- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Érdemes kicserélni a droidot Galaxy Ace-ra?Kaptam egy ajánlatot.Nem tudom hogy jobb e a procija és 3D teljesitményben melyik a jobb.Köszi szépen.
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Ma sikerült megcsináltatnom a Power gombot.Hát elég macerás volt,mert alkatrészt nem kapni motorolához.Egy kimustrált nokia volt a szenvedö alany,ahhoz hogy életet adjon a drága Motomnak.
Elég gáz megoldás ez a gomb.Van benne egy kis fém lapcska ami nyomásra kattanik.Na nekem az esett ki vagy törött el.Ezt helyettesitették nokiással.
15 euroba került a javittás.Jobb mint uj korában.
-
Steelheart2
őstag
válasz
Shrike7973 #6961 üzenetére
Hello.Én már igy vettem át egy sráctol.1 éves a telefon kb.
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Feltettem a Froyomod 2.9.1 et és nem tudom felrakni rá a gappsot.Igz nincs marketom.A 2.9.0 felraktam recoveryböl,de itt nem lehet.VAgy nem reagál rá.Van valami megoldás?
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Froyomodban be tudom állitani azt hogy a kamera gombal induljon a billentyüzár?Vagy akár a hangerö gombal?Köszi szépen.
-
Steelheart2
őstag
válasz
solanthugor #6863 üzenetére
Szia.Feltettem én is a froyomodot.Mit érdemes a froyo settingsben bekapcsolni?És mik azok aflasselhetö dolgok,amiket ajánlottál.Köszi szépen!
-
Steelheart2
őstag
válasz
solanthugor #6863 üzenetére
Szia.Köszi szépen.Épp most raktam fel a Cm7 11 es verziot.Most indittom ujra a kicsikét és kezelésbe veszem.
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Megvan a Motom.Nagyon jo telo.Olyan mintha uj lenne.A kérdésem a következö.Melyik e legstabilabb rom erre a telora.Recovery van a telo és most egy 2.3.3 as rom van rajta.CyanogenMod-7.0.1-0.08-11.04.24-Milestone.De ebben vannak bugok.Pld ujraindul és akkor megint 100%ra irja az akksi szintet,pedig elötte 50 volt.A galériában a videokat forditva forgatja el.Amikor fekvö modban akarom néyni,akor a video állo modban láthato és forditva.Lehet ezzel valamit kezdeni?
Köszönöm szépen. -
Steelheart2
őstag
Hello.Ezen a telon van már flash támogatás?
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Holnap lecserélem egy ilyen telora az lg optimusomat.Érdekelne hogy melyik a legfrisebb android erre a telora ami hivatalos?Ha csak 2.1 es akkor az app2sd-t meg lehet oldani valahogyan?Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elden Ring
- iPhone topik
- ZIDOO médialejátszók
- Nintendo Switch 2
- Battlefield 6
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Háztartási gépek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest