- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodHeart
senior tag
válasz
mrbig25 #6534 üzenetére
Nekem azt mond meg kérlek
hogy azt hogyan lehet. hogy mit kell lementenem meg visszatennem openrecoverybe, ha factory resetes rom cserét akarok csinálni.. pl hetente jön ki CM7, de egymásra tlepíteni nem okés.. (volt belőle bajom.. ) ha meg minden héten felteszem.. minden héten húzhatom le a programokat meg minden egyéb dolgot is..
-
GodHeart
senior tag
válasz
szőröscica #6210 üzenetére
Eddig én is egyetértettem ezzel, de sajnálattal kell közölnöm, hogy a legújabb CM7ben, a Gallery iszonyat gyors!
Amúgy továbbra sem értem mit szenvednek egyesek a 2.2-vel..
Az új 2.3-as GB (CM7), hibátlan darab.. csak úgy vakargatom a fejem a fentebbi kérdésen..
-
GodHeart
senior tag
válasz
rena224 #6067 üzenetére
Nekem volt market rajta, viszont nem csináltam RC3ról való telepítéskor factory resetet.. elindult rendesen anélkül is, szóval lehet ezért
Viszont GAPPS a megoldás ahogy írták előttem. Amúgy ajánlom mindnekinek az RC4-et, eddig szerintem a leggyorsab és legstabilabb rom. Nekem eddig 1x sem fagyott, 1x sem lassult be, szóval eddig még hihetetlen is. Egyenlőre az egyetlen bajom, hogy Sygic Mobil Maps 10 nem fut rajta.. Pedig eddig ezt a progit használtam GPS ként. továbbá 860 pontot ér el Quadrantban, a 950-970 helyett.. Bár ez engem nem igazán érdekel, ha stabil!
-
GodHeart
senior tag
valaki próbálta az RC4-es CM-et? Minden megy rajta kivéve a sygic.. vagy ez ilyen egyedi dolog nálam?
-
GodHeart
senior tag
Azért tettem fel ide is, mert ide sokat járok, és ismerek 1-2 embert, gondoltam hátha érdekli őket
Ezért tettem ide! De ha zavar töröld nyugodtan, aztán felteszem a másik helyre! Nem akartam rosszat!
Te is láthatod, ha vaterán vagy bárhol megnézed az árát, hogy nagyon baráti
-
GodHeart
senior tag
Srácok! megjöttek a Nokia BH-503-as fülesek! (doboz+leírás+töltő)
2db van belőlük, zsír újak! 9000huf a darabár!
Aki előbb le csap értük az viszi. Itt hirdetem először, szóval kb 1 napig várok rá, hogy elvigyétek! Ha nem történik meg, akkor felteszem rendes hirdetésként!
Budapesten személyes átvétel van!
-
GodHeart
senior tag
A 2.3.3-as oprendszerre rálehet tenni a 2.2 official kamera appját?
-
GodHeart
senior tag
válasz
pappgaba #5416 üzenetére
Nekem csinálta.. én azt hittem hardware-es hiba.. aztán jó erősen rápaszíroztam a kijelzőt az ujjammal..
meg akkor már én is huzogattam gyorsan.. na mind1 a dolog odáig fajult, hogy kb 1 db játékot nem tudtam játszani vele..
Aztán azon voltam, hogy új érintőcucc vagy szalagkábel neki.. de mondom még bírja, de sokszor a billentyűzárat nem tudtam feloldani, meg egy hívást felvenni..
aztán érdekes mód mikor feltettem rá a 2.2-t.. majd a 2.3.3-at.. akkor megszűnt.. azóta azaz lassan 1-1,5 hónapja 1x nem csinálta.. csak az alap 2.1-es mindenféle modding nélküli 2.1-el..
Szóval azóta vagyok azon hogy software-es hiba..
-
GodHeart
senior tag
válasz
addamka #5161 üzenetére
Hát nekem moddolt O2 rom szintén 5 másodperc alatt fenn volt a wifin..
amúgy eddig amik nálam nem ok:
- semmilyen videótípus kép része nem megy yxplayer alatt
- gangstar egy diavetítés és eddig ok volt..
- túl sok a force closed.. a háttérben tényleg nem igazán mennek az appok.. -
GodHeart
senior tag
Felment...
És hát.. rosszabbra számítottam.. Nem akartam meghagyni
Túl gyors ez nekem..
MOndjatok már lágyszi sok dolgot ami miatt ne tartsam meg..
-
GodHeart
senior tag
válasz
Rickazoid #5152 üzenetére
jóó ez szép és jó, és van is GOT-on meg vulnerable vagy mi a fene recoverym, de anno spicán olyan recovery volt, hogy bármilyen zip fájlt tudtam applyzni és települt, itt ezt hiányolom.. GOT-ból meg úgy tudom nem lehet azt a zip fájlt feltenni.. akkor nevezzem át, és vulnerabléból vagy miből applyzzam, mint anno a GOT-ot?
-
GodHeart
senior tag
válasz
petipetya #5148 üzenetére
És ezt hogyan kell felrakni? Tudom, hogy hülye kérdés.. de megkérdezem.. mivel ez nem nandroid telepítési fájl, ezt recoveryből install *** from zip fájl kéne lennie.. de vulne.. recoveryből, csak az install.zip -fájlt tudja kiválasztani, nem pedig any zip fájlt..
Akkor msot hogyan is kell?
-
GodHeart
senior tag
Arra gondoltam, hogy felteszem ma a 2.3-at, nandroiddal kipróbálom, max nem tetszik vissza teszem backuppal ami most van.
Ki mit ajánl?ui: a gingerbreades kérdésemre, köszi a választ
-
GodHeart
senior tag
Lehet hülye kérdés.. de a gingerbread sreen off animációt nem lehet valahogy rátenni a 2.2-es O2 moddolt romra?
-
GodHeart
senior tag
válasz
Shrike7973 #5080 üzenetére
mi ez?
persze nem akarok csak itt offolni.. volt 5800-m.. 2 hónapig bírta utána idegroham közepette áron alul nagoyn gyorsan megszabadultam tőle..
-
GodHeart
senior tag
válasz
Shrike7973 #5076 üzenetére
mi azaz 5230?
-
GodHeart
senior tag
válasz
tesopapa #5069 üzenetére
Már csak egy dolgot nem találok
a mototorch program nem működik 2.2.1 alatt.. van valami progi amivel lehet a ledeket világíttatni és még widget is van belőle? Hiányozna már.. este sokszor azzal közlekedtem, mert nem akartam a lakásban mindenkit felkelteni..
eddigi segítséget meg köszönöm!
-
GodHeart
senior tag
válasz
tesopapa #5069 üzenetére
nem szeretem ha magyar.. nem találom meg benne amit keresek.. angol nekem tökéletes. De ez a moddolt 2.2.1 O2, ez most igen bejön..
a 2.3.3 ommal még várok.. kicsit finomítgassák még.. sokat használtam félkész romokat előző telefonjaimon.. anno a sebesség miatt szenvedtem.. most a tárhely miatt éreztem, hogy váltanom kell..
-
GodHeart
senior tag
válasz
tesopapa #5064 üzenetére
jóóó de hova másoljam fel a letöltött ROM-ot.. a zip fájlt tömörítsem ki valahova? vagy maga a zip fájlt kell másolnom valahova? ezt érdekes mód sehol nem írja le semmi..
GOT megy.. meg tudok is benne kutakodni.. de pl most ezt a moddolt romot nem tudom hova kell másolni.. nandroid/openrecovery/ alatt semmit nem lát.. (eddig kicsomagolva tettem oda..) -
GodHeart
senior tag
válasz
GodHeart #5060 üzenetére
Na annyi volt a gond.. hogy vulnera.. (nmebíromleírni..) szóval azt újra kellett flashelni.. majd GOT fel.. és ott sikerült rootolni.. viszont.. nem tudom húzni a procit.. ha milestone overclock progival csinálom, mint 2.1 alatt, újraindul.. ha pedig GOT alatt, akkor fogja magát és a milestone bootlogot ismételgeti, és ha kikapcsolom gotba a dolgot.. akkor hajlandó elindulni..
5let?
-
GodHeart
senior tag
válasz
Rickazoid #5057 üzenetére
na nekem a nandroid-os dolog nagyon nem működött.. az sbf fájlt így felzúztam, megmaradt minden dolog.. arra nyomtam egy resetet magából a settingsből, aztán most huzogatom újra a dolgokat.. de eddig pozitív
Kicsit féltem tőle.. de már annyira nem volt helyem, hogy én sem vártam tovább. meg eddig a Spicám és a Dream-em is flashelgettem.. ezt eddig nem mertem, de ha lesz fain 2.3, szerintem az is megy fel, de ez az O2-es dolog nekem eddig stabilnak tűnik, és ez most eléggé elsődleges szempont
-
GodHeart
senior tag
Srácok..most szeretném a telefonom megflashelni.. és az UK_36_GOT_SERVICE.sbf -et próbálom éppen feltenni.. de nekem nem 90.78 hanem 90.73 a bootloaderem.. a cikk szerint ne menjek tovább..
-
GodHeart
senior tag
Srácok egy ajánlat egyenlőre csak nektek.. aztán ha nem fogy el, akkor nyilván máshol is hirdetem..
Rendeltem pár Nokia BH-503-as sztereó headsetet.. vaterás árakat nézek, ott 14-15k körül megy, nálam 10k-ért hozzá lehet jutni.. Ha valakit érdekel, dobjon egy privátot..
-
GodHeart
senior tag
válasz
Seraf723 #4819 üzenetére
szinkronizációt jelent
amúgy nálam 2.1-el azt vettem észre, ha annyi app van fent, hogy kiírja, hogy kevés a hely.. hiába van még neki 10enx, akkor nem hajlandó "letölteni" az smseket és a gmailos mailjaimat.. mihelyt csinátlam neki helyet, kapásból megjött minden.. és erre úgy 2 nap után jöttem rá, úgy hogy furcsa mód nem szinkronizálta a mailokat, és több sms-t is kellett volna kapnom, de 1 sem jött meg..
-
GodHeart
senior tag
válasz
Phoenix0523 #4728 üzenetére
és most mi? Ha valakinek rootolt a telefonja nem okés a dolog? mi köze enne ehhez?
-
GodHeart
senior tag
Én meg vettem poénból egy HTC Dream G1-et és rátettem a froyot..
sőt.. 3x is.. így ma ennyi elég volt.. másnem.. holnap is ráflashelem..
-
GodHeart
senior tag
http://mobilarena.hu/hir/droid_x_android_2_3_es_motoblur.html
-
GodHeart
senior tag
hát én komolyan besírok ezen..
ma gondoltam újra megpróbálom frissíteni a telefonom.. ma meg nem talál hozzá semmilyen frissítést..
-
GodHeart
senior tag
Nekem mér nem ismeri fel a motorola programja a telefonom? Elvileg mindent úgy cisnáltam ahogy a neten megvan írva.. de mikor azt kéri csatlakoztassam a telefont.. akkor letelik a 60sec és kiírja, hogy nem talált semmit..
-
GodHeart
senior tag
Lehet volt már róla szó.. de a hangminőséget valami rejtett opcióban nem lehet állítani? Lehet csak persze nekem van vele gondom, de alig értem ha a másik beszél, pláne ha háttérzaj is van, még ha kicsike akkor is..
-
GodHeart
senior tag
hát látom senki sem okosabb senkinél a témát illetőleg..
Amúgy a mában bíztam én is..
-
GodHeart
senior tag
amúgy ki milyen 2.2-őt használ? mert ahogy nézem itt elég sok féle akad.. (spicán volt CM és slussz.. meg samdroid de az nem említésre méltó..)
-
GodHeart
senior tag
hmm.. ez a cronos 1.8.0 ez egészen tetszetős..
viszont had kérjek már választ egy elég noob kérdésre.. hogyak kell odáig eljutni, hogy van recovery menüm? spicanál ez egy moddolt kerner fájl felpakolása volt Odin-nal.. de itt fogalmam sincs hogy van. Gondolom miután van recovery menü már csak a zip fájlt (cronos ROM) kell applyzni és aztán indul autómatikusan. De az előtte lévő része valamiért nem tiszta.. köszönöm
-
GodHeart
senior tag
válasz
gretzky77 #3946 üzenetére
egy 30-40k-s készüléknél valóban csúsztatható egy frissítés, de nem egy felsőkategóriás készüléknél ami ennek 2-3x-ába kerül..
Sajnos manapság nem elég kiadni egy telefont.. updatelni is kell a trendeknek megfelelően.. ezzel csak maga alatt vágja a fát a motorola.. azonban most kezd el igazán érződni hogy kell a 2.2.. újabb gmail.. újabb youtube.. 2.2 appok tömkelege.. ettől függetlenül ha lenne pénzem, milestone 2-t vennék..
-
GodHeart
senior tag
no kapnak motorolaék 2 hetet.. és zúzom fel a CM modot.. :\ már azt a hirhedt Bubble Ball nevű gémet sem tudom felrakni, mert annak is 2.2 kell..
-
GodHeart
senior tag
Srácok ez mennyire igaz?
Tényleg létezik ilyen Milestona-ra?
http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon_tartozek/egyeb/motorola_milestone_droid_xt720_tv_kabel_skn6377a_1437359038.html
-
GodHeart
senior tag
amúgy had kérdezzem meg, van valami értelmes fórum ahol (nyilván angol nyelvven) le van írva, hogy a CM mod pl mit tud.. mik a hibái.. miket javítottak az előző buildhez képest.. ha valaki volt samsung spica-ja akkor mint pl a samdroid.net ott..
Cyberpunk: hó végén jön az official Froyo?
-
GodHeart
senior tag
válasz
Napster #3870 üzenetére
épp ez az, hogy semmit nem állítottam.. egyébként fogalmam sincs, hogy honnan van az a videó, kb 5 éve megvan, de eddig eygetlen eszköz sem bírta akadásmentesen lejátszani.. msot otthon vagyok, de hétfőn feltudom tölteni esetleg valahova.. bár nem tudom hova lehetne kb 60MB-ot.. aztán ráeresztheted te is..
-
GodHeart
senior tag
válasz
Napster #3859 üzenetére
hmm.. most próbáltam ki Rockplayer-t és meglepően pozítív a tapasztalatom vele.. jobban tudták optimalizálni a procira, mint az yxplayer-t.. van egy tesztvideóm, eddig semmi nem vitte akadásmentesen.. ezzel ment. Annyi a bajom vele, hogy yxplayerrel is szétlehet húzni a képet, de nem torzítja.. ez van hogy széthúzza és torzul a kép.
-
GodHeart
senior tag
válasz
Kiki7809 #3853 üzenetére
Nem Marketből vettem, neten keresztül megkerestem őket, és rendesen bankkártyával fizettem. PowerAMP és az yxpalyer neon is nagyon megérte, egyiket sem sajnáltam. PowerAMP-ék kb fél percen belül megküldték az apk fájlt, amiből kb 10x teljes verzióvá lehet tenni a programjukat, az yxplayer pedig kb 2 órán belül küldték meg a kódot.
Amit még érdemes talán tudnod, hogy PowerAMP google accounthoz kötötten adja az apk fájlt, még Yxplayer IMEI-hez köti. -
GodHeart
senior tag
Hátöö én most nem igazán akarom buhergatni.. pláne hogy lehet a spica-mból téglát csináltam.. 2.2-őt használtam rajta.. majd msot hogy lett másik telefon 2.3-at rátoltam.. na megnézted.. aztá mondom akkor 2.1 és úgy lesz eladva.. hát nem nem akart elindulni.. ok.. 2.2 vissza, az sem indul el.. semmi gond, biztos ext2 miatt.. visszakonvertáltam rfs fájlrendszerbe.. kiírta hogy a konvevrtálás ok.. de aztán 10 percig hagytam és semmit nem csinált, mint aki lefagyott, recovery menü nem jött vissza.. akksi ki.. indít.. már a bootlogóig se jut el.. recovery modba se megy be.. :S most ODIN-nal próbálom one package flasht.. hátha az kezd vele valamit.. jobb 5letem nincs.. :S wááá
-
GodHeart
senior tag
Na gondoltam beköszönök.. Eddig a samsung spica topikban segítettem az embereknek, de ma sikerült erre a kis drágaságra váltanom, és nagyon nagyon elégedett vagyok vele. Eddig rootoltam, procit húztam rajta, de a 2.1-et meghagytam rajta. Pár hozzászólást már elolvastam, olyasmit vettem ki belőle, hogy a 2.2 e hó(?) végén jönni fog hozzá..
Első kérdésem.. rendes képnézegető alkalmazás van hozzá? Eddig samsung alatt nem volt gondom ilyennem, de a 3D Gallery-t rátudtam tenni.. de valamiért nem tetszik..
ui: Froyo tényleg jön rá nem sokára?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest