- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zavo
tag
Beújítottam egy class 10-es kártyát, swapper progi helyett inkább partícionálnék.
Ha jól látom, a mostani kártyán csak egy FAT32 van, nem látok ext2-t. Ez az ext2 mire kell, mekkora legyen? Vagy a FAT32 helyett menjen az ext2, vagy kell mindkettő?
Swap-et első, vagy második partíciónak tegyem? -
zRam-ot kikapcsoltam, mert ette a CPU-t is, helyette feltettem a swapper-t, csináltam egy 32 megás swap-ot, ezzel érezhetően jobb, szabad RAM meg még mindig megvan 40-50 mega között.
class10 tuti jobb lenne, csak nem tudom akarok-e belefektetni akármennyi összeget is ebbe a telefonba
Asszonynak Xperia U-ja van, most jött rá 4.0, elég gáz lett tőle: tárcsázó bugos, képernyőzár behülyül, érezhető lassulások mindenhol, távolságmérő szenzor telefonálás közben néha nem működik, ezért bekapcsol a kijelző
Már már Motorolás minőségű lett ez a gyári 4.0 rá -
Class6-os.
Levettem 10%ra a zRAM-ot, így már jó, és van elég szabad RAM is.
Talán még a saját kernel rejt némi optimalizálási lehetőséget, de csodát nem várok.Utód még nincs, bár perverz mód vonzani kezdett a galaxy note 2 a ceruzájával, a jó régi SE P800amra emlékeztet
Csak a samsungot sose tartottam egy anyaghasználati bajnoknak.
-
Ebben a formában nem lesz, mert nem megy vele a GSM/3G modul (még mindig, nem új dolog ez)
Link.OR-hez csinálta nadlabak, ott nem gond, ha nincs GSM.
Sajna az M1 elég karcsú már, főleg, ha egy átlag telefonhoz nézem, de pl. még mindig nem éreztem azt egy új telefonnál sem, hogy ez húúdekell nekem jódrágán is akár.
Néha egy Note2-n gondolkodom, de a Samsung cuccok nekem sosem a masszivitást és a minőséget sugározták. No meg ugye no qwerty, csak cerka -
Phami
tag
Már kétszer szedtem szét és ugyanúgy egyben van
Egyedül a kis bronz "papírcsíkon" látni, hogy már szét volt kapva. Az nem tudom miből van, de nem túl masszív vagy én estem neki aggresszívan.
Saját para: nos, sikerült a got-ot felerőszakolni VISZONT így sem tudtam hozzáférni az OR-hez. Szóval legyalultam a meóriakártyát, mindent újratúrtam rá és megy. Boldog CM 7.2-es júzer vagyok
Mi a tanulság? Ne légy barom
-
rena224
tag
-
Lehet csak egy akksi kalibrálás kellene, ha nem 100%on van a telefon ROM váltáskor, akkor szívás van, mivel a batterystats fájl alapján számolja a töltöttséget, az meg olyankor felülíródik.
1. /data/system/batterystats.bin törlése
2. telefon leállítása
3. akksi le
4. töltő bedug, megvárni amíg felkiáltójelezik az akksi hiányára, ekkor akksi helyére rak
5. tölteni 2-3 órát bekapcsolás nélkülEnnyit meg lehet próbálni
-
mrbig25
őstag
Jónak néz ki a Milestone 3, de a Motorola ugyanazt a hibát követi el, mint a Milestone 1-el.
Amikor az első Milestone megjelent már akkor kevés volt a 256mb ram. Erre most jön a Milestone 3 hiper-szuper hardverrel, kétmagos procival meg 512mb rammal...oké, hogy ez már elegendő, de miért nem lehet 768mb vagy 1gb?
GabN73:
Az érdekes...nálam jelenleg 567óra az uptime, ami több, mint 3hét.
És volt bőven navigáció, zene, film, játék, egyszóval minden és semmi gond vele.
Használom a régebben kitárgyalt SuperCharger scriptet...lehet, hogy ennek a hatása. -
Rickazoid
addikt
Fájlrendszerhiba gyanús. Ments le mindent a kártyáról számítógépre, formáztasd a kártyát a telefonnal majd másolj vissza mindent rá.
(#6219) joamilestoné: a nandroid ellenőrzi ezt, ha nincs 400 MB szabad hely, nem kezd el semmit.
-
klasszsrac
tag
Ha valamelyik 2.2.1 fent van, akkor simán rá tudod tenni a Cm7-t. Azt hiszem elég csak a cache és dalvik. Bár én azt hiszem csináltam mind a 3 wipe-ot, mert tiszta telepítést akartam. Szerintem ez már elég jó 2.3. És nem elhanyagolható, hogy magyarul tud
Lehet különböző témákat telepíteni menüből, a ki/be kapcsolási animáció nagyon ötletes. Látványban egész jó és gyors a wifi is.
-
Cyberpunk
félisten
+1 az SE még a Motorolánál is rosszabb
De engem jobban zavar az hogy, nyár elejére ígérik és akkor már nem épp lesz csúcs hardver alatta
A másik meg hogy nekem speciel a HTC 7 Pro tetszik most, WP7 ide vagy oda
De inkább kivárnék a Nokiára. Jó kis dolgok születhetnek majd. Meego-t már gyakorlatilag elsirattam nyugodjék békében
-
petipetya
nagyúr
Közben kitettek egy HO!NO CM7-et tegnapi dátummal:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=849676 -
wolruf
őstag
Nem,nem gingerbread,csak ami tegnap elerheto volt (akkor az a 28-I). Szoval nem jon be
mar megint volt varakozos,semmittevos uzemmodja a telcsimnek. Lassan visszateszem azt,ami rajta volt. Remelem egyszeruen megy nandroid backupbol vissza. Az az egesz oprendszert visszateszi vagy elotte fel kell flashelni azt, ami a backupkor fent volt? Koszi
-
bejmuller
aktív tag
ment minden MHz-en 550-tol 900-ig, attol fuggoen hogy eppen milyen ROM volt rajta.
GOT 2.1, GOT 2.2.1, CM, Cronos.
CM es Cronos felvaltva, amelyik eppen frisebb volt.
Juliusban vette az akitol en vettem.De inkabb az lehet az oka, hogy tobbszor rajta aludtam, illetve volt toltve mas toltovel, es rossz(legalabbis nem tokeletes) usb portrol is.
Nalam akkor kezdte ezt csinalni, mikor modemkent hasznaltam, de ugy hogy erre a nem tokeletes usb portra kotve, kb 2-3-4 napig. Azt hiszem akkor eppen Cronos vagy CM6 volt rajta, ugyhogy a proci 700-on v 900-on ment. -
szőröscica
addikt
De az nekem nem hiányzik, hogy telecsessze a többszáz telefonszámos névjegyzékemet még jópár facebook kontakttal.
De megtaláltam a programot. Syncmypix.
Automatikusan felismer és összepárosít, utána pedig ha valamit elcseszett, akkor átrakhatod más emberre, és akiket nem tudott magától párosítani, azt te megcsinálhatod kézzel. Tökéletes. És még a profilképből is tudsz vágni vele, hogy ideális képet tegyen be. -
GodHeart
senior tag
amúgy had kérdezzem meg, van valami értelmes fórum ahol (nyilván angol nyelvven) le van írva, hogy a CM mod pl mit tud.. mik a hibái.. miket javítottak az előző buildhez képest.. ha valaki volt samsung spica-ja akkor mint pl a samdroid.net ott..
Cyberpunk: hó végén jön az official Froyo?
-
Milestone 2 nálam is ugorva lesz, 100ezres telefont mindig 2 évre veszek, meg utána sem szoktam eladni, jó lesz az még tartaléknak felfogással (így fogja a port már vagy 10 telefon a szekrény alján).
Előtte SE P szériából nyúztam el a p800-p990-p1 kombót, azokat is legyilkoltam 1 nap alatt, szóval én megszoktam az 1 nap 1 töltés menetet.Mivel melóban meg kocsiban is tudom tölteni, nálam csak túrázásnál necces a gyors merülés, ha sikerül asszonynak Defy-t venni kíváncsi leszek, az jobban teljesít-e.
Pótaksi nem lenne rossz ötlet, de ahogy magamat ismerem, tuti elfelejteném feltölteni
Abban meg nem bízok, hogy a végleges kernel sokkal jobb lesz. Talán. Olvasgattam külföldi fórumokat, a sima Droid is lepukkan 1 nap alatt nagyátlagban, és arra ugyebár már elég régóta van hivatalos gyári Froyo.
-
wolruf
őstag
Nem a mobilszámod, hanem a telefonod imei száma. A rendszerben néha a telcsi felnézeget és letölti a frissítést. Gondolom, mivel az enyém sohasem tett még ilyet... FCK.
Szánalmas, SZÁNALMAS ez a kretén cég már. Hogy szakadna rájuk az egész kóceráj amit az eladott telefonokból fel tudtak húzni. -
Konflikt
addikt
akkor te nemkapsz froyot, (es ense). biztos csak azok kapnak, akik szolgaltatoknal vettek, mekkora lol lenne mar?
az a baj, hogy sajnos ezt is el tudnam kepzelni mar..
de azt nemertem mar meg, h mert nem lehet kirakni az .sbf-t aztan aki akarja az le tudna huzni, meg flash-elni. akit meg nemerdekel az megvarja az OTA-t.
nemhiszem el h meg mindig nem szivargott ki ez a rom. -
Rickazoid
addikt
Lehetséges, ADB-t én nem használok.
A jogosultsági hibával olyankor találkoztam, amikor a rendszerpartícióból a kártyára másoltam valamit. Kiírta egy hibát, már nem emlékszem pontosan, de valami gondja volt vele, viszont a másolást megcsinálta ettől függetlenül. És mivel nem volt szükség sem a partíció újracsatolására, se root-ként való belépésre, ebből következtettem, hogy talán visszafelé is működik és mivel az Android nem fut, lehet az OR úgy működik itt, mint egy Live CD rendszere a PC-n, annak sincs szüksége a PC-s rootra, elég a sajátja. -
petipetya
nagyúr
Semmi sem garantálja azt, hogy az aksi élettartalma meghosszabbodjon, hiszen ahhoz fizikai beavatkozásra lenne szükség. Ez a módszer csak kalibrálja az aksi kijelzőt, hogy az pontosabban mutassa az értékeket, illetve ha a gugli fordítóból jól értem, akkor mondjuk egy 30%-ról ne zuhanjon le 0%-ra pár perc alatt a kijelzés hibája végett.
-
Próbáltam már, akkor a kevés memória miatt az sms-ek egy része nem jön meg. SMS appot is a memóriába tartom, akkor meg van pár alkalmazás ami el se indul a kevés RAM miatt
Mondjuk most APNDroidot kiirtottam, mert rájöttem netet tiltani a switchpro widget is tud, így a home-nak van elég RAM, sms meg eddig csak 1 darab nem jött meg, azt simán a vodára kenem.Más téma, nem csak tőled kérdezem:
újabban azt csinálja, hogy ha usb-n csatlakoztatom, akkor felmászik a netre, amint kihúzom a kábelt akkor meg le is jön róla. Tethering nincs bekapcsolva, és nem minden esetben fordul elő. Charge only-ban használom csak. Másnál is volt ilyen?MarketEnableres kérdés: átlőttem a szolgáltatót verizonra, vettem appokat, kapcsolat wifi volt. Akartam 3G-n netezni, de mivel átrántotta a verizon netbeállításait ezért nem ment.
Ma a T-Mobile USA-t fakeltem, ezzel meg ment a 3G is. Csak simán hülye, vagy hogyhogy egyszer tudja a default APN beállításokat, máskor meg nem?Mert feltételezem nem a t-mobile usa netjével ment.
-
Rickazoid
addikt
Próbáltátok töltőről/USB-ről levéve újraindítani? Volt egy ilyen bug, lehet nincs még kijavítva. Persze ez csak a standby-t érinti. Nekem 1 GHz-re húzva éjszaka max. 10%-ot csökken, legutóbb ebben benne volt 3 program automatikus frissítése is.
De hamarosan letesztelem, hogy teljesen feltöltve meddig bírja Angry Birds Seasons alatt. Máshol láttam, hogy jópár telefont teszteltek így, kíváncsi vagyok az enyém CM6-tal hogy teljesít azokhoz képest. -
bejmuller
aktív tag
alap GOTos firm kell mindenkeppen, azutan lehet modositani a kovetkezo ket cuccal
-[nem hivatalos]CyanogenMod 6.1.0 RC4 for Milestone [link]
-Cronos Froyo Milestone 1.5.0, modositott CM, nekem jobban bejon [link]en ezekrol tudok, hasznaltam mindkettot... a legnagyobb bajuk az, hogy az akku nagyon szarul birja, de ez a leakelt firm hibaja.
-
Köszi, karácsonyra meglepem magam pár appal akkor a legalitás jegyében.
Mondjuk navitelnél olvastam, hogy valaki beszívta, mert android ID-t nézett, nekem meg pont kellene túrázáshoz, bár télen úgy se megyünk sokat, tavaszig ráér.GOT oldalán olvastam a gyors merülést az idézi elő, hogy nem vált sleep mod-ba a telefon miután le lett választva az USB-ről. Ilyenkor USB leválaszt + reboot a megoldás egyelőre, 2.6.32 leaked kernel hiba.
-
petipetya
nagyúr
Erre voltam kíváncsi, köszi. Már csak ez a vásárlás tűnik kissé bonyolultnak, nem akarok regisztrálni mindenféle dologra. Nincs egy számlaszám, ahová elég lenne átutalni a lóvét?
Direkt van erre a célra egy elkülönített számlaszám is a főszámla mellett, és csak annyi pénz van rajta, amennyi éppen az utaláshoz kell.
-
trblaise
tag
petipetya: gondolkodtam én is rajta, szerintem megejtjük hamarosan.
eami: nem az enyém a telefon, tehát nem vagyok teljesen tisztába vele, hogy milyen programok vannak rajta. Azt viszont tudom, hogy program van rajta bőven. Lesz mit átnézni...Spare parts progival néztem, hogy mi használhatja, de arra sem írt ki semmi kirívót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- RAM topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!