- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Akinek kell egy dokkoló féláron, írjon privit.
-
petipetya
nagyúr
Telepítsd fel az apn on-off widgetet, mert ezzel biztosan kikapcsolod majd a sima 2G-s adatforgalmat is.
A lényege, hogy átírja a hozzáférési pontot a telefonodban, melynek révén nem tud majd csatlakozni. Ha hazajössz, akkor visszakapcsolod és megy majd a mobilnet.
-
petipetya
nagyúr
Mondtam, hogy nem hasonlítok össze telefonokat úgy, hogy mindazt a régi telefon topicjában tenném. A Milestone egy nagyon jó készülék, éppen "családtagnál" van kipróbálás céljából, hogy aztán megvásárolják - mondanom sem kell, hogy tetszik neki.
Nálam pedig a HTC is szépen muzsikál.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Rickazoid #7150 üzenetére
Szerintem visszamenőlegesen semmilyen előnye nem lesz, magyarul a Milestone sem kap több frissítést, a Milestone2 vagy 3 pedig nem kap több európai supportot a mostaninál.
1 év múlva már talán lehet majd érezni a hatását egy új telefon személyében, mely Motorola márkájú lesz ám a Google sajátjaként supportálja majd.
Egyébként pár hete már HTC-t használok (Desire majd Desire S), de nem hasonlítgatok össze semmit-semmivel. A könnyes búcsúzás pedig azért maradt el, mert nem mentem el a topicból.
-
petipetya
nagyúr
Google vezérigazgató:
- Kéne egy telefon, valaki venne nekem egy Motorolát??
Néhány órával később:
- Megvan. -
- Nagyszerű, melyik típus? -
Típus??? -
petipetya
nagyúr
válasz
Steelheart2 #6963 üzenetére
Akkor rossz embertől vetted meg. Nekem is egy éves a gép, de még a kamera gomb sincs lekopva.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Shrike7973 #6840 üzenetére
Szerintem nem éri meg, rezisztív kijelző cerkával - ez mindenképpen visszalépés lenne.
-
petipetya
nagyúr
A tapasztalataim a pótaksiról, remélem segít a döntésben.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Shrike7973 #6705 üzenetére
Dehogynem lehet, keresd meg a progiban. Ha megvan és kitetted azt is, akkor a jobb oldalára bökve ki-bekapcsolhatod, míg a szövegre bökve a megfelelő beállításokba dob be.
-
petipetya
nagyúr
válasz
kill_bill1 #6668 üzenetére
Persze, ezt nem írtam. Ez az universal androot mind 2.1, mind 2.2 alatt működik.
-
petipetya
nagyúr
válasz
kill_bill1 #6666 üzenetére
Ennél egyszerűbb módszer nincs a piacon.
-
petipetya
nagyúr
válasz
kill_bill1 #6660 üzenetére
Igen, a 2.2.1-es android verzió van rajta.
-
petipetya
nagyúr
viktorhmv:
Nekem is van egy v.i.t.a.m.a.x kártya elfekvőben, melyre direkt aktiváltam ezt, betettem a Milestone-ba, beállítottam és egyből ment a mobilnet.
Talán még megpróbálhatod azt, hogy sim nélkül elindítod a telót, majd kikapcs után sim-el, illetve manuálisan állítsd rá a piros szolgáltató hálózatára. Ha ezek sem használnak, akkor marad a gyári beállítások visszaállítása úgy, hogy a sim benne van, mert akkor az első setup során magától beállítja a mobilnetet. -
petipetya
nagyúr
válasz
viktorhmv #6590 üzenetére
- settings / wireless and network settings / mobile networks / data enabled - pipa be
- settings / wireless and network settings / mobile networks / acces point names / opciók / new apn:
name = vitamax internet
apn = vitamax.internet.vodafone.net
apn type = default
- opciók / save
- a vitamax internet melletti kis karikába tedd be a jelölést -
petipetya
nagyúr
válasz
Shrike7973 #6579 üzenetére
Úgy legyen.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Shrike7973 #6577 üzenetére
Ugyanígy használtam én is a qwerty-t a telón. Ezeket mindenképpen csináld meg:
- gyári android bill. ne legyen bepipálva
- anysoft / billentyűzetek / magyar qwerty vagy qwertz legyen csak bepipálva, az angol ne
- openrecovery / keyboard layout-ban nyomj rá az euro qwerty vagy euro qwertz-reMindezekkel elméletileg a restart(ok) után sem szabad elveszítenie ezt a funkciót a qwerty-nek, a gyakorlatban mégis megtörtént párszor (az okára sosem jöttem rá).
-
petipetya
nagyúr
Az 1930-as aksihoz még ennyit tennék hozzá, a képek magukért beszélnek:
eredeti csomagolás: fotó1
leszedtem az arany papírt, és egy keret fogadott, benne valami kamu cuccal:
fotó2
fotó3Ráadásul amikor hozzáértem az egyik oldalához, akkor előjött egy szikra és egy sziszegő hang, meg is ijedtem tőle mert "belemart" a mutatóujjamba. Csak 2mm-es az égési seb. Még jó, hogy nem a telefonban csinált ilyet.
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
r4pid:
A helyzet az, hogy nem emlékszem, hogyan is volt ez anno miui alatt, de ha felvillantom az emlékképeket idebent, akkor rémlik hasonló jelenség. Megoldást nem tudok rá.Phami:
Mi az a supercharger?eami:
Hagyom a fenébe az 1900-as aksit, mert minden azt mutatja, hogy nincs akkora kapacitású. A gyári tovább bírja, kalibrációk és trükkök ide vagy oda. Tartaléknak jó lesz. Ezzel jól megszívtam. -
petipetya
nagyúr
válasz
Rickazoid #6499 üzenetére
Köszi!
Meg akartam csinálni, de lefagyott útközben. Ezzel el is fogyott a türelmem, ráadásul megint szarakodni kellett a billentyűzet beállításokkal is, mert az is elállítódott, nem először. Már nem szarakodok tovább az apró trükökkel, használom így amíg le nem cserélem. -
petipetya
nagyúr
válasz
enginev3.0 #6495 üzenetére
- Opciók / settings / custom rate = 100000 és vsel = 62
- OK
- Aztán a csúszkát elhúzod egészen a jobb széléig
- Apply -
petipetya
nagyúr
Ebay-en rendeltem. De így a nap végén nem tudom, hogy az aksi a rossz vagy az aksi kijelzés. Mert hiába töltöttem úgy fel az 1900-ast, hogy többször restartoltam közben és akkor a 100% már csak 70 volt, a lemerülésnél pedig a 30% már 60% lett, de így is kevesebb ideig bírta, mint a gyári aksi.
-
petipetya
nagyúr
Nincs mit.
Magyar nyelv nincs hozzá, hacsak nem valamelyik főzott rom-ban, de azokban sem minden menüpont magyar. Viszont abban különböznek a gyáritól, hogy a gyári rom-ra kell a moralocale2 ahhoz, hogy az alkalmazások nyelve magyar legyen, míg a főzött romokban erre külön nincs szükség.
Magyar bill van hozzá, a legjobb az anysoftkeyboard, mivel ezzel a qwerty-s részből is ékezetes bill-t varázsolhatsz:
"Tippek:
- QWERTZ és QWERTY kiosztás is támogatva van
- 3 soros álló kiosztásban az ő,ű,ó,ú,í betűket az ö,ü,o,u,i kétszeri gyors megnyomásával lehet előhozni, vagy az adott billentyű hosszabb lenyomása után a felugró ablakból kiválasztani
- fekvő módban minden magyar betűnek külön gomb
- alternatív karakterek a billentyűk hosszú lenyomásával
- fizikai billentyűzetek is támogatva vannak: oo=ó,ooo=ö,oooo=ő (milestone, g1, desire z)
- az új sor (enter) gombot hosszan nyomva tartva az beállításokhoz jutunk (szótár, opciók stb.)
- a szótár megegyezik az openoffice szótárával (ragozásokat sajnos nem tud)
- szótár bővítés: 2 mp.-ig nyomva tartani az új szót a javaslatok sorban
- tablet optimalizált billentyűzet fekvő módban
- kísérleti elrendezés (YAS" -
petipetya
nagyúr
mrbig25 megírta: miui rom downloader
-
petipetya
nagyúr
Én már visszatettem a gyárit. De még egy dolgot megpróbálok:
- Feltöltöm az 1900-as aksit.
- Legyalulom a telót és az sd-t = gyári 2.2 vissza az rds lite-al, majd arra megy megint a froyomod.
- Használat közben kiderül, hogyan jelzi ki az aksi az értékeket.Ha ez nem használ, akkor rá pár nappal ugyanezzel a módszerrel visszateszem a gyári aksit.
-
petipetya
nagyúr
Nézegettem a froyomod topicját a dev fórumon. Mit jelent ez a hsz. az aksiról?
"Does anybody knows how to callibrate the lowest value of the battery?
I have around 4200mV when my phone is fully charged, that is ok. But my phone has a value too high for the lowest value.
Right now it is with 5% of the battery and 3800mV! I can still use the phone for a looong time.
I have already tried the script included with full charge, then used the phone until it turns off by itself and charged it fully again.""Valaki tudja, hogyan kell callibrate a legalacsonyabb érték az akkumulátor?
Én kb 4200mV, ha a telefon teljesen fel van töltve, ez rendben van. De az én telefon értéke túl magas a legalacsonyabb érték.
Most ez az 5%-a az akkumulátort és 3800mV! Én továbbra is használhatja a telefon looong idő.
Én már próbáltam a forgatókönyvet is teljes díjat, akkor használják a telefont, amíg magától kikapcsol, és teljesen feltöltött újra." -
petipetya
nagyúr
Segítséget kérek.
A digitalstand telepítőjére lenne szükségem. Ha valaki feltenné, kimentené (/data/app) és átküldené emailben, azt megköszönném. -
petipetya
nagyúr
Valamelyikőtök fel tudja telepíteni a digitalstand nevű alkalmazást? Én nem, pedig szeretném.
-
petipetya
nagyúr
válasz
viktorhmv #6441 üzenetére
- Kapcsold ki a telefont.
- Húzd ki a qwerty-t és tartsd lenyomva az x-et, majd kapcsold be.
- Tartsd lenyomva ezeket 3mp-ig, majd engedd fel.
- Mikor megjelenik a háromszög, tartsd lenyomva a hangerő fel gombot, majd nyomd be a kamera gombot.
- Mikor megjelenik a recovery sor, válaszd ki az "apply sdcard:update zip"....betölt a recovery...
- Wipe dalwik cache, wipe partition
- Apply update / gapps-gb-20110307-signed.zip
- Go back
- Reboot systemElsőre ez sikerüljön. Innen a recoveryből lehet rom-okat feltenni, ha ezt megcsinálod, akkor utána egy új rom felrakása már menni fog.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Csokiii #6423 üzenetére
Nézd meg az indikátor matricát, fehér alapon kell lennie piros keresztnek, ha még nem ázott be.
A kijelzőn nézz majd meg egy fekete képet és nagyíts is rá, majd állítsd be háttérképnek és tüntesd el az ikonokat - ha pixeles a kijelző, akkor ez talán kimutatja.
A kamerával készíts fotót fehér és fekete háttérről is, ezek talán kimutatják, ha valami gáz van a lencsénél.
Hívás közben tedd a füledhez, majd tartsd el, tedd hozzá és tartsd el - hogy jól működik-e a szenzor benne. Ugyanezt megteheted a kezeddel is hívás közben. A Motorola felirattól van kb. fél centire 9 óra irányban.
Ha már szenzor, akkor lesd meg, hogy működik-e az automatikus fényérzékelés: settings / sound and display / brightness / auto
Szintén hívás közben próbálgasd végig a settings / call settings / chrystaltalk settings részben mind a 4 menüt, ha mindegyiknél szól a telefon, akkor a mikrofonokkal gond nem lehet. Sőt, hívj fel egy ismerőst teszt céljából, hogy jól halljátok-e egymást.
A qwerty állapotát könnyedén le tudod ellenőrizni, nyomogasd végig az összes gombot rajta, húzogasd ki-be.
Power gomb megfelelő működése:
- egyszer nyomod = képernyő ki-bekapcsolása
- 2 mp-ig nyomod = előjön a választó menü
- hosszan nyomod = ki-bebapcsolja a telefont
Ha nem ezt teszi, akkor ott is gond lehet -
petipetya
nagyúr
válasz
viktorhmv #6419 üzenetére
Nekem tavaly augusztus óta van meg, de a qwertynek semmi baja, pedig napi többször csúszik ki-be. Nem vagyok nagy játékos, de az angry birds három változatát kipróbáltam rajta, a rio sem akadt a gyári 2.2-őn. Fotózni szintén nem szoktam, de biztos lesz valaki aki többet kattogtatja nálam. Egyszer volt nagyobb volumenű fényképezésem, amikor tavaly a plakátkiállításon ezt használtam - mindegyik fotó nappal és 5MP-en készült, azok tű élesek lettek. A makróval már akadtak gondjaim.
A net szinte éjjel-nappal fut rajta, szépen viszi a wifit, 2G-t és a 3G-t is. Email, google talk, böngésző stb. egymással párhuzamosan működnek, nem beszélve az időjárás és hír24 alkalmazásokról is. Egy megjegyzés, hogy engem zavart a gyári 2.2-ben az, hogy a böngésző azonosítót nem lehet átállítani desktop-ra, de erre van a Dolphin. Az külön extra, hogy a tasker segítségével éppen ma állítottam be a kedvenc netezési paraméteremet: képernyő feloldásnál 3G-n, míg a képernyő lezárása után 2G-n van.
Összességében 550-en is jól használható, nem lesz gondod akkor amikor csomó minden fut rajta és a napsütésben csörög és fel kell venned - a fényszenzor és a gsm modul teszi majd a dolgát, ahogyan kell. Persze lehetnek akadások a menüben való barangoláskor, vagy akár fagyások is, ami szinte mindenkinél máshogyan jelentkezett - nekem 3G alatt word doksik szerkesztésénél. De ezek nem általánosak, és szerintem ki lehet kerülni némi finomhangolással.
-
petipetya
nagyúr
válasz
mrbig25 #6415 üzenetére
Na jó, már fel is tettem.
Egyenlőre nem tapasztalok változást, de persze ehhez használni kell egy napot.viktorhmv:
Húha, elég sok dolog van a telefonnal kapcsolatosan, amit ki lehetne beszélni. Részemről csak úgy tudok válaszolni, ha konkrét dolgokat kérdezel. Vannak bugok és vannak jó dolgok is, összességében ajánlani tudom a telefont, persze kérdés hogy mennyi pénzt szánsz rá, és hogy ebben az árkategóriában van-e ilyen tudású készülék fizikai billentyűzettel. -
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #6393 üzenetére
Na jó, ezt a gyárit még átgondolom. Ugyanis a gyárival csak egy bizonyos helyzetben jelentkezett a képernyő fagyás, amikor hsdpa alatt voltam és a docs to go-val néztem vagy szerkesztettem word doksit. Ez a froyomod alatt nem jön elő.
És mivel ez a napi tevékenységeim részét képezi, nem mindegy hogy számíthatok-e a telefonra egyből, vagy csak fél perc múlva.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Washwillah #6397 üzenetére
Viszont a 2300-as pont az, amihez egy durung hátlap is tartozik, ha jól láttam a képen, de a többiek is megerősítették.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Washwillah #6394 üzenetére
Lényegében az ebay'en is előre utalsz... Innen viszont nem vásárolnék, mert duplaánnyiba kerül minden, mint az ebay-en.
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
válasz
mrbig25 #6387 üzenetére
Az miért van, hogy az app draver nem reagál egyből, hanem csak 3mp múlva?
-
petipetya
nagyúr
addamka:
Korábban is tapasztaltam már ezt a hibát valamelyik főzött rom alatt, és akkor sem értettem az okát, ezért a megoldásra sem jöttem rá. Itt már próbáltam mindent, állítgattam a hangot és a rezgést a menüben, a power widgetben és a felső panelben megbújó beállítási sávon is, de a gyári ébresztő sosem rezeg. Ellenben az alarmdroid simán rezeg.mrbig25:
Ha így van, akkor pont ezért sem bízom a Motorolában, hiába a jövőbeni másfél éves frissítési támogatás ígérete. -
petipetya
nagyúr
Froyomod 2.7.0 alatt visszatért egy régi jelenség, miszerint a gyári ébresztő nem rezeg.
-
petipetya
nagyúr
Egy naív kérdés. A korábban mrbig25 által linkelt froyomod mitől 2.2.2, amíg a gyári rom 2.2.1-es?
1. Pusztán a finomhangolások miatt nevezték el 2.2.2-nek ezt a Milestone-ra elkészített nem hivatalos változatot?
vagy
2. A gugli más telefonokra (pl. HTC?) kiadta a 2.2.2-őt is, és az ebben fellelhető okosságokat portolták bele a froyomod-ba és ettől lett 2.2.2 az is? -
petipetya
nagyúr
Talán megvan a trükk:
- kikapcsolva feltöltöd majd lehúzod a töltőről
- 100-nál bekapcsolod és nyomogatod amíg 90-et nem mutat az aksi
- kikapcsolod
- rárakod töltőre és 100-ig töltöd
- töltőkábel bent marad, aksi ki, ? résznél aksi vissza és 60-ról elkezdi tölteni egy darabig (nálam kb. 10 perc volt)Csak kérdés, hogy hányszor kell ezt elvégezni, mert másodszorra-harmadszorra is ugyanezt produkálja...
-
petipetya
nagyúr
z0d1AK:
A market / settings / "receive interest base add" mit jelent? Alapból be van pipálva, de ha kiveszem akkor a market kényszerbezárással leáll.r4pid:
Köszi mindkét infót. A miui-t tudtam, hogy péntekenként frissítik, a battery calibrator pedig ugyanezt csinálja.Djuree:
Nem semmi, a kijelzés tuti szar. Ha biztosra tudnám, hogy a rom újrahúzása után hitelesen mérne, akkor megtenném. -
petipetya
nagyúr
Bonyolítsuk még: Tegnap este nekem is ment még 2 órát hsdpa alatt 5%-os kijelzéssel.
Ma pedig a 15%-os aksit újra betettem tölteni a telefonba, erre 70%-ot írt rá. Hagytam hadd töltse. Mikor 100%-ot mutatott, akkor be-kikapcsoltam a telót, majd a töltőn megint 70%at mutatott. Hagytam felmenni 100-ig, majd ki-beraktam az aksit tötés közben, és ekkor már 20%-ot mutatott. Innen tölti éppen.
-
petipetya
nagyúr
Újabb kérdés a cikk gyanánt:
Android frissítések másfél évigTegyük fel, hogy a Motorola tartotta volna magát ehhez már a múltban is. Akkor a Milestone-al ugyanaz történt volna mint most, mert lényegében az európai megjelenésétől számított másfél év múlva kiadták hozzá a 2.2-őt; hivatalosan pedig ennél nagyobb verziószámú rom-ot nem is kaphat a hardver miatt.
Akkor most mennyivel is jártunk jobban? Hiszen ez a másfél éves megállapodás nem garantálja azt, hogy az európai piacon ne frissítsenek később, mint az amerikain. Vagyis ugyanott tartunk mint eddig, nem igaz?
-
petipetya
nagyúr
Egyenlőre merül mint a p.csa, már elnézést. remélem, ez a 3x12 órás kikapcsolt töltés használ majd. Amúgy miért 12 óra? Hiszen jóval hamarabb feltölti, ami után az elektronika megakadályozza a túltöltést, nem?
Az android sdk valami olyasmi felület, amivel lehet nyúlkálni a telefonban, progikat rátelepíteni fájlkezelő nélkül stb. Sosem használtam.
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #6344 üzenetére
Illetve ma még csak kalibrálom az aksit.
-
-
petipetya
nagyúr
válasz
szőröscica #6327 üzenetére
Elvileg nem dob el semmi fontosat, persze ez nézőpont kérdése. Nekem laitude-el csinálta azt, hogy csak másodszorra indította el, mert elsőre visszadobott a home-ra. Kérdés, hogy egy éles navigáció alatt miként viselkedne a telefon.
Azt is észrevettem nem egyszer, hogy a gyári task manager-ben 2db kék ikonos phone alkalmazás is volt - egyszer kólön-külön, máskor pedig egyszerre. Az egyik folyamatosan lockolva volt a memóriába (gondolom ez a gsm funkciókért felelős rész), míg a másikat be lehetett zárni. Kíváncsiságból bepipáltam és bezártam, ilyenkor pedig mindig újraindult a gyári home is. További érdekesség, hogy közben a home is ott szerepelt a task managerben, belockolva a memóriába.
-
petipetya
nagyúr
Nem értem, hogy miért kellenének shell és/vagy terminál parancsok mind a telón, mind a gépen...
Fogtam és a gépen jobb egér klikkel létrehoztam egy fájlt az asztalon build.prop néven, belemásoltam azt a bizonyos sort (echo ro.HOME_APP_ADJ=1) és elmentettem, majd rátoltam a telóra, ahol a root explorerben bemásoltam a data mappába és nyomtam egy újraindítást.
-
petipetya
nagyúr
Honnan lehet megtudni, hogy az utángyártott aksik közül melyik az a legnagyobb kapacitású, amelyik nem vastagabb annál, ami most a telefonban van?
A 2300-ról itt lehet látni, hogy vastagabb és külön hátlap van hozzá, ami miatt kidudorodik a hátulja.
Vajon ez az 1900-as is ilyen vastag? Mert ezt már nem találtam meg azon az oldalon.
-
petipetya
nagyúr
válasz
knyitogato #6290 üzenetére
Tökéletesen együttműködik vele.
- Az anysoftkeyboard-ban állítsd be a magyar 4 soros qwerty-t vagy qwertz-t.
- Húzd ki a billentyűzetet és lépj bele a szövegmezőbe. Nyomd le az alt+shift gombokat és tartsd lenyomva, majd nyomd le hozzájuk az R gombot, majd ez utóbbit engedd fel.
- Miközben az alt+shift még mindig lenyomva van, nyomd be az enter-t.Ezután az ékezetes betűket sokkal egyszerűbben éred majd el. Pl.:
é = ee
ó = oo
ő = oooo
stb. -
petipetya
nagyúr
válasz
szbence91 #6273 üzenetére
Én is a nextel-től vettem tavaly augusztusban és eszembe sem jutna hozzájuk vinni a telefont. Miért? Mert a vásárlás után itt rákérdeztem az indikátor matricára, és a többiek mondták hogy az bizony nálam már nem alapállapotban van - ki tudja, mit csináltak azok a telefonnal vagy honnan szerezték.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Gál István #6271 üzenetére
Nem tudom. Elolvastam a Milestone 2 topicot, de ott csak a 2.1-es szoftverrel voltak tapasztalatok - hasonló bugok, mint a mi esetünkben. 2.2-vel kapcsolatosan nem nagyon olvashatunk a topicjában, így valószínűtsíthetően abban is előfordulnak dolgok. Viszont a ram és belső memória végett ma már azt érdemes megvenni az 1-es helyett, mint új telefont. Én az 1-est nem cserélném le arra.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Gál István #6266 üzenetére
Ha ennyi pénzed van mostanság, akkor vegyél Milestone 2-őt.
-
petipetya
nagyúr
A bpmenetrend alkalmazás mindig kényszerbezárást írt, amikor megváltoztattam az útirányt. Tegnap kitaláltam és megcsináltam azt, hogy egy másik androidos telefonban elmentettem a kedvenc járataimat, majd a mybackup pro segítségével átmásoltam a Milestone-ra. Oórültem mint majom a farkának!
Erre ma nem kiadták a bpmenetrend stabil változatát, amely már elérhető a marketből is, és kiküszöbölték benne a hibát?
-
petipetya
nagyúr
Habár a cikk címében nincs kérdőjel, én azért odateszem:
-
petipetya
nagyúr
válasz
szőröscica #6217 üzenetére
Nem meríti jobban az aksit? Vagy ezt nem igazán lehet eldönteni? nem tudom, hogy placebo hatás-e, de 900-on jobban csúszik, mint 800-on.
-
petipetya
nagyúr
A milestone overlock-ban eddig a sablon 800MHz / 66vsel volt beállítva. A miui topicban láttam, hogy az új rom alapból 900MHz / 62vsel módon üzemel. Így hát beállítottam ezt az egyedi értéket (opciók / settings / custom rate 900000 és custom vsel 62 / ok gomb majd a csúszkát jobb szélre kell húzni), kíváncsi vagyok mit produkál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest