- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok
Nálatok Froyo alatt fut rendesen a Death Worm?
Nálam menu bejön, de a játék indítása betöltése közben 70-80%-nál kilép a launcherbe.
Más játéknál nem tapasztaltam ezt.
Tudna valaki segíteni? -
törölt tag
válasz
petipetya #6320 üzenetére
Az echo parancs a "ro.HOME_APP_ADJ=1" karaktersorozatot (macskakörmök nélkül persze) kiírja a kimenetre, amit a >> parancs a megadott állomány végére másol.
Ha editorral szerkeszti valako a prop file-t, természetesen ezekre a varászlatokra nincs szükség, de unix-on ez a fenti módon parancssorból is megoldható. -
törölt tag
Bár még nem szedtem szét ilyet, de nem hiszem, hogy a forrasztással lenne gond, inkább a dugóval érintkező lemezek gyengülnek el.
Ha tudsz szerezni méretben és kiosztásban megfelelőt, annak beforrasztása segíthet, de azért kérdés, hogy van-e sarokban egy antisztatikus forrasztóállomás! -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
danaudio #5734 üzenetére
Azért ezzel a "telefújom a telefont kontaktsprével" dologgal vigyázzunk!!!
Nem biztos, hogy használ a belsejének, ha tocsog a kontaktanyagban.
Javaslom, hogy a mechanikai tisztítás után (amit én pl egy keményfa vagy műanyag eszközzel (pl fogpiszkáló) végeznék, egy szálmentes szövetdarabot kellene feltekerni szintén a fenti eszközre és ezt kontaktsprével befújva megtisztítani a csatlakozó belsejét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest