Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zavo
tag
válasz
Rickazoid #7349 üzenetére
Köszönöm, nekifutok egy Cronos 1.6.1-nek, ha nem jó, akkor lépkedek visszafelé, ha meg megy, marad a legfrissebb....
Látom, hogy ezeket az OpenRecovery Apply Update menüpontjában kell telepíteni, előtte egy Wipe-et ajánl.
A Wipe Dalvik Cache és a Wipe Cache partition ugye nem törli a saját beállításaimat, telószámok, google account stb.? Ugyanezt kérdezném Cronos update törli-e ezeket?Köszi!
-
Shrike7973
senior tag
-
Zavo
tag
válasz
Rickazoid #7347 üzenetére
Köszi, feltettem újból a vulnerablét, így már megy az openrecovery.
Az 1. hsz-ban hivatkozott, Főzött ROMok telepítése: ITT. oldalon van egy nagy halom ROM felsorolva, van Gingerbread 2.3 alapú, pl. CyanogenMod 7 vagy Shadowmod-BR, ezek vajon működnének nekem? Vagy van Froyo 2.2 alapú, itt a FroyoMOD-ot dícsértétek nagyon, de van pl. MotoBlur is. Jó lenne ha magyar lenne a teló, és lehetőleg minden része működjön. Láttam olyanokat, hogy nem megy a bluetooth, vagy a vaku, vagy a fókusz a kamerán. Ezek mind kellenének... Melyiket javasoljátok? -
Zavo
tag
válasz
Rickazoid #7334 üzenetére
Köszi, szóval OpenRecovery-t felmásolom az sd-kártyára, majd a vulnerable recovery sbf-et felnyomom rá RDSlite-tal, majd restart, power+X, update.zip-et elindítom. Jó ez így?
Az enyémen gyári közép-európai SHOLS_U2_05.25.0 van, erre gondoltam a szintén közép-európai SHOLS_U2_05.26.3-at feltenni. Ebben sincs magyar nyelv?
Az afrikai gyári froyo SHOLS_U2_05.27.5 mivel tud többet, illetve nem fog összeveszni az előző közép-európaival? Illetve a magyar tuti fog menni rajta valamelyik moddal?Köszi!
-
nuke7
veterán
válasz
Rickazoid #7281 üzenetére
szóval akkor droid 2-t se lehet sehol venni mo-n jó áron..?
amugy kétmagos proci, nagyobb kijelző, és ennyi a droid 3.
szerintem inkább 2 vennék majd, mert annak is elég erős a hardvere a normális használathoz, és én úgy tapasztaltam, hogy a ram többet számít egyelőre mint a kétmagos proci, és ram-bol ugyanannyi van mind2-ben.. -
törölt tag
válasz
Rickazoid #7243 üzenetére
ocsem most vett egy ilyen optimus xart... 4 napig mukodott, semmit nem tett ra semmit nem installazot. ha letetted akkor lezart a kepernyo es alatta szepen kikapcsolt az egesz telo. mind e mellett par ora alatt csontra meritette az aksit. visszavitte, mondtak lejart mar a 3 nap (ami sztem hulyeseg mert mar ilyen nincs) es ott kellett hagynia szervizre. raadasul benyogtek hogy most ok bezarnak 2 hetre, szoval jo kis telefon az is
-
petipetya
nagyúr
válasz
Rickazoid #7150 üzenetére
Szerintem visszamenőlegesen semmilyen előnye nem lesz, magyarul a Milestone sem kap több frissítést, a Milestone2 vagy 3 pedig nem kap több európai supportot a mostaninál.
1 év múlva már talán lehet majd érezni a hatását egy új telefon személyében, mely Motorola márkájú lesz ám a Google sajátjaként supportálja majd.
Egyébként pár hete már HTC-t használok (Desire majd Desire S), de nem hasonlítgatok össze semmit-semmivel. A könnyes búcsúzás pedig azért maradt el, mert nem mentem el a topicból.
-
DVlad
őstag
válasz
Köszönöm!
Én gyári (pannonos) állapotában használom és nem tudok rosszat mondani róla. Sok telefonálás, sok internet használat (levelezés, böngészés), motonav használat (megvettem a teljes hosszabbítást + térképek) jellemzik a használatot. Soha nem indult még újra. Egyszer fagyott meg webezés közben, akkor nekem kellett kikapcsolnom. Elõfordul, hogy a net nyom egy force close-t, de olyankor csak annyi történik, hogy visszaáll google-ra. Nagyon elégedett vagyok eddig (kb 1 éve).
-
solanthugor
aktív tag
válasz
Az merèsz... harcolni is akarsz a telefonoddal?
(ill. Telekomunikàciòs eszközöddel) vègülis elmèletben kivàlthatja a telefont, de lehet hogy èpp nem a legkènyelmesebb megoldàs, amit nyersz a mèreteivel, ugyanugy vesztel is vele màshonnan... Mondjuk egy streak sztm nekem is tetszene.... kipròbàlnàm milyen..
-
ViTToRe
aktív tag
válasz
Rickazoid #7141 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
Új, vagy legalább 1.5 év garanciával rendelkező telefont akarok venni, de ahogy nézem, a szervizhálózat nem épp a legelterjedtebb.
Ez a Jack csatlakozó kilazulás elég kellemetlen eset, hisz legtöbbször csatlakoztatva lenne fülhallgató (szeretek zenét hallgatni ).
Kamera gomb festékének a lekopása nem fenyeget, mert nem használom a telefon kameráját...
Minőségi fém ház nem rossz, és úgy tudom hogy nem rugóval van megoldva, hanem csak simán tolni kell, nincsenek végállásba rögzítő cuccok. Nem hangzik rosszul, még átgondolom -
-
-
nuke7
veterán
válasz
Rickazoid #7069 üzenetére
hello!
most voltam benn djuice-nál (telenor) és megnézettem az imei számot, és kiderült, hogy a vodafone letiltotta (t-vel attol még működik, csak telenor és voda-val nem, ennek nem tudom, hogy mi az oka)
mondjuk 2 napja voltam benn a vodafone-nál is, és ott nem tudták megmondani...
szóval zseniális. -
nuke7
veterán
válasz
Rickazoid #7065 üzenetére
najó, találtam valami hasonlót...
ott belus sim-el nem működött a root-olt milestone. DE! sim nélkül lett rootolva.
neki az megoldás volt, hogy un-root-olta aztán megint root - úgy, hogy közben benn volt a sim kártya. ez lehet..?!
az a baj, hogy én már használtam ezt a telót a sim kártyámmal és egyik napról a másikra tűnt el a jel, szóval nem hiszem, hogy ez lenne a megoldás.... -
nuke7
veterán
válasz
Rickazoid #7065 üzenetére
egyébként megoldottam, gyári 2.2.1 után (mivel azzal sem volt jó)
felment rá a vulnerable utána az open 1.46.
és most a legfrissebb cm6 van rajta... de semmi nem segít a problémámon...milyen hiba az, hogy a t-mobile-os kártyával MINDEN tökéletes, djuice-os kártyával egy-két másodpercre van térerő bekapcsolás után, és uána csak emergency call miközben több mint egy hétig minden ment tökéletesen ... ?! WTF.
egyszerűen nem tudom, hogy létezik-e ilyen hiba, vagy én vagyok az első?
és már forumot se találok, ahol lenne ilyenről szó... -
-
válasz
Rickazoid #7008 üzenetére
A Samsung az anyaghasználata miatt nem igen jött be, nekem már nagyon plasztik amiket eddig fogtam (S2-t még nem láttam). Dell meg a céges laptopon bizonyította be, hogy tud olyan szemetet gyártani amit már az Acer is elfelejtett 3 éve, ezért a termékeiket tuti mellőzöm
Motonál lehetne valami szemléletváltás, mert nem jó ez így (EU piac, bootloader, felesleges készülékek ala Defy+ rókabőr, support az annyi hogy új android új készülék). Azt meg sajnálom, hogy a qwerty-s modelt nem tekintik már a csúcsnak, kezdik elfelejteni, hogy a Droid1 eléggé kihúzta őket a szószból.
Nálam még SE jöhet szóba, Milestone előtt P szériás telefonjaim voltak, lehet visszatérek hozzájuk jövőre, rajtuk látom, hogy már akarnak valamit legalább, eléggé változott a hozzáállásuk a droidhoz.
Mondjuk Motorolát sem akartam venni, csak valamiért megfogott anno képeken (+ tudásban). Tuti nem ez a logikus választás, de ez rám nem jellemző, kocsiból is megvettem az első szemetet amit mutatott a nepper
-
válasz
Rickazoid #7002 üzenetére
Nyilván használhatóbb a M2, de nem érzem azt a technikai fejlődést, ami miatt 25-30ezret áldoznék rá (használtat nem veszek). Ráadásul a supportja ugyan úgy 0 itthon. A 2.2 nekem nem opció, a 2.3-ból meg erre is csak gányolt van ha jól láttam.
Ha lesz Milestone3 és nyílt lesz a bootloadere, akkor talán fél év múlta csere, talán. Bár úgy gondoltam, hogy a következő telefonomon alapban ice cream sandwich legyen, erős a gyanúm hogy a Milestone3(Droid3) nem fogja megkapni
-
nuke7
veterán
válasz
Rickazoid #6991 üzenetére
desire z?
btw, megcsináltattam a bekapcsoló gombot - nekem 4500.- huf volt, és elv. ki is tisztította a telót a gsm szervízes arc...
viszont nem lett olyan mint a gyári amit a vodafone-nál meg lehet nyomkodni és 80(!!!) ezerért el is lehet vinni
jah, és nekem nem sima a billentyűzet, hanem az összes gomb egy ilyen kis púp.... nem olyannak kellene lennie..? -
válasz
Rickazoid #6988 üzenetére
2.3.5-ös CM nightlyt használok. Picit tényleg több a RAM, de azért nem hanyattesős. Böngészni már végre lehet úgy, hogy nem nyírja ki a home-t.
Mondjuk tartok attól, hogy amíg csak egy toldozott-foldozott kernelünk van, lófülét nem ér semmilyen 2.3-as android, de ne legyen igazam.Cronost majd megnézem akkor következőnek, köszi a tippet
-
nuke7
veterán
válasz
Rickazoid #6941 üzenetére
Végül mégis lett egy ilyen telom, szoval legálisan írok a topic-ba...
Belefutottam viszont 1-2 problemba, hatha tudtok segiteni..
1: cm7-el hasznalom, kikapcsolt jit es surface dither.. igy ~70 mb korul mozog a ram 1-2 widget-tel, ez okes is szerintem.
Viszont nem tudok factory reset-elni: megnyomom a gombot es nem tortenik semmi.
Valami otlet?
2: nincs power gomb, elromlott. Tudtok valamit vagy valakit aki ezt csereli? -
pappgaba
tag
válasz
Rickazoid #6941 üzenetére
Csak egy dolgot nem értek, a töltőben nincs megtörve a kábel, mert mindegyiket tölti normálisan, viszont ha rádugom a telefonra és elkezdem különböző szögekbe állítani a kábelt egyszer csak elkezd tölteni, de ha kikapcsolom a töltőt majd vissza akkor már nem tölt abból a szögből és megint lehet egy fél órig keresgélni a jó szöget.
-
danka90
csendes tag
-
törölt tag
válasz
Rickazoid #6915 üzenetére
hat semmilyen modban nem tolti. de kozben futottam a koroket es ugy tunik valoban van benne ilyen trukk, es nem csak ebben hanem mas mobilokban is. az adatvezetekekkel van kavaras es azt erzekeli a telefon es az alapjan tolt. van ameyiknel siman csak ossze vannak kotve de van amelyiknel bonyibb a dolog. hat meg nezelodok a temaban. ha nem megy akkor veszek egy autos toltot es szetszedem megnezem mi van benne.
-
-
Rickazoid
addikt
válasz
Rickazoid #6878 üzenetére
Tesztelgetem a Cronos Ginger X 1.5.0-t, meglepően jónak tűnik eddig, kikapcsolt JIT és Surface dithering mellett (bekapcsolva őket alig van szabad RAM). A programok futnak, a nagyobbak is, a rendszer stabil, egyedül az energiatakarékos CPU beállításokat (Settings - CPU Settings - Powersave Mode és ScreenStatus Scaling) nem célszerű használni, mert előhozhat egy alarm bugot, vagyis hogy az ébresztő nem jelez időben, legalábbis én ezt tapasztaltam. Ez az MOD így vetekszik a FroyoMOD-dal.
(#6900) stamas2: azt a bugot a CRT animáció okozza, már a 2.9-nél is volt rá megoldás a fórumban egy script formájában, ami törölte az animációt, a 2.9.1-nél pedig teljesen kivették, így nem lehet ott a hiba:
"Fixed Backlight bug removing the CRT animations" -
danka90
csendes tag
válasz
Rickazoid #6878 üzenetére
Értem, akkor ez alapján neki tudok állni, köszi szépen a felhomályosítást
Másik kérdésem a telefonról az overclocking lenne. Érdemes felhúzni a proci órajelet? Nem eszi meg így az akksit nagyon gyorsan? A CPU élettartama nem rövidül le drasztikusan? Ha érdemes felhúzni mennyire? Gondolom ha fullra húznám, annak meglennének a komoly hátrányai is.
-
danka90
csendes tag
válasz
Rickazoid #6875 üzenetére
Akkor ha jól értem a folyamatot: 1. hsz-ben GY.I.K -> gyári ROM frissítésénél leírtak szerint teszek rá 2.2-es Android verziót, majd ha ezzel megvagyok, a "Főzött ROMok telepítése" linknél megadott instrukciók szerint felteszem az általad belinkelt The FroyoMOD-ot.
Ez így jó, vagy félre értelmeztem valamit? -
montyx
aktív tag
válasz
Rickazoid #6726 üzenetére
Köszönöm addamka és lordfreyr a hosszú perceket, mit rámszántatok.
Én szerintem így első blikkre elkezdem a FroyoMODdal, mert mint említettem a telefont nem én használom, hanem a barátnőm. Így az első és legfontosabb, hogy Ő ne sírjon be nekem naponta, hogy mi ez a vacak teló...
Szóval a héten remélem találok rá pár fél órát, és elökörködök vele. -
Shrike7973
senior tag
válasz
Rickazoid #6699 üzenetére
Az AnySoftKeyboard pontosan úgy van belőve nekem mint Neked
.
Kénytelen leszek akkor ezt így elfogadni, mert jelentősen gyorsabb a gépelés ASK-val qwerty-n.
Legfeljebb Opera Mobile-ban a magánhangzóval kezdődő mondatokat javítom a bejegyzés végén a virtuális részen.Más: Mivel nincs mobilnetem, ezért a mobile networks menüpontban a "Use 2G networks only" ki van pipálva, Data Enabled és Data Roaming nincs kipipálva.
Eltelt egy darabig, amíg rájöttem, hogy ezért nem tudok MMS-t küldeni, és tartalmát letölteni.
Kérdezném, hogy hogyan kell ideiglenesen módosítani a beállításokat úgy, hogy az MMS-eim elmenjenek. -
lolchief70
aktív tag
válasz
Rickazoid #6697 üzenetére
Köszönöm szépen a kimerítő választ!
Fogok még kérdezni Tőled (Tőletek), ha hétvégén lesz időm nekiesek a frissítésnek
A 2.3 azért érdekelne, mert állítólag azon jobban futnak flash alapú alkazmazások (pld online játékok). Apropó megnéznéd ha megkérlek az alábbi flashes oldal betöltődik-e: s1.sfgame.hu.
Ha jól sejtem, Neked froyomod 2.8 van fent 2.2 rom alatt? -
rena224
tag
válasz
Rickazoid #6552 üzenetére
Tényleg nem rossz ez a froyomod
már 2 napja használom, a gingerbread témát is felpattintottam, milestone overlock-kal 1000Mhz, 64vs-sel, és nem akarok hinni a szememnek, úgy hasít a kavics, h azt korábban nem is hittem volna
ez valami nagyon komoly, csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek baja van a sebességgel... a 2.1 gyári egy kalap sz.r volt nekem, lassú, rebootolgat stb, 2.2 gyári szintén, az már jobb - nem indulgat újra - ,de tetű lassú, 2.3as főzött szériák jók, szépek, viszonylag gyorsak is, tudnak mindent, de nagy memóriaigényű appoknál fagynak, reboot, mert minimum 400 MB ram kéne neki, ami ugye a kavicsnál hiányzik... viszont ez a FroyoMod 2.2es főzött rom vmi eszméletlen,Gingerbread témával szép is, visz mindent, nem akad, nem rebootolgat, és ráadásként embertelen gyors, fel sem fogom, h miért nem raktam rá ezt korábban
köszönöm a segítséget és felvilágosítást mindenkinek aki ajánlotta
-
petipetya
nagyúr
válasz
Rickazoid #6499 üzenetére
Köszi!
Meg akartam csinálni, de lefagyott útközben. Ezzel el is fogyott a türelmem, ráadásul megint szarakodni kellett a billentyűzet beállításokkal is, mert az is elállítódott, nem először. Már nem szarakodok tovább az apró trükökkel, használom így amíg le nem cserélem. -
-
petipetya
nagyúr
válasz
Rickazoid #6177 üzenetére
"Korábban ilyen sosem történt, az ilyenkor kapott SMS-ek mindig elvesztek"
Melyik rom-on tapasztaltál ilyet?
Kíváncsiságból megnéztem a gyári 2.2-őn, hogyan is működik ez. Elindítottam a dolphin mini-t, benne a facebook-al, majd a home gomb megnyomása után beléptem a maps-ba. Megint nyomtam egy home gombot, végül elindítottam az angry birds rio-t és elkezdtem játszani. Két sms is érkezett közben:
1. A Milestone-ról a korábban időzített üzenet az sms scheduler-el.
2. A másik telefonról küldött sms.Az üzenetek érkezése közben az angry birds beszaggatott (éppen lövés közben voltam), majd meg is állt a szokásos módján - a bal oldalán előjött az a választó menü. 1-2 mp múlva újraindítottam a játékot és lőttem még egyet, majd mikor kiléptem belőle akkor az sms-ek ott voltak a helyükön (a gyári sms progit használom).
-
válasz
Rickazoid #6197 üzenetére
Powerwidget emlékeim szerint már 2.1 alatt is bugos volt. Switchpro bőven jobb, azt az 1 dollárt megérte nekem
Nálam több szerviz van a widgetek miatt, gondolom azért karcsúbb a RAM. Mondjuk főleg a HLSW zabál RAM-ot, de a játékszerver monitorozásra még mindig ez a legstabilabb.Mondjuk a szabad RAM kijelzés érdekes, mert Go launcher szerint 50 mega, az Advanced Task killer szerint 32, android szerint 51.
Astro-t nem használok, de ES File Manager alapban kezeli SMB-t, megy is rendesen.
A heap emelésnek jótékony hatása volt?
-
guni
tag
válasz
Rickazoid #6140 üzenetére
A megadott értékek az sdhc-nél igazából pont a minimumot jelentik, de nem is ez a lényeg, mert tesztprogramokkal kimérve ok a kártya. A kérdésem inkább arra vonatkozna, hogy tapasztalt valaki olyant, hogy sokkal nagyobb kártyát tett bele és lelassult és akkor nincs mit tenni (ha jól rémlik még a hőskorban a korai Symbianos telóknál volt ilyesmi, bár azok sokkal gyengébb vasak voltak még), vagy pont az a probléma, hogy valami gáz van a kártyával és ha veszek valami márkásat akkor helyreállhat a rend.
Guni
-
Mályki
aktív tag
válasz
Rickazoid #6098 üzenetére
Nálam csak mobilnet alatt lassul be a teló!De akkor nagyon!Az elején még birja.De pár óra után ( ami nem feltétlen használat,csak zsebben,belőve a 2g) iszonyatosan belaasul!Pl valaki hív,elkezd csörögni a teló de 5 mp ig nem látok semmit.Elöbb a számot rakja ki szaggatva majd nagy nehezen a képet is hozzá!Szóval nem kóser!De net nélkül fürge!GPS el jutott valaki valamire?Ilyen szar telóra megvenni nem fogom
-
rena224
tag
válasz
Rickazoid #6088 üzenetére
A froyo nem frissítés útján lett felrakva, hanem pontosan onnan, arról a linkről, amit te is kitettél
viszont Washwillah válaszát lehet fontolóra veszem és belemegyek ebbe az alkoholos-pucolós történetbe, HÁTHA
ennél sokkal rosszabb nem lehet
ha viszont már telefon és szétszedés témánál tartunk, akkor mit mondtok, milyen "célszerszám" kell, h atomjaira bombázzam a mérfölkövet???
kell vmi spéci csavarhúzó, imbuszkulcs vagy vmi egyéb barkácscucc, és ha kell, akkor "hanyas"?
-
rena224
tag
válasz
Rickazoid #6085 üzenetére
az egyedüli probléma az h ki van kapcsolva az aut.fényerő, maxra van húzva a csúszkás megoldással, viszont így fele olyan gyenge mint normális esetben, tehát ha "alapbeállításon" van a fényerő akkor szinte láthatatlan... LCDpanel cserét javasoltak nekem, de mivel beázott azt mondták h ki tudja mi a pontos diagnózis, lehet h más baja van... azért sajnálnám kicserélni a kijelzőt csak, mert bekapcsoláskor úgy világít mint a veszedelem kb fél percig, viszont utána egyik pilanatról a másikra, pikk-pakk leveszi, és kész, onnantól úgy is hagyja, tehát "sötéten"... ha vkinek még akad ötlete várom
-
rena224
tag
válasz
Rickazoid #6068 üzenetére
Köszi a segítséget, követve a leírást, meg is csináltam mindent
most van market is, meg mindenféle google-s cucc, és a qwerty-t is átállítottam qwertz-re
ami még felmerült bennem most mint kérdés, tippeket várok, hogy mi lehet a baja! egy kis kórtörténet, szilveszterkor(2hetes volt akkor) egyik haver megöntözte pezsgővel a kicsikét, had élvezze
namármost, 4-5 napig a kiszárítása után minden okés, viszont ezt követően levette a fényerőt a kijelzőn kb felére (és néha vibrál is a fényerő), ami azt eredményezi h napsütésben semmit sem látni belőle, ami viszont érdekes, h bekapcsolás után 30-40mpig teljesen jó a kijelző, tehát nem gondolom h halott lenne
azért elvok így a telóval, mert alapjaiban véve minden funkciója első osztályú, csak ez már idegesít... szervízben azt mondták kijelzőcsere, 35-40ezer, annyiért már veszek egy másikat használtan ebay-ről tehát vicc, annyit nem áldozok rá. gondoltam arra is, h lehet a fényerőszabályzó sz.rt be rajta
mit mondtok így első hallásra? érdekelne a véleményetek így látatlanban is
-
petipetya
nagyúr
válasz
Rickazoid #6064 üzenetére
lordfreyr:
- Tényleg csak az összes használt alkalmazással lehet megtudni, hogy érdemes-e használni az adott rom-ot vagy sem.
- Nekem csak egy van, ami nem működik megfelelően a gyári 2.2 alatt, mégpedig a bpmenetrend. Az "ellenkező irány" gombra (dupla nyíl) elkezdi átforgatni az irányt, de aztán kényszerbezárással befagy. Már jeleztem nekik, remélem a végleges verzióban ez javítva lesz. Miui, cm és ho!no 2.2 alatt nem volt gond vele, sőt éppen van nálam egy xperia x8 is, azon is szépen fut ez az alkalmazás a gyári 2.1-en.
- Nincs a neten korábbi verziója a TB-nek, azzal lehet hogy jó lenne?F_Gergely:
Nem hallgatok zenét, ezért csak vaktában tudom ajánlani azt, hogy próbáld ki aMixZing-et.
YikeSS:
Milyen a sebessége ennek az 1.4.8-as miui-nak? Gondolok itt arra, hogy:
- Automatikusra állítva a fényerősséget a napsütésben zsebből kivéve a telefont milyen hamar látod a képernyőt rendesen?
- A beállítások menüben még mindig lomha a görgetés?Más, gyári 2.2:
- Hogy értitek azt, hogy lassú? Az tény, hogy egy-egy alkalmazásra rábökve az nem indul el olyan gyorsan, mint akármelyik főzött rom alatt. Viszont a telefonálás, sms és az alapfunkciók jól szuperálnak, például napsütésben pikk-pakk kivilágosodott a képernyő, hívás után pedig mindig sikerül letenni a piros telefon ikonnal. Mindezt 550-en, proci húzás nélkül.
- Megfigyeltem egy érdekes jelenséget. Ugyebár csak ritkán van szükségem arra, hogy modemként használjam a telefont, de ilyenkor folyamatosan pár órán keresztül. 800-ra húzva a procit nagyon melegedett a hátulja (hsdpa+hotspot+töltés). Visszavettem 550-re, és úgy már nem volt vele gond.
- Egyébként az arab kernelt miért nem lehet letölteni innen? -
Shrike7973
senior tag
válasz
Rickazoid #6060 üzenetére
Az nem játszik, hogy backup nélkül próbálgatsz pár disztrót mondjuk ~ 1 hétig, és amelyikkel nincs baj, belakod?
Elhiszem, hogy nagy kényelmi dolog a visszaállítás, de windows újratelepítésnél sem teszi ezt szerintem az, aki stabil rendszert akar (integrált update-es meg társai release-ek).
És ha találnál egy ilyen jó rendszert, ráraksz mindent, rámegy mondjuk egy hétvégéd mindennek a belövésére. Viszont utána legalább nem téped a hajad. -
rena224
tag
válasz
Rickazoid #6015 üzenetére
Hálás köszönet ezért a kimerítő válaszért, meg a tájékoztatásért
tehát akkor felteszem ezt a vulnerable recoveryt és akkor onnantól megy minden ahogy XDA-n írták ezek szerint? mondjuk ezt a fórumot is olvasgatom már 3-4 napja h rájöjjek bizonyos dolgokra, ami azért halad is szépen, de még mindig nem elég a tudásom
itt is mindenki másra teszi a voksát, te azt írtad például h a miui nem jöt tbe neked, viszont pár hsz-el visszább olvastam h vki arra esküszik, tehát ez az a tipikus kinek a pap, kinek a papné eset, ahogy látom
hát még 1x köszönöm az építő jellegű hozzászólást, akkor neki is vetem magam, felpróbálok pár ROMot
-
F_Gergely
őstag
válasz
Rickazoid #6008 üzenetére
Köszi a választ, ezek szerint akkor a root, az működik és nem az én telefonommal van a baj hanem az ES explorer a hülye... Ennek örülök
Hát ez a motonav, erősen kicseszett velem, szerinted ha csinálok egy gyári visszaállítást, clear storage-ot akkor visszacsinálja a motonavot? (clear storage jelenleg szürke, ennek van valami külön oka? -
Toobee
veterán
válasz
Rickazoid #5929 üzenetére
Szerintem se időm, se tudásom nincs ilyennel foglalkozni. Amik most versenyben vannak max 10e ft-ig: Motorola EQ3, EQ5 (ez csak ebayről jön ki 10k alatt)...ezek minőségéről nem tudok semmit.
Tudok még olcsón egy használt Philips ShoqBox, ez elég komoly cucc.
Aztán nézegettem még pl: ilyen utángyártott ipodos cuccot
Viszont ezek hálózatról, elemről/akksiról működnek, de semmi értelmeset nem találtam tisztán jack-es kivitelben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest