- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kill_bill1
tag
Az akku státuszát ez sem tudja megjeleníteni, de az akku feszültséget meg tudom nézni vele. Olyan, mintha a telefon nem tudna "kommunikálni" az akksival. Tölteni kikapcsolt állapotban töltötte kb 20 percig. Utána nem volt hajlandó tölteni. Ma reggel újra megpróbáltam tölteni kikapcsolt állapotban, kb 15 percig megint töltötte.
Olyan, mintha addig töltené, míg az akku túltöltés figyelő elektronikája engedi. Pár napig figyelem, megnézem mit csinál teljesen lemerült állapotban (teljes kisütést az akku elektronikája elvileg úgysem enged).
-
kill_bill1
tag
Ma vettem a milestone-omhoz egy 2300 mAh akkumlátort.
Ilyet: Utángyártott akku Motorola A855 3,7V 2300mAh Li-Ion (BA855-E, illeszkedik Motorola Droid A855/ típus BP6X).A telefon működik is vele, viszont az akku szint kijelző egy kérdőjelet mutat, kikapcsolt állapotban is és nem tölti. Néhány ki-be kapcsolás után kikapcsolt állapotban kiírt 80%-os szintet és akkor töltötte is kb 20 percig, 100% ig, de ahogy bekapcsolom a telefont megint csak kérdőjelet mutat, és most már ha kikapcsolom akkor is és nem hajlandó tölteni (legalábbis a töltést jelző oldalsó led nem világít).
A telefonon CM7 van.
Valami ötlet, hogy tudnám felismertetni a telefonnal az akksit?
-
kill_bill1
tag
A programok menüjében a scrollozást lehet valahogy gyorsítani? Nekem kicsit darabos.
-
kill_bill1
tag
Ha usb-vel rádugom a telefont a gépre, akkor a media link sem találja a telefont és az sd kártyát sem tudom megnyitni, pedig látszólag meghajtóként becsatolja.
Ez miért lehet? -
kill_bill1
tag
válasz
nagypistaba #6771 üzenetére
Köszi. Az openrecovery-ből az apply update-tel kell, amivel a cm7-et is felraktam?
-
kill_bill1
tag
Ezen kívül tegnap este a telefon nem akart usb-vel csatlakozni a géphez. Sokat nem foglalkoztam vele mert már késő volt. Valakinek volt még ilyen problémája cm7 telepítés után, vagy én csinálok valamit rosszul?
-
kill_bill1
tag
Tudna valaki segíteni, hogy tudok cm7-re android marketet varázsolni?
-
kill_bill1
tag
válasz
kill_bill1 #6767 üzenetére
Közben rájöttem. Csak a wipe dalvikot nyomtam, a másik kettőt nem.
-
kill_bill1
tag
Felraktam ezt a cm7-et (CM 7.1.0 RC10 (11.06.14) de újraindítás után csak az a gördeszkázó android logó jön be és nem bootol tovább. Ilyenkor mi van?
-
kill_bill1
tag
A belső tárhelyen van valami temp könyvtár amit érdemes kipucolni? Gyanúsan elfogyott a belső tárhely, pedig nem annyira sok cucc van fenn. Sok progit csak felraktam, leszedtem. Ezek nem hagynak valami szemetet?
-
kill_bill1
tag
Az APP 2 SD progival miért nem lehet minden programot átrakni SD-re?
-
kill_bill1
tag
Ha a memória kártyát kicserélem nagyobbra, a régit át lehet valahogy másolni az újra úgy, hogy minden ugyanúgy működjön, mint a csere előtt?
-
kill_bill1
tag
Ha a Milestone Overclock-kal felhúzom a procit 800-ra akkor az fixen 800-al megy? Ha nem csinálok semmit nem veszi vissza az órajelet?
-
kill_bill1
tag
Rootolás, procituning megtörtént. Kezdem átlátni az androidot.
-
kill_bill1
tag
Egyébként 550MHZ-ről mennyire érdemes húzni a procit, hogy legyen valami érezhető gyorsulás?
-
kill_bill1
tag
Gyári 2.2.1 -es milestonet szeretnék rootolni proci húzás miatt. Kersve a fórumban ezt találtam: [link]. Ez működhet, vagy van más módszer?
-
kill_bill1
tag
Az normális, hogy alapból csak 43MB szabad memóriát ír a taskmanager-ben, miközben nem is futtatok semmit?
-
kill_bill1
tag
Ma megjött a milestone-om.
A beállításoknál az About Phone menüpont alatt a Firmware Version-ra azt írja: 2.2.1 . Ez az android verziót jelöli?
-
kill_bill1
tag
Hello mindenki!
Most tervezek milestone-t venni és az érdekelne, hogy az adatkábele sima szabványos micro usb?
Mert láttam pár boltban olyan csomagban, hogy a töltőn kívül mást nem adnak hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest