogy amint lesz egy kis időm teszem fel a 2.3-as MIUI-t hátha azzal elmúlik ez
-
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #6065 üzenetére
Megvan a korábbi verzió is, biztonsági mentést végző programokról is van biztonsági másolatom. A 3.7.4.1-es verizó az, de az sem volt jó, gondoltam valamikor korábban kezdődhetett a hiba. Megkerestem a neten a 3.7.3.2-es verziót, felraktam, megpróbáltam, de újraindította. Mondom ilyen nincs, gondoltam törlök egy programot, felrakom Marketből, majd mentem és visszaállítom, de a Market meg 5-ből csak 1-szer engedett csak programot telepíteni. Nehezen, de végül sikerült felrakni. Végül rájöttem, hogy a .bzip2 tömörítés okozza a problémát, .gzipnél nincs baja, de csak ha a többi .bzip2 mentést is törlöm. Viszont ezután meg a TB-t nem tudtam frissíteni, kénytelen voltam csinálni egy Cache törlést, az sem oldotta meg, mire rájöttem, hogy alig több, mint 20 MB a belső tárhely, de nem ez volt a gond. Csak a "Package file is not signed correctly" üzenetet kaptam folyton, microSD-ről se tudtam egyébként frissíteni. Töröltem és újra telepítettem. Működött. Úgy tűnik a 3.7.3.2-es verzióa hibás, itt találtam egyébként. Innen se töltök le több programot...
A másik kérdésre:
Nekem főleg a programok indulása és leállása tűnik túl lassúnak a hivatalos Froyo-val. De a multitasking az fényévekkel jobb (habár a megoldása eleve nem tetszik), mint bármelyik mod esetében és tényleg jobban fut úgy a programok többsége 550 MHz-n, mint a modoknál 1 GHz-n. Kivéve pár nagyobb játékot. -
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #5913 üzenetére
- Az openrecoveryből indított memhack működik rajta, direkt megnéztem.
- A menüben a görgetésnél lassú és lomha, de máshol sem valami
- A beépített usb és 3G tether nem működik.
- Ha el akarom utasítani a bejövő hívást, akkor nem elég felfelé húzni, hanem még külön rá kell nyomni egy virtuális elutasító gombra.
- A felső panel lehúzására egy 3-oszlopos értesítőt kapunk:
Notices fülön vannak az értesítések
apps fülön vannak a legutóbb használt alkalmazások, a szabad memória és egy kill apps gomb
a toggles fülön vannak a power widget gombok
Értelemszerűen ha a képernyő bal szélen húzzuk le, akkor a notices, ha középen akkor az apps és a szélsőjobb részen a toggles jön elő - ez praktikusNekem ennyi elég volt belőle, megy vissza a gyári 2.2-es rom (nem backup-ból).
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #5897 üzenetére
Itt van a link:
Motorla Milestone (Current Release 1.4.1) 2.3.3 Gingerbread:
Milestone Deodexed ROM
Motorola Milestone English Pack Download -
fpatrik17
senior tag
válasz
petipetya #5633 üzenetére
Hali! Hat erre nemtudom mit kéne válaszoolnom.. jelenleg még 2.2-t nyúzom..es hát én hulye vagyok ezekhez a dolgokhoz..
petya neked mi a vélemenyed a 2.2rol? Mukodokepesebb, mint a miui?
feltettem launcher pro plust, igy mar eleg elvezheto a telefon.
Talán a szarvas hiba ami még zavar, h nemertem hogy mukodik ebbe a nyomvadt gyari 2.2be a beépitett app2sd.. mindent telora rak, es csak athelyezni van lehetoseg??
mert ez igy eleg kaki, mert ha athelyezek egy progit sdre, kb a program ketharmada telon marad... namost nekem kb 40 app + 15 jatek azt a nyomvadt telefon memoriat ugy teletolti, hogy kb csak papirnehezeknek lesz jo a telefon.. ez tenyleg csak ennyi valtozast hozott 2.1hez kepest? Valamint miuiban ez hogyan mukodik? Mert ha ott legalabb ez megy zokkenomentesen teszem fel miuit.
Last kvescsön.. a memhack megoldhatò ebben a 2.2ben? Valamint ez a kerdes miui alatt is erdekelne..Miuit amugy a cm6 telepites szerint kell akkor feltolni? Gyari 2.2re nem lehet csak ugy igaz? Mert valaki egyszer leirta hogy kell flash + 2.2 + cianogen+ gapps telepites menetet, miui ugyanez, csak gapps nelkul, es cianogen helyett akkor miui zipet kell tenni??
vagy siman gyari 2.2nel kell recoveryvel beupdatelni?
Bocsi h ekezetek nelkul irok, de meg nincs fenn az anysoftkey -
F_Gergely
őstag
válasz
petipetya #5807 üzenetére
Puding próbája az evés, és ennél a készüléknél ez tökéletesen igaz, legalábbis nálam.
Azt hozzá kell tegyem hogy én eléggé motorola párti voltam. Hiáb a nokia (akkor még nem igazán volt más) a motorolának stilusa volt. Stabilan működött, egyedi formaterve volt, látszott rajta hogy nem tucat készülék. Én valami ilyesmit vártam a milestontól és mikor kézbe vettem a készülék dobozát, rajta a motorola logót, ismét elfogott az a féle borzongás amit annó éreztem, s mikor kézbevettem a telefont azt gondoltam, igen, ez motorola!petipetya:
Az ébresztővel azért voltam bajban, mert mint emlitettem, androidos készülékem sose volt. Namost a windows telefonokon is van visszanyil de az nem zárja be a futó task-ot hanem külön azt task managerben be kell zárnod. Na én meg itt ebből kiindulva azt csináltam hogy házikóval az alkalmazásból kiléptem és task managerben szépen bezártam.... Ezek szerint ezt nem igy kell különben behal az egész. Megjegyzem ugyan ezt bejátszottam az email-el is és bár maga a kliens működik nincsen szinkronizáció és csak akkor kéri le a leveleket a szerverről ha belépek magába az alkalmazásba. Mostmár tudom hogy a visszanyillal, ő autómatikusan bezárja az alkalmazást ha olyan, de aminek köze van a rendszerhez azt nem javallott bezárni manuálisan, pont a fent emlitett okok miatt.
De még mindig azt mondom nem bántam meg és szeretem
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Milyen videókártyát?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest