Motorola Milestone - nem adták fel

Bevezető

Bár DROID néven hivatkoztunk rá eddig, az Európai piacra MILESTONE néven robbant be a Motorola legújabb okostelefonja. Elnézést előre is, de a típus nevét a továbbiakban nem írom csupa nagy betűvel, mert olyan, mintha kiabálnék, a Milestone kicsivel is mérföldkő. Jól eltalált név, szerintem jobb, mint a DROID, sokkal inkább kifejezi, hogy mennyire fontos a Motorola számára a készülék. Bevezetésnek rögtön jöjjön egy kis kamuhíradó:

Az amerikai cég az elmúlt években kissé megrogyott. Vezércserék, a mobil és a hálózati üzletágak szétválasztása, elbocsátott dolgozók százai jelezték, hogy nincsenek rendben a dolgok. Aztán beütött a válság is, és a Motorolánál már csak röhögtek. De nem kínjukban, hanem mert ők már előre meglépték azokat az intézkedéseket, amelyeket a többieknek kapkodva kellett megtenniük. Persze a válság el is sodorhatta volna a céget, mint egy cunami, de időben elindultak azok a fejlesztések, amelyek kivezethetik a gyártót a katyvaszból.

Motorola Milestone
[+]

S csodák csodája, a Motorola a válság kellős közepén piacra is lépett a Milestone nevű telefonnal, amely rég nem látott rekordeladásokat hozott a tengerentúlon. Európában is van szép esélye, csak mint annyi esetben, most is az időfaktor okozhat meglepetéseket, ugyanis ezen a piacon szép számmal vannak egyéb versenyzők is. A hazai eladásokat döntően befolyásolhatja a telefon ára és megjelenésének ideje, s már rögtön itt felhívnám a figyelmet arra, hogy hivatalosan csak február magasságában lesz elérhető a Motorola által a magyar piacra felkészített Milestone, amit mi a Motoker Kft-től kaptunk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés