Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
solanthugor
aktív tag
válasz
Steelheart2 #7088 üzenetére
Hàt az ace-ben egy eleve gyengèbb architektùràjù pro i van armv6l,re èpül mig a moto-è armv7l-re... nem tàmogatja a flash tartalmakat stb... ès eleve egy 800.-ra hùzott 600-as van benne... grafikus teljesitmènye kb hasonlò a benne lèvö adreno200-nak mint a powersgx530-asnak... a több ram jobb benne de èn nem vàltanèk ace-re... üdv...
-
nuke7
veterán
válasz
Steelheart2 #6967 üzenetére
az nem olcsó... :-s
-
petipetya
nagyúr
válasz
Steelheart2 #6963 üzenetére
Akkor rossz embertől vetted meg. Nekem is egy éves a gép, de még a kamera gomb sincs lekopva.
-
Shrike7973
senior tag
válasz
Steelheart2 #6959 üzenetére
Mennyire vigyáztál a telefonra, hogy elromlott a power gombod?
Csak azért kérdem, mert sokan írták pl., hogy a kamera gomb festése két hónap alatt lekopik, nekem meg még mindig tökéletes (márciusi a telefon). Bár én folyton bőrtokban hordom, és eléggé vigyázok rá. -
nuke7
veterán
válasz
Steelheart2 #6957 üzenetére
ha gondolod - és én kapok itt - akkor tudok neked küldeni egy ilyen gombot, ha kell
-
nuke7
veterán
válasz
Steelheart2 #6952 üzenetére
kérdeztem én egy jófejnek tűnő gsm boltost itt budapesten, azt mondta, hogy pár nap múlva menjek vissza, megnézi, hogy tud-e szerezni ilyen alkatrészt.
(ez volt pénteken)
szóval most kicsit bizakodó vagyok, és várok, mielőtt a topic-ban említett szervízhez fordulnék. -
Rickazoid
addikt
válasz
Steelheart2 #6938 üzenetére
Azzal engedélyezted volna, ha korábban törölted volna. A remover kell az eltávolításhoz, pár sorral lejjebb.
-
vasn
tag
válasz
Steelheart2 #6933 üzenetére
A CRT animáció kikapcsolásához innen töltsd le a fájlt és a szokásos módon (OpenRecovery) telepítsd.
-
solanthugor
aktív tag
válasz
Steelheart2 #6865 üzenetére
Szia, én egyelőre nagyon nem állítgattam semmit, egyedül a bootanimáció hangját kapcsoltam ki, illetve beállítottam a telepítés helyét, hogy auto-ban hova rakja... (ezzel vigyázni kell mondjuk, widgeteket, launchert, inkább a telóra rakj, hogy gyorsabba betöltődjenek...
Ezek a flasshelhető cuccok pedig amolyan kis kiegészítések, vannak klaviatúrák, nekem a rendes gyári 2.2-é van fent sztm az a legjobb... illetve Overclock csomagok, normal illetve lalacsony feszültséggel, és láttam még különböző launchereket... Ezeket nagyon nem próbálgattam még, mind megtalálod őket az xdadevelopers, moto milestone , froyomod topicjában kicsit alantabb görgetve...
Jó szórakozást!
-
solanthugor
aktív tag
válasz
Steelheart2 #6862 üzenetére
Nekem most froyomod 2.9 van rajta, több a szabad ram vele, és stabilan működik, sok flasshelhető kieg. van hozzá, nézz szét az xda-n, egyébként mrbig25 logout-jában is sok hasznos infót találsz, openrecovery telepítés, főzött romok és telepítésükkel kapcsolatban...
Grat az új telóhoz, használd egészséggel, nekem is 1 hete van...
Am volt nekem is cm7, nekem mondjuk stabil volt 1-szer indult csak újra, akkor is a memóriából fogyott ki, ez mondjuk zavaró a cm7-nél... Mondjuk neked úgy látom egy régebbi van fent, én egy újabbat az rc 10-est próbáltam az relatíve jól működött, egy memóriaigényes appnál indult újra...
a froyomod viszont nem magyar, de cserébe jobb..innen le tudod tölteni: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=815595
Ui: olyan lehetőségről tudtok, hogy a facebook születésnapokat, stb-ket összeszinkronizálni a naptárral? A htc-mben volt ilyen, itt megoldható vajon?
Sziasztok!
-
válasz
Steelheart2 #6860 üzenetére
A flash-es weboldalak akadoznak, max akkor használom, ha valami menü-t flash-ben csináltak meg, és muszáj, amúgy kikapcsolva van.
-
válasz
Steelheart2 #6858 üzenetére
2.2-vel van, de elég karcsú hozzá. Flash-hez 2 magos telefon ajánlott.
-
mrbig25
őstag
válasz
Steelheart2 #6850 üzenetére
Bekapcs-hangerő-kamera gombokon lehet festékkopás.
A billentyűzetet is próbáld ki, hogy milyen állapotban van. Ha teheted, akkor vigyél magaddal egy fülhallgatót és próbáld ki a fülhallgató csatlakozót, mert egy páran panaszkodtak, hogy rossz a kontakt (ez tisztítással orvosolható). Hirtelen ennyi jut eszembe az alapvető külső vizslatás mellett -
Djuree
félisten
válasz
Steelheart2 #6848 üzenetére
2.2 is van már.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest