- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Sziasztok van egy garis gyári multimedia station dokkolóm ha érdekel vkit irjon biztos megegyezünk mert nekem totál felesleges!Nokia N8 tartozék is érdekelhet cserébe,csak bp-en!
-
gretzky77
veterán
sziasztok van egy garis,dobozos milestone dokkolóm ha valakit érdekel irjon olcsón megszámolom nekem már felesleges eladtam a kavicsot!
-
gretzky77
veterán
Sziasztok van egy gyári dobozos garanciás Moto multimédia station dokkoló ami eladó lenne mert eladtam a kavicsom de ez megmaradt!Akit érdekel keressen garis alig használt!
-
gretzky77
veterán
Én rsdlite-al tettem fel! de ha a progi nem tàmogatja az sd-re telepitést akkor a gyàri 2.1 alatt hogy lehetett app2sd vel kàrtyàra telepiteni? Illetve tud valaki root progit mert az universalandroot nem teljesen jò! köszi
-
gretzky77
veterán
Na nekem is sikerült feltenni a gyàri froyot eddig kicsit felemàsak az èrzéseim! Az lenne a kérdés wifi problémàt megoldottàk még nem volt lehetöségem kiprobàlni,illetve usb-n tovàbbra sem osztható meg a net csak wifi-n?Illetve miért van hogy csak bizonyos programokat lehet a memkarira àtmozgatni? köszi
-
gretzky77
veterán
Úgy tudom flashelni,hogy beteszem bootloaderbe gépen elinditom az rsdlite-ot,rádugom a gépre a telot,megvárom mig beolvassa a teló adatait,kiválasztom amit felakarok rakni és start!? Tegnap próbálkoztam egy central eu-sal de hibával leállt,hogy lehet hogy láttam másnak is leállt viszont van akinek felment?
-
gretzky77
veterán
Én is leszedtem egy central eu-t de nekem failed üzenettel leàllt!
-
gretzky77
veterán
Nem tudom nekem gyári 2.1 van fent most leszedtem egy sbf 2.2 az xda-ról de az rsd hibával leáll! Megcsinálja az image fájlt de aztán Fail center europe-osat szedtem le
-
-
gretzky77
veterán
válasz
Cyberpunk #5222 üzenetére
Nem akarom hasonlitgatni,mivel ez nekem megfelel!Nem nagyon érdekel,hogy pàr szàzad vagy tizedmàsodperccel gyorsabban reagàl amikor a mindennapi élethez ez is tökéletesen megfelel!Làtszik mennyire ràértek ilyen hülye romokkal kisérletezni,nekem van jobb dolgom is minthogy a nap 24 óràjàban a telefont csesztessem!Szidjàk a symbiant hogy öreg elavult meg lassú,volt N8 a kezemben nekem tetszett és nem gondolom,hogy lassú,jó az android de nekem pl nem tetszik,hogy minden túróhoz le kell szedni ezt azt,hogy müködjön,symbian meg tud mindent és ennyi,vàrok nokia wp7 re aztàn meglàtjuk! AZÉRT LÀSSUK BE AZ ANDROID SEM TÖKÉLETES,EGYSZERÜEN DIVAT LETT MINT AZ ALMA! Amàm nem is volt és nem is lesz!
-
gretzky77
veterán
válasz
Shrike7973 #5219 üzenetére
Hàt ezen én is csodàlkozom,nekem gyàri 2.1 van fent semmi gondom vele nem làttam még olyan romot aminek ne lett volna vmi hibàja! Én inkàbb türelmesen megvàrom a gyàri froyot,ha nem jön akkor meg nyàrig elvagyok a 2.1el aztàn meglàtjuk mire vàltok!Nekem megfelel a 2.1 nem méregetem a sebességet mindenféle progival nekem megfelel igy nem nagyon kell vàrnom semmire,hogy megtörténjen ha rànyomok,nekem elég gyors a gyàri rom is!Ezért nem értem a ghz dolgokat teljesen jol elmegy ez a kis készülék!
-
gretzky77
veterán
Tudna abban vki segiteni,hogy gyàri 2.1 alatt hogy tudom beàllitani a wifit,mert làtja a hàlozatokat de nem mindegyikre megy fel!Emlékszem volt màr róla itt szó de nem talàltam meg hol! köszi s.o.s lenne
Vagy esetleg vki nem tudja hol tudok wifire fellépni Budapesten amelyikkel müködik
-
gretzky77
veterán
Sziasztok
Tudom nem ide valò de ha esetleg érdekel valakit van egy garis gyàri Milestone dokkolom,multimedia station! -
gretzky77
veterán
ok hogy ott 854 de USA ugye màr megkapta a 2.2öt,szerintem mi is megkapjuk bàr djuree kollégàhoz hasonlòan én is elvagyok a gyàri 2.1el semmi gondom vele!
-
gretzky77
veterán
válasz
postajoska #5126 üzenetére
nokiaprogramok.hu -ról töltöttem le felraktam majd telepitettem ennyi nekem megy!
-
gretzky77
veterán
válasz
postajoska #5124 üzenetére
annyit hozzàtennék nekem gyàri 2.1 van root és app2sd nekem müködik simàn a jack sajna nekem recseg màr (1éves) viszont stereo bt fülest hasznàlok igy engem nem érdekel,ahogy olvasgatok én jól jàrtam mert amiket itt olvasgattam bugokt,ébresztö,ujraindulàs fagyàs nekem semmi ilyen nem volt,mondjuk nem is babràltam romokat!
-
gretzky77
veterán
válasz
klasszsrac #5048 üzenetére
nekem gyàri 2.1 van fent arra hogy tudom feltenni ezt a cm7et? nem akartam csak a gyàri froyot de most elgondolkodtam,hol talàlok részletes leiràst mert még nem csinàltam ilyet rsd progim van azon kivül semmi!köszi
-
gretzky77
veterán
válasz
Seraf723 #4850 üzenetére
Én màr sokszor irtam vàrom a froyot,de nélküle is megvagyok,semmi gondom gyors nem fagy jó nincs flash de nekem nem is hiànyzik,youtube-ot meg nem értem nekem a menüben ott a youtube lejàtszó azzal hq-ban reccenésmentes minden!Ezért nem is rakosgatok mindenféle romot fel mert nem hallottam még senkit aki vmiért ne panaszkodott volna!Lehet velem van a gond de szerintem hibàtlan a kavicsom!
-
gretzky77
veterán
válasz
Cyberpunk #4789 üzenetére
Sziasztok,azért szerintem vagyunk még pàran akik vàrjàk a gyàri froyot! Bàr öszintén nekem megfelel a 2.1 is,semmi gondom vele nem fagyogat,nem indul újra rendesen ébreszt tehàt lehet kifogtam egy jo példànyt de én nem akarok fözött romot mert ahogy olvasom mindegyikkel vkinek van vmi baja igy én maradok a gyàrinàl, kb 2 hét múlva meg beruhàzok cégnél egy wp7 re kiprobàlom mert hiàba folyik a csapbol is az android azért làssuk be ez sem tökéletes,a frissités része szerintem gàz,tudom ez a gyàrtok hibàja föleg,de szerintem ez a droid legnagyobb gondja,hogy nincs egységesitve a frissités!
-
gretzky77
veterán
Azért bizom benne,hogy közel a nap amikor végre mindenki megkapja a froyot,remélem ez volt az elöszele és pàr nap múlva jön mindenkinek!
-
gretzky77
veterán
Én asszem még várok vele mig kiderül,hogy mi is ez ,most meg úgysem akar felmenni!
-
gretzky77
veterán
Nektek az MSU azt irja van ujabb software,mert nekem sajna no new software de egy 15 perces frissitést nyomna,engedjem azt hátha?
-
gretzky77
veterán
Ti honnan frissitettetek mert nekem azt irta no new software csak egy kis 15 perces frissitést ir de azt már megcsináltam korábban
-
gretzky77
veterán
Sziasztok én is most próbálkozom,remélem felmegy!
-
-
gretzky77
veterán
válasz
Pumpkinhead #4338 üzenetére
Nem hasznàlsz esetleg vmilyen task killer progit,nincs beàllitva véletlenül,hogy lezàràsnàl löjön ki mindent?
-
gretzky77
veterán
Sziasztok akiknek gondja van a kijelzövel azoktól kérdezném,hogy mennyi idös a telefonjuk,illetve egyszercsak elkezdte ezt vagy volt vmi elöjele!?Az én kavicsom most volt egy éves de nagyon nem szeretnék igy jàrni,mivel pont most jàrt le a garim!Köszi
-
gretzky77
veterán
Azért vicces,hogy a motokert ma sem lehet hivni müszaki hiba miatt!Senki nem tud semmi újjat!?
-
gretzky77
veterán
válasz
Washwillah #4263 üzenetére
nemigazán értem mire gondolsz,gyári 2.2.1 ed van azt azért megnézném
-
gretzky77
veterán
válasz
gretzky77 #4259 üzenetére
Én telefonon keresztül netezek a gépen,az történt hogy elinditottam MSU-t netkapcsolat nélkül és csak az imei számot irta ki a többihez N/A -t irt!Na mondom hurrá kellett nekem irni,hogy nekem felismeri!Majd mikor elinditottam a netkapcsolatot pár másodperc múlva már megint látott minden adatot!Gondoltam leirom hátha segit valakinek
-
gretzky77
veterán
Hivtam a motokert,müszaki hiba miatt nem kapcsolható,érdekes!
-
gretzky77
veterán
senki semmit nem tud a froyoról,tök jó,hogy a motokeren is az volt irva hogy hivatalosan januàr vége!Ez nem jött össze kivàncsi leszek mi lesz ebböl
-
gretzky77
veterán
válasz
szőröscica #4204 üzenetére
és hol kerested az update-t telefonon vagy pc-n? az enyém is olaszból van de csak estefelé leszek gépközelben,telon nekem sem talàlt!
-
gretzky77
veterán
Hàt a mai az utolsó lehetöségük,hogy januàr végén megjöjjön a froyo,bizom benne,hogy a héten màr megjön!
-
gretzky77
veterán
Hàt ez a nap is eltelt froyo nélkül,a héten ebböl màr nem lesz szerintem semmi,de inkább lehet hogy a januàrból sem lesz semmi
-
gretzky77
veterán
ok de ha ùgy nézzük,hogy a màsodik a moto azért az nem rossz,a HTC-nek kicsit több telója van,igy könnyebb elérni nem? hajrà moto várjuk màr nagyon a froyot.
-
gretzky77
veterán
válasz
Phoenix0523 #4082 üzenetére
köszi ez jó addigra tudod hol lesz màr a mérföldkö!?
-
gretzky77
veterán
Hàt ezekszerint ma sem kapunk froyot!
-
gretzky77
veterán
válasz
len0423 #4045 üzenetére
nekem gyàri 2.1 van fent semmi gondom nincs vele,stabilan húzható ez is 800-1000ig teljesen hasznàlható és elvileg a napokban érkezö (remélhetöleg ) 2.2 még jobb és gyorsabb lesz! A milestone 2 azért még lényegesen dràgàbb,de igaz még nem volt a kezemben igy arról nem tudok nyilatkozni,nekem tökéletesen bejött az elsö,amikor megjelent màr tudtam ilyet akarok,de sajna csak 1-2 hónapja sikerült beszerezni,én tökéletesen elégedett vagyok vele és vàrom a 2.2öt de ha nem jön akkor sem döl össze a vilàg,én igy is szeretem!
-
gretzky77
veterán
Kivàncsi leszek ki lesz az elsö szerencsés aki megkapja! Simàn el tudom képzelni,hogy a szerviz azért vàr,hogy már rátehesse!Elvileg szerviz màr megkapta,ugye màr van egy szerencsés aki szervizben megkapta a froyot,csak akkor nem tudom a moto mire vár miért nem engedi a frissitést!
-
gretzky77
veterán
Azt esetleg tudja vki,hogy egyszerre jön az összes milestonera vagy szàmit hogy honnan van a telo? Az enyém gsmline bol és olasz
-
gretzky77
veterán
nem tudom miért csinàl nektek ilyet,nekem gyàri 2.1 van fent és soha nem csinált még csak hasonlót sem,kop,kop,kop! Nem fagy,rendesen ébreszt szóval nekem tök jó de azért jöhetne màr froyo! bizzunk benne,hogy a legkésöbb a héten megjön,remélem OTA lesz nincs kedvem szervizbe menni
-
gretzky77
veterán
hello mki,szép froyoban gazdag hetet kivànok mindenkinek!Nagyon bizom benne,hogy a héten végre megkapjuk a frissitést,nagyon kiváncsi vagyok màr! Froyo-t mindenkinek!szép estét
-
gretzky77
veterán
Nekem gyàri rom van fent csak a hülye market lefrissiti magàt majd ha leakarok vmit tölteni csak fut a csik de nem tölt semmit nem tudom mi lehet a gondja
-
gretzky77
veterán
Hello lehet velem van a gond de nekem gyàri 2.1 van fent és semmi gondom nincs vele,nem fagy rendesen ébreszt csomo progi megy rajta nekem bejött miért akarjàtok eladni csak a 2.2 miatt nekem semmi bajom vele bàr lehet én nem vagyok annyira hard user mint ti de amire nekem kell arra tökéletes,net,zene,gps,játékok stb nekem nagyon bejött ha megjön a 2.2 még jobb lesz remélem!Màs gyàrtó jobb?Szerintem semmivel sem jobb egyik sem ugyanugy csusznak a frissitések jo van ahol nem ennyit de van ahol többet!Én szeretem,szép napot
-
gretzky77
veterán
Sziasztok abban kellene egy kis segitség,hogy szeretném a motonavot telepiteni de nem megy!A gyàri apk fàjlt letöröltem root explorerrel sd kàrtyàra felmàsoltam a motonav mappàt az új apk fájlt bemàsoltam az eredeti helyére de ha telepiteni akarom akkor kiir vmi olyasmit hogy màs hasznàlja akarom e felülirni,nyomok egy ok-t elkezd települni majd kiirja hogy application is not installed!?Mi lehet a gond igo nincs fent mert tudom azzal összeakad,még vmit törölnöm kéne? Ha tud vki segiteni megköszönném
-
gretzky77
veterán
köszi ez a got openrecovery nekem kinai,letöltöm kicsomagolom és apk fájlt kapok amit telepitek vagy hogy? köszi
-
gretzky77
veterán
Sziasztok az a gondom hogy újból flasheltam a telot gyari 2.1 van rajta elinditom a marketet le is frissiti az új marketre de ha le akarok vmit tölteni akkor force close-t kapok és nem tölt ha a root explorerrel ujratelepitem a system mappàbol a marketet akkor meg a régi fogad és nem is frissiti magàt de ugyanugy force close letöltésnél!Esetleg vkinek ötlet?Màs Szeretném feltenni a motonavot de azt irja application is not installed pedig az eredetit màr töröltem mégsem megy fel,törölnöm kéne még vmit? Köszi
-
gretzky77
veterán
Sziasztok valaki esetleg be tudnà linkelni az eredeti market/vending/ apk fájlt mert véletlenül töröltem és most nincs marketem amit netröl leszedtem vmi parsing hibát ir ki!Köszi
-
gretzky77
veterán
Arról esetleg tud vki,hogy a froyo az OTA lesz-e?
-
gretzky77
veterán
Na neki fogok letöltöttem máshonnan az rdslite-ot,a moto oldalárol meg az usb drivereket bár gondolom ez már eddig is megvolt amit telepitett a telo mikor elöször rádugtam.
-
gretzky77
veterán
Olyan segitséget kaptam,hogy lehet legyalultam vmit amit nem kellett volna és tegyem újra a gyàri 2.1et! A moto oldalàról le tudom tölteni ezt vagy esetleg ha vkinek van szüz gyàri milestone 2.1 romja belinkelné nekem? Köszönöm elöre is
-
gretzky77
veterán
válasz
manowarkill #3730 üzenetére
köszi a belövöm gondolom hogy telepitem és inditom,telot milyen modban kössem ra? az adb el kell inditani vagy az is vmi progi,bocs a làma kérdésért de nem nagyon értek hozzà ezen a szinten,köszönöm
-
gretzky77
veterán
Amikor belépek a marketbe és probálok letölteni akkor feldob egy "application is not responding" dumát és force close majd amit letöltenék progit csak szalad a start downloading felirat nem csinál semmit!Esetleg pc -n tudom valahogy particionàlni a memkarit,tudna valaki ilyen progit esetleg email en elküldeni mert csak telón van netem de igy most nem tudom gépre tenni netezni,köszi
-
gretzky77
veterán
Sziasztok minden bizodalmam bennetek van! Az a helyzet gondoltam,kitakaritom a telot meg a memkarit mert màr ràfèrt!Az apk fàjlokat mentettem ami kell pc-re hogy ne kelljen ujra keresgèlni,majd elszurtam ès töröltem vèletlenül,sebaj majd pòtolom marketböl,hát itt èrt a meglepetès! Megcsináltam a formàzàst,telon,memkarin beàllitottam mindent megy a net a market is szèpen frissitette magàt minden progit megtalàlok de egyszerüen nem hajlandò letölteni ès telepiteni mi lehet a gond?Èn arra gondoltam,hogy mivel rootolva volt,van ès sd-re telepitettem mindent majd reset vmi benne maradt ès sd-re akar telepiteni de nem tud mert nincs particionàlva a memkari ès ugye az app2card progit sem tudom telepiteni! A telo böngèszöje meg nem enged nokiaprogramok oldalrol apk fájlt tölteni az operat meg nem tudom feltenni,ha pc-röl felmàsolok egy apk fájlt a memkarira akkor rá tudom venni vhogy a telot,hogy telepitse,mèg egy àrva fàjlkezelöt sem tudok feltenni igy vagy az operat,utàna a többi màr menne de hogy jutok el eddig,kèrem aki tud segitsen,ja ès gyàri ROM,elöre is köszönöm!!!!!!!!!!!!
-
gretzky77
veterán
Szintén gsm bolt és szintén olasz!Remélem januàr végére tényleg megjön,a remény hal meg utoljàra!!!
-
gretzky77
veterán
válasz
domedee #3684 üzenetére
Érdekes valóban,jól jàrt hogy neki feltették,beszéltem a motokerrel nem tudjàk még frissiteni és azt sem tudta lesz e OTA frissités,a facebookrol meg törölték állitólag,hogy van én úgy gondolom ez nem az ö saruk hanem az anyacégé,az nem engedi nekik,hogy feltegyék!Ez igy tök gàz
-
gretzky77
veterán
Igen de amit ide belinkeltek iràst abban is azt irjàk,hogy nem OTA frissités hanem teljes rom csere,azt tudja vki hogy a frissitésért fizetni kell ha gsm boltos vagy úgyis ingyenes vajon?Na holnap felhivom öket!
-
gretzky77
veterán
Azért én nagyon szeretem ezt a kis telefont és màs gyàrtó,mint pl SE sem túl hires a frissitésröl pl x10!Nekem a gyàri 2.1 van fent azzal sincs gondom szeretem csak kivàncsi vagyok a 2.2 re de én most is elvagyok vele egyetlen ami hiányzik az az,hogy modemként hasznàljam pc-n,bàr erre is van program,igaz trial után blokkolja a biztonsàgos oldalakat erre nem tud esetleg vki valami megoldàst!?Én vennék megint motot mert ezt leszàmitva nagyon bejön!
-
gretzky77
veterán
Néztem a motoker honlapot ott az szerepel,hogy januàr közepén jön a froyo,nem ök a hivatalos moto szerviz?Ha ök akkor màr elvileg van és fel is tették itt egyik fórumtàrs baràtjànak,akkor most mi is van?
-
gretzky77
veterán
Sziasztok ezekszerint ha jól értelmezem van hivatalos froyo a milestonera?Ha bemegyek a motoba akkor ezekszerint felteszik hivatalosan,nem értem miért nem reklàmozzàk,rengetegen vàrjàk,mire jó ez nekik?!
-
gretzky77
veterán
Minden kedves Milestone tulajdonosnak sikerekben és froyo-ban gazdag új évet kivànok! Boldog új évet Mobilarena!
-
gretzky77
veterán
és mit gondolsz ér valamit?tapasztalat?
-
gretzky77
veterán
idézöjellel mindennel együtt kell beirni?"su" majd enter és úgy a másik?Ha feltöltöttem ki kell kapcsolni és úgy az akksi ki mert bekapcsolva kivettem és csinált egy kis resetet!?bocs hogy szàjbaràgosan kérdezem csak nem értek annyira hozzà,köszi elöre is
-
gretzky77
veterán
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy ha felteszem a setcpu progit hogy tudom felhúzni mert elindul de semmit nem tudok àllitani,a teló rootolva van.köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest