Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
szőröscica #7294 üzenetére
Én a Windows rendszer miatt nem váltok, 6.5-el is voltak bajaim de a 7-es meg aztán nagyon távol áll tőlem. Talán a 7.5 már valamicskét javul de szerintem még mindig nem az igazi.
-
nuke7
veterán
válasz
szőröscica #7216 üzenetére
Ez vicces beszolas volt
-
válasz
A Pistikék olyan hibákat javítanak, amiket a Motorola mérnökei letojtak
Amúgy a wifivel sosem volt gondom, pedig mindenhol használom (dlink, cisco, smc, tplink linksys routerekkel).
-
r4pid
tag
válasz
akkor próbáld ki ezt: http://android.doshaska.net/internetfix
még recovery se kell hozzá ha nem az update.zip-et használod hanem a default.prop-ba átírod
-
r4pid
tag
válasz
szőröscica #7214 üzenetére
Próbáld ki custom rommal
-
válasz
szőröscica #7200 üzenetére
A CM6-ot annyian használják, hogy a hibái ha vannak kijönnek hamar. Ráadásul most fejlesztik tovább. 2.2 rákfenéje a DSI hiba, ami miatt instabil a gyári is. A javítómodul már a 2.5-ös verziónál tart, és jó ideje nem fagyott ki a telefonom végre (én CM7-tel használom most).
Akadozni fog néha, mert a 256 mega RAM már édeskevés, 2.2-vel még a határeset.
A task killer után simán elindulhat újra a folyamat. Vagy még az lehet, hogy idle állapotban nem veszi le a frekvenciát 250MHz-re. Esetleg akksi kalibrálás, amiről lejjebb volt szó.
Azért majd a wp7es Nokiáról (ha megjelenik) egy összefoglalót én szívesen olvasok majd
-
nuke7
veterán
válasz
szőröscica #7200 üzenetére
hát nekem most omnia7-em van milestone után... hogy is mondjam..?
siralom/szánalom/agybaj
az egész rendszer olyan, mintha valami demo lenne... csakhogy pár dolgot említsek:
- a wifi ki/be kapcsolásához legalább 4 menü/almenü váltás kell - ugyanez a mobil adatkapcsolatnál
- nincs 2g adatkapcsolat lehetőség, csak 3g
- nem tudom megnézni a hívásaim időtartamát ha már letettem - közben sem mutatja, csak a végén pár másodpercig
- nincs data counter hozzá - nem tudom mennyi az adatforgalmam, mert nincs multitask ami tudná futattni a számlálót miközben megy a böngésző vagy a sync...
nem tudom mennyi adatom fogyott, és még mennyi van a 100mb-bol
- zune folyamatos szívás, - nincs drag and drop - albumboritot utolag nem lehet beállítani
- nem jó billentyűzet - nyilván fizikaihoz képest nem jó
- alig van értelmesen használható ingyenes program hozzá a market-en
- lemerül egy nap alatt ha a mobil adatkapcsolat be van kapcsolva...és kb. még sorolhatnám. egyszerűen rosszabb használni a hétköznapokban mint az androidot/milestone-t.
amint lesz pénzem, jön a milestone 2...a cm6 pedig nagyon jó, nekem volt, hogy két és fél napot ment vele a telóm, de két nap rendszeresen megvolt, valamikor júliusban jött ki a legújabb verzió és elég jó volt.
-
válasz
szőröscica #7197 üzenetére
Vagy egy akksi kalibrálás kéne, vagy valami háttérfolyamat szívja le. Kollégának Defy, gyári 2.2, néha elindul magától valami media sync cucc, 100%-ban eszi a CPU-t addig. Kellemes.
CM6/Froyomod-t megpróbálhatod, rosszabb tuti nem lesz
2.3 alapút nem ajánlok, azokkal azért még neccesebb ha a stabilitás a legfontosabb. -
törölt tag
válasz
szőröscica #7193 üzenetére
En is szivtam hasonlokkal. Most sokat voltam kulfoldon es szivatott kemenyen. Volt hogy orakig kereste a gsm halozatot. Volt hogy megvolt aztan atvaltott emergency modba. Persze ilyenkor baromi meleg szivja az akkut. Vettem szivargyujto toltot persze csak az jo amiben ossze van zarva a ket adatvezetek. Aztan persze a kinai csoda par mp-ig birta pedig semmi nem volt radugva.
gps sehol nem fogott jelet. Egyszer nagy nehezen lenegyel o-ban, azota is azt hiszi hogy ott vagyok.... -
válasz
szőröscica #7193 üzenetére
Gyári ROM? No mondjuk custommal sem bírja jobban az akksija, de ha gépjárművel járod az utakat olyan 500 Ft- egy USB-s szivargyújtó adapter, aztán azzal lehet tölteni. Bár a fél nap idle-ben akkor is gáz. Akksi kalibráció volt-e már?
-
r4pid
tag
válasz
szőröscica #6521 üzenetére
Nm.
Többféle sygic van, én sygic aurát szoktam használni, nagyon bejött
-
YikeSS
tag
válasz
szőröscica #6521 üzenetére
Navigon-ban is lehet GPS koordinátát megadni célként.
-
r4pid
tag
válasz
szőröscica #6515 üzenetére
sygic aura...
amúgy meg beírod a koordinátákat google maps-ban és megnézed hol van a hely, utána már csak gps-ben a címet kell beírni -
z0d1AK
nagyúr
válasz
szőröscica #6364 üzenetére
RDS
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
szőröscica #6358 üzenetére
2.1 volt. Letöltöttem a gyári 2.2-t és azt húztam rá.
-
montyx
aktív tag
válasz
szőröscica #6303 üzenetére
Sajnos az 1. hsz-ban nem találtam semmit. Nincs véletlenül valami leírásotok erről az RSD Lite-os megoldásól, vagy a full Wipe-ról?
Köffke...
Ui.: angolul is jöhet, mert megy simán a nyelv... a spicámat, meg a nexus s-emet is angol howto-k alapján moddolgatom, csak úgy hallottam, hogy a hellomotok könnyen téglulnak™, és nem akarom téglázni az asszon telóját...
-
petipetya
nagyúr
válasz
szőröscica #6327 üzenetére
Elvileg nem dob el semmi fontosat, persze ez nézőpont kérdése. Nekem laitude-el csinálta azt, hogy csak másodszorra indította el, mert elsőre visszadobott a home-ra. Kérdés, hogy egy éles navigáció alatt miként viselkedne a telefon.
Azt is észrevettem nem egyszer, hogy a gyári task manager-ben 2db kék ikonos phone alkalmazás is volt - egyszer kólön-külön, máskor pedig egyszerre. Az egyik folyamatosan lockolva volt a memóriába (gondolom ez a gsm funkciókért felelős rész), míg a másikat be lehetett zárni. Kíváncsiságból bepipáltam és bezártam, ilyenkor pedig mindig újraindult a gyári home is. További érdekesség, hogy közben a home is ott szerepelt a task managerben, belockolva a memóriába.
-
Phami
tag
válasz
szőröscica #6300 üzenetére
Mire gondolsz a tiszta telepítés alatt?
-
guni
tag
válasz
szőröscica #6275 üzenetére
Az a baj, hogy jelenleg ilyen nincs Magyarországon. Anno a Motoker saját bevallás szerint hajlandó volt nem általuk importált telefonok garanciális javítására, de úgy rémlik, hogy kérték az eredeti számlát és garanciapapírt, amit mondjuk nem biztos hogy egy gsm boltban megkapsz.
Guni
-
Djuree
félisten
válasz
szőröscica #6267 üzenetére
na használtan ilyen kaliberű telefont hülyeség venni, ezer megy egy hibája lehet. ezért nem vettem én használt iphone-t, annak is millió baja lehet, és lehet csak fél év után veszed észre...
ha már ennyit kiad valaki egy ilyen telóra, ne sajnálja azt a +10k-t egy újra... -
petipetya
nagyúr
válasz
szőröscica #6217 üzenetére
Nem meríti jobban az aksit? Vagy ezt nem igazán lehet eldönteni? nem tudom, hogy placebo hatás-e, de 900-on jobban csúszik, mint 800-on.
-
eami
veterán
válasz
szőröscica #6219 üzenetére
6.3GB üres,,,, amúgy eddig sosem volt baj a backup/restore müvelettel
(#6221) lordfreyr: köszi a tippet, megpróbálom majd ezt is
-
GodHeart
senior tag
válasz
szőröscica #6210 üzenetére
Eddig én is egyetértettem ezzel, de sajnálattal kell közölnöm, hogy a legújabb CM7ben, a Gallery iszonyat gyors!
Amúgy továbbra sem értem mit szenvednek egyesek a 2.2-vel..
Az új 2.3-as GB (CM7), hibátlan darab.. csak úgy vakargatom a fejem a fentebbi kérdésen..
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
szőröscica #6210 üzenetére
Milyen ROM-ot tettél fel?
-
szőröscica
addikt
válasz
szőröscica #6204 üzenetére
Ja, a bluetooth bug megszűnt, most már tudok akkor kihangosítva beszélni, ha én hívok, sőt, van annyi esze a szoftvernek, hogy automatikusan a kihangosítóra küldi a beszélgetést, nem kell kézzel átkapcsolnom, ha én tárcsázok.
Nocsak! Reneszánszát fogja élni nálam ez a telefon.
Gyorsan meg is veszem Gretzky77 kolléga dokkolóját.
-
Djuree
félisten
válasz
szőröscica #6204 üzenetére
én is tegnap toltam fel, szűz telepítés (csak így érdemes mindig mindent, a backup progik 99%-a bugos). egyenlőre szakít
-
Djuree
félisten
válasz
szőröscica #6194 üzenetére
ez engem is módfelett idegesít...
-
törölt tag
válasz
szőröscica #6194 üzenetére
Ez az sd kartyas notazas engem is erdekel mert az itthoni gepemre dugva kussban van, a melohelyin meg zenel. De az okat nem lelem mindket gepen hattertarkent mukodik.
-
Rickazoid
addikt
válasz
szőröscica #6191 üzenetére
LED-re:
SimpleLED jó, nem mai gyerek, de Droidra lett írva (mással nem is működik).
Illetve a Widgetsoid-nak is van ilyenje, a Method1 működik is (ha használni akarsz ilyet, meg fogod találni a beállítások átnézése közt, hogy miről van szó). -
Rickazoid
addikt
válasz
szőröscica #6184 üzenetére
A factory reset törli a /data és a /cache partíciókat, tehát mellette a másik kettő felesleges (a wipe cache szintén törli a /cache partíciót, a dalvik cache pedig a /data/dalvik-cache útvonalon van - memhack esetében a /cache partíción, de ez lényegtelen egy factory reset esetében), illetve a factory reset is az, ha egy teljes ROM-ot teszel fel, mivel az mindent töröl a telefonról, csak szerviz ROM esetében okoz változást, de ott mindegy a sorrend. Viszont factory reset mellé szerviz ROM felesleges, mert ott vagy mint egy teljes ROM telepítésével.
Tehát ideálisan: teljes ROM + vulnerable recovery + Androidiani OR root. -
wolruf
őstag
válasz
szőröscica #6159 üzenetére
Nicket is váltasz?
Még jó, hogy navis cégnél dolgozom, nekem ilyen bajom nincs -
Djuree
félisten
válasz
szőröscica #6164 üzenetére
akkor nokiát kell venni, mert kb. az az egyetlen telefon amivel nincsenek kisebb-nagyobb gondok
volt htc-m, na az nagyon szar volt, havernek xperiája van, az ericssonnál dolgozik, ingyen kapta a telót, de szidja mint a szart
szóval egyik sem jobb...ja és samsungom is volt, az mondjuk nem volt rossz...csak meguntam...
-
Djuree
félisten
válasz
szőröscica #6162 üzenetére
"Erre a Milestone nem képes."
a tied lehet hogy nem, de az enyémmel semmi gond. lehet kifogtál éppen egy gyári hibás darabot, de az egész telefont lehúzni hülyeség emiatt sztem -
Toobee
veterán
válasz
szőröscica #6159 üzenetére
Én is ezt terveztem. Már vettem hozzá motoros GPS tartót, meg itt az autó is, blútyúkos transmitter (bár az jó minden telefonhoz), sajnálnám eladni, de nyáron le kéne cserélni valami értelmes telefonra
Ha androidnál maradnék, akkor nekem csak Nexus jöhet szóba, az megkap minden frissítést...
-
Toobee
veterán
válasz
szőröscica #6151 üzenetére
Ezzel a szöveggel azért ne add fel a hirdetést, lehet, hogy nem kelne el
-
wolruf
őstag
válasz
szőröscica #6125 üzenetére
Ámen, ugyanezt akartam írni. Csak már újratelepíteni sincs kedvem
Kell valakinek egy Milestone gyári autós tartóval, gyári multimédia dokkolóval és hibátlan állapotban (mihez képest
aranygombhíjasan
)?
Bár hogy mit vennék helyette, azt nem tudom
-
Djuree
félisten
válasz
szőröscica #6123 üzenetére
nem tudom, ezekszerint csak én fogtam ki olyat ami egyáltalán nem bugos?
-
F_Gergely
őstag
válasz
szőröscica #6075 üzenetére
Hát relative lassú, szerintem teljesen normális sebességgel indul minden, de ha gondoljátok csinálok majd egy rövid videót, mi milyen gyorsan indul el.
-
Benarivo
csendes tag
válasz
szőröscica #6059 üzenetére
es ott mit valasszak ki? mert Hungary nincs a listaban, bar idaig is angol nyelvu volt de gondolom azert nem mind1
-
válasz
szőröscica #6055 üzenetére
Engem érdekel, mert ez így pénzkicseszés. Legális sosem lesz, akkor minek vegyem egyáltalán meg (mondjuk pont megvettem 1 éve, mert akkor arról volt szó, hogy a többi Moto is megkapja)? Sima igo térképeket a rendes motonav meg sem eszi, az árba amit kifizetsz limitált számú térképfrissítés van (tán 2 évig, ez a motonak a lifetime).
Az androidnál én azokat az appokat szeretem, amikor nincsenek készülékhez kötve, hanem google accounthoz vannak. Tehát használhatom legálisan másik készüléken, ha esetleg egyszer cserélem. Pont az ilyen dolgok miatt érik el, hogy a következő telefonom is androidos lesz, mert lehet nem szeretnék megvenni 20 appot winphone/iphone-ra is, ha már megvan.
A motonavval az a baj, hogy fizetsz a térképekért 2 éves supportot, ez jó, de cserébe készülékhez vagy kötve, illetve ha a tört verziót bejátszod, akkor is felbontáshoz kötött.
Mondjuk F_Gergely pont Milestone2-t néz, ami jó (abba ne menjünk bele, hogy 1-t 2-re cserélni pénzelégetés a javából), aztán ha azt megunja 1 év múlva, akkor motonav kuka.A kit érdekel közé meg ha céges telefon oda lehet biggyszteni egy X-t, mert hallottam olyan cégről, ahol a jailbreakelt céges iphone-t visszavették az okos kollégától, mivel tele volt illegális appal.
-
válasz
szőröscica #6052 üzenetére
A licensz elég felesleges egy feltört izéhez, attól az még nem lesz legális.
A motonav meg 854x480-as felbontásra van, ha vesz pl. egy Atrixot, azon rég nem lesz jó.Amúgy meg az nng vicce, hogy nem adnak ki fizetős verziót az igo-ból marketen. Szerintem lenne rá vevő bőven, kukáznám is az autós navit egyből. De most ők az OEM-ben nyomulnak, ha jól vettem ki az utóbbi idők híreiből. Kár értük, pedig könnyebb szívvel adok ki pénzt szoftverre, ha magyaroknak megy.
-
F_Gergely
őstag
válasz
szőröscica #6052 üzenetére
Hát még nem tudom hogy lesz, egyenlőre a számítógépet kellett újra huzzam mert ideje volt, szóval majd foglalkozok valamikor a telefonnal is, egyenlőre a gyári navi próbaverziója ketyeg.
-
F_Gergely
őstag
válasz
szőröscica #6035 üzenetére
Ha már kiadok valamire X ezer forintot akkor nem szeretném ezt kidobni a kukába, és nem a lelki békém miatt venném meg, hanem nincsen időm szarakodni azzal hogy letöröljem a motonavot ami vagy sikerül vagy nem és utána meg felrakni egy aktiváltat.
-
Rickazoid
addikt
válasz
És ezért kell olyat venni, amit később más eszközön is lehet használni, például Sygic Aura-t. 60 euró az összes európai térképpel, 35 euró csak közép-európaiakkal + program/térkép/kamera frissítések. 7 napig kipróbálható. Szerintem érdemes megfontolni, ha már venni akar valamit, ami nem két forint.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Pedig igazoltatás során azt is nézi a rendőr.
-
válasz
szőröscica #6033 üzenetére
Más feltenni, és legálisan használni. Ha meg megveszi, gondolom legálisan akarja. De ha más készüléken a licensz nem teszi lehetővé, akkor minek veszi meg?
-
F_Gergely
őstag
válasz
szőröscica #5959 üzenetére
Hát az az igazság hogy 60 eurót nekem nem ér ez a motonav... de leginkább az piszkálja a csőrőmet hogy le se lehet szedni.
-
Mályki
aktív tag
válasz
szőröscica #5959 üzenetére
Ha a telefon tökéletes lenne és nem gondolkodnék cserében tuti már megvettem volna a szoftot.De nem érdemi meg hogy egy fillért is költsek rá.Elég nekem hogy a jack dugò teljesen használhatatan.Bedugom reccsen 2 öt és vége.Zenehasznalatra ami nekem nagyon fontos hasznalhatatlan.Tuti bennem a hiba de akkor sem költök egy ilyen telòra.
-
Djuree
félisten
válasz
szőröscica #5936 üzenetére
jah hogy nem nekem?! akk nem szóltam...
-
Djuree
félisten
válasz
szőröscica #5931 üzenetére
wp7 nagy fos. puritán, semmit nem tud a droidhoz képest, nekem aztán nem kell...
-
petipetya
nagyúr
válasz
szőröscica #5918 üzenetére
A dokkoló tölti is a telefont, a mágnes hatására a telefonban előjön egy dokkoló menü amely így néz ki. de használható éjjeli órának is. Én inkább filmnézésre vagy online tévére használom bizonyos esetekben, ilyenkor a jól eltalált betekintési szög mellett a legjobb az, hogy tölti is közben.
-
F_Gergely
őstag
válasz
szőröscica #5887 üzenetére
Köszönöm, talán ezt a választ szerettem volna hallani, egyébként sem vagyok fólia mániás, kifejezetten utálom. Köszi a megerősítést!
-
Rickazoid
addikt
válasz
szőröscica #5846 üzenetére
Már próbáltam éjjel, ugyan azt produkálja.
(#5845) miklosvasy: Az Android a WiFi-t részesíti előnyben, viszont alapbeállításban lekapcsolja készenléti állapotban.
Adatkapcsolat kikapcsolása: Settings - Wireless and networks - Mobile networks - Data connection; vagy APNDroid, esetleg egy hasonló program
WiFi kikapcsolódás szabályozása: Settings - Wireless and networks - WiFi Settings - Menü gomb - Advanced - WiFi sleep policy
Motorola Milestone 2 fórum. -
F_Gergely
őstag
válasz
szőröscica #5817 üzenetére
Mobil vilag tele van ilyenekkel csak hogy parar emlitsek:
nokia n97, sonyericsson p990, illetve a korai iphone. Rengeteg gyarto kurva draga telefonja kerul forgalomba rossz szoftverrel. -
Shrike7973
senior tag
válasz
szőröscica #5774 üzenetére
-
F_Gergely
őstag
válasz
szőröscica #5606 üzenetére
Szerintem úgy 24 hó a gari hogy 12 teljes körű és + 12 hónap szoftveres tehát ténylegesen a hardver garancia az csak egy év utána pedig már csak a szoftverre van garancia.
-
F_Gergely
őstag
válasz
szőröscica #5602 üzenetére
Itt két év garanciát írnak.
-
Kiki7809
csendes tag
válasz
szőröscica #5582 üzenetére
Az elejen megadod a google accountod es utana onnan lehuzza, ha oda szinkronizaltal mindig. Basebandet nem kell allitani.
http://miui-dev.com/forums/showthread.php?3987-MIUI-1.3.11-ENGLISH-Milestone
-
Djuree
félisten
válasz
szőröscica #5561 üzenetére
hát nekem mondjuk vagy csak 20 progi van fent, de nekem nem is kell több. stabilnak nekem stabil eddig...
F_Gergely: jobbat nem találsz. mindnek van hibája, ennek nem sok van. volt már nekem htc-m, azt többet soha...
-
F_Gergely
őstag
válasz
szőröscica #5559 üzenetére
Tehát akkor ez a Motorola felejtős mi?.... Nah bakker
-
Djuree
félisten
válasz
szőröscica #5559 üzenetére
2.1 miért nem jó? nekem azzal semmi gondom. nem fagy, nem lassú, van memó
-
petipetya
nagyúr
válasz
szőröscica #5556 üzenetére
Miui-nál már én is tapasztaltam ilyet egyszer, hogy a korábbi verzióra való visszaállás után nem volt hálózat. Egy gyári beállítások visszaállítása után jó lett.
-
Djuree
félisten
válasz
szőröscica #5556 üzenetére
tedd fel a miui-t
legjobb...
-
pappgaba
tag
válasz
szőröscica #5550 üzenetére
Ha mindenképp froyot akarsz akkor ajánlom ezt [link] Ezt használom én is igaz még csak pár napja, de ha a motorola is ilyenre csinálta volna a gyárit annak jobban örültem volna.
-
Rickazoid
addikt
válasz
szőröscica #5544 üzenetére
Gyári Froyo? Annál ne lepődj meg ezen, megváltoztatott a Motorola valamit és egyik overclock megoldás se működik többé. Egyelőre nem tudok megoldást, XDA-Developers fórumain se írtak ilyenről, csak a korábban kiszivárgott ROM-okról volt szó, egy bejegyzést találtam, miszerint nem támogatja a kernel, de hát azzal nem sokat segítettek. Viszont ha tényleg így van, lehet nincs is rá megoldás, a kernelt ugyanis nem lehet kicserélni (bár a béta kernelt rá lehet tenni (boot.img), de nem biztos, hogy azzal jól járnál.. aztán ki tudja, lehet tényleg nincs semmi különbség, csak ennyi, egy próbát talán megér), csak modulokat tudnak írni hozzá, de ezekkel nem oldható meg minden. Az overclock tehát nem megoldott a hivatalos Froyo alatt.
(#5550) joamilestoné: hmm.. ez érdekes. Lehet származási gond. Próbáltál más lokalizációsat is? DACH vagy O2, esetleg olasz? Lehet itt van különbség, mint a DSI hibáknál az arab ROM-nál. De ahogy látom itt van afrikai is már, baseband csere és lehet jobb lesz. Ha van negyed órád, próbáld meg. Nálam se ment az overclock az RTEU verzióval, de másikat nem próbáltam.
-
Rickazoid
addikt
válasz
szőröscica #5539 üzenetére
Roothoz pedig AndroidianiOR vagy Superuser.
-
F_Gergely
őstag
válasz
szőröscica #5499 üzenetére
Mobilnet beálltását, ő le tudja huzni a hálózatról és beállítja saját magának vagy nekem kell manuálisan? Mikor a HTC-t vettem azt is bevittem vodához és közölték még életükben nem láttak ilyen készüléket és fogalmuk sincsen hogy kell beállítani...
Eléggé szemezek vele és az ára is elég jónak tűnik... -
F_Gergely
őstag
válasz
szőröscica #5497 üzenetére
Szinkronizációról tudsz valamit mondani, mennyire kompatibils? (outlook 2010) illetve az office dolgokat mennyire tudja gyárilag kezelni? Nem igazán akarok semmit sem telepítgetni, ha nem szükséges.
-
bwoay
nagyúr
válasz
szőröscica #5494 üzenetére
azért a milestone anomáliák korántsem húzhatóak rá általánosan az androidra.
-
válasz
szőröscica #5492 üzenetére
Iphone gondolom ár miatt nem játszik be. Amilyen csomagokkal adják, szerintem nem éri meg. Plusz ott is szükség lehet a jailbreakre pár hasznos funkcióhoz, onnantól kezdve meg már sérülékenyebb az egész.
A 2.2-t meg ennyire elbénázták? 2.1 alatt stabilitás gondom soha sem volt, pár bug bejött néha (főleg wifi), de fagyit nem produkált. 2.2-es romok alatt is kb ha 5 reboot volt, akkor sokat mondok.
Kollégával céges telefon helyett is a saját androidos kütyünket használjuk (Milestone+Defy), nem tudom miben nem felelne meg ennek, eddig nem vettük észre
-
Shrike7973
senior tag
válasz
szőröscica #5401 üzenetére
Számomra a Motonav bőven elegendő.
Előreláthatólag az elkövetkezendő 5 évben nem lesz autóm (egyetemista vagyok).
A fenn levő Motonav demó eddig mindent tudott nekem két hét teszt alatt, amit eddig akartam; de mivel nincs is autóm, nem használnám agyon a rendszert. Ehhez hozzá kell tenni, hogy 2009-es térképek vannak a Motonav demóban.
Azért érdeklődtem, mert ha elfogadható áron van az egész, akkor kifizetném és meg lenne oldva. Ha a keretprogramért nem kell fizetni, akkor az oldal szerint olyan 7-8k-val megúszom 2 évre. Ha kell fizetni még emellé akkor már elgondolkozom más úton.
Nyílván azért írtam a topicba, mert a motorola motoextras oldalán nem találtam arra vonatkozó infót, hogy a keretprogram pénzbe kerülne-e. Csak a térképek árait hirdetik.
Szóval aki megvásárolta eme terméket, az leírhatná, mit hogyan tett; vagy ha senki nem vette meg ezt a "szart", akkor írok a motorola supportnak max. -
Shrike7973
senior tag
válasz
szőröscica #5397 üzenetére
Miért akar ebben a forumban "mindenki" warezra rávenni?
Azt kérdeztem, hogy a keretprogramnak van e külön licenszdíja, vagy csak a térképnek. -
Rickazoid
addikt
válasz
szőröscica #5324 üzenetére
Nos ezeket hívják bugnak. Addig nem tudni miért jönnek elő és mikről is van szó, amíg fel nincsenek derítve, onnantól viszont javítják is őket.
-
Rickazoid
addikt
válasz
szőröscica #5315 üzenetére
Telepíted a LauncherPro-t és alapértelmezettnek jelölöd.
Szerk.: Feltettem a legfrissebb CM7-et. Egyik hibából a másikba megy, egy korábban megoldott hiba visszajön, így foglalhatnám össze a CyanogenMOD-ot az elmúlt 3-4 hónapból. Ezúttal a lock screen a hibás, ha a kijelző kikapcsol, tízszer is meg kell próbálni bekapcsolni, mire megjelenik a lock screen. Használhatatlanná téve az egész MOD-ot.
-
Rickazoid
addikt
válasz
szőröscica #5306 üzenetére
Csak fél-egy évet kell várni a WP7 telefonokra ingyenes offline navigációval...
De én a MeeGo-ra vagy a WebOS-re szavazok inkább legközelebb, ha nem lesz megfelelő androidos telefon (vagyis a Dell Opus One), illetve ha elérhetőek lesznek errefelé. -
tesopapa
aktív tag
válasz
szőröscica #5297 üzenetére
-
Shrike7973
senior tag
válasz
szőröscica #5114 üzenetére
Pár sorral alább írtam, hogy a kínai verzió megjelenéséből következtethetünk-e arra, hogy hamarosan megjelenik a hivatalos angol nyelvű. Innen indult ki az egész.
-
Shrike7973
senior tag
válasz
szőröscica #5109 üzenetére
(#5101) tesopapa
-
petipetya
nagyúr
válasz
szőröscica #4923 üzenetére
semmiRendben, íme néhány miui jellegzetesség a teljesség igénye nélkül:
- Igen, 2.2.1: telefon névjegye
- Bejövő hívásnál a vízszintes csúszka felfelé húzásával lehet elutasítani, míg a lefelé húzással elfogadni a hívást. A közelségszenzor remekül teszi a dolgát - ezzel voltak bajok a korábbi romokban, írtam is róla anno.
- Sms-nél alapból van felugró ablak a gyári kliensben, illetve buborékos téma is, ezért nem is telepítettem külső alkalmazást erre.
- Ha már téma, akkor alapból ezeket lehet megváltoztatni benne külön-külön, illetve lehet témákat is rátölteni. Itt megjegyzem, hogy majd meg kell keresni a letöltött témák helyét, hogy ki lehessen gyomlálni azt, amelyik nem kell - feltéve ha alapból nem az sd-re menti.
- A menü stílusát itt lehet átállítani a hagyományos (nekem ez tetszik) vagy a miui stílusúra.
- A tárcsázó tudja a t9 keresést számok és betűk alapján is.
- A telefonkönyv négy fülre osztódik: kedvencek, kapcsolatok, csoportok és tárcsázó.
- A gyári launcherben be vannak ömlesztve az ikonok egy helyre. Ha valakinek nem tetszik, annak itt egy trükk erre, melyet ma reggel találtam ki - az alkalmazások egy mappában vannak (telefon ikontól balra) abc sorrendben.
A launcher lapjai közötti váltásra van pár téma alapból, habár ez a része engem hidegen hagy. A launcher nem forog el oldalra, csak vízszintesen áll (vagy csak még nem találtam meg ezt a beállítását).
- Van benne egy saját galéria alkalmazás is, mely a 3D-hez képest sallangoktól mentes és gyors - emellett persze benne van a 3D gallery is. Amúgy a nem kívánt mappákat el lehet rejteni.
- A kamera alkalmazás szintén meg van duplázva, a miui-s szinte ugyanazt tudja, csak másként vannak elrendezve a gombok.
- A beállítások menüt is linkeltem korábban , elég részletes.
- A tethering rész nem működik, de külső alkalmazással megoldható, ahogyan eddig is.
- A LED menüben nem lehet külön színt beállítani mindegyik eseményre, de ez külső alkalmazással megoldható.
- Van egy monitor alkalmazás, amely alapból méri az sms-ket, hívásokat, mobil és wifi adatforgalmat külön; illetve be lehet állítani limiteket, számlazárás napját és a tűzfal részében pedig alkalmazásonként külön engedélyezni az adatforgalmat mobilneten vagy wifin.
- Ha már tűzfal, akkor a hívásokra és sms-re is lehet szabályokat alkotni, hogy elkerüljük a nem kívánt személyeket (remélhetőleg minél kevesebb ilyen van).Ha valami eszedbe jut, akkor kérdezz nyugodtan.
-
válasz
szőröscica #4901 üzenetére
2.1-gyel nekem is ez volt, pedig újra is húztam anno. Sötétben a LED villanás mindig elkésett, 100%-os akkunál is. CM6-tal ilyen gondom nincs.
-
Kiki7809
csendes tag
válasz
Nem tudom milyen ROM-od van,de nekem regen a 2.1u1 csinalta ezt amikor 50% korul vagy alatta volt az akksi feszultseg. Ez vmi bug. Toltsd fel, probald ki ugy, es rendben lesz. Persze bosszanto, hogy csak igy megy. Froyon mar nem volt ilyen problemam.
-
Rickazoid
addikt
válasz
Én ilyennel akkor találkoztam, amikor 3rd party kameraszoftvert tettem fel. Ha raktál fel ilyesmit, töröld és indítsd újra. Ha nem.. akkor nem tudok mit mondani, ha nem jön helyre, szoftverfrissítés lehet a megoldás, küldj rá egy szerviz sbf-et, azonos verzióból, mint ami most fent van.
-
törölt tag
válasz
volt valami ilyen bug ugy emlexem.
-
szőröscica
addikt
válasz
szőröscica #4875 üzenetére
Probléma megoldva!
-
Rickazoid
addikt
válasz
szőröscica #4834 üzenetére
Reklám nincs, de az ingyenes verzió egy R betűt tesz a videóra.
Viszont az MPlayer ingyenes, igaz mostanában nem próbáltam, nemrég még nem volt valami használható, elvileg folyamatosan fejlesztik. -
petipetya
nagyúr
válasz
szőröscica #4815 üzenetére
Díjazom az őszínteséget.
-
Djuree
félisten
válasz
szőröscica #4815 üzenetére
lool
amúgy nálad nem recseg a hang. nálam youporn alatt recseg, de sehol máshol nem. youtube jó meg minden más isSeraf723: muszáj, nekem nincs barátnőm
-
Djuree
félisten
válasz
szőröscica #4748 üzenetére
én azt 2.1-el is tudom nézni
-
wolruf
őstag
válasz
szőröscica #4748 üzenetére
Szerintem IMEI alapján mentek ki teszt update-ek. Mivel akkor azonnal próbáltam és az enyémre akkor is azt mondta hogy ilyen-olyan hiba, biztos vagyok benne, hogy csak tesztküldés volt. Mázlisták
-
Cyberpunk
félisten
válasz
szőröscica #4704 üzenetére
Én tegnap óta használok CM6-ot ezerszer jobb az alap gyári 2.1-update1-nél
Ezt már ilyen kevés használat után is kimerem jelenteni. Ezek után nekem nem fog hiányozni a gyári Froyo. És mondhatni hülye voltam hogy eddig vártam vele.
Ami kapásból szembetűnő hogy rendkívül gyors lett a készülék alap gyári ROM-al 1GHz-re húzva sem volt ennyire fürge. Persze most is 1GHz-en használom
A böngészés is gyorsabb annak ellenére hogy a flash-tartalmakat is megjeleníti (reklámok stb.).
Ha kiforr a CM7 akkor azzal is bepróbálkozunk -
petipetya
nagyúr
válasz
szőröscica #4704 üzenetére
Nekem a 2.1 update1-nél eddig minden rom ezerszer gyorsabb volt (cm6, cm7, ho!no szériák és a miui rom-ok).
-
petipetya
nagyúr
válasz
szőröscica #4700 üzenetére
Lentebb írtam róla. Azonkívűl a mindennappos használatban eddig minden értesítést megkaptam, sms, hívás, email stb. Eddig kétszer fagyott le a telefon, mindkét esetben szövegmezőben voltam és másoltam vagy be akartam illeszteni valamit. Ezektől eltekintve használható, a metrón sincs vele baj. Egyenlőre a cm7-es gógle apps fájlokat használom a ho!no-hoz is, és lehet hogy maradok ezeknél.
-
Rickazoid
addikt
válasz
szőröscica #4606 üzenetére
A baseband a használt frekvenciákat jelenti. Kétféle van, 850/1900/2100 (Latin Amerika, Thaiföld, Kanada és Kína) és 900/2100 az összes többi. Elméletileg ha 900/2100-hoz való baseband fájlok vannak rajta, akkor nagy gond nem lehet, bár országonként elvileg optimalizálva vannak ezek az ottani viszonyokhoz, a frekvenciák azonban mindig azonosak. Ha CM7-et teszel fel, akkor elvileg nem szükséges ezzel törődni, az közép-európai (kabaldan/nadlabak ugyanis cseh), de mondjuk a HO!NO! már kanadai, a ShadowMOD meg brazil, ott váltani kell közép-európaira vagy németre.
Váltani OpenRecovery-vel lehet, Androidiani és GOT-féle is tartalmaz ilyeneket, előbbinél "Change baseband" a főmenüben, gondolom utóbbinál is nagyon hasonló, utóbbi RTEU (európai), francia, angol és olasz fájlokat is tartalmaz az Androidiani kínálatán felül, bár minden másra az Androidiani ajánlott.
Egyébként azt szokták javasolni, hogy Európában a német és az olasz származású telefonoknál legyen ilyen végrehajtva, de igazából nem tudom mennyit számít. -
manowarkill
tag
válasz
szőröscica #4592 üzenetére
Szerintem a fórum a segítségnyújtásról szól, nem arról, hogy valaki csak bebökje, hogy keresd meg, itt az általam készített leírás [link] ha végigcsinálod, megérted a folyamatot és más romok telepítése se fog gondot okozni.
#4537 [link]: ugyanezt tudom neked is ajánlani
-
válasz
szőröscica #4580 üzenetére
Íme.
A hírrel ellentétben Marketenabler, és meg is lehet venni -
válasz
szőröscica #4492 üzenetére
Mivel a kernel meg az egész úgy néz ki ugyanaz mint a január végi leak, én fel nem rakom, CM 2.2.2-nél tart, abban nincs SMS bug, páran hülyének néztek miatta, nekem az fontosabb
CM aboutja:
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Na én feladtam. Majd holnap talán nekem is menni fog. De szerintem is agyon van terhelve a szerver.
-
wolruf
őstag
válasz
Most ez van folyamatosan:
"We are sorry, we are currently unable to connect to our server in order to continue with the update."
-
válasz
szőröscica #4381 üzenetére
Én március vagy a soha opciók között vacillálok részemről.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
szőröscica #4351 üzenetére
Az N9 az Meego-val jön, legalább is remélem
Persze kérdés hogy milyen is lesz majd az a rendszer. De már most elég bizalom gerjesztő. Egy olyan teljesen nyílt rendszer, ami sokkal inkább Linux mint egy Android.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest