- Mobil flották
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbence91
csendes tag
Sziasztok,
alap Froyot használok, alap sms programmal, de egyszerűen nem tudom rávenni a telefont, hogy sms, email érkezésekor (notification) rezegjen. A notification megjelenik, a led villog. A sound settingsnél a vibrate always -ra van állítva, (hívásnál rezeg is) a gmailben be van állítva hogy rezegjen, és az smsnél is.
A google-t kiolvastam, és ajánlgatnak mindenféle appot amitől jó lesz - nem lett jó. (Meg azért ezt tudja már magától is a telefon...)
Valakinek volt már hasonló problémája, és jó megoldása rá?Előre is köszi
-
szbence91
csendes tag
válasz
enginev3.0 #6495 üzenetére
Semmi, megy szépen
én az általam használt launchert (adw) úgy "állítottam be" hogy kevés memória esetén (pl angry birds) ne azt lője ki először a rendszer, (?) mert így a home gomb lenyomása után nem kell kb semennyit se várni, hogy használható legyen a telefon
az "állítottam be" az úgy nézett ki, hogy itt írta valaki, hogy terminal emulatorból hogyan kell, és ezen instrukciók alapján jártam el
-
szbence91
csendes tag
válasz
enginev3.0 #6491 üzenetére
beszerezhető a marketről a milestone overclock nevű program, és root esetén azzal lehet állítani. Az 'lett mondva', hogy 1ghz és 62vsel (custom módban lehet ilyen kombinációt elérni) és nekem bejött
-
szbence91
csendes tag
-
szbence91
csendes tag
Hali,
olyan kérdésem lenne, hogy gyári 2.2 esetén meddig érdemes húzni a procit? (akkuidő/teljesítmény/'élettartam') Most 800mhz-en ketyeg, és mondjuk flash tartalom, vagy angry birds közben kellemesen melegíti a kezemet.
Előre is kösziNem tudom, kinek milyen tapasztalatai vannak garis javításokkal, én a nexteltől vettem még tavaly a telefont, és a bekapcsológomb március eljén megadta magát. Rootolva volt gyári 2.1-el, mikor beadtam szóltam, hogy ha lehet tegyenek rá majd 2.2-t. Mikor visszajött (nem működött a billentyűzetvilágítása, szóval ment mégegy kört, de amúgy) kaptam rá komplett új "felső részt" kijelzővel, kerettel (még régebben sikerült a leejtenem és egy picit megtört a sarka, de amúgy tökéletesen működött) illetve vadiúj akkut (annak sem volt semmi baja) és mindemellett rajtavolt a 2.2 illetve a gomb is működött.
Naszóval mindezt azért írtam, hogy szerintem a root miatt nem kell aggódni, ha hardware-es hiba miatt kell szervizelni. Illete a Nextelt csak ajánlani tudom mindenkiek, korrektek nagyon
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest