- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Nos, rövid időn belül én is búcsúzom ettől a készüléktől, illetve navigálásra ideiglenesen megtartom, de túl sok bosszúságot okozott, és nem tűröm már tovább, úgyhogy jön egy HTC HD7 helyette.
-
szőröscica
addikt
válasz
solanthugor #7211 üzenetére
Nekem gyári 2.1-el, és 2.2-vel is játszotta ezt a bizonyos országokban fél nap alatt lemerülünk témát.
Viszont mintha az itthoni hálózat random eldobálását csak a 2.2-vel csinálná, a 2.1 inkább újraindulgatott.
szerk.: tegnap kiégett az egyik led a telefonban, így az alsó érintőgombok közül csak a bal oldali vissza van rendesen megvilágítva, a menü még halványan dereng, de a home és a search "gombok" tök sötétek. -.-
-
szőröscica
addikt
válasz
addamka #7194 üzenetére
Gyári rom, természetesen van márkás autós töltőm.
Egyszerűen el nem tudom képzelni, hogy mi okozhatja, tavaly is ugyanezt csinálta, a spanyoloknál reggel 8kor levettem a töltőről, délután négykor már teljesen le volt merülve, bekapcsolni sem lehetett. Ahogy elindultam haza, és átléptem a francia határon, megjavult. Idén megint ezt csinálta.
Valami szoftveres baromság lehet, de az az igazság, hogy kezdek belefáradni a sok szoftveres baromságába.
-
szőröscica
addikt
Ez a mocskos dög mostanában egyre többször játssza el, hogy lemászik a mobilhálózatról, virít az emergency only felirat. Reboot után meg helyrejön. Az meg főleg nem járja, hogy bizonyos külföldi országokban gyakorlatilag teljesen használhatatlan, mert idle üzemmódban lemerül fél nap alatt. Spanyolországban pl. tavaly és idén is ezt csinálta két héten keresztül. Idén az olaszoknál is csinálta, tavaly szerencsére nem.
A GPS vevő néha úgy tesz, mintha nem létezne, persze jellemzően akkor, amikor a legfontosabb lenne, hogy jelet fogjon. Reboot után természetesen rendbejön. Kezd nagyon elegem lenni ebből a retek telefonból, ha anyagilag beleférne, lecserélném a fenébe, de most egy picit húznom kell a nadrágszíjon.
-
szőröscica
addikt
Hello!
Már nagyon rég nem írtam ide, leginkább azért, mert nincs miről. Mióta a gyári 2.2-t használom, a legidegesítőbb bugok eltűntek, rendben megy a bluetooth kihangosítás, nagyon ritkán indul újra a készülék, alapvetően jól használható.
Nem mondom, hogy egy rakéta, de launcher pro-val és 1 ghz-es órajellel bőven használható a telefon. Nálam egész sokáig meglesz, ezt eldöntöttem. Míg el nem romlik, addig használni fogom, ennél nagyobb tudású telefonra nincs szükségem.
-
szőröscica
addikt
Sziasztok!
Melyik navigációs program tud koordinátákhoz vinni?
A horvátországi nyaralásomhoz kellene, mert megkaptam a címet, de a Motonav az utcát teljesen máshova teszi, mint ahol lennie kellene, konkrétan vagy 5 km-el arrébb...Kaptam viszont GPS koordinátákat is, ezt viszont nem tudom megadni a Motonavban.
-
szőröscica
addikt
Urak!
Én tavaly úgy vettem az xxl gsm-től a milestone-omat, hogy 12 hónap gyártói garanciát adtak mellé. De sokan írtátok itt, hogy 2 év a gyártói gari.
Beütöttem a Motorola oldalán az imei-met és azt írta, hogy 2012. áprilisáig garanciális. Akkor ha most ne adj isten baja lenne, akkor a számlával együtt nyugodtan vihetném a jelenlegi garanciális javításokat intéző céghez? -
szőröscica
addikt
válasz
Gál István #6266 üzenetére
Nem olyan rossz ez, főleg, hogy bagóért meg lehet kapni már. Használtan, garanciával, hibátlan állapotút asztali és autós dokkolóval kapsz 55-60 körül. Annyit bőven megér.
Ha most is 120-ba kerülne, mint amennyiért még én vettem, akkor biztos nem venném meg.
-
szőröscica
addikt
válasz
petipetya #6223 üzenetére
Jelenleg nem vagyok über felhasználó, szóval kb. 3 naponta töltöm.
Mióta keveset kell utaznom, és irodai munkát végzek, azóta a telefonhívásaim száma is sokat csökkent.Kedd este vettem le a töltőről, most van 60%-on. Kb. 15 perc beszéd, ugyanennyi net, némi játék. Wifi 8 órányit ment. Nem vettem észre, hogy szignifikánsan nőne a fogyasztása. Mondjuk játék alatt biztos hamarabb lemerül, de normál használatnál nincs annyira terhelve a rendszer. És meglehetősen fürge így.
/LauncherPro-t használok/
-
szőröscica
addikt
A gyári galéria helyett mindenkinek ajánlom a quickpic alkalmazást! Sokkal gyorsabb, nem akad, mint a gyári.
-
szőröscica
addikt
válasz
szőröscica #6204 üzenetére
Ja, a bluetooth bug megszűnt, most már tudok akkor kihangosítva beszélni, ha én hívok, sőt, van annyi esze a szoftvernek, hogy automatikusan a kihangosítóra küldi a beszélgetést, nem kell kézzel átkapcsolnom, ha én tárcsázok.
Nocsak! Reneszánszát fogja élni nálam ez a telefon.
Gyorsan meg is veszem Gretzky77 kolléga dokkolóját.
-
szőröscica
addikt
válasz
drzsoo1 #6199 üzenetére
Nekem egy napja sincs fenn a 2.2, de meglepően gyors.
Igaz, ez most tiszta telepítés volt, de fürgébbnek tűnik, mint a 2.1.
Alapon is, és húzva is. Én 1ghz-en használom. Megfigyeltem, hogy azok az appok indulnak lassan, amik az sd kártyára vannak téve. Na most ez nálam kb. az angry birds, meg a rockplayer. Tehát ezt kibírom. Egyelőre tetszik!A flash nagyon megfogja, kikapcsoltam.
Ha stabil lesz, akkor marad még a Milestone. -
szőröscica
addikt
Még egy kérdés. Már háromszor átrágtam magam a beállításokon, de nem találom, hogy hol lehet kikapcsolni azt, hogy csipog mikor az sd kártyával dolgozik? Pl. mikor kikapcsolom, akkor azért csipog, mert ugye lelövi az sd kártyát. Vagy mikor a géppel összekötöm, és állítom össze vissza az usb connectiont, akkor is csipog.
A 2.1-ben valahol kikapcsoltam, de most nem találom az opciót.
-
szőröscica
addikt
Srácok, 2.2 alatt melyik led lámpa alkalmazás működik? 2.1 alatt a LED Lightot használtam, de az nem megy 2.2 alatt. Sőt igazából vagy négyet próbáltam, de egyik sem. A search light az egyetlen ami megy, de az elég butus. Ha kikapcsolom a kijelzőt, kikapcsolja a ledet is. -.-
Illetve még egy kérdés. A Market nem emlékszik az alkalmazásaimra, így elfelejtettem a nevét az appnak. Olyan appra lenne szükségem, ami mutatja a szabad ram mennyiségét a status baron.
-
szőröscica
addikt
Na, csak sikerült. Újból leszedtem a ceu firmwaret és azt felnyomta.
-
szőröscica
addikt
Megint, a másik gépen is fail.
Létezik, hogy rosszat töltöttem volna le?Megpróbálom egy másik sbf-el, de a and-developers.com-ról szedett central eu firmware jó kellene legyen szerintem.
-
szőröscica
addikt
Hmmmm.
Flashing failed. Code Group 39-nél mismatch van. Megpróbálom másik gépről. -
szőröscica
addikt
Srácok!
Az ideális 2.2 telepítés akkor így néz ki?
Nandroid -> wipe dalvik;data;cache (full wipe) -> RSD Lite-tal felteszem a 2.2-t -> vulnerable recovery flash -> nandroiddal root ? -
szőröscica
addikt
Eladni kár. 120-ért vettem, most kapnék érte jó esetben 55-öt.
Ennyiért max egy középkategóriás navit veszek, ami tud ugyan tmc-t, de se net, se kamera, se semmi más mellé.Navinak meg éppen jó a Milestone is, ahhoz még elég megbízható.
De olyan telefon nem kell, ami random újraindulgat, lemászik a hálózatról, illetve egyéb ilyen hülyeségeket csinál.A telefon nekem 3 dolgot tudjon: legyek elérhető vele minden körülmények között, sms-t tudjon írni, és legyen benne bluetooth. Ezeket MEGBÍZHATÓAN, MINDIG tudnia kell. Erre a Milestone nem képes. Hiába tud ezer másik dolgot, az alapon megbukott.
-
szőröscica
addikt
Nos, azt hiszem, megszületett a megoldás. Nem adom el a Milestone-t, hanem meghagyom PNA-nak. Nekem a Motonav tudása bőven elég, ráadásul a frissítéssel sem kell szenvednem (
). Autós tartó, töltő van hozzá.
Valamelyik régebbi telefonomat előveszem a fiókból, ráfizetek egy 8-as szériájú Nokiára, telefonálni az is tud.
-
szőröscica
addikt
Ma végleg eljátszotta ez a hulladék a bizalmamat. Lemászott a hálózatról szó nélkül, egész nap elérhetetlen voltam. Reboot után visszament.
Hamarosan eladó lesz egy Motorola Milestone, vadonat új, nem használt gyári autós tartóval, apróbb karcokkal.
-
szőröscica
addikt
Én sem tudom, mit vennék helyette. Ideiglenesen kihúznám valamelyik fiókban lévő tartaléktelefonnal, azok legalább stabilan tudnak telefonálni.
Utána meg egy wp7 nokiát újítanék szerintem, mert a jelenlegi telefonok hardvere nem nagy előrelépés a milestone-hoz képest.
Sajnos úgy tűnik, hogy a nagy tudással együtt jár az instabilitás is.
-
szőröscica
addikt
El kéne adni, csak legalább 50 ezret buknék rajta.
Többet én ilyen drága, bugos telefont nem veszek. -
szőröscica
addikt
Ó. Most figyeltem meg, hogy nem lefagy a kijelző, hanem ez a fostalicska nem engedi megnyomni a bluetooth gombot. Ha engem hívnak, akkor kicsöng a kihangosító is, és fel is tudom venni, tudok vele beszélni. Viszont ha én hívok, nem tudom aktiválni hívás közben a bluetootht, hiába nyomok a gombra.
Kitöröltem a kihangosítót, újrapárosítottam őket, de semmi. Vasárnap új szoftver jön.
-
szőröscica
addikt
No, most már rendszeres szokása, hogy nem reagál hívás alatt a képernyő. Sokszor letenni sem tudom, a bluetooth kihangosítás pedig reménytelen, csak akkor megy, ha engem hívnak és a kihangosítón nyomom meg a hívásfogadó gombot.
Hétvégén ebből újraflashelés lesz, megpróbálok egy full wipe után feltenni egy gyári froyot.
-
szőröscica
addikt
Nekem mostanában előfordul, hogy hívásnál lefagy a kijelző, nem reagál pl. a bluetooth, vagy a megszakítás gomb.
-
szőröscica
addikt
No, akkor ezek szerint akinél gyors a gyári froyo, annál is lassan indulnak az alkalmazások?
-
szőröscica
addikt
válasz
Benarivo #6058 üzenetére
Motorola software update nevű programmal frissítsd. De előtte csinálj egy teljes gyári beállításokra visszaállítást (minden programod, stb elveszik!!!), majd úgy frissítsd, különben nagyon lassú lesz.
Én is ezt fogom csinálni, mert nekem már a 2.1 nagyon hülyül mostanában. Belassul, hamar lemerül, rebootolgat, stb....
-
szőröscica
addikt
válasz
addamka #6054 üzenetére
És ez már kit érdekel? Megvetted, kifizetted érte a pénzt. 90 eurót adtál a tréképekért (teljes európa), mikor nem sokkal többért hardverrel együtt kapod a teljes európás igo-s pna-t (pl. becker 40 ezerért). Soha senki nem fogja megnézni, hogy a milestone 2-dön be van-e regisztrálva a navigációs szoftver.
-
szőröscica
addikt
válasz
addamka #6034 üzenetére
Szerinted ki fogja nézni, hogy legális-e, vagy sem? Megveszi, támogatta vele a fejlesztőket, meglesz a saját lelki békéje, aztán felteszi a hekkeltet a következő Motorolájára, ha már nagyon következetesen olyanra csinálták a Motonavot, hogy csak a milestone-on működik.
-
szőröscica
addikt
Ma bekapcsoltam a bluetooth-t és restartolt.
Csak egyszer jelenjenek meg a wp7 Nokiák.... -
szőröscica
addikt
Figyi, szerintem próbáld ki. MINDEN készüléken másképp viselkednek ezek a romok, volt akinek a cm7 hasított, nálam nagyon lomha volt. Nem tudhatjuk, hogy ami nálunk jó, az másoknál is jó lesz-e.
Mivel egy romot felrakni nem több, mint 10 perc, ezért szerintem a legbiztosabb, ha te magad győződsz meg róla, hogy tetszik-e.
-
szőröscica
addikt
válasz
Rickazoid #5835 üzenetére
Nekem meg belassult a 2.1.... Miután recovery után száguldott pár napig, most akadozik. 1ghz-en is. Kezdem unni. De fogalmam sincs, hogy mire kellene lecserélni. Ráadásul csak bagóért tudnám eladni, nekem meg használt készülék nem kell, így sok ráfordítást igényelne.
-
szőröscica
addikt
Azért szar dolog, hogy itt nem egy ember bőven 100 ezer felett vette a telefont, és közel másfél évvel a megjelenése után is olyan, mintha bétateszterek lennénk.
-
szőröscica
addikt
Nekem még a nyaraláson azt játszotta ez a büdös féreg, hogy fél nap alatt tökig lemerült 100%-ról, míg Spanyolországban voltam. Hálózattól függetlenül, reggel lehúztam a töltőről, délután 5-kor már villogott a piros led, és ténylegesen le is merült.
Ahogy eljöttem Spanyolországból, megjavult. A franciáknál már normálisan fogyasztotta az akkut, az olaszoknál se volt gond az 1 hét alatt, de jártam már vele Lengyelországban hosszú hétvégén, Erdélyben is több napra, és mindenhol gond nélkül működött.
-
szőröscica
addikt
Nekem van nandroid backupom a gyári 2.2-ről, amit MSU-val tettem fel.
Vajon, ha csinálnék egy full wipe-ot, és úgy restore-olnám ezt a 2.2-es backupot, akkor gyors lenne?Én tiszta romot fel nem fogok tenni, az biztos. Ez be van állítva, rajta vannak a programjaim, a launcher pro is össze van rakva, a widgetlocker is, stb....
-
szőröscica
addikt
Na, ennek a miui-nak én is adok egy esélyt, de előbb csinálok majd még egy backupot a telefonról.
A miui oldala kínai, honnan tudom letölteni?
Basebandet, vagy hasonlókat nem kell állítani, ugye?
Ha az alap romból exportálom a kontaktokat, akkor a miui-s telefonkönyvbe tudom majd importálni? -
szőröscica
addikt
válasz
F_Gergely #5562 üzenetére
Hát figyi, én bő 1 éve vettem, akkor még 120 ezer körül mozgott gyártói garanciával.
Ez az eddigi legjobb telefonom, gyakorlatilag minden igényem kielégíti. Persze a wifi bugja szar, nem tudok vele bárhol netezni, az ap-k 30-40%-a nem működik vele. De navigál, netezik, fotóz, az aksija elég jól bírja, stb....Nem bántam meg, hogy megvettem. De kell hozzá türelem.
Az a baj, hogy nem nagyon van nála jobb most sem. Az Android minden telefonon Android, nekem pedig maga a rendszer sem tetszik. Az iPhone 4-et nem tudom megfizetni, a WP7 alatt meg nincs még egy jó készülék.És sajna nekem a türelmem van fogyóban.
-
-
szőröscica
addikt
Felgyújtom!!!!!!
Visszaállítottam a 2.1-et, abból a nandroid backupból, amit már korábban is használtam.
Erre nem áll rá a vodafone hálózatára. -
szőröscica
addikt
Na, megy vissza a jól bevált 2.1..... -.-
Ez a 2.2 egy tetű. -
szőröscica
addikt
No, a marketen fent van az overclock 1.4.8-as verziója. Azzal működik. Immáron 1ghz-en hasít a gyári 2.2-es szoftver. Viszont szerintem lassabb, mint a 2.1. Nem is kicsit.
-
szőröscica
addikt
Feltettem az 1.4.7-es milestone overclockot.
Mikor beállítom az órajelet, újraindítja a telefont. WTF? -
szőröscica
addikt
Köszönöm szépen!
Feltettem, or-ből rootoltam is.
Viszont a milestone overclock azt írja, hogy root kell az adatok kiolvasásához. Pedig a jogosultságot megkapta. -
szőröscica
addikt
Egy vulnerable recoveryt linkelne nekem valaki 2.2 alá?
Plusz a roothoz szükséges update.zipet is légyszi! -
szőröscica
addikt
válasz
addamka #5493 üzenetére
Biztos jó a 2.2, de azért megbízhatónak a 2.1-et se mondanám a random újraindulgatásával, meg a véletlenszerű bugjaival. Melyik készüléken éppen milyen hibát van kedve csinálni....
Üzleti készüléknek, ahol fontos, hogy mindig elérhető legyél, és telefonálni tudjál gond nélkül, nem feltétlen javasolnám. Nem véletlenül van nekem is egy E52 Nokiám is, amiben a céges kártya van. Arra mindig lehet számítani, míg a Milestone szoftverére azért nem bíznám az életem.
Üzleti telefonnak még mindig a BB-k, meg a Symbianos Nokiák a legjobbak. Ha techbuzibb vagy, akkor iphone. Az Android kicsit olyan, mint az asztali gépeken a linux. Jó-jó, de ha igazán használni akarod, akkor mélyen a lelkébe kell túrni. Na most gondolom nem akar otthon hegesztett modokkal próbálkozni, mikor a megbízhatóság egy igen fontos szempont.
-
szőröscica
addikt
válasz
Cashdroid #5389 üzenetére
Szia!
Kellene csinálni egy szoftverfrissítést, vagy hard resetet, remélhetőleg a pároddal való telefonálási problémák, megszakadások megszűnnének. Kiegészítő program nélkül a led csak az sms-eket jelzi zöld villogással, illetve ha merül az aksi, akkor pirosan villog /email kliens nem tudom jelez-e, nekem a yahoo mail kliens igen/. A nem fogadott hívásokat csak külső programmal lehet led villogáshoz kapcsolni.
A készített képek szélén nekem is van csík, nem tudom mi az oka.
-
szőröscica
addikt
válasz
Shrike7973 #5393 üzenetére
Az app2sd-hez nem kell marketes program, hanem a telepített programoknál tudod mozgatni őket.
Felesleges a task managerrel cigánykodni, a rendszer jobban tudja, hogy mikor mit kell lelőni.
A Motonav megvásárlását NEM javaslom, mivel nagyon ritkák a térképfrissítések hozzá. Persze, a lelked megnyugtatása végett megveheted a licencet, de úgyis az lesz a vége, hogy rootolod a telefont, és felteszed az okosított változatát, ami minden iGo térképet megesz, és így lesz friss térképed.
-
szőröscica
addikt
Érdekes, hogy kinél hogy működnek ezek a modok. Egyeseknél szakít, másoknál meg a gyárinál is lassabb. Nekem tetű volt a cm7, és az érintésre sem reagált rendesen.
-
szőröscica
addikt
válasz
tesopapa #5298 üzenetére
De ha ezt teszem fel, akkor letöröl mindent. A szerviz verzió pedig meghagyja a programjaimat, meg a beállításaimat, nem?
Én ugyan nem fogok szopni a telepítésekkel, beállításokkal, stb, az új szoftver kedvéért. Legyen már egy jó wp7 telefon, meg offline navi, megvenném mindkettőt, aztán nem kéne itt 500 dolgot flashelni, meg állítgatni, hogy akadásmentesen menjen a rendszer. Android. Fujjj
Új hozzászólás Aktív témák
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest