- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Ebay-en rendeltem. De így a nap végén nem tudom, hogy az aksi a rossz vagy az aksi kijelzés. Mert hiába töltöttem úgy fel az 1900-ast, hogy többször restartoltam közben és akkor a 100% már csak 70 volt, a lemerülésnél pedig a 30% már 60% lett, de így is kevesebb ideig bírta, mint a gyári aksi.
-
petipetya
nagyúr
Nincs mit.
Magyar nyelv nincs hozzá, hacsak nem valamelyik főzott rom-ban, de azokban sem minden menüpont magyar. Viszont abban különböznek a gyáritól, hogy a gyári rom-ra kell a moralocale2 ahhoz, hogy az alkalmazások nyelve magyar legyen, míg a főzött romokban erre külön nincs szükség.
Magyar bill van hozzá, a legjobb az anysoftkeyboard, mivel ezzel a qwerty-s részből is ékezetes bill-t varázsolhatsz:
"Tippek:
- QWERTZ és QWERTY kiosztás is támogatva van
- 3 soros álló kiosztásban az ő,ű,ó,ú,í betűket az ö,ü,o,u,i kétszeri gyors megnyomásával lehet előhozni, vagy az adott billentyű hosszabb lenyomása után a felugró ablakból kiválasztani
- fekvő módban minden magyar betűnek külön gomb
- alternatív karakterek a billentyűk hosszú lenyomásával
- fizikai billentyűzetek is támogatva vannak: oo=ó,ooo=ö,oooo=ő (milestone, g1, desire z)
- az új sor (enter) gombot hosszan nyomva tartva az beállításokhoz jutunk (szótár, opciók stb.)
- a szótár megegyezik az openoffice szótárával (ragozásokat sajnos nem tud)
- szótár bővítés: 2 mp.-ig nyomva tartani az új szót a javaslatok sorban
- tablet optimalizált billentyűzet fekvő módban
- kísérleti elrendezés (YAS"
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest