- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konflikt
addikt
kinek mi a rekord akksiido egy toltessel?
nekem kicsit tobb mint 4 nap (pontosan: 97 ora).
68 oranal volt 40%-on -
Konflikt
addikt
nekem 9,2 MB/s a write, es 19,9MB/s a read speed. (8GB, Toshiba C08G, class4, csak a Toshiba felirat nincs rajta)
-
Konflikt
addikt
válasz
petipetya #6079 üzenetére
szokni kell, meg lassan, es hibazok neha. de cserebe piszokgyors. (a hw-es qwerty alapfeltetel volt nalam, de egyszeruen nincs a piacon normalis meret qwerty, ami alatt normalis hw van. amugy elotte G1-el nyomtam. most egy idore felrerakom ezt.)
azt gondolom hogy 4,3" mar van akkora hogy kenyelmesen jol lehet rajta gepelni. meglatjuk, most beprobalom ezt
-
Konflikt
addikt
tobb mint 1 ev milestone hasznalat utan par napja valtottam DHD-ra. ezt a motorola maganak (illetve a peldas supportjanak, foleg a froyo/bootloader koruli magatartasanak) koszonheti.
ha netan valakit erdekel egy milestone + moto car mount + moto multimedia station akkor az alairasban talal linket. -
Konflikt
addikt
szokasos helyen (ahol tobb mint 1 eve is voltak fent moto .sbf-ek mar) fentvan jopar.
konkretan erre gondolok. scroll az aljara. -
Konflikt
addikt
válasz
manowarkill #4595 üzenetére
nyilvan arrol. csak bizonyos kerdesek kb. oldalankent ujra, es ujra elojonnek, mikor x-szer ki lett mar targyalva. tudod erre talaltak fel a keresot (legalabb forumon belul kene kene hasznalni, talan ennyi faradsagra mindenki kepes magatol, nem?)
btw, lehet most mar erdemes lenne egy #1 hsz-t osszehozni, beszurni a fontos infokat, logout irasokat, guide-okat, how-to-kat, romokat, fontosabb oldalakat.
-
Konflikt
addikt
nemkerested, vagy nagyon feluletesen
ha a topicon belul hasznaltad volt a keresot a 'root'-ra, megkaptad volna a valaszt. -
Konflikt
addikt
neked ezt irtak: "Ha behozod hozzánk a készüléket, akkor mi már tudjuk neked frissíteni."
ennek ellenere,
es ennek A motorola joghurtja (androidportal.hu) ellenere:
"Friss: Kollégám jelezte: a szervizben feltették neki a froyo 2.2.1-et. Igaz adatvesztése volt, tehát valószinüleg nem update csomag ez sem, hanem teljes ROM csere.(?)"
ezt a valaszt kaptam most a Motoker fb oldalan a kerdesemre hogy mert nem raknak ki egy linket az .sbf-el:
Motoker Kft. Nem rakhatunk ki linket, és a szerviz sem rakhatja fel, ez a hivatalos Motorola utasítás!
LOL.
-
Konflikt
addikt
akkor te nemkapsz froyot, (es ense). biztos csak azok kapnak, akik szolgaltatoknal vettek, mekkora lol lenne mar?
az a baj, hogy sajnos ezt is el tudnam kepzelni mar..
de azt nemertem mar meg, h mert nem lehet kirakni az .sbf-t aztan aki akarja az le tudna huzni, meg flash-elni. akit meg nemerdekel az megvarja az OTA-t.
nemhiszem el h meg mindig nem szivargott ki ez a rom. -
Konflikt
addikt
-
Konflikt
addikt
válasz
atomchicken #2906 üzenetére
nagyon leegyszerusitve tenyleg csak egy nagy usb csatlakozo. amugy itthon lehet 10K, de kb a feleert lehet ebay-rol venni. nekem kb fel eve van dokkolo, kenyelmes cucc
-
Konflikt
addikt
nem rossz ez a G.O.T. 2.2.1-es rom (stabil) de tobbet vartam egy kicsit.
problemak:
-facebook sync nemmegy
-appbiran nem tud sync-olni. de erdekes, belep, de hibat dob. valszeg az android ID-val kapcsolatos a problema. elvileg lehet valahogy generalni, es ezt megoldja, de ennek meg avegere kell jarni
-neha kesobb kezdi el lehuzni az appokat, amit marketrol le akarok tolteni
-neha nem mutatja a mar letoltott appokat a marketben. de aztan helyreallt.
-sokkal gyorsabban merul a telo. naponta 2x kell siman toltenem. este 80% korul volt, reggelre lement 15-re. 3/4 orat toltottem, 70%-ig, majd megneztem egy 45 perces avi-t, es lemerult 5%-ra. eddig is kritikan aluli volt, de ez mar mindenen tultesz..erzesre amugy nem gyorsabb, vagy csak nagyon kicsivel. (habar sunspiderben az eddigi 28K helyett 14K-t kapott, illetve quadrantban 826-ot, az elozo 3-400 pont helyett --> 2x es gyorsulas a szintetikus tesztekben)
van jopar hasznos cucc a froyo miatt: kisebb modositasok, javitgatasok a marketben, talkban, msg-ben, gmail app, calendar valtozott, utoljara hasznalt appok megjelenitese szinten modosult, stb. aprobb modositasok a power widgeten, hangeroszabalyzoknal, homescreen-en, a multimedia dock mainjan is.
flash megy, de nemtul gyors. felmegy az earth 1.1 is.
app2sd is mukodik jol.nalam megy a market, az usb mount is. eberszto bug nincs, wifi is oke.
-
Konflikt
addikt
(#2783) domedee : koszi, ez johir.
(#2785) lordfreyr : ez erdekes, h neked nemmegy az SD PC-rol. market nalad is megy wifin?
(#2787) gothic20: vmi laked moto FW-re epitettek, de a kernel mar froyo-e (2.6.32)
(#2790) z0d1AK:
egyszer az AP settingsegket checkeld h helyesek-e, illetve az airplane mod tudja tiltani meg nativban a mobilhalot. meg persze marketes appok: APNdroid, stb. -
-
Konflikt
addikt
válasz
Rickazoid #2779 üzenetére
market megy a 2.2.1-es G.O.T-tal?
ill. h erted ezt:Illetve a memory card access nem működik, felcsatolva marad a microSD, mármint a telefonon, nem is lehet leválasztani unmounttal se, egy darabig processing-et ír, majd visszaáll.
pc-rol nem tudsz hozzaferni a mSD-hez, v mi?
-
Konflikt
addikt
probalta mar vki a spanyol SHOLS_U2_02.38.1 -t? meg mindig (3-4 honapja) a 02.36-os EU G.O.T rom-ot hasznalom. bar aztirjak nincsenek nagy kul-ek.
-
Konflikt
addikt
"..meg a joval erosebb proci, es a 2x akkora ram (256 vs 512). azert nagyon nemmindegy."
ja, de ezek téged hoznak lázba, nem őt, nagyon nem mindegy
ot nem erdekli, vagy nem hozza lazba az lehet. de ezek nem kis elorelepesek, ami felett elsiklani nemerdemes, mikor a milestone 1-et es a 2-ot hasonlitjuk ossze.
mert a 2x annyi ram, es az erosebb proci is erezheto sebessegnovekedest fog hozni.
(tobb mint fel eve valtottam G1-rol milestone-ra, es ott a kul csak 192 vs 256 volt, es bizony nem kicsi volt a valtozas. ugyanezt erzem, mikor baratnom spicaja van a kezemben par percig, es visszaterek milestone-ra.)
szval ezek komoly upgrade-ek, de ugytunik hogy sokaknak csak az atszabott billentyuzet az improvement."amit viszont nagyon hianyolok az upgrade-bol, az az AMOLED, foleg az akksi miatt."
miért, úgy tűnik, hogy a Desire tulajok jobban állnak üzemidő terén?
mert nekem nem. cserében legalább napsütésben szarabb a kijelző.
nem all jobban (vagy ha megis, akkor nagyon kicsivel). ennek egyszeru az oka: a desire-nek 2x annyi ramja van, es magasabb orajalen jar a cpu-ja, ami plusz fogyasztokent lep fel. igy ha az AMOLED-en sporolnak is, itt a RAM, es a CPU miatt ugynezki kb ugyanott vannak fogyasztasban.
amugy meg a TFT sem lathato igazan jol napsutesben, szval ez felejtos erv.
(mindig maxra veszem a fenyerot, ha napsutseben hasznalom, igy valamennyire lathato a kijelzo) -
Konflikt
addikt
ez sajnos sok esetben nemmukodik, akkor is a fb-os nevet veszi figyelembe, ha a fb-os contact-ot join-olod a google contacts-hoz..
es valahogy nincs az egeszben logika. mert nincs egy olyan opcio, hogy "melyik legyen a default nev", ha tobb contact van joinolva?pl. nalam van nemegy, ahol 3 van osszekapcsolva (google, twitter, fb) es random rakja ki a neveket. hiaba nevezem at a google contact-ot, nem veszi figyelembe
-
Konflikt
addikt
válasz
Cyberpunk #2430 üzenetére
"Én tutira nem cserélem le rá. Egyedül a jobban átgondolt bill. ami vonzana benne, de már ezt is megszoktam."
..meg a joval erosebb proci, es a 2x akkora ram (256 vs 512). azert nagyon nemmindegy.
en elbol cserelnem - ha viszonylag kis rafizetessel tudnek valtani. (foleg, hogy elvileg a moto car mount, es a multimedia dock-om is hasznalhato a milestone 2 vel)amit viszont nagyon hianyolok az upgrade-bol, az az AMOLED, foleg az akksi miatt.
-
Konflikt
addikt
jolnez ki
baratnom meg egy ilyen pluss droid figurat kapott tolem par honapja
-
-
Konflikt
addikt
ti h vagytok a ujraindulgatas kerdeskorevel?
anno, meg a 2.0.1 alatt rengetegszer random ujraindult, volt mikor hozza se ertem, csak a zsebembe. volt hogy ujra se indult teljesen, es megint. a napi 10 restart is megvolt.
aztan jott a laked 2.1, es nalam ez teljesen megszunt, honapokig egyetlen ujraindulas sem volt.
aztan kb 1-2honapja hasznalom az utolso g.o.t romot, a 02.36-ost, ezzel is minden rendben volt. egeszen kb az utolso 2-3 hetig. nemtudom 2-3 hete mi tortent, mit raktam fel, v mi okozhatja, de azota megint ujraindulgat neha, ugy 1-2 naponta egyszer.
kerdes mar csak az, h mitol.
-
Konflikt
addikt
válasz
Phoenix0523 #2267 üzenetére
retek szar kepeket csinal, szegyen h 5mpx-en ilyen fako, 0 dinamikaju eletlen zajos vackokat keszit. meg ha tenyleg van eleg feny, akkor is.
mod, @(#2263) sheratan : jam, nemgondoltam nagy valtozasokra, mert nem nagyon hallani rola h aztan ez mennyivel jobb lenne. most meg amugy sincs kedvem romot flash-elni, es foleg ujrarakni+konfigolni mindent.
jolenne egy RN, vagy csak egy apro changes oszlop a megszokott helyen a FW listaban.
-
Konflikt
addikt
az olasz SHOLS_U2_02.38.0 -ast probalta vki?
-
Konflikt
addikt
válasz
petipetya #2260 üzenetére
ha olyat akarsz, ami igenyli az eros hw-t, esetleg a nagy kijelzot, es nem megy mas telefonon, csak 1-2-on, abbol nemsok van.
pl. rakd fel az Earth-ot. (google earth androidos valtozata). meg a motonav ilyen. meg akad meg nehany.az appok nagyresze ugyanugy fut amugy pl. egy spican, mint a milestone-on.
-
Konflikt
addikt
válasz
n0_gAboR #2255 üzenetére
lesz a droid 2-nek EU-s valtozata, es majd droid pro-nak hivjak.
2 napja volt hir:
Exclusive: Droid Pro is the global version of the Droid 2 -
Konflikt
addikt
10 perces hir, vegre itt a hivatalos:
We're pleased to announce that Milestone will receive a free upgrade to Android 2.2
(FroYo) in Europe with an initial roll-out beginning at the end of this yearLOL baszki!!!
-
Konflikt
addikt
(#2190) premete: az az 1 nap meg jonak is mondhato. nalam napi egyszer, de gyakran rakell dugnom estefele megegyszer. aztmondanam h ha 20% korul dugom ra, akkor ugy heti ~9-13x kell tolteni.
pedig wifi, gps ha nincs hasznalva kikapcs, auto fenyero is kikapcs, csak az utcan veszem fel manualisan. bt mindig off. APN-t mostanaban neha kikapcsolom ejjelre, igy reggelre 10%-ot merul csak. amugy meg tobbet szokott joval.
a lenyeg: az akkuido igyis ugyis szanalmasan szar. (az allando netkapcsolat szivja talan a legjobban)
(#2192) petipetya: nalam touchdown-al megy az exchange, +gmail push. es nemkeri h allits be kotelezoen jelszot a kepernyohoz (02.36, EU ROM)
(#2198) lordfreyr: megvan ez a problema tp-link, es linksys eseten is. (nalam elofordult) de ilyenkor ha a routerre ujracsatlakozol, akkor altalaban megoldodik a problema. ezeken nem olyan gyakran jon elo, de azert tapasztalhato.
-
Konflikt
addikt
válasz
MrTwister #2133 üzenetére
milestone-ra is van mar froyo, a 0.4 mar droid stock FRG01B romjara epul
[ROM][v0.4][03-08-2010] MotoFrenzy (Froyo 2.2 for milestone)
-
Konflikt
addikt
felraktam az elso sense UI romot, ami a legutolso desire FW-bol, es a 02.36-os EU 2.1-bol szuletett
ez egy eleg nagy lepes. (par honapja szinte lehetetlennek gondolta mindenki)
szep, de nemtul gyors, es vannak boven bugok:
-sd card (mountolva) es a wifi dhcp-vel nem mukodik egyutt.
-landscape-ben van rengeteg gui problema
-portrait modban szinten gui problemak vannak (a desire 800px magas, mig a milestone 854px, ebbol kovetkeznek a bugok. ikonok el vannak csuszva pl. a phone-ban, stb)
-picasa, es facebook sync nemmegy
-bluetooth nemmegy
-PIN kodot le kell tiltani, mielott felrakod, mert nemmeg vele rom
-lassu. sajnos latszik, hogy ez a rengeteg widgetes allando frissitest igenylo 7 oldalas GUI erosebb hw-t igenyel, tobb rammal.
-a 0.3-ban nem sync-olta a google contacts-okat, ez a 0.41-ben mar mukodik.de: kapsz egy pofas ui-t, aminek a hangulata, animacioi, widgetjei, megoldasai nekem nagyon bejonnek. remelem a srac tovabb hegeszti es nemsoka lesz belole egy eletkepes alternativa. mert este megyek vissza a 02.36-os EU-s nandroid backupomra.
jo probalgatas volt. allitolag megy a flash is, de nemprobaltam.akit erdekel, innen le lehet szedni: [ROM][V0.41]Senseui Mod for Milestone
felrakasa: kell hozza openrecovery (en a G.O.T-ot hasznalom). eloszor a 0.3-as senseui for milestone nandorid-ot kell felrakni recoverybol, mert ez egy teljes mentes. majd updatkent kell rarakni a 0.41-et, szinten recoverybol.
-
Konflikt
addikt
válasz
Konflikt #2063 üzenetére
a link lemaradt:[ROM] MotoFrenzy (Froyo 2.2 for milestone)
-
Konflikt
addikt
johirek:
xda-n egy srac nekiallt hegeszteni froyo-t milestone-ra, ma rakta ki a romot.
a letoltes link most epp nincs kint. par hianyossag azert van.de lehet, h ebbol nemsokara tenyleg hasznalhato cucc lesz
-
Konflikt
addikt
btw, itt az 1.04-es G.O.T custom recovery
-
Konflikt
addikt
válasz
n0_gAboR #1898 üzenetére
az csak az orajel
mint tudjuk egy amd x2 sincs azonos teljesitmenyen, ha egy ugyanolyan orajelu core2-vel hasonlitjuk ossze. gyorsabb a nexus, de messze nem 2x gyorsabb.
amugy, ahogy elottem is irtak 800MHz-en megy stabilan az 550-es cortex. (nalam is lassan 1 hete, alapfesz alatt)
-
Konflikt
addikt
soha nemprobaltam ezeket, mert:
kepekre, tartalmakra ott a mass storage mod. minden atmasolhato
contacts-ok, calendar eventek, stb meg gmailban is szerkeszthetoek
sms, stb meg vagy exportalhato/importalhato x fele appal,vagy az utobbi kettore egyutt: portal&tools mod az usb-nel, ahol meg ezeken felul egy rakat lehetoseg van, kb. mint a pcsuite a nokianal, csak eppen ez a bongeszoben fut.
-
Konflikt
addikt
kint az 1.03-as G.O.T. Openrecovery
Changelog:
- Seperate Menu for overclocking and various speeds (all locked at VSEL 56, the max voltage for stock)
- Fixed busybox installation bug
- Included warnings for APPS2SD
- Facebook sync fix für UK/RTEU included in build.prop
- Enhanced restore menu for all modifications
- Included nadlabaks keyboard chart change into G.O.T
- Modified G.O.T Theme (and added a special treat, the Droid X Multitouch softkeyboard) and battery load indicator for 10% increases (so you will see 100%, 90% 80%, 70% etc)mindjart rakom is
mod:
nice.
de mert lockoltak mind 56 vsel-re? mikor 52-vel megy a 800 MHz. -
Konflikt
addikt
válasz
premete #1783 üzenetére
na igen, de az a kerdes hogy ez hosszutavon tenyleg stabil-e. en ugye csak nemreg raktam fel, de ez csak 1-2nap, vagy hetek utan derul majd ki.
mert a gyarinal alacsonyabb vsel alacsonyabb vcore-t jelent, raadasul a gyarinal magasabb orajelen hajtva. persze ezt a mutatvanyt desktopon is meg lehet csinalni. de ilyen merteku %-os tuning feszemeles nelkul ritka. nyilvan orulok/orulnek neki, ha ez tenyleg benne van/lenne az architekturaban, es stabilan hoszutavon is megy/menne a 800 MHz 52-es vsel-lel. meglatjuk.
amugy az android-hilfe szerint meg 48-as vsel-el is stabil 800 MHz-n, 46 korul/alatt lesz instabil.
tovabba az 1000 MHz is elerheto a gyari 56-os vesel-nel csak kicsit magasabb, 60-as vsel-lel stabilan.de voltak ilyen allatok akik a gyari 56 vsel helyett (ami 1,3v) 84-88 vsel-lel (ami valahol 1,6v felett van) 1330 MHz-n hajtottak.
amugy az OMAP3430 datasheet szerint a max vsel 66 lehet, ami hosszutavon elvisel a cpu.
a keplet pedig a vsel-hez, ami az x: (X*12.5+600)/1000 = v, mint volt.
-
Konflikt
addikt
válasz
premete #1769 üzenetére
aszondod alapban 800-on megy ez a .36-os rom? ahhoz kepest annyira nem is furge. mondjuk piszok gyorsan rakta fel az appokat, azt el kell ismerni.
ezt valahogy csekkelni kene. vmi cpu-z szeru app kene nekunk androidra.
mod:
meg is van, a device information nevu beszedes apk a kovetkezot dobja (amennyiben lehet neki hinni):cpu
current freq: 550 MHz
minimal: 250 MHz
maximal: 550 MHzszval ez nem 800-on megy (nalam legalabbis ugytunik)
-
Konflikt
addikt
(#1759) sheratan es (#1760) premete:
a kov. tortentek tegnap este a tuning utan:
ujraindulgatasok miatt kivettem az akksit parszor -> nemvaltozott semmit.
majd recovery mod, orajel visszaallitasa, ujrainditas -> nemvaltozott semmit, ugyanugy ujraindulasok
aztan egyszer csak elindult, de annyi FC-vel, hogy nem lehetett elegszer leOKezni oket. szval akksi kiszedes maradt. aztan recovery->wipe. igy mar bootolt a regi romom.ezek utan bootloader mod, majd RSDlite-al a G.O.T. SHOLS_U2_36.0 -os EU-s romot felraktam. (eddig 02.31-et hasznaltam) majd openrecoverybol rootoltam. (tenyleg kenyelmes gombnyomasra rootolni, G1 idejen 3/4-1 eve azert ez nem igy ment
aztan pakolgattam fel a szokasos apk-im, de azert vannak/maradtak hibak:
-lanucherpro-t hasznalom 1-2 honapja, eddig a 02.31-en egyszersem FC-zett. itt tobbszor is elofordult.
-wifi bug ugyanugy megvan. nemigaz mar h nem lehet ezt megoldani
-facebook contacts sync nemmegy. ez egy regi bug volt a 2.0.1-ben, ami megszunt a laked 2.1-el. de most ujra elojott. remek. (roviden: ha az accounts&sync menuben akarsz hozzaadni egy fb accot, h sync-olja a letezo, v osszes contact-ot/tal, akkor miutan raboksz egyszeruen visszalep a menube) ez nalatok megy amugy a .36-tal?szval ez azert nem a kanaan, es azt se nagyon tudom allitani h gyorsult. amugy van vmi changes lista/rn/akarmi, h mik valtoztak a .36-ban?
tuningot meg ezzel a rommal nemprobaltam, az elozo nemorult neki. neketem megy stabilan 720 MHz-vel?
-
Konflikt
addikt
alitilag jon vmi uj FW az o2-nel a nemeteknel. nem froyo, hanem meg eclair, par javitassal, alitolag ezekkel:
Ergänz: das Milestone update ist *noch* nicht Froyo sonder eine Bugfix Sammlung z.B. [!] Alarm, selbständiges Einschalten, Music Player u.a.
-
Konflikt
addikt
a gombsor nem a legjobb. (nekem az orok bestof a G1 qwerty-je marad, es ezt semmi nem is fenyegeti mostanaban ugynezki sajnos)
szval megszokhato, jol kezelheto, de lenyegesen jobban fekudt nekem a G1 qwerty-je:
egyreszt nincsenek eltolva a sorok, 4 soros 5 helyett (az 5. sor lehetett volna a numerikus), nyomaspontok is jobbak a G1-en. -
Konflikt
addikt
válasz
verser233 #1520 üzenetére
akkor sorban:
-ha 15% ot kiir, mar nemsok van hatra. de sztem 20-30 percet elvisz. szval utana meg van kraft.
-eros igenybevetel eseten 1 nap. foleg, ha sok acc bevan kotve, ami syncol. fenyero csokkentesevel, apn droiddal jelentosen javithato az uzemido
-nemhulyul meg. ez a bug a spicaban 2.1 ota van, a regi 1.5-osben nemvolt (bnomnek van spica, ugyanezzel szivunk. jopar 2.1-es romot kiprobaltunk, mind vacak. nemreg legutolsot, a JE1-et raktam fel, szinten vacak)
-tordel.
-zeneileg sokat ne varj. bar az mp3 bug megszunt a 2.1 laked ota, azota folyamatos legalabb a lejatszas
-fozott rom nincs, 1-2 okositas van csupan. sajnos a droiddal ellentetben a milestone bootloader-jet nem lehet cserelni a moto miatt.
-konkretan a senset jokerdes (aztmondanam elso korben hogy a fenti miatt nem), de kulonbozo widgetekkel, es launcher-rel egesz pofas, es hasonlo tema osszehozhato.
-nalam a fedlap nem lotyog (2010. jan-i),
-nagyon massziv, minosegi anyagokbol van osszerakva. az illesztesek stabilak, pontosak. premium.
-nem halk (nekem legalabbis eleg)
-
Konflikt
addikt
-
Konflikt
addikt
válasz
n0_gAboR #1320 üzenetére
az csak egy logo (btw ami tenyleg rajta van: a TELUS honlapjan meg lehet nezni), de sztem kulonosebb jelentoseggel nem bir. talan azert raltak ra, mert megiscsak ezzel a mobillal jott a 2.0.
-
Konflikt
addikt
mint tudjuk jon a froyo.
ami ebbol erdekesebb szamunkra az a kov:
"Many insiders believe the Nexus One will be the first to receive Android 2.2, but we could see a simultaneous release on the Motorola Droid. "
na kivancsi vagyok. btw ha a droid meg is kapja, akkor sztem a milestone-ra ugy ~Q3, de inkabb Q4 elejen lehet szamitani froyora..
-
-
Konflikt
addikt
es @(#1157) szilasz007:
van par dolog, amivel lehet akksiidot nyerni:
-bt, wifi, gps kikapcsolasa, csak tenyelges hasznalatkor bekapcsolni (power widgetel jol kezelheto)
-fenyerot visszavenni (ugye nem amoledunk van, ezert fogyaszt rendesen)
-ha nemhasznalsz folyamatosan netet/kis csomagaban vagy, akkor kiloni: gprs/edge/3g/hsdpa-t .(apndroid)sajnos tolteni kell. en napi 1x biztos, de gyakran napi 2x is toltom.
-
Konflikt
addikt
ismerjuk
meg anno G1-en 3/4 eve is mar frankon ment. de amugy tenyleg jokis app.
btw, van par hasonlo meg, es itt egy magyar fejlesztes: GPSTracker is ami eleg jo.
-
Konflikt
addikt
válasz
Rickazoid #1102 üzenetére
-wifin vissza tudsz rakni barmit.
-APN beallitasokat csekkeld. bar ha eddig volt, most is ott kene h legyen. ha nincs t-mobile APN, akkor letre kell hozni. (kis segitseg h miket irj be)ha ezek utan sincs net, akkor ufszolgalat.
-
Konflikt
addikt
válasz
jpmontoya #1019 üzenetére
.vcf -ben is lehet importalni gmailba, nalam nem voltak karakterproblemak (mondjuk nemet ekezetes atment: ä, magyar hosszu ekezetet nemprobaltam)
masik megoldas: van egy ilyen app:Google Apps Sync for Outlook - Download, sign in, and import
-
Konflikt
addikt
-gyari kozott nincs, de marketrol potolhato
-taskkiller, ill. application-> running services
-nem kerdezi meg, ezt max latod, h milyen permission kell neki telepitsekor. (neteleres).ha a teloszamla problemas lehet, akkor pl. apndroiddal+netcounterrel tudod jol kezelni a problemat: mig az elso letilt minden mobil adatkapocslatot egy kattintasra: gprs/edge/3g/hsdpa, az utobbi szamol minden ki-bemeno adatforgalmat kulonvalasztva a mobilhalon, es a wifin generalt adatokat, akar grafikonon is abarzolva.
-ha a wifit dobja, akkor atmegy mobilnetre autoba
-
Konflikt
addikt
válasz
#16820480 #943 üzenetére
persze, megnezzuk a moto standot is
azert is mert akarok majd live video stream-et nyomni az event-rol, es foleg az desire-rol, es az X10-rol.
bar nekem most nincs semmi problemam
btw, sztem akik kintlesznek: marketingesek, pr-esek, fogalmuk sem lesz arrol h milyen mobilban milyen hiba van, es nemis nagyon tudnak vele mit kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest