- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Bocsi srácok, de a Motorola Milestone-t váltotta a Google Nexus S.
Ami meggyőzött: van hazai szerviz háttér és azonnali frissítés... -
z0d1AK
nagyúr
válasz
szőröscica #6364 üzenetére
RDS
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
szőröscica #6358 üzenetére
2.1 volt. Letöltöttem a gyári 2.2-t és azt húztam rá.
-
z0d1AK
nagyúr
Marketre fel, bankkártyát hozzáadni! A mai naptól elérhető a fizetős market!
-
z0d1AK
nagyúr
Kicsit meguntam a gyári 2.2 tétova lassúságát, iszonyatosan borzasztó. Melyik custom romot ajánlanátok, ami 2.2-es, neadjisten' 2.3-as, nem küzd olyan hibákkal, hogy ez nem megy, az nem megy, és valóban gyors?
-
z0d1AK
nagyúr
Van egy olyan problémám, hogy az SD kártyán nincs rajta a Motonavhoz szükséges fájlok. Letöltöttem ugyan egy sor állományt, ami a Motonavhoz tartozik, de hiába másoltam fel a kártyára, ezt nem fogadta el az alkalmazás.
Hogyan tudnám életképes helyzetbe hozni a Motonavot 2 napon belül, hogy használni is tudjam?
-
z0d1AK
nagyúr
A gyári 2.2 eléggé visszalassította a telefonom. Ez másnál is jelentkezett?
-
z0d1AK
nagyúr
Ez alapján letöltöttem a Motorola Updatert. De nem talált új szoftververziót. Akkor nekem továbbra sem lesz még 2.2, mert nem UK a telefon?
-
z0d1AK
nagyúr
Két okból nem szép másolni. Az egyik, hogy te nem tartatod be a szabályokat, maximum betartod, a másik egy egyszerű, nem vagy papagáj, sem majom. Bár az avatarodban mintha pont ez a kettő volna összegyúrva.
@bwoay: Már reinkarnálódtam is.
(#4783) joamilestoné: talán azért, mert a Motorola külföldről nem erőlteti a gyári frissítést. Míg a Motokernél ott van / volt már 1 hónappal ezelőtt...
-
z0d1AK
nagyúr
Nem tudom, hogy volt-e már róla szó, de jó tudni, hogy a Motoker Kft., a Motorola magyarországi képviselete és szervize megszűnt, valószínűleg becsődöltek.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Rickazoid #3929 üzenetére
Szerintem meg lesz majd 2 magra még jobban optimalizálás, a gyártók hajtanak majd rá, főleg az NVIDIA. Pont holnap jelenik meg Logouton egy új írásom, ami a Tegra 2-vel foglalkozik, abban olvashatsz majd arról is.
-
z0d1AK
nagyúr
A Corporate Calendar alkalmazást lehet szinkronizálni valahogy Gmail fiókkal, hogy elérjemm a Google naptáram?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Rav3n02 #3718 üzenetére
Végül is ha olvasni tudnám, már az is fél siker volna. Milyen beállításokat adtál meg?
Itt egyik kép sem jó, így kicsit gáz. -
z0d1AK
nagyúr
A gyári mail kliens freemaillel való szinkronizálásával próbálkozott valaki?
-
z0d1AK
nagyúr
Csak hogy főjön bennetek még a víz: 2.3.1
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Rav3n02 #3707 üzenetére
Nekem a Defy nem jön be. Amúgy nekem nincs bajom a Milestonennal, nem dobtam ki, mert nem lett meg rá a 2.2. Még év végéig kihúzza, aztán meglátjuk hogyan tovább. Most a Xoom tableten a Honeycomb kicsit földhöz vágott. Kicsit elgondolkoztam, hogy lehet, hogy megéri még várni, és nem megvenni most a Galaxy Tabot.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Cyberpunk #3701 üzenetére
Én is gondolkoztam pár hónapja még az N1-en, mielőtt a Moto-t megvettem. Kicsit drágállottam, bár akkor nem 2.2-re várnék már, hanem 3.0-ra, illetve használnám a 2.3-at. Nah, mindegy. Gondolkodom, hogy év vége fele (hehe, még január van
) ha jó árban lesz a nexus s, akkor veszek, bár ott meg az a bajom, hogy Samsung...
(#3702) koxR.: Írd be a Marketen a keresőbe hogy Milestone Overclock
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Cyberpunk #3668 üzenetére
A válasz:
Kedves Ádám!
Ha behozod hozzánk a készüléket, akkor mi már tudjuk neked frissíteni. Egyébként automatikusan is le fog frissülni, csak sorban IMEI szám szerint indítják külföldről, ezért nem tudjuk megmondani a pontos idejét, hogy ez mikor fog megtörténni. Azt az információt kaptuk, hogy erről SMS-t fognak a tulajdonosoknak küldeni.
Üdvözlettel:
Motoker Kft. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
gretzky77 #3657 üzenetére
Igen, a Motoker a magyarországi hivatalos disztribútora a Motorolának. Érdekes, hogy az oldalon azt írják, hogy január közepétől frissíthető, Facebookon meg azt, hogy máris, sőt, ők már azzal árulják. Hol az igazság vajon?
A teló meg nem talál frissebb szoftvert a 2.1-nél. -
z0d1AK
nagyúr
Hogyan tudom a Milestone-on a corporate calendart és az email klienst szinkronizálni a munkahelyi Outlookkal, ami Exchange alapú?
-
z0d1AK
nagyúr
Most tűnt fel, hogy nem jönnek meg az SMS-ek a Milestone-ra, úgy egy hete. Mi lehet a gond vele? Gyári ROM van rajta.
-
z0d1AK
nagyúr
Egy gyári Milestone Multimedia Station megér újonnan 7 ezret vajon?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Cyberpunk #3028 üzenetére
Dolphin-t még az olcsó 100$-os tableten használtam, ott nem nagyon jött be, azóta nem is néztem. Igazából amiket leírtál, azok közül tényleg leginkább a netezés, aminél létjogosultságát látom. Annyira nem zaklat, hogy most a képnézegetés közben van-e egy tizedmásodpercnyi törés a képváltás közben, vagy sem.
Viszont Quadrant-ot nem is néztem meg róla. Bemegyek a munkahelyre, aztán megpróbálom, hogy mit is mutat. -
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
Végül is az adatkábellel itt megoldható a töltés mellett a szinkronizálás is, meg akár a hanglejátszás is (bár ehhez már audio is kell).
Itt egy leírás, hogy köthetjük iPod dokkolóra a Milestone-t.
-
z0d1AK
nagyúr
A telefonkönyvben csoportokat (groups) lehet valahogy beállítani?
-
z0d1AK
nagyúr
A Milestone kártyája le volt formázva amikor kaptam, így nem megy a MotoNav sem. Nem tudja valaki megmondani, milyen módon tudnám megszerezni az adatokat?
-
z0d1AK
nagyúr
Milyen módon tudom beállítani azt, hogy egyáltalán ne kapcsolódjon mobil netre, ha én nem akarom?
-
z0d1AK
nagyúr
Valaki esetleg tudna küldeni egy screenshot-ot, hogy hol is kapcsolja be a mobilnetet? (user errort próbálom kizárni.
)
-
z0d1AK
nagyúr
Flash Light ROM-ot próbálta már valaki?
Illetve a HTC Desire ROM-ja a Milestone-ra is felmegy?
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
Létezik az, hogy a 3G-t nem tudom bekapcsolni a droidon?
Wireless Settingsben valahogy nagyon hiányzik valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest