- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbig25
őstag
válasz
Washwillah #6405 üzenetére
Mert rosszul csináltad.
Ha az első hsz alján lévő V6_SuperCharger-AOR.zip -et letöltöd, akkor azt nem az updates mappába kell rakni...
Ha kicsomagolod, akkor az openrecovery/amenu és openrecovery/scripts mappába kell egy-egy fájlt bemásolni. De a kitömörítés után ezt látni fogod, mert a könyvtárstruktúra így van elkészítve a csomagolt fájlban.
Ezután az OperRecovery-be belépve, ott lesz a főmenüben a SuperCharger V6 menüpont. -
petipetya
nagyúr
válasz
Washwillah #6397 üzenetére
Viszont a 2300-as pont az, amihez egy durung hátlap is tartozik, ha jól láttam a képen, de a többiek is megerősítették.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Washwillah #6394 üzenetére
Lényegében az ebay'en is előre utalsz... Innen viszont nem vásárolnék, mert duplaánnyiba kerül minden, mint az ebay-en.
-
r4pid
tag
válasz
Washwillah #6342 üzenetére
Köszi!
Visszaraktam a MIUI-t kipróbálni (pedig esküdni mertem volna rá h próbálkoztam VMHeap-et átállítani, de lehet h szar volt a progi, és hiába írta, nem állította át..) és most tökéletesen fut angry birds is, meg sygic aura is (habár utóbbit nem próbáltam még élesben)
Viszont ez a death worm b@ssza a csőröm h valamiért még mindig kilép, miközben alap androidon vígan szaladt.. pedig próbáltam átállítani a kompatibilitás módot is miui-ban, na mind1, nem érdekel...
Amúgy VMHeap-et VM Heap Tool -lal állítottam 44 mb-re, marketben ingyenes..
kíváncsi vagyok hogy így normálisan fog-e menni minden, ha felrakok minden progit ami kell -
r4pid
tag
válasz
Washwillah #6338 üzenetére
Én is felraktam, nekem is bajom volt vele. Most felraktam pár romot, ha jól emlékszem a HO!NO! rom ami fent van, és végre normálisan mennek a programok, nem dobja ki asztalra (sygic 2.1.2 [2.1.3 nem megy még mindig], death worm játék, igo)
Most megyek tesztelni pestre, este írok h milyen..
-
Rickazoid
addikt
válasz
Washwillah #4970 üzenetére
Rég láttam ezt utoljára, az xda-developers fórumán is írták, ott egy ideje már nincs erről semmi hír, elvileg csak USB billentyűzet kezelésére lehet rávenni, a többi nem megoldott, meg kéne írni a drivereket és megoldani, hogy a kernel módosítása nélkül használhatóak legyenek, de úgy tűnik senkinek nem sikerült vagy senkit nem érdekelt eléggé, aki képes lenne rá.
Szerk.: ez is egy ok, amiért nem örülök a Nokia-s MeeGo halálra ítélésének, feltehetően azok mindegyike támogatná.
-
válasz
Washwillah #4919 üzenetére
Dlink Di-524-gyel nem volt gondom (2.1 GOT és CM6-tal sem).
Ha n-es a router, akkor próbáljátok meg kikapcsolni az n kompatibilitását, ha nem használjátok más eszközzel. -
Rickazoid
addikt
válasz
Washwillah #4756 üzenetére
-
válasz
Washwillah #4697 üzenetére
Add-old az alábbit: Custom shortcut - Pick your activity - Launcher actions - Open/close App Drawer (okézd le), majd azt az ikont húzd be oda középre, voilá
Amúgy 1.3.6-os ADW ezért is jobb, ott normálisan van megoldva. Csak állítólag nincs belőle system verzió, ezért nem frissítették a CM alattit.
-
Rickazoid
addikt
válasz
Washwillah #4367 üzenetére
Illetve annyit még hozzátennék, hogy 550 MHz-re van állítva a processzor, és az egyetlen lassulás, amit észrevettem emiatt, az a Flash a böngészőben, akadozott rendesen. Ezt leszámítva úgy megy az egész rendszer, mintha 1 GHz-re felhúzott CM6 lenne. Angry Birds, Hero of Sparta (szerintem gyorsabban töltődik be), Gun Bros remekül megy (bár utóbbi rendszeresen lefagy, de ez CM alatt is pont így volt, csak kevesebbszer). Néha egy-egy program nem indul elsőre, de ez betudható az alpha állapotnak, ahhoz képest jónak mondható. És egy-két újraindítás után a memóriakezelés is jobb, most átlag 60-70 MB a szabad RAM. A multitasking viszont mintha nem lenne az igazi, bár lehet csak memóriát szabadít fel és ezért csukja be a programokat a háttérben, bár egyik eset sem a legjobb. Ettől függetlenül mintha helyenként gyorsabb lenne, bár lehet ez csak placebo hatás.
És bár ilyesmire nem érdemes adni, de azért megnéztem egy Quadrant Standard tesztet, 615 pontot kapott. -
Cyberpunk
félisten
válasz
Washwillah #4357 üzenetére
#4336-nál a válasz a problémádra
-
bwoay
nagyúr
válasz
Washwillah #4309 üzenetére
azt várhatod, előbb veszel kuglert 5 forintért!
-
bwoay
nagyúr
válasz
Washwillah #4300 üzenetére
ehh, asszem inkább feladom
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Washwillah #4296 üzenetére
Hát részemről az MM2 is felejtős lenne. Hiába qwerty ha az sem az igazi. Mit nem adnák egy G1 szerű telefonért a mai csúcs hardverekkel
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Washwillah #4294 üzenetére
Ha így fojtatódik akkor hamarosan az enyém is
Csak még várok a megfelelő készülékre. Nem szeretném megint mellé nyúlni
GodHeart: Sok újdonságot nem mondanak
-
petipetya
nagyúr
válasz
Washwillah #4286 üzenetére
Ez egyértelmű.
Ha engem érdekelne a frissítés, akkor visszatenném a gyári 2.1-et és megnézném, hogy feldobja-e.
-
gretzky77
veterán
válasz
Washwillah #4263 üzenetére
nemigazán értem mire gondolsz,gyári 2.2.1 ed van azt azért megnézném
-
petipetya
nagyúr
válasz
Washwillah #4263 üzenetére
Ha 2.2-őd van, akkor mire akarsz frissíteni?
-
törölt tag
válasz
Washwillah #4248 üzenetére
elvileg beadhatod ugy is hogy nem rangatozik. lehet hogy meg se nezik. a munkafelvevo ugyis csak rairja a munkalapra hogy mi a gixer. elsore meg nem is nagyon csinalnak sokat csak egy szoftverfrissitest es tisztogatast. masodik kornel mar eselyesebb hogy erdemes mutogatni, bar ugyis hiaba mert ugy se az a droid javitja aki felveszi...
-
törölt tag
válasz
Washwillah #4243 üzenetére
mennyi gari van meg ra?
vigyed minel elobb, nehogy ugy jarj mint ecsem aki a 2 ev gari vege alott 2 nappal vitte vissza a xarjat. pedig mar 2 honaposan xar volt es tudta hogy service. aztan persze 3 nap mulva visszadtak hogy nem talalnak hibat. mikor ujra beadta akkor meg vonogattak a vallukat hogy ez mar nem garis... -
wolruf
őstag
válasz
Washwillah #4239 üzenetére
Szurkolok hogy így legyen
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Washwillah #4239 üzenetére
Hát én is úgy tennék
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Washwillah #4237 üzenetére
Ez szervizes mutatvány lesz az biztos
-
válasz
Washwillah #4223 üzenetére
Angry birdsben nekem is ezt csinálja a csúzlinál, jellemzően ha lefele húzom, de máshol nem tudtam reprodukálni a hibát, CM dev toolsban van pointer location, azzal sem jön elő a hiba.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Washwillah #4224 üzenetére
Még tudtam szerkeszteni a hsz-t.
Kár, hogy ez történt a telefonoddal.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Washwillah #4221 üzenetére
Megnéztem a telefonkönyvben (ott van hová görgetni a párszáz kontaktot) és az információs sávot félig lehúzogatva, de nem tapasztaltam hasonló jelenséget.
-
bejmuller
aktív tag
válasz
Washwillah #4067 üzenetére
En nehanyszor aludtam rajta, mert hat megesett hogy ittasan hazaerve netezes kozben elaludtam
De nem ilyen utan tortent az eset.
Tobben irtak tobb forumon hogy mas tolto hasznalatatol is megtortenhet. Nalam eloszor igy jelentkezett, ha most jol emlekszem vissza. A gepem front usb-jerol toltottem(mar feltunt hogy ez az usb port eleg szar, nem mindig erintkezett rendesen), es hasznaltam kozben HSDPA modemnek. Nem tudom hogy tenyleg ettol tortent-e, mindenesetre erdekes egybeeses.Osszefoglalva: aludtam is a telon (kinyitva is, becsukva is), toltottem rossz USB portrol, ugyhogy nem lepodok meg. Mas kerdes hogy egy ilyen draga cucc egy fos usb porttol nem kellene tonkremenjen.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Washwillah #4069 üzenetére
Hát igaz én nem szoktam vele sokat irkálni, de legtöbbször a virtuális bill.t használom. Menet közben a fizikai a jobb. Viszonylag nagyok az ujjaim, és elég szar a billentyűzet is. G1 után mindenképp visszalépés számomra
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Washwillah #4067 üzenetére
Nekem is fél éves körül van napi kétszer kinyitom, átlagban eddig semmi jele az efféle hibának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- BestBuy topik
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest