- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4pid
tag
válasz
#18379748 #8494 üzenetére
https://play.google.com/store/search?q=call+answer&c=apps
nézd meg az elsőt hátha.. vagy ami még eszembe jutott, hogy át lehet valahogy állítani a kijelző méretét (dpi - density) valahogy (hátha be lehet állítani h jobbra rakja az egészet, vagy lekicsinyítse annyira h kiessen a rossz rész).
Sajna mostanában nem nagyon érek rá, de ha esetleg megtalálom akkor leírom -
-
Rickazoid
addikt
válasz
#18379748 #7335 üzenetére
A gyári Froyo direkt hibás, nem szabad figyelembe venni. Ha kiadnak egy rendes Froyo-t, miért akarnál most új telefont? Én se hülyeségből váltottam, csak épp nem Motorola lett az utód.
TheFroyoMOD. Az a legjobb. Vagy CronosGinger 1.4, ha Gingerbread kell. Ha azokkal is sz@r, leszámítva időnként némi újraindulást (ez az Android sajátossága, nem számít milyen telefon, milyen ROM, milyen MOD, stb.) és RAM hiányból következő hibákat Gingerbread esetén (ez meg hardveres korlát, a GB-nek nem elég 256 MB RAM), lehet hardveres hibák vannak a háttérben. -
nuke7
veterán
válasz
#18379748 #7250 üzenetére
nekem egyébként most optimus one p500-as telóm van
és bizony az elég szép, hogy gyári 2.3.3 van hozzá, plusz 5 oldal telepakolt widgetekkel, zene + böngészőnél azt írja, hogy "254mb free"és viszi azokat a játékokat amiket a milestone nem, mert nem volt elég ram-ja...
még nem döntöttem el, hogy hiányzik-e nagyon a fizikai bill... talán nem fogok annyit email-ezni, és kibírom ezzel droid 2/3-ig.
egyébként pont olyan mint a zte blade, csak a kisebb képernyőért cserébe kicsit jobb teljesítményt kapsz meg jóval kisebb SAR-t (konkrétan kevesebbet mint a harmada)
meg persze 2.3.3-at -
válasz
#18379748 #7262 üzenetére
Palmot sajna tuti nem veszel, ugyebár megette őket a HP, akik meg épp most építik le magukat szépen módszeresen...
LG-vel jó tapasztalatom nekem sincs régi időkről, de ettől függetlenül szeretem elolvasni a használat közben keletkezett élményeket, mert sosem zárkózom el egy új készülék elől a múltbeli hibák miatt. Csak gyártanának már több qwertys cuccot, mert akárhányszor qwerty nélküli telefont kell használnom, mindig eldurran az agyam a képernyőbillentyűzettől, legyen az akármilyen márka vagy OS
A droid3 épp jó lenne, de most már megvárom a googles attrakciót, mi sül ki belőle.
-
solanthugor
aktív tag
-
Rickazoid
addikt
válasz
#18379748 #7135 üzenetére
Valószínűleg csak a jövőre megjelenő telefonok kapják meg a nyitott bootloadert és a rendes támogatást, bár ha ki akarnak majd adni legalább annyi telefont, mint a Motorola adott volna ki, lehet meghúzzák majd a határokat, hogy hány frissítésig mennek el. De a biztonsági frissítések és főverzión belüli hibajavítások és optimalizálások remélhetőleg biztosan megérkeznek, ráadásul előbb, mint bárhová máshová. Ettől még én csodákat nem várok, csak némi stabilitást több frissítést. Meg reméljük a dizájnereket nem cserélik le.
-
-
-
válasz
#18379748 #6747 üzenetére
Az android csengőhangjai a /system/media/audio-ban vannak értelemszerű könyvtárban.
Illetve ha memóriakártyára csinálsz media/audio könyvtárat a system-ben lévő mintájára alkönyvtárakkal, és oda berakod az mp3-aid, akkor azok is bekerülnek a csengőhangok közé.Ha gyári csengőhangok kellenek a 2.3-ban levőket fel tudom tölteni esetleg, de pl. a CM7 zip-jében is megtalálod őket.
-
válasz
#18379748 #6555 üzenetére
Próbálkoztam anno telefonnak USB-n netet osztani, de nem jött össze semmilyen appal sem (PDA-net sem). Mondjuk azóta lett 2giga céges mobilnet, emiatt egy ideje nem kerestem ilyesmit, de nagyon nem akart ezzel senki sem foglalkozni...
Mondjuk 2.1 és 2.2 alatt az USB-s wifi sticket is beszívod, ha Win XP-d van, mert ad-hoc wifit alapban emlékeim szerint nem támogatja a froyo sem, ha windows 7-ed van, arra van program, ami wireless AP-t csinál a wifi kártyádból (g szabványú kell legyen legalább), ezt látja a telefon, használtam jó ideig így otthon. Ez a program az, ha kell majdan. -
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
válasz
#18379748 #6206 üzenetére
Igen, de lopott android van rajta. Nálam is van egy 7-es kínai tablet, arra mintha a droid rom-ját tették volna fel. Ugyanis a gmail cím beírásakor kiírja, hogy húzzam ki a qwerty-t.
Ettől függetlenül nincs vele gond, mert kapacitív. Előtteégy rezisztívvel próbálkoztam, az valami gyalázat volt...
-
Rickazoid
addikt
válasz
#18379748 #6122 üzenetére
Én a Marketben tapasztalok hasonlót a keresés gombbal. Átlag 3-szor kell megnyomnom, hogy észrevegye magát, de utána megy. De csak a Marketben, tehát biztos nem hardver hiba nálam.
Többiek:
Én ha most vennék telefont, majdnem biztosan Nokia N900-at vennék. Esetleg Dell Streaket, de annak konkurencia hiányában magasan maradt az ára még GSM boltokban is, igaz hivatalos forrásból olcsóbb, mint az N900, szintén hivatalos forrásból. De utóbbi mellett szól a Maemo (amiből lesz nem hulló csapadékkal foglalkozó tudományág - Harmattan, nyilván az N900 is megkapja) és a 32 GB belső tár is. -
Rickazoid
addikt
válasz
#18379748 #5778 üzenetére
De igen, a factory reset mindig factory reset. Meg azt is hajlamosak elfelejteni még a fejlesztők is, hogy a Factory reset törli a teljes /data és /cache partíciókat, így a Wipe cahce (/cache partíció törlése) és a Wipe dalvik-cache (/data/dalvik-cache mappa törlése) felesleges mellette.
-
-
eami
veterán
válasz
#18379748 #5597 üzenetére
értem, én meg azt mondom hogy világosban egyáltalán nem világít... a motorola már nagyon nagyon nagyon régóta alkalmaz fényszenzorokat a telefonjaiban ami a világosban lekapcsolja a teljes bill. világítást. Hogy csak valami újabbat említsek a V3ban is volt. De még a startac szériákban is
-
F_Gergely
őstag
válasz
#18379748 #5540 üzenetére
nekem az a szempont hogy ne fagyjon le, hivás közben le legyen probléma, kezelje rendesen az emailjeimet (nem gmail), használható legyen a gps vevő (akár igo-val is nekem mindegy) és az hogy ne úgy álljak hozzá hogy "na ma vajon mikor fog lefagyni/megbolondulni a telefon".
De nem vetettem el a gondolatot, még olvasgatok fórumokat, hogy mi legyen. -
Cyberpunk
félisten
válasz
#18379748 #5538 üzenetére
Hát továbbra is érdekli a készülék azt mondta csak dobjak rá egy stabil ROM-ot. De nem sikerült nekem kifagyasztani egyszer sem. Ám jól be volt lassulva a kicsike agyonanimált live wallpaper volt kint. Mondom ez nem jó
Egyébként most dobtam rá az olaszt még a képernyő zárat sem lehet feloldani. Konkrétan nincs ott semmi
A rendszer az elindul be is lép meg minden csak ez nem kóser. Szóval dobom rá a közép európait szerintem.
-
F_Gergely
őstag
válasz
#18379748 #5514 üzenetére
Hát nekem gmail cimem egy van az is magán tehát első sorban nekem a szolgáltatói mail cimeket kéne tudjam beállítani, amiket le tud kérdezni, és el tudom olvasni azokat, akár html formátumban is (ezt a nokia nem tudja).
Ha lehet feltelepíteni jó és használható levelező klienst nekem az is jó de pl symbianra én nem találtam csak fizetős alkalmazást ami egy 120 ezres telefon esetében nevetséges, hogy egy k**va html üzenetet sem képes kezelni.
WinMo tökéletesen kezeli, megjeleníti csak lassú... piszok lassú és zabálja a memóriát -
válasz
#18379748 #5513 üzenetére
Nekem win7 volt fent, arra meg van olyan program, ami AP-t csinál a wifi kártyájából a gépnek, ez az.
Proxyra van több program is, mondjuk azt írják CM-ben alapban van, eddig nem találtam, de biztosA gmail appal nyilván nem lehet mappákat létrehozni, mert a google mail nem mappákat kezel, hanem címkéket, más logika, mint a mikroszoft, nekem jobban bejön.
-
F_Gergely
őstag
válasz
#18379748 #5508 üzenetére
hát azért a 2003-as windows elég régi, nekem motorola mpx200-as volt az első windows-os készülék, aztán voltmpx220-as is, utána meg htc-k. Mobilarénás tesztben istenitik ezt a telefont, de a fórumban meg hát.... Egyenlőre még várok és gondolkodom, de igy milestone 2-t sem mernék venni.... POP3-as és IMAP e-mail beállításokat jól kezeli? Olvastam a használati útmutatóját de egy büdös szót se ir ezekről... Outlook szinkronizációra meg azt irja hogy exchange szerver... de bazzeg én nem távolról akarom hanem hogyha összekötöm a saját gépemmel akkor szinkronizálja a gépemen lévő outlook-ot. De ha ennyire hadi lábon áll a microsoft termékekkel. és ennyire sz@r, akkor motorola ide vagy oda, én nem veszek egy telefont ami gyakorlatilag használhatatlan....
Tapasztalatokat, tanácsokat, észrevételeket várok továbbra is mert valami telefont muszály vegyek, de egyenlőre ez a milestone számomra egy csalódás látatlanul is...
-
-
djcool
tag
válasz
#18379748 #5038 üzenetére
Kollégáét volt szerencsém "tapogatni"-kézbefogni...hát,azért nem olyan rossz az összkép!
Igaz,hogy műanyag és ennyi pénzért elvárhatnánk kicsit jobb alapanyagokat is,de véleményem szerint így is elég jól össze van rakva!Nekem bejött...masszívnak tűnik,nem recsegett-ropogott... -
Cyberpunk
félisten
válasz
#18379748 #4542 üzenetére
Igen én is közéjük tartoztam. Nagyon vártam a Meego-t már komoly reményeket fektettem bele, hogy lehet egy számomra is kielégítő rendszer, de most kezd bizonytalanná válni a helyzet. Egy reményem van mivel az nem csak Nokia fejlesztés az Intel is mögötte van. Remélem hogy azért látjuk még bárki számára megvásárolható készüléken.
A Nokia meg kapja be. Előbb az N9 most meg ezlacafaca: Nem kellene újraindulnia
Azt nézd meg hogy mennyi vshel-t ad neki ha húzod mondjuk 800MHz-re.
-
rendar
tag
válasz
#18379748 #4343 üzenetére
Kössz! Vennék Nokiát ha lenne egy normális, de nincsen...
Ja meg Nokián nincs android, nekem meg most az tetszik.Ki kellene próbálnom egy Milestone- t, mert használat közben derülne ki igazán, hogy milyen, és lehet hogy tényleg lehet vele gyorsan gépelni még ékezetekkel is.
Köszi az eddigi segítséget!
-
rendar
tag
válasz
#18379748 #4323 üzenetére
jahh tudom hogy van szoftveres, de pont azért akarok fizikai billentyűzetes telefont, hogy ne kelljen a képernyőt nyomkodnom. hogyan is működik pontosan az ékezetek beírása? pl. egy á betűnél hosszan nyomom az a- t és ennyi, vagy még ki is kell választani a sávból és enter? mert ha az utóbbi, akkor az eléggé hosszadalmas, pláne egy ű- nél...
-
Rickazoid
addikt
válasz
#18379748 #4284 üzenetére
Gondolom QR értelmező programmal... de ilyet gépre nem tudok, csak telefonon használok Barcode Scannert. Az úgy működik, hogy bekapcsolja a telefon kameráját, majd a monitoron látható kódot beolvassa és lehet is aktiválni.
-
Rickazoid
addikt
válasz
#18379748 #4279 üzenetére
A Date Status Bar ki tudja oda írni a hónapot és a napot, bár elég fapados.
Illetve ott a DayWeekBar, jobban néz ki, de csak a napot és a nap angol nevét mutatja.
Csak napot pedig a DayBar mutat.
Teljes dátumra nem találtam, igaz nem néztem a fizetőseket, de lehet a kis hely miatt nem is nagyon lenne.
-
Washwillah
tag
válasz
#18379748 #4246 üzenetére
május 7ig van rá teljes körű garancia, utána még 1 év szoftvergarancia. a papíron ez van. nem akarom sokáig halogatni, de gondol egyet a telefon, aztán nem hibázik. aztán gondol még egyet és rángatózik... felmegyek pestre, aztán nem jön elő a hiba, biztos behajítom a többi kavics közé...
-
wolruf
őstag
válasz
#18379748 #4194 üzenetére
Bugok, amikkel én egyre kevésbé tudok együtt élni:
Össze-vissza akku jelzés és zabálás (gyári FW-el, nem különböző modokkal, nincs tele akksiterhelő widgetekkel)
Rapszodikus újraindulások
Megfelelő szabad memória esetén is lelassulások (gyári launcher és egyebek)A többi nyűgömet már korábban csepegtettem a fórumban.
Egyszóval a gyári, hivatalos cuccokkal vacakol. Én azért várom a 2.2-t, mert remélem javulnak ezek is a kernelszinten optimalizált erőforrás kezelés miatt. Mindegyik kollégámnál látom, hogy a 2.2-től szárnyra kaptak a telcsik (Galaxy S-ek, HTC Legend, Nexus).
-
Cyberpunk
félisten
válasz
#18379748 #4186 üzenetére
Hát ja mindenki telhetetlen
A tökéletes telefon nem létezik sajnos...
joamilestoné: tudod mi frissítésbuzik vagyunk. Erre áll fel ha látjuk az újabb szoftver verziót
Az hogy téged nem érdekel van ilyen is te tartozol az átlag felhasználó közé, mert a többség tesz rá hogy milyen verzió fut a készülékén.
Csak egy drága készüléknél ha nem indokolt a nem frissítés például gyenge elavult hardver, akkor legyen már hozzá. -
fpatrik17
senior tag
válasz
#18379748 #4050 üzenetére
Nah.
Muternak telefonszervíz ütlete van, de sajna ott se tudnak nagyon mit mondani annyira új a kütyü, azért írtam ide, hátha van valami tipp. Mert mire én fölöslegesen szétszedetem a szerelővel, annyi idő alatt a Bolt igen sok profitot elveszít... Remélem értitek
Ezért kérdeztem hátha valaki tud valami fixet, h mi az anyám kínja ez.. Nagyon szomoru vagyok, mert nem mondanám magam valami pénzes gyereknek. Minden álmom ez a telefon volt, erre spóroltam elég rég óta, és ezt kaptam minden összekuporgatott pénzemért
Akkor nincs más választás, holnap beviszem a boltba és megkérem édesanyámat, hogy homi felárért tartsa ott a szervizest, hogy szedje szét mozgassa át, nézzen bele... Talán még egy ultrahangos mosást is bepróbáltatok, hátha valami párásodás nyírta ki. Ha semmi se használna megrendelem a Touchpanelt amerikából, és azzal próbálkozok.
Majd írok folyamatosan, mert ugylátom elég sok embernek segítene az ilyen téren szerzett tapasztalat
Eléggé idegesít, hogy mindenhol csak jókat hallottam a telefonról és egy ilyen drága "Kütyü" a semmitől így megadja magát... Mindenesetre teljesen elkápráztat ez az egész android dolog, elég megszállott lettem, csak az a baj, hogy nincs mire cserélni a milestone-t.. Ezek után én tuti nem bízok benne, első és utolsó motorolám volt.. Több mint 60 telefonom volt eddig, de ekkorát még sohasoha nem szoptamCsak szurkolni tudok, hogy ti ne járjatok így! Majd írok ha tudok bármi hasznosat.
Köszönöm, Patrik voltam.. -
Pöttön
őstag
válasz
#18379748 #3955 üzenetére
Köszi a gyors választ!
A telefonnak vannak hardveres hátrányai?
Azt olvastam hogy a készülékház nagyon massziv.
Ez alatt azt értem hogy a csuszka mennyire szívós pl?
És még utoljára egy hülye kérdés
Ha telefonon gyárilag 2.1-1 android fut attol azt tudom majd root-olni? -
Rickazoid
addikt
válasz
#18379748 #3938 üzenetére
Fennec? Amikor a legutóbb próbáltam, megzabálta az összes elérhető memóriát, tetű lassú volt, ráadásul képtelen volt a háttérben való futásra.
Szóval azt mondjátok proxy-val nem működik? Nem próbáltatok Marketben rákeresni a proxy szóra? Én találtam például egy olyat, hogy HTTP Proxy Settings, ami elvileg előhozza a telefonban a rejtett proxy beállítást (a leírása szerint minden stock ROM-ban is szerepel, csak nem jelenik meg), de mivel CM-et használok, nálam alapból elérhető (igaz proxy hiányában nem próbáltam). -
-
Rickazoid
addikt
válasz
#18379748 #3828 üzenetére
Próbáld ki a Widgetsoid-ot:
Kikapcsoló nincs ugyan rajta, csak instant reboot, de a screen lock igen, emellett rengeteg egyéb hasznos funkció, mindenféle méretű widget-en.
Ja, root jog kellhet hozzá (ami szintén csak egy program) - funkciófüggő, nem minden beállítás kapcsolgatását engedi alapból az android widgeteken keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- RAM topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval