- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Ha rendelek egy amerikai Milestone-t itt tudom használni? Szoftver csere stb után megoldható, hogy rendesen használható legyen itthon? Köszi! -
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Gyári 2.2 van a telómon. Feltettem ezt a SuperCharger nevű programot hátha azzal elfut az Order and Chaos, de nemmegyEsetleg valaki elmondaná, hogy sima 2.2-n hogy a legcélszerűbb procit húzni/beállítani? Ez a milestone overlock az fixen 1000 mz-n megy nem? :S Az nem valami aksi kimélő...
-
fpatrik17
senior tag
Hali!
Order and chaos nevű játékkal szeretnék bíbelődni, feltettem egy olyan verziót, ami minden telón fut, de valamiért kifagy a játék... Valakinek a "mobil WoW"-al tapasztalata esetleg?
Köszi! -
fpatrik17
senior tag
Haliho!
Rég nem voltam már, ugye egyike lennék a szerencsés "broken touchscreen" usereknek
Azon problémám meg lett oldva, de mióta ki lett cserélve a touchscreen istenért nem működik rendesen a közelség szenzor... Ezt már valaki írta is a forumon.
Nagyon idegesítő tud lenni, és beáll a telefon fekete képernyőre és kb fél percig nem lehet vele mit kezdeni.
Na már most.. Azt hiszem megleltem a megoldást, valaki lenne oly kedves és megosztaná velem, hogy mit kell tenni, értem nagyjából miről van szó, de kicsit kifejtve leírná valaki?"Hi guys!
Already happened to other users, it's an HW problem, warranty repair is the best viable option.
Basically you're right. The deadlock is caused by the proximity sensor.
There are two possibilities:
1. some circuit could be broken (quite no chance to fix)
2. small grommet inside the display is missing (might be easy to fix)On my device the little rubber grommet was missing....
Here's what happens inside:
The Milestone uses very comfortable proximity sensor to detect the reflecting light by the users cheek during telephone calls.
This sensor is using an external IR-LED to work properly and to increase sensitivity.
To prevent internal reflection inside the housing there's a small rubber grommet placed between the IR-LED and the sensor.
If this part is missing the internal reflection could cause phantom detection and leads to a deadlock if a call is initated.@joaelvas: You might check if your device has already been opened.
There should be some sticker on one of the torx-screws at the backside of the case. If the sticker is broken, then your device had already been opened by someone. AFAIK, no warranty in this case.
Anyway you might try to give it to the service :rolleyes:If you're not scared, open the case yourself...
Please be very careful with the damn flex cables... you might ripp them apart so easily.""wow, thanks for the tip about the rubber... I was get really annoyed at this cel phone After I replaced the touchscreen.. it would get stuck in calls for a long time. Now a placed a new piece of spounge tape in the back of the sensor and the metal plate in the back of the screen is pressing it hard enough now to block all the side light, it's working as it should."
Megköszönném nagyon!
U.i: Mellesleg egy hete elszakadt a szalagkábelem is, úgy hogy most amiatt áll a telefon x) -
fpatrik17
senior tag
Szomorú, de CM6 után gyári 2.2-ben is megvan a problémám telefonálás után / közben...
A szenzor mintha össze vissza érzékelne.. Van h folyamatosan világit a teló, ha telefonálok akkor is, de az még nem is zavarna. A fő probléma, hogy telefonálás után 50-50% eséllyel vagy le birom tenni szépen a piros gombocskával, ahogyan tényleg működnie kéne, vagy a másik opció pedig az, hogy full fekete marad a kijelző, és a telefonhívás vége után kb 15-20 másodperc után lesz újra használatképes a telefon... Na ilyet láttatok-e már?
Kitérek a hitemből menten, esküszöm... Ugye volt egy touchscreen problémám egyszer, és volt csere is ugyebár, talán az lehet, hogy picit beporosodott, vagy elmozdult volna a közelségszenzor? Mert úgy tűnik nem szoftveres a hiba..
Ötlet?
Köszi! -
fpatrik17
senior tag
Hogyan tudom megcsinalni a memhack-et gyári 2.2-n? Nem hozza be az recovery-t, ha rányomok az apply update-et..
Más.. Valaki megtudná mondani, hogy miért megy nekem állandóan gyári 2.2-ben egy bizonyos "NetWorkLocationService" Running Processben.. ( Google Maps ikonja van, és 8 megát megzabál
)
-
fpatrik17
senior tag
Valaki az előző 2 hsz-emre?
-
fpatrik17
senior tag
Udv! Origi 2.2 alatt a kovi dolgok torolhetoke?
Email
genie widget
gestures
latinme, latinme tutorial
motoaccuweatherwidget
motogal
talk
VoicecommandsThx! A legfontosabbb delete a latinme lenne
valamint a camera appot le lehetne cserelni arra, mint ami a cm6ba van? Mert ez a motocamera eleg gagyi.. thx! -
fpatrik17
senior tag
Udv!
launcher pro plusnal betettem veletlen launcher pro contacts widgetet es nembirom torolni.. hogy tudom kiszedni? -
fpatrik17
senior tag
válasz
Rickazoid #5822 üzenetére
Szóval akkor Memhack megoldható Gyári 2.2-n is?? Androidian OR-el, és Eclair modding menü? Zsíír! Te milyen ROM-ot használsz amugy? És miekt törölgettél ki amik alapból benn vanank és haszontalanok, úgy látom te eléggé tapasztalt vagy abba h mi a legmegbizhatóbb / legstabilabb/ legjobb
Szóval ha van pici időd, leírnád nekem, hogy mit használsz, és miket áligattál be? Köszi!
Én még mindig vacilálok ezen a gyári 2.2 vs Miui-n -
fpatrik17
senior tag
banyek az létezhet, hogy beszart a közelség szenzorom? :
Telefonálásnál akkor sötétül mikor kedve van, a kezemre nem igazán reagál.. Meg ha vége a hívásomnak full fekete marad a kijelző, és akkor jön elő megin, ha megnyomom a kiold gombot, vagy széttolom a telkót.. Szerintetek? :S -
fpatrik17
senior tag
Miui esetén megoldható az SD-re telepítés? Mármint alapból telepítésre gondolok, nem olyanra, hogy telepítés után átmásolom SD-re, ésakkor a program fele megmaradt telfonba..
Kivitelezhető az egyáltalán, hogy a teljes program SD-re kerüljön? -
fpatrik17
senior tag
válasz
petipetya #5633 üzenetére
Hali! Hat erre nemtudom mit kéne válaszoolnom.. jelenleg még 2.2-t nyúzom..es hát én hulye vagyok ezekhez a dolgokhoz..
petya neked mi a vélemenyed a 2.2rol? Mukodokepesebb, mint a miui?
feltettem launcher pro plust, igy mar eleg elvezheto a telefon.
Talán a szarvas hiba ami még zavar, h nemertem hogy mukodik ebbe a nyomvadt gyari 2.2be a beépitett app2sd.. mindent telora rak, es csak athelyezni van lehetoseg??
mert ez igy eleg kaki, mert ha athelyezek egy progit sdre, kb a program ketharmada telon marad... namost nekem kb 40 app + 15 jatek azt a nyomvadt telefon memoriat ugy teletolti, hogy kb csak papirnehezeknek lesz jo a telefon.. ez tenyleg csak ennyi valtozast hozott 2.1hez kepest? Valamint miuiban ez hogyan mukodik? Mert ha ott legalabb ez megy zokkenomentesen teszem fel miuit.
Last kvescsön.. a memhack megoldhatò ebben a 2.2ben? Valamint ez a kerdes miui alatt is erdekelne..Miuit amugy a cm6 telepites szerint kell akkor feltolni? Gyari 2.2re nem lehet csak ugy igaz? Mert valaki egyszer leirta hogy kell flash + 2.2 + cianogen+ gapps telepites menetet, miui ugyanez, csak gapps nelkul, es cianogen helyett akkor miui zipet kell tenni??
vagy siman gyari 2.2nel kell recoveryvel beupdatelni?
Bocsi h ekezetek nelkul irok, de meg nincs fenn az anysoftkey -
fpatrik17
senior tag
Miui telepítéshez [EZT] kell elvégeznem csak CM6 update hellyett Miuit felrakni, és Google Apps-ot hanyagolni?? Üdv!
-
fpatrik17
senior tag
Miui-t hogyan tudom telepíteni? Rövid leírást kaphatnék? Köszi!
-
fpatrik17
senior tag
Nah feltettem gyári 2.2-t.. Hát emberkék, sztem ez kaki
A drawer csunya, idegesít ez a dolog, h mindent egyesével kell pakolgatni SD-re? Hol ebbe az app2sd? Ez igy elég gány szerintem, valamint szomorú, hogy a Power Controls-ba nem lehet testreszabni, hogy miket rakjon kiMár töltöm is Miui-t
-
fpatrik17
senior tag
Úúúú 2.2-ben ilyen fos felhúzható fül maradt?? Alul nincs is ilyen "tálca" ?
O
-
fpatrik17
senior tag
Üdv! Na írok megen!
Szóval, tudnátok linelni egy gyári 2.2 froyot? RSD vel felrakom, ezeket vágom, a kérdésem az lenen, hogy mellé kell még feltenni, vulnerable recoveryt? Valamint Memhackelni lehet valahogy a sima 2.2-t?
koszi! -
fpatrik17
senior tag
És ha valaki megmondja, hogy honnan szedek le 2.2 hivatalos froyot, azt is sugja meg, hogy Service vagy sima kell-e
Köszi!
-
fpatrik17
senior tag
üdv! A gyári 2.2-t honnan tudom lekapni?
Biztos linkelték már, de hirtelen most nem találom :S
Ja meg kérdés.. Eza vulnerable recovery nemkell a 2.2-nél? Azt sose értettem, hogy mire jó, csak feltettem, valamint Memhackelni origi 2.2-t lehet? -
fpatrik17
senior tag
Üdv! Ma nekiállok ujra raknia telkót, nem tudom eldönteni, hogy Miui vs Alap 2.2..
Videót tudna linkelni valaki mind a 2-ről? És aki kipróbálta mind2-t az jelenleg melyiket hasznalja?Köszi!
Ja és valaki elmondaná, hogy mi az amit érdemes lementenem, és hogyan?
Minél kevesebb dolgot, mert gyanúsan Titanium Backupolás után lett lassu a rendszerem..
Köszöönm! -
fpatrik17
senior tag
[<3] uuu devaaadd, csak a nyomvadt szuppooortt..
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Nah meguntam ezt a szutykot... cm6 ugyebár, és hát kicsit omlik az egész.. Telefonálás után fekete marad a kijelző, nem tudok mit csinálni, a közelség szenzor baszik rendesen működni, meg ha kilépek valami kicsit húzósabb app-ból, akkor várnom kell a nyomi adw-re min. 5-10 sec-et.. Nekem ezek használhatatlanná teszik igy a telefont. Igaz 4 oldalam van tele ikonnal, de az elején nem volt ez ien dög lassú.. Titanium Backup használat után jelentkezett ez valahogy, szóval valami nem kóser.. Hétvégén gyalulom az egészet minden alkalmazással és beállítással együtt, és jön a gyári 2.2 szerintem(gyári 2.2-t lehet overlockolni meg ilyesmi?). Úgy látom mindennel csak a bajok vannak, nem nagyon tartom jó ötletnek bármi más telepítését...
Ötleteket és ajánlásokat várok
Szerintetek helyesen cselekszem, vagy mit tegyek?
Érvek, ellenérvek, oltások, bólogatások jöhetnek!
U.i: A telkóm jelenleg 900/750/500/250 Mhz-en vanElőre is köszi a véleményekért!
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Van értelme froyot felrakni? CM6-om van, de eléggé bugis most nálam, valamit elbaszkuráltam sztem, és igyis ugyis ujra raknám az egészet.. Szóval maradjon cm6, vagy hivatalos Froyo?
Ha pedig netán froyo-t mondotok, valaki leírná nekem, hogy hogy kell a telepitett alkalmazásaimat ujra előhozni majd az uj rendszeren ( lépésről lépésre, gyökér vagyok)
Köszönöm! -
fpatrik17
senior tag
Köszönöm! Nyelv átállítás volt a probléma.. nem magyaron volt.. pedig már egyszer átállítottam
Csak azóta volt full wipe meg minden.. Köszike! cyanogenba pedig a közelségszenzornak mi a neve? hogy keressem?
Ja és VM heap -et van értelme átállítani? Az mit változtat?
-
fpatrik17
senior tag
Erre a "telefonhívásnál fekete marad a kijelző" effektusra valaki nemtud valami gyógyírt akkor? :S CM6.. Vagy telepítsem újra updattel a CM-ot?
Meg nemtudjátok, hogy mit kell átállítani ahhoz, h a telefonszámokat normálisan írja ki?
Pl: 06 70 6353999 telefonszám jelenleg 067 - 063- 53999 képp van a telefonkönyvembenEz például egy facebook syncronizált tel szám, de akkor is idegesít
-
fpatrik17
senior tag
Hali! Miért van az, hogy full fekete marad a kijelző telefonálás után? :S CM6..
Ugye ennek érzékelni kéne, ha a fejemhez emelem, de ha elveszem semmi.. És legtöbbször teljesen meghal, van h csak aksi ki be oldja meg a problémát.. Valakinek tipp? -
fpatrik17
senior tag
Hali! Újabb kérdés.. a telefonom megadta magát.. valamit nagyon elq*tam.. cyanogenmod töltő ablaknál megáll az egész.. Tehát mit tudok csinálni?
Gondolkodván arra jutottam, hogy újra felteszem recoverybe cyanogen + appsot, és utána megoldható a Titanium backuppal minden más visszahozása? :S
-
fpatrik17
senior tag
Köszönöm! Jófej vagy
Az app telepítésre megkaptam a választ, externalra van állitva, ezek szerint nem én vagyok szerencsétlen, hanem van jópár progi amit nem enged SD-re. Titanium vs Nandroid megértve
Anysoft az fosi.. Minden ugy van beállítva a hogy mondod, csak idegesítő eléggé, mert naponta kb 2x mindig rebootolok, hogy kitisztuljton teljesen a telkó, és ilyenkor visszaáll android keyboardra.. Lehet megpróbálkozok egy Root exploreres android keyboard törléssel..
A ramos dolgot is értem nagyjából, szóval köszike
Nálad mennyi a Running processes-nél a free memory?
-
fpatrik17
senior tag
Üdv! Újabb nyomi kérdéseim lennének
1. A titanium backup mivel másabb mint a recoverybe a Nandroid backup? És ha cm6-om van, akkor titanium használathoz nemkell semmi más progi?2. Ma vettem észre, hogy a marketről szedett programok egytől egyik a phone memoryba települnek. Erre van valami orvosság? Cyanogen settingsbe áttoltam Externálra a telepítési helyet, de ... na mind1 nemértem
3. Elég rég óta olvasgatok.. android, ramok, meg romok, stb, de nekem még nem világos, hogy ha én most belemegyek settings/applications/Running services-be, akkor itt ez a szabad RAM??
Itt nekem általában 70-80mb szabad alapjáraton.. A szabad telefonmemória mástészta, mint az éppen futtatott programoknak fenntartott hely?
4. Megoldható, hogy telefon restartnál ne álljon vissza mindig az android keyboard AnySoft helyett?
Bocs a szerencsétlenségért, de mindig akadnak kérdések.. Másnak lehet hogy mind egyértelmű, de nemvagyok egy számítógép zseni, telefon fronton meg igencsak kezdő
-
fpatrik17
senior tag
Hali! Ha AnySoftKeyboardot használok, akkor töröljem Root Explorerrel a gyári android keyboardot?
Telefon be ki kapcs után mindig a nyomorult android keyboard áll vissza.. -.- és idegesítő, hogy állandóan kattingatni kell. Ti hogy csinaljátok?U.i: Nagyon fel akartam tenni Zeam Lunchert, forumban kérdeztem is hogy kell,de olyan szépen testreszabtam az ADW-met hogy nincs szívem elpusztítani
-
fpatrik17
senior tag
Petipetya ez működik úgy is h nem kell rebootnal pin kódot beütni? :/
Mert az a bajom h rebootnal mindig ujra pinkód... stb.. Simpla reboot sim kód kérés nélkül megoldható? Köszi! -
fpatrik17
senior tag
Üdv! Valaki írta, h neki be van állitva milestonon, hogy éjjel egyszer mindig resizze magát. Leírná nekem az a valaki, hogy ezt hogy tudom megcsinalni? Érdekelne a dolog nagyon, mert soksok sallang marad üresjárásban is még ha kilövöm taskillerrel a dolgokat akkor is. Köszönöm!
-
fpatrik17
senior tag
Holnap Zeam lesz..
csak most nem állok neki már
Köszi a helpet! A "vibrálásra" valami orvosság? :S -
fpatrik17
senior tag
Ja meg CM6 alatt nemtudjátok hogy lehet azt orvosolni, hogy ha megfogok egy ikont, és átakarom helyezni valahova, vagy éppen csak "tartom" egy helyben, akkor iigy remeg az ikon amit fogok, mocorog össze vissza..
-
fpatrik17
senior tag
Üdv! A kérdésem az lenne, hogy Le szeretném cserélni Cm6-ban a launchert Zeam-re.. Hogy oldható meg? Multkor letöröltem adw-t és kicsit megkukult a teló.. Valaki aki nagy májer ebben segítene? Köszi!
-
fpatrik17
senior tag
Udv! Touchscreen beszerelve es minden muxik rendesen
atomboldogsaaaag most is a telorol irok. Ennek oromere vki ellmondana nekem h cyanogen 6 alatt, hogy van ertelme megcsinalni llegoptimalisabbra a keszuleket? Milyen sallangokat lehet torolgetni pl root explorerrel, mennyire huzzam fel, setcput hogy allitsam be.. az adwt szivem szerint zeamre cserelnem, de nemtudom h adw-t lelehet-e szedni csak ugy hipp hopp.. szoval aki kitapasztalta, hogy a leggyorsabb , legoptimalisabb a keszulek persze ugy hogy az aksi 1 oránal tobbet bír irjon legyszi. En a letisztult csupasz rendszer hive vagyok, szivem szerint google appsokat se tennem fel cm6al, csak utolag egyenkent sd re. De ugye a market utolag nem telepitheto tudtommal.. koszonom!
-
fpatrik17
senior tag
Üdv! Megjött a touchscreen a telóhoz!
Ma vagy holnap sor kerül a szerelésre is, amint tudok eredményt szólok. Potom 5 ezerbe fájt postával együtt..
-
fpatrik17
senior tag
Megköszönném!
De valaki csinált már ilyet ugyanilyen probléma miatt, mint ami nekem van, azt vára hátha bekukkant ide -
fpatrik17
senior tag
Mégegyszer megkérdezem, valaki hátha segít
Leírná nekem valaki, aki ért hozzá, hogy tudnám felcserélni az alul található négy billentyűt úgy, hogy a balról második "menü" gomb a jobb szélső "keresés" helyett üzemeljen?
Mint már írtam abban a sávban nem működik a kijelzőmés nyílván a haszontalan "szörcs funksön" helyett szeretném, ha például tudnám ipmortálni a névjegyzékemet
Köszi! Annyit tudok róla, hogy valami "remap" a neve vagy mi.. -
fpatrik17
senior tag
Valaki leírná nekem, hogy tudom remapolni balról a második gombot a jobb szélső kereső gomb helyére?
Nagyon jó lenne! Köszi!
-
fpatrik17
senior tag
Ugyanaz van nálam mint Spacer-nél..
Unknown Carrier.. Na ezt megoldani valahogy??
-
fpatrik17
senior tag
Frissitésnél a SIM kártya legyen bennt???
Ehh nekem azt irja hogy nincs frissités.. Azz meg mi??
-
fpatrik17
senior tag
Az enyém ismeretlen előéletű, vagyis hát én nem tudom mert a doboza valahol anyámnál van
Nálam kemény 2 hetet bírt a vas az fix
-
fpatrik17
senior tag
válasz
manowarkill #4310 üzenetére
Én voltam az szerintem.. fenntebb irtam, hogy utánajártam ennek : [link], de nekem a kábelnek semmi baja nemvolt...
Szóval most rendeltem új toucscreent, ha az se jó akkor veszek átvezetőkábelt hozzá, ha azse feldugom valakinek a seggébe.. -
fpatrik17
senior tag
Touchpanel megrendelve. Egész jól kijöttem belőle 5000 Pénzbe fájt.. Csak oldja meg a problémát
Magyarországon ugye nemvolt alkatrész Ebay papa segített..
Üdv! -
fpatrik17
senior tag
válasz
bejmuller #4289 üzenetére
Nyugi, mindenről gondoskodom
Licitaltam egy touchscreenre.. nem is vészes annyira, 15$ -ba vagy elfogadja, ha nem leütöm 21$ fixbe. Bármi fejlemény esetén írok azonnal!
Ez elég sok mindenkit érint sajna, meg ha netán sikerülne akárhogy is megoldani, publikálnám külföldi oldalakra is. Nah nyuzzátok sokat a telót! A legjobb androis teló, még be nem szarikSzép álmokat, lövöm a pizsit.
-
fpatrik17
senior tag
Üdv! Én volnék a szerencsétlen milestone tulaj, akinek egy sávban nem akar müxeni a touchscreen.. Én szerencsétlen ugyebár a Ghost screen effekttel is találkoztam, és ma végre sor került a szerviz "próbára"..
Hát a végeredmény.. [ez] alapján utasítottam a szervizes faszit nézze meg, de azt mondta hogy az a bizonyos kábel úgy egybe van, hogy öröm látni (neki persze.. én repkedtem volna boldogságtól ha csak ez a baj) . Azt mondta h szinte vadi új, semmi kopás.. Ezek után azt mondta, hogy ez vagy új touchscreen, vagy új átvezetőkábel lesz, mert attól h nem kopott még lehet szar..
Rövidesen megrendelem ebay-ről a touchscreen-t, majd jelentkezek a fejleményekkel. Ha az sem segít, újabb ezreket ölök átvezetőkábelre, és ha végül az sem, akkor megfogom a touchscreent, lehugyozom, majd elemi erővel szétcsapkodom kalapácssal majd a kábelt szálanként széttépkedem, esetleg a végén még a telefont is kihajítom a negyedikről.Kívánok nektek több és kellemesebb időtöltést kicsi kis telefonotokkal!
U.i: imádtam nagyon, teleraktam mindenféle játékkal, de pontosan két hetet bírt.. -
fpatrik17
senior tag
Amugy ki milyen ROM-ot használ?
Nekem valami olyan kéne, amiből minden kivan semmizve, sok hely felszabaditva, és gyors, stabil működésre képes..
Kíváncsi lennék ki milyet nyúz. Én CM6-al használtam, nem volt rossz, de a HO!NO!-t akartam feltenni, mikor beszart a telóm(előtte történt nem sokkal)
Érdekelnének vélemények, tapasztalatok, kinek mi fexik ;P -
fpatrik17
senior tag
Nah.. Sajna holnapra tevődik a szervizesdi, mert elfoglalt a csóka ma nem ér rá a picinyemre
Holnap írom hogy mire jutottunk. Ha addigis valakinek plusz ötlet, hogy mit nézzünk még meg rajta, írjatok plix
Köszi! -
fpatrik17
senior tag
válasz
#18379748 #4050 üzenetére
Nah.
Muternak telefonszervíz ütlete van, de sajna ott se tudnak nagyon mit mondani annyira új a kütyü, azért írtam ide, hátha van valami tipp. Mert mire én fölöslegesen szétszedetem a szerelővel, annyi idő alatt a Bolt igen sok profitot elveszít... Remélem értitek
Ezért kérdeztem hátha valaki tud valami fixet, h mi az anyám kínja ez.. Nagyon szomoru vagyok, mert nem mondanám magam valami pénzes gyereknek. Minden álmom ez a telefon volt, erre spóroltam elég rég óta, és ezt kaptam minden összekuporgatott pénzemért
Akkor nincs más választás, holnap beviszem a boltba és megkérem édesanyámat, hogy homi felárért tartsa ott a szervizest, hogy szedje szét mozgassa át, nézzen bele... Talán még egy ultrahangos mosást is bepróbáltatok, hátha valami párásodás nyírta ki. Ha semmi se használna megrendelem a Touchpanelt amerikából, és azzal próbálkozok.
Majd írok folyamatosan, mert ugylátom elég sok embernek segítene az ilyen téren szerzett tapasztalat
Eléggé idegesít, hogy mindenhol csak jókat hallottam a telefonról és egy ilyen drága "Kütyü" a semmitől így megadja magát... Mindenesetre teljesen elkápráztat ez az egész android dolog, elég megszállott lettem, csak az a baj, hogy nincs mire cserélni a milestone-t.. Ezek után én tuti nem bízok benne, első és utolsó motorolám volt.. Több mint 60 telefonom volt eddig, de ekkorát még sohasoha nem szoptamCsak szurkolni tudok, hogy ti ne járjatok így! Majd írok ha tudok bármi hasznosat.
Köszönöm, Patrik voltam.. -
fpatrik17
senior tag
Üdv! Problémám részletesen:
Balról a második gomb nem működik alul, és felette az egész kijelzőn végig halad egy kb 1 cm-es csik, ahol nem érzékel semmi érintést... Dev Tools nevű programmal Pointer Locationnal teszteltem, és nem észlel abban a sávban semmi érintést(vagy ha észlel is, azt a "sávomnak" a két szélén egyszerre érzékeli.. Szóval az a bizonyos függőleges csík "elhalt".
Ha esetleg tudtok valamit, hogy mi lehet, írjatok már légyszi, mert az enyém sajna már nem garis. És ha netán magára hagyom, néha elkezd magától mindenféle marhaságot csinálni, lépked a menükben, névjegyzékben, számokat irkál magától, ki-be kapcsolgatja a Power panelen a dolgokat stb.. Ennek is utánajártam, hogy miez a "Ghostscreen" feeling.. Letöltöttem a "Paint" nevű programot, és mikor ilyen "szellemes" kedve volt a telómnak, valahogy sikerült elinditanom. Nem nagy meglepetésre, ugyanabban az említett sávban érzékelt érintéseket magától. Videót sajna nem tudok mivel csinálni, de remélem érthető azért miről beszélek... A paintet úgy hagyva leraktam a telefont az asztalra, ő csak rajzolgatott magától. Fél perc múlva a kijelzőn az egész sávocskám full ki volt festve...Hát mondom beteg ez a kütyü. Ha sikerülne megcsinálni lehet akkor is félnék megtartani...
Jelenleg ilyen vételen tűnődöm:
[Touch screen..]Ez megoldhatja a problémát, vagy kár is ilyet venni?
Köszönöm! Remélem ti nem fogtok így járni... -
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni. Be vagyok fosva h kijelzőcsere, szóval irok ide, hátha tudtok segíteni.
A probléma az a telefonommal, hogy pl bekapcsolom.. elkezd ugrálni a kép, és magától irkál be számokat a pinkódhoz. Van h abbahagyja, akkor belépek a telefonba rendesen. Itt meg nem vesz be ha odanyomok a settings gombra.. bal alul a 2. ugye... és semmiképpen nem veszi be. A kijelzőn is néha gondol egyet, és nyomkodok az ikonokra, és nemtorténik semmi.. Ha kicsit alá vagy fölényomok, akkor meg elindit mást helyette.. Néha olyan mintha csak pontatlan lenne, néha semmit nem veszbe .. Az érdekessége az egésznek, hogy tegnap még semmi baja nemvolt, most meg egyszerűen meghülyült.. programokat rakosgattam nemlehet valami olyantól? :S:S Dehát most meg elkezdtem full előlről felraktam cyanogenmodot, és még mindig olyan... Kijelzőcsere lesz vagy mivan? :'( Megnyomódhatott a teló? Valami Vírus esetleg.. Nemhiszem de hátha? :S Köszönöm! -
fpatrik17
senior tag
Üdv!
A HO!NO! Rom egy mod CM6-hoz??
Szóval először [ezt kéne]; aztán mit csinalok?És ez felhuzza a procit is? Valahol azt olvastam h 1000mhz over van benne.. Ez nekem nagyon nem tetszik, de amugy azt olvastam h nagyon ütős rom. Valakinek tapasztalat?!
Köszi! -
fpatrik17
senior tag
Sziasztok!
Tegnap elkezdtem ezt: [link]Szomorúan tapasztaltam, hogy a végefelé az SD kárty mappába kell másolgatni.
Nekem ha rádugom telót gépre egy "Milestone" tárhelyet ismer fel.. Külön SD kártyát nem :Valaki segítsen légyszi. Köszönöm!
(windows 7 32 bit) És nemtudom mi lehet a baj
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest