Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phami
tag
válasz
kill_bill1 #8156 üzenetére
Battery Monitor. Töltsd le, ez fel fogja ismerni
-
Phoenixy
senior tag
válasz
kill_bill1 #6789 üzenetére
Szerintem jó az 32-n, hiába vinnéd fel 48-ra akkor se fog elindulni pl. az Asphalt 6, Plants vs Zombies... Én 24-re szoktam állítani általában így kevesebb memóriát használ 1 app, jobb multitasking.
Visszatérve a launcherre: Amikor felrakod a CM7-et alapból 1 Ghz-n van a processzor és az ADW Launcher úgy is akadozik... -
Phoenixy
senior tag
válasz
kill_bill1 #6787 üzenetére
Szedd le az ADW Launchert.
(de előtte rakj fel valami mást, mert launcher nélkül nehéz lesz használni
)
-
Rickazoid
addikt
válasz
kill_bill1 #6778 üzenetére
Húzd le a panelt, érintsd meg az USB connection részt és válts más módra.
-
GabN73
addikt
válasz
kill_bill1 #6776 üzenetére
USB debug...
Engedélyezni kell...[link]
-
Rickazoid
addikt
válasz
kill_bill1 #6772 üzenetére
Igen, úgy. update.zip fájlodból csak egy legyen, ami az OpenRecovery, minden másnak eleve más a neve és OR alól telepítsd őket.
-
nagypistaba
csendes tag
válasz
kill_bill1 #6772 üzenetére
Lennie kell egy install zip to sdcardnak. Azzal
-
nagypistaba
csendes tag
válasz
kill_bill1 #6769 üzenetére
.5179. Hozzàszòlàsbòl töltsd le a zipet SD gyökèrbe, majd recoveryből flasheld fel, s indìtsd ùjra a telót
-
kill_bill1
tag
válasz
kill_bill1 #6767 üzenetére
Közben rájöttem. Csak a wipe dalvikot nyomtam, a másik kettőt nem.
-
Shrike7973
senior tag
válasz
kill_bill1 #6754 üzenetére
App2SD programmal törölhetsz cache-t.
-
guni
tag
válasz
kill_bill1 #6727 üzenetére
Mert a programnak magának is támogatnia kell.
Guni
-
Djuree
félisten
válasz
kill_bill1 #6673 üzenetére
nekem froyomod van, jójó, de nem az igazi. eddig ahány romot próbáltam a gyári volt a legjobb, azzal se fagyás, se force close se semmi nem volt. gyors is volt, gps, wifi minden ment egyből. na olyan mod nincs ami ezeket mind tudja. ha nincs vele gondod sztem ne cseréld le....
-
guni
tag
válasz
kill_bill1 #6678 üzenetére
Nem, kb négy frekvenciát tud, a 800 csak a max és ilyenkor mindig arányosan emeli vele a többit is. Az a tapasztalat, hogy nem arányosan csökken a készenléti idő a frekvencia emelésével.
Guni
-
guni
tag
válasz
kill_bill1 #6680 üzenetére
Csak simán átmásolod...
Guni
-
GabN73
addikt
válasz
kill_bill1 #6676 üzenetére
1-2 hónap?
Én is így voltam vele, megkaptam, nyomkodtam 2 napig, majd egyből kapta meg a froyo-t ....
Szerk: visszaveszi
-
guni
tag
válasz
kill_bill1 #6673 üzenetére
Szerintem igen. Bár egy főzött romnál mindig fennáll a lehetősége, hogy valami nem fog működni (nekem pl. akku problémáim vannak vele) alapvetően stabil és nagyon gyors, ha meg gond van egy pillanat alatt vissza lehet állni az eredetire. (már ha mentettél előtte)
Guni
-
guni
tag
válasz
kill_bill1 #6671 üzenetére
Ez vallási kérdés.
A fanatikusok 1.2GHz-ig húzzák, a többség szerintem 1GHz-körül de szerintem az még mindig túlzás. Én 800MHz-re szoktam belőni, úgy még stabil, és nem melegszik sokkal jobban mint a gyári állapotban, de már érzékelhetően gyorsul. Mondjuk vicc, hogy froyomod rommal 550MHz-en gyorsabb, mint a gyárival 1GHz-en.
Guni
-
petipetya
nagyúr
válasz
kill_bill1 #6668 üzenetére
Persze, ezt nem írtam. Ez az universal androot mind 2.1, mind 2.2 alatt működik.
-
petipetya
nagyúr
válasz
kill_bill1 #6666 üzenetére
Ennél egyszerűbb módszer nincs a piacon.
-
guni
tag
válasz
kill_bill1 #6662 üzenetére
Nagyjából igen, ugyanis ez java és te a virtuális gépen belül (vm) futtatod a programjaidat nem közvetlenül a fizikai hardveren, tehát hogy a rendszer alapból mennyi memóriát foglal le, az számodra nem lényeges.
Nekem egyébként gyári froyóval sem villogott nem fogadott hívásnál.
Guni
-
petipetya
nagyúr
válasz
kill_bill1 #6660 üzenetére
Igen, a 2.2.1-es android verzió van rajta.
-
válasz
kill_bill1 #6644 üzenetére
Kicsit lejjebb olvasol, pont ott merült fel az akksimerítés témakörben, hogy mennyivel eszi jobban húzva. Én 1 év távlatából azt mondom, max 10-15% talán, de 1 év alatt az akksi is azért használódik.
Ha most veszel egy ilyen telefont, lemérheted a gyári ROM-mal új akksival, illetve custom ROM-okkal is pl. Szívesen veszünk egy ilyen tesztet (pl. hány órán át tud: filmet lejátszani, angry birdset futtatni, stb.)Amúgy ez a CPU alapban 600MHz-es ha jól rémlik, 550-re van visszavéve. 1GHz-en sem hinném, hogy baja lesz, de kitudja, eddig nincs jele. Mondjuk a gorilla glass is csak 1 évig bírta nekem, beraktam kocsikulcs mellé zsebbe, leültem, aztán van egy szép kis kráter a kijelzőn
-
válasz
kill_bill1 #6638 üzenetére
Nekem annak tűnik, használok hozzá nokia micro usb-s kábelt, azzal is megy, meg egy dzsuka kínai kameráéval is.
Mondjuk a gyári 8 gigás memkártya lenyúlása nagyobb érvágás szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest