- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mályki
aktív tag
Hát a Samsung csere az nagyon megbánós...Én maradtam a Motorolajnál..De a Razr Maxx....oda vissza alázza az S2 őt...Uj értelmett kapott az okostelefon.itt már nincs fagyás...meg nem ugy birja ki a teló a 2 napot hogy a zsebedben van..és napi 3 percet veszed elő meg 2 SMS...ez full használatnál simán viszi a 1,5 et...és nem kell kinozni magad hogy okostelo van a zsebedben de nem mered bekapcsolni a netet mert lemerül.éjszaka töltöt aztán szia
Meggodonolandó...morfondíroztam én is..Én RazrMaxot haverom S2 őt választotta.Szívja a fogát rendesen...
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!Tud valaki olyan programot ami a számokat a hozzáadott időrendi sorrendben is tudja rednezni?Vagy a gyári lejátszó képes errre valahogy?Tele vagyok szétdarabolt mixekkel és nekem nem megoldás hogy csoportpsítgatom meg elmentem
Winampot is próbáltam de semmi.
Nekem ez fontos lenne..Köszi
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!!
Van valaki aki szét tudja szedni a kavicsom?Kiesett a kezemből és elment a kép.Bekapcsol meg világít a billentyűzet,szerintem valami érintkező csúszhatott le.Fontos lenne.köszi
-
Mályki
aktív tag
Álladóan azt irja ki hogy Low on space...Ez ellen van valami teendő?Idegesítő nagyon!ALig van fent progim..Ami van az se olyan nagy...
-
Mályki
aktív tag
Jack dugót tudja valaki pucolni?Volt egy srác innen a fórumról.Ő egyszer patentra megcsinálta nekem.Csak nem lehet azóta őt elérni.Szóval javítani lehet akár házilag is.De nekem az nem menne.Esetleg valaki meg tudná pöckölni?Ha másra nem is de legalább zenére jó legyen
-
Mályki
aktív tag
Én is lassan telócserén gondolkodom.Örömmel látom hoyg nem csak én szenvedek a kavicsommal
Viszont nekem a Motorola RAZR nagyon tetszik..Igaz hogy csak képek alapján láttam,meg olvastam rola...de nagyon jónak tűnik.Igazábol a Designja fogott meg leginkább..Ilyen designos lesz a Milestone 4..Nem tudom be merném e vállani mert ez a Jack dugó halál ez nagyon idegesítő.Főleg hogy zene buzi vagyok.Ez lehet valami Mottorola átok.Valakinek valami tapasztalata a RAZR el?Sosem voltam Samsung párti.De S3 at el tudnék viselni a zsebemben
-
Mályki
aktív tag
Szevassztok!!
Nem tudja valaki hogy kell kezelni azt az app ot amivel a telórol vezérelhetem a laptopon lévő zenelejátszóm?(Aimp2) Megtalálom a progit,ráteszem a telóra..de valamit azt hiszem a laptopra is le kell tölteni!Köszi a segítséget!
-
Mályki
aktív tag
http://www.technet.hu/telefon/20111128/kiszivargott_a_motorola_droid_4_hivatalos_fotoja_reszletei/
Sziasztook!mikor jön a képen látható 4?Esetleg valaki hallott rola valamit?Nagyon tetszetős az uj kavics
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!!
Alaplapcsere volt a telón és a fizikai billentyűzetem megfordult a z és az y...Hogy tudom visszacserélni?Valami derend hogy bekapcsolásnál valamit nyomva kell tartani...Segitsen valaki plíz
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!!!
Nem tudja valaki a teó hátulján melyik az a csavar amilelyk a billentyüzet csuszka feszességet állítja? Ugy mrghuták hgy nem mozdul...Késön vettem észre igy nem vinném vissza
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!!
Segitsetek nekem.Szervizben van a (fos) milestone telefonom.Viszont nagyon fontos lenne hoyg a kapcsolatokat elő tudjam valahogy hivni...Amikor felszinkronizálom a gugliba akkor gépen keresztül nem tudom valamilyen módon megnézni a telószámokat?Nagyon fontos lenne,köszönöm.Ja és sajnos a cseretelomat nem tudom összezsinronizálni a géppel..Totál kiakadtam.Elforrasztottak valamit a motorolába...Várok az alaplapcserére...
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!Meghalt a telefonom USB csatlakozója.Nem tudom töleni a telóm.Hova tudom elvinni szervizbe?Gondolom cserélik...Valami hovatalos szervizre gondoltam.Fontos lenne ,köszönöm
-
-
Mályki
aktív tag
-
Mályki
aktív tag
Szevassz Gergő!!!Kilazult az usb s csatlakozó a teló alján!Eddig csak a autós töltőjjét nem tudtam használni....De egyre szarabb a helyzet.Most már a gyári töltöja is hol jó hol nem jó... SOS es segitaség kéne
A GPS t napi szinten használom...
-
Mályki
aktív tag
Srácok!!Segitsetek már nekem motorola szervizt találni!!!!Lehetséges hogy nincs?!?!?? Morci leszek
-
Mályki
aktív tag
Erre még mindig semmi?
Sziasztok!!!Nagyon kilazult a microusb csatlakozóm annyira hogy az autós töltőt meg sok töltőt nem ismer fel!!!Próbáltam visszafeszegetni kicsit szikével de csak annyit értem el vele hogy nem csuszik ki a telóbol a töltő!Mit tudok csinálni?Nagyon idegesit mert a GPS hez állando töltés kell ami így lehetetlen!Köszki a segitséget
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!!!Nagyon kilazult a microusb csatlakozóm annyira hogy az autós töltőt meg sok töltőt nem ismer fel!!!Próbáltam visszafeszegetni kicsit szikével de csak annyit értem el vele hogy nem csuszik ki a telóbol a töltő!Mit tudok csinálni?Nagyon idegesit mert a GPS hez állando töltés kell ami így lehetetlen!Köszki a segitséget!
-
Mályki
aktív tag
válasz
mrbig25 #6599 üzenetére
Viccelsz?Azota nem lattam az mp3 am
Franko minden.Csak gps nel surun elofordul hogy a jol elkapott jelet elveszti...ilynekor motonav restart azt jo.Meg ez a autos tolton nem toltodik..De hat olyaan nincs hogy hibatlan egy telo.A zene resze ujra a regi,igy marad a telo
Koszi megeccer
-
Mályki
aktív tag
Szevassztok!!!Hála istennek rég voltam itt mert most elég pöpec a vasam!Tegnbap viszont azt vettem észre hogy ha az autós töltőre rakom a telót leállítja a töltést!Levettem és ujra töltött!Megfigyeltem ha a tartó közelében van a teló(gondolom érzékeli a mágnest) egyből leállítjaja töltést!Találkozott már valaki ilyennel?Mit tegyek?Próbáltam kivenni a mágnest de mielött nekiálltam volna kiderölt hogy nem is a tartószerkezetben van a mágnes hanem a tartókarnak a végén...
-
-
Mályki
aktív tag
Jézusom eltűnt a telórol egy csomó képem....Zene semmi csak kép!Ez hogy történhetett?Van valami trükk amivel vissza lehet hozni?Foggalmam sincs hogy hol lehetnek.Azt hittem csak a teló nem látja de a gép sem...
-
Mályki
aktív tag
válasz
Phoenixy #6478 üzenetére
Szevasssz!!
Kb ugyanez volt a baja...Csak szorozd meg 10 el!Ha megmozdult a kábel akármilyen minimálisan lecsatlakoztatta a fülest!Teljesen használhatatlan volt.Eöszür csak sercegéssel kezdődött aztán 1 hónap alatt teljesen használhatatlan lett a dolog...Pedig a második syzempont pont a zene volt...A rena nevü srác csinálta meg 20 perc alatt!!Vicc ahogy bele van illesztve a jack dugó....
-
Mályki
aktív tag
Szeva srácok!!!!
Van gyógymód a jack dugó javításra!!Már eltemettem a telót de ezt megcsinálták meg a GPS is hibátlanul működik...Újra pöpec a kavicsom
-
Mályki
aktív tag
Mi az a progi amikvel bármilyen mp3 at be tudok rakni csengohangnak?2.1 ota elfeledtem
Valami kis hangjegy meg lila ollo volt talan az app képe...Nem tudom ez segit é.
-
Mályki
aktív tag
Nekem teljesen jó volt a vezetékes téma!Amugy sem egy erőmü ez az akksi!Csökkentsem ezt a keveset is fél napra?
Meg még töltögessem is a blutusz fülest?Áh...Nem lehet a dugasszal kezdeni valamit hogy jó legyen?WD40 kilőve.Ujat forrasztani be?Újra üzembe kellett helyeznem az mp3 am.Az meg elemes
Elég nekem egy kütyü!
-
Mályki
aktív tag
Okos,érintőképernyős telefonok között volt az elsődleges szempont a zene...Ezzel a lejátszóval semmi probléma nem lenne..Primitiv de tökéletesen müködne..Itt nem is ezen volt a hangsúly..Hanem hogy kb fél év után zenehallgatasára használhatatlan.Ha kicsit következetesebb lettél volna rájöthettél volna!Ennyi
-
Mályki
aktív tag
Na.Akkor elég jol birta a kimeneted.Nekem fél év után még csak recsegett,aztán jött a magátòl megszakadòs korszak...ma meg már nem is használom.apro kábelmozdulatra azt jelzi hogy le lett csatlakoztatva a dugo.Sajnos ez van.Pedig elsodleges szempont a zene volt..Na mind1.Ezt az APN droid problémát nem oldotta meg a froyo?
akármelyik modban lovom ki a mobilnetet,10 böl 8x nem kapcsol vissza.Amugy is a mobilnet lassitja a telot nalam.Wifi alatt hasît.Nincs semmi gagyibb gps progi amit fel lebhetne ra dobni?Motonavrol lemondtam.Lassan az egész szutyok telorol is. -
Mályki
aktív tag
válasz
Rickazoid #6098 üzenetére
Nálam csak mobilnet alatt lassul be a teló!De akkor nagyon!Az elején még birja.De pár óra után ( ami nem feltétlen használat,csak zsebben,belőve a 2g) iszonyatosan belaasul!Pl valaki hív,elkezd csörögni a teló de 5 mp ig nem látok semmit.Elöbb a számot rakja ki szaggatva majd nagy nehezen a képet is hozzá!Szóval nem kóser!De net nélkül fürge!GPS el jutott valaki valamire?Ilyen szar telóra megvenni nem fogom
-
Mályki
aktív tag
Szeva srácok!!
Hol tudom kilőni a T9 et?Vagy ezt a szókiegészítő funkciót!Nem csak SMS ben jön rajta elő!Köszi
-
Mályki
aktív tag
válasz
szőröscica #5959 üzenetére
Ha a telefon tökéletes lenne és nem gondolkodnék cserében tuti már megvettem volna a szoftot.De nem érdemi meg hogy egy fillért is költsek rá.Elég nekem hogy a jack dugò teljesen használhatatan.Bedugom reccsen 2 öt és vége.Zenehasznalatra ami nekem nagyon fontos hasznalhatatlan.Tuti bennem a hiba de akkor sem költök egy ilyen telòra.
-
Mályki
aktív tag
Heló srácok!!!
Holnap frissítik a telómon a szoftot 2.2 re!Van viszont a mostani 2.1 esemen ez a motonav nevü navigáció amit semmiképp nem szeretnék elveszteni viszont nincs meg a telepítője vagy legalábbis nem tudok róla!Nincs valami alkalmazás aminek a segitségével vissza tudnám rakni a szoftfrissités után a telóra?Vagy valami alkalmazás ami visszarakja az a szoftvert telepepítő file ba?Köszi előre is!
-
Mályki
aktív tag
Privi akart lenni sorry!Vagy esetleg tud valaki ez ügyben segiteni?Megköszönném
-
Mályki
aktív tag
Szevassz Petya!!!
Van már froyo?Tényeg nincs időm visszaolvasgatni itt a dolgokat de látom már elég sokan irják hogy feltették!Én felhekkeklni nem tudom de a teló sem találja hogy lenne e ujabb frissítés!Ami van az miylen?Fel tudnám nekem dobni?Én bp i vagyok.Honorálom a dolgot persze!Köszi
-
Mályki
aktív tag
Szeva sracok!!!
Nektek nem szarakszik a jack kimenet?Nekem reccsen 2 öt és kikapcsol a zene!Mivel nem ezekeli a fülest!Régebb ota kezdödött de ma már az aprò kábelérintésre is kikapcsol!Nem a fules csatikkal van a problema,10 fülesnêl 10 x csinálja!Szinte hasznalhatatlan a zenehallgatá!Van valakinek tippje mi lehet?Ki kell cserélni a jack kimetetet?Motokerre rábizhatom ha ez a baja?
-
Mályki
aktív tag
Szevassztok sácok!!
Eltúnt a Motonavomból a Bori nevezetü magyar csajszi hangja!Megkaptam a pákó hangot file ban,gondoltam kipróbálom!Ahogy ezt tenni kell bemásoltam a contenc/voices könyvtárba mert igy elvileg meg kellett volna hogy találja a pákó hangját!Nem találta,így hát átneveztem az egyik olyanra ami már bent volt és felülírtam!Nem ismerte fel,sőt ki is vette azt a hangot a listából!Segitsetek plíz most csak az az idióta Moha bá hangja van!Köszönöm
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!!
Az APN dorid problémára nincs valami megoldás?Ha egyszer kikapocslom majd ujra vissza utána nem képes visszaállni a hlózatra!Na jó 10 ből 1x összejön neki!Nem tudom mi lehet a baja!A bel felső sarokban a nyilak jelzik hogy megy az APN de nem csatlakozik a mobilnetemre!Néha agyon tudnám ütni!
Nincs valami utvonaltervező progi a telóhoz? Gooogle maps csak autós utvonalra tervez pedig néha jol jönne a BKV s is!Ott meg mindig problémázik!Neten megnyitni az utvonaltervet meg nagyon nem az igazi!
Köszi a segiséget!
-
Mályki
aktív tag
Szeva!FX camerával fényképezek és olyan kérdésem lenne hogy nem tudom valahogy beállitani hogy úgy mentse a file okat,mint a rendes gyári camera!Ne FxCam_111.. hanem hogy a dátumot rakja be!Beállitásoknál nem sikerült megtalálnom,lehet hogy kihagytam valamit,vagy csak vesztes vagyok ?
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!!
Zene menüben nem tudjátok hogy kell beállitani hogy a dátum szerinti legfrissebbeket tegye előre?Valahogy nem találom!Köszi!
-
Mályki
aktív tag
Szevassztok!
Be lehet állítani hogy bejövő hivásnál bemondja a hivó fél nevét?Persze ahogy a telefonban el van mentve..
-
Mályki
aktív tag
Nekem mostanában azt csinálja hoyg belövüöm a wi-fi t és egész addig nem kapcsolódik fel a hálór amig be nem klépek a settings - wireless -wifi settings.Ahogy ide belépek egyből megtalálja..Erre valami trükk?Eddig belőttem a wifit autómatikusan ráált az aktuális hálóra..nem kellett belépkednem!Ráférne már valami frissités ezekre a ketyerékre...
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!Zenehallgatás közben a tracklistárol töröltem egy számot azóta nem találja az SD kártyám....Mit tudok csinálni?Néha az úthenger alá tudnám dobni ezt az instabill szerkezetet akármennyire is szeretem!Nem elöször hagyott cserben.
-
Mályki
aktív tag
Sorry nincs időm visszakeresni!Van már valami hir a Froyorol?Köszi
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!
Nektek nem forrósódik vagy melegszik a teló hátulja mobilnet használata közben?Köszi a választ!
-
Mályki
aktív tag
Vörös szemü képek ellen lehet valamit tenni?
Sajna gyenge az angolom.
-
Mályki
aktív tag
Hali!Van valami progi amivel le lehet menteni az SMS eket a gépre?
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!Valamiért mostanában elég sűrűn fagy le a milestonom minden előzmény nélkül.Használom,a képernyő kikapcsol és utána nem tudom visszakapcsolni.Az alsó gombok világítanak de ennyi.Ilyenkor mi a teendő?Ujra kell szoftolni??Akksi ki be áltzalában olyankor elsőre elindul...
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!!
Hol a rákban találom a Default Ringtone nevü csengőhangot?????Fizetek ha valaki megmondja
Köszi
-
Mályki
aktív tag
Egyszerüen nem találom.Nem tudja valaki hol van az a csengőhang?Ami csak akkor jön elő amikor adatkábel van dugva a telóra ás hivás jön...Sehol nem találom.Valaki segithetne.Köszönönm
-
Mályki
aktív tag
Szevassz!Nem forditva akartad irni?Ha rádugom a gépre akkor a memóriakártyához nem tud hozzáférni a telo...Akkor a számitógép használja.Legalábbis én nem tudom használni a memóriakártyás dolgokat ezért rak be egy csengőhangot ami nem a memóriakarcsin van..Csak nem tudom melyik...Keresgélek.Van tippetek a ringtones mappán kivól hol található a telon csengőhang?Köszi
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!Régen kerestem egy csengőhangot amit nagy nehezen fél év után végre megtaláltam...Ha az adatkábel be van dugva,teljesen máshogy csörög a telefon.Ez a csengőhang nincs a csengőhangok könyvtárban..Nem tudjátok hol találom meg vagy hogy tudom berakni csengőhangnak?Előre is köszi,remélem nem csak nálam cseng igy a teló
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok azt a gagyi kamerahangot hogyan lehet kikapcsolni?Amikor csinálja a képet...A settingsben nem találom..
-
Mályki
aktív tag
Nem tudtok véletlen olyan rádióprogramot ami nem netcim hanem frekvnecia alapján lövi be a csatornákat?Nekem AOR em van de mintha azzal nem lehetne.Azt sem tudom egyáltalán lehetséges e a dolog.Köszi
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok skacok!
Egy olyan kérdésem lenne ha netezek a telon és mondjuk a Youtubot használom,megnézek egy videót majd ujrajátszom akkor az olyan mintha 2x töltöttem volna le?Lehet hülye kérdés de foggalmam sincs.Köszi előre is
-
Mályki
aktív tag
Woooow!Sikerült!!Ez tényleg nagyon jó!Köszi szépen!
-
Mályki
aktív tag
A Media gallery mindenképpen megjelenítí az összes képet tartalmazó könyvtárat?Nincs valami trükk hogy 1 könyvtárat elrejtsen?Ez az SMS dolog ez stem müködni fog.Egy könyvtárat szeretnék rejtettre tenni.Sajna nem akar összejönni.Kjöszi
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!Nem lehet az SMS eket és egy két kiválasztott könyvtárat rejtettre tenni?Hogy ne lássa idegen vagy pl kóddal lehessen csak hozzáférni..Ezzel kapcsolatban tudna valaki segiteni?Nagyon kösi
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!Nem lehet az SMS eket és egy két kiválasztott könyvtárat rejtettre tenni?Hogy ne lássa idegen vagy pl kóddal lehessen csak hozzáférni..Nagyon köszi
-
Mályki
aktív tag
Hébe hóba (általában installáslás után de legtöbbször valami müvelet után) bekapcsol a zene...Nem tudtok erre valami javallatot?Végülis nem zavarna csak van egy két ciki zeném és naná hogy azt dobja be a Mérföldkövem..
-
Mályki
aktív tag
Hol találom a 2.0 s szoftver alapértelmezett csengőhangját???Az tök jó volt és nem találom sehol...
-
Mályki
aktív tag
Felraktam én is ezt a LauncherProt és tényleg atom gyors...Nem szoktam telon játszani de multkor láttam egy Iphone on valami NFS ről koppintott játékot.Jobbra ballra billegette a srác a telóját és ugy kanyarodott a kocsi.Nem tudjátok ehez a telóhoz nincs valami hasonló játék?Olyan volt a game mintha gépen nyomtam volna..
-
Mályki
aktív tag
Köszi megvan.De az mp3 zenéim közül nem tudok válogatni...Az megoldhatatlan?Bármit csinálok nem akarja felkínálni...
-
Mályki
aktív tag
Hogy lehet hívóhoz egyedi csengőhangot rendelni??Valahogy nem tudok rájönni.Astro ban meg a kapcsolatok között nem tudom megoldani..
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!!!
Tudtok ajánlani egy olyan fejhallgatót amit a telefon szépen meg tud szólaltatni?Nem fül hanem fejhsllgató kéne.Rendeltem egy Sennheiser Hd 62 tv t,de az messze nem telóra való
Van 3 napom hogy visszavigyem vagy nézzek helyette ujat.Nézegetek de mindegyiknek 3 méteres a vezetéke..Esetleg nem tud e valakit valami nagyon jót ebben az árban.12 lepedő körül..Köszi a segitséget..Az már csak hab lenne a tortán ha a vezeték az egyik oldalon menne be a fülesbe..Csumi
-
Mályki
aktív tag
http://www.aqua.hu/sennheiser-hd-62-tv-fejhallgato-46166.html/?erkezett=www.argep.hu
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!!
Akarok venni a telóhoz egy sennheiser hd 62 tv fejhallgatót.Belinkelem a cuccot mindjárt.Kérdésem az lenne hogy szerintetek ezekkel a paraméterekkl élvezhetően tudom hallgatni a fülerst?Nem tul halk?Ez a legnagyobb parám..Kipróbálási lehetsőgem sajnos nincs.Ha megrendelem meg kell vennem..Legrosszabb esetben a laptopomhoz használnom..Köszi
-
Mályki
aktív tag
Srácok nektek szaraxik a bluetooth?Nehzen tudok gépről ill gépre filokat küldeni meg fogadni...Meg telórol telóra se egyszerü.Valahogy összejön de sokat szenvedek vele.Nem ismerek valami trükköt?Vagy nehezen kommunikál a többi eszközzel..Köszi előre is
-
Mályki
aktív tag
Sztem ha valaki használja az alkalmazásokat,élvezi a telefon frankó kis programjait vagy a felpakolt cuccokat lehetetlen hogy 1 -2 napnál tovább bírja.Nekem akkor birja ennyi ideig ha alig nyulok hozzá.Pont azért vettem ezt a telót mert sok érdekes dolog van rajta amit imádok használni...Netezés,gps,mytracks,zene,fotó meg folyamatosan cseszegetem.Sztem ez a normális
Igy meg max 1 nap.Na jó 1,5.Mondjk ki sosem kapcsolom
-
Mályki
aktív tag
Valami ütős diktafonproit nem tud valaki ajánlani?Telóbeszélgetést is egyszerüen fel tudjam venni..Köszi előre is.
-
Mályki
aktív tag
Ez nálam is volt mondjuk nagyon minimális.De írtam is hogy folyamatosan villogott a mobilnetes téma.De igy kikapcsolva reggel óta még mindig 100% os az akksim.Volt pár teló letöltöttem azt az apndroidot meg pár SMS..Ez igy teljesen korrekt.
-
Mályki
aktív tag
Köszi Shera!!!Ez egy nagyon durva progi 5 csillagos és pont ezt kerestem..Ezzel sztem meg is oldódott a problémám..Tényleg a haverom...
-
Mályki
aktív tag
Szevassztok!Kilőttem a netet ugyhogy ujra régi az akksim..Szal olyan 1 napos
Kérdésem az lenne nincs valami gyorsbillenytű hogy kilőhetném a netet?Most ugy lövöm ki hogy settings - wireless settings - mobile networsk - acces point names- és ott átirom a net et net2 re..Nincs valami egyszerübb megoldás??Ezt még leirni is hosszu.Azt láttam hogy amikor nem használtam a netet akkor is az az e betü folyamatosan dolgoztt valamit...Szóval nem lehetne egy gombot odabökni hogy csatlakozzon le a 2g ről is?Mintha nem lenne netem?
-
Mályki
aktív tag
Ha 1 napot birna összetenném a 2 kezem....Az elején naponta max 40 % ig esett vissza.Ennyit jelentene a mobilonet?Fél nap alatt kinyirja az aksit?Bár lehet mobilnet ,hanem töltöttem le hozzá progikat..Eddig kényelmesen kibirta az 1 napot.Mosrt már félve vesezm a kezembe a telót nehogy leszivja magárt 0 ára délután 4 re...
-
Mályki
aktív tag
Akkor ha a mobilnet ninsc használva akkor az nem szivja az akksit?Hol is tudom megnézni?Sorry de nekem kinai ez a menü.Amit kell ezt tudom használni..
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!!
Nekem is aksitémás kérdésem lenne.Normális hogy 6 óra alatt 40 % esik a teljesen feltötlött akksi?Amióta van neten és telepitgettem le progikat azüta csinálja ezt.Tegnap gps használat(kb30 perc) folyamatos neten lógás vagyis az ebuddym be volt kapcsolva pár telefon sms és 5 óra alatt 15% esett.Ez normális?Nincs olyan gomb aki kikapcsolja a mobilnetet?Vagy az ha nincs használva akkor nem szivja az akksit?Ma ugyanez...Margit sziget futás közben mytracks bekapcsolva a GPS el,hazajöttem feldobtam a netre volt egy 5 perces telóm meg 40 perc zene...és 30 %.Nwem volt ez iylen...A mobilnet igy nyirhatja az aksit?Ugy lövöm ki a pannon netem hogy átirom a net et net2 re.Akkor lekapcsol...
-
Mályki
aktív tag
Jó reggelt!!
Nem érdekel valakit egy Milestone autós ablak tartó?Megrendeltem de közben egy másik helyrő lsi küldik ahol azt hittem sikerült lemondani...Errúl a termékről van szó!Akinél müködik a GPS annak sztem nagyon jol fog jönni....Szép napot!
http://cgi.ebay.com/Windscreen-Car-Mount-w-Holster-for-Motorola-Milestone_W0QQitemZ370314691840QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item563879c500
-
Mályki
aktív tag
Sztem ő félre volt infózva mert ő is ezt a 2,5,6 gigást ajánlotta.Én tudom rosszul hogy ezek a modemes netek csak notebookokra vannak?Vagy lehet ekkora csomagot kérni az előfizuhoz is?Mindenesetre köszi a gyors válaszokat utána fogok járni a dolognak.Amugy ajánlom mindenkinek a mytracks progit.Bekapcsolt GPS nél térképen rajzolja hogy merre mész mennyivel,mennyi a menetidő az állásidő...Tök szuper.Főleg hogy körbe szoktam futni a margit - island ot
FEltöltöd netre és tudod magad ellenőrizni..Szóval tényleg király
-
Mályki
aktív tag
Köszi a gyors választ!Nekem flottás csomagom van ugyhogy kényetelen vagyok hozzá netet választani.Én is ezeket néztem de hallottam hogy vannak olyan emberkék akiknek 2 gigás netük van.Akkor ezek a 1,2,5,10 gigéás csomagok nem rendelhetők meg az előfizuhoz?Elég a 200 mega ilyen apróságokra?Kis felbontásban még pár youtubos is videót is elbír sztem...Remélem jol gondolom..Amugy még miylet ajénlanátok?Mobilnetet
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!
Segitségeteket szeretném kérni.Szeretnék a milestonomhoz mobilnetet olyat mi nem netkártyás nem modemes hanem simán az előfizumhoz van.Milyet ajánlanátok ha csak az androiodos alkalmazásokhoz (mytracks...) meg böngészéshez szereetném használni?Pannonos vagyok, ha jol tudom ezek a 1,2,5 gigás csomagok ezek modemmel müküdnek és laptopokhoz vannak.Lécci segitsetek.Tenksz
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!!Nekem meg lett bűvölve a telefonom...IGO8 tökéletesen fut rajta,jobban megy és kezeklhetőbb mint a Garmin Nüvi GPS em...Csak ajánlani tudom ja és az akksit is alig szivja..Teljesen képernyőn megy..Most nagyon fullos a telóm
-
Mályki
aktív tag
Intelligens keresés van a telón?Nem tudom hogy irjam le de a k850 en volt.Elkezdtem irni egy telószámot.És amig stimmeltek a számok bedobta akapcsolatokat..Tök jó volt.Elég volt az első pár számot tudni és gyorsabban lehettet vele keresni..
-
Mályki
aktív tag
Sorry!Ez privi akart lenni
-
Mályki
aktív tag
válasz
#16820480 #773 üzenetére
Jó reggelt!Szeretném ha segítenél persze én sem ingyen gondoltam.Nekem még a rootolás szó is nehéz még a k850 el is sokat balfaszkodtam!Meg a GPS t is belőhetnéd.Megnézem hogy csinálod aztán sztem nekem is menni fog..Tudsz segiteni vagy keresgéljek tovább?Motokrerbe ott a Lővőház utcában nem oda valahogy nincs pofám bevninni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest