Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
Konflikt #6166 üzenetére
- Normál felhasználással pár óra: 2 email fiók folyamatos szinkronizálása + net hsdpa alatt + egyéb események (hívás/sms).
- Takarékos üzemmódban kibírja az egy napot: folyamatos wifi/2G kapcsolat + 2 email fiók folyamatos szinkronizálása + egyéb események (hívás/sms). -
lacafaca
addikt
válasz
Konflikt #4598 üzenetére
ez nagyon jó ötlet...a zte tulajoké szerintem a legjobb, ott aztán tényleg lépésről-lépésre szájbarágósan le van írva minden, olyan részletességgel, amit még a legnagyobb láma juzer is meg tud érteni. szerintem itt is megcsinálhatná valaki, aki keni vágja a témát annak mintájára...[link]
-
petipetya
nagyúr
válasz
Konflikt #3361 üzenetére
Most láttam egy cikket:
A szolgáltatók már tesztelik a Motorola Milestone Froyo frissítését -
Rickazoid
addikt
válasz
Konflikt #2782 üzenetére
Market megy, elérhető, letöltést még nem próbáltam, mert túlléptem az adatkapcsolatom korlátját, de Wifin megnézem este, ha hazaértem.
A memóriakártya olvasó mód nem működik, gondolom azért, mert az Android nem engedi lecsatolni, még a menüben található umount parancs segítségével sem, egy darabig dolgozik rajta, de felcsatolva marad, memory card access módban is hozzáférek a telefonról, de gépről nem.
A Phone Portal funkciót nem próbáltam, mert Arch Linuxot használok a gépemen. -
bwoay
nagyúr
válasz
Konflikt #2483 üzenetére
a "nem látható igazán jól", meg a "meglehetősen szarul látható" közül én azért tudnék választani
amit meg a RAM és a CPU fogyasztásáról írsz, az sok jót nem sejtet a Milestone 2-vel kapcsolatban, amiben ugye még a kijelző sem lett takarékosabb.
de szerintem nem igazán érted, hogy miről beszélünk. nem arról van szó, hogy ezek a változások elhanyagolhatóak, hanem arról, hogy ha valaki elégedett a jelenlegi készüléke teljesítményével (miért ne lenne?), akkor ezek az újítások nem igazán hozzák lázba. mint írtam, a gyártók nyilván nem belőlük élnek elsősorban, hanem azokból, akiknek félévente el lehet adni egy frissített típust, mert az gyorsabb, szebb, jobb, okosabb, stb.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Konflikt #2461 üzenetére
"..meg a joval erosebb proci, es a 2x akkora ram (256 vs 512). azert nagyon nemmindegy."
ja, de ezek téged hoznak lázba, nem őt, nagyon nem mindegy
"amit viszont nagyon hianyolok az upgrade-bol, az az AMOLED, foleg az akksi miatt."
miért, úgy tűnik, hogy a Desire tulajok jobban állnak üzemidő terén?
mert nekem nem. cserében legalább napsütésben szarabb a kijelző.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Konflikt #2291 üzenetére
Nekem még soha nem indult újra spontán magától. És fagyás sem volt, beton stabil.
Mondjuk nem szemetelem tele mindenféle app-al.Nekem is csak egy bajom van vele hogy szépen lepattog a festék a kamera exponáló gombjáról. Ezt leszámítva elégedett vagyok, sajnos a qwerty bill. az nem épp a legjobb számomra túl nagy ujjaim vannak. Persze tudom használni ha akarom és szoktam is.
Főleg ha Snes emulátorral játszok -
szige
tag
válasz
Konflikt #2256 üzenetére
Not so fast, update az idézett hírhez:
A tipster has written in to point out that the Droid 2 and Droid Pro are showing as two different devices in Verizon's inventory system, model numbers A956 and A957, respectively; our original source is adamant, though, that they're the same device, so we'll need to wait to see how this pans out. As we mentioned, Droid Pro isn't necessarily the go-to-market name for the phone, but it is the name being tossed around internally right now for the device that we know as the Droid 2 with global roaming.Vagyis folytatódik a találgatás...
-
Phoenix0523
tag
válasz
Konflikt #2253 üzenetére
Pár napja valaki Csehországban írt a MOTOROLÁnak és azt kapta válaszul, hogy novemberben érkezik a FroYo[I have to tell you good news. Yesterday was internaly decided that froyo will certainly occur on Milestone in Nowember, at the moment we fight for czech language in the update.] és harcolnak a cseh nyelvért
. Akkor még attól tartottam, hogy ezt csak kitalálta, de így most már tudom, hogy ez igaz.
Egyébként komolyan mit csinálnak novemberig? Ebbe már a Gingerbread is benne lesz?
Novemberre már itt lesz a DROID X és Milestone 2 is. -
Konflikt
addikt
válasz
Konflikt #2063 üzenetére
a link lemaradt:[ROM] MotoFrenzy (Froyo 2.2 for milestone)
-
-
premete
veterán
válasz
Konflikt #1784 üzenetére
Hát igen, az android-hilfe.de Milestone oldalán olvasható vsel-ek és órajelek mellett a 800 Mhz és az 52 vsel "kispályás" tuning. Én is a 66-os vsel_max-ra emlékeztem, mint gyártói specifikációra, egyszer pár napig futtattam 1000/72 konfigban, ott melegedett a cucc rendesen, de 800/52-n hideg és az akkuidő is rendben van. Ha hozzávesszük hogy ez alapjáraton csak 250 Mhz, akkor nem tartok stabilitási problémáktól, úgy látszik, vannak bőven tartalékok a processzorban, mellette a fém is jobban elvezeti a hőt, mint a műanyag; anno az omniám alapjáraton égette a fülemet, ha 10 perc gps-használat után felvettem, ennél 1 óra után sincs ilyen.
-
premete
veterán
válasz
Konflikt #1781 üzenetére
Elírták, majd kijavítják hétvégére: ami érdekesebb, az a vsel, a gyári 56 helyett 52-vel tudja a 800 Mhz-et:
/system/bin/insmod /system/lib/modules/overclock.ko omap2_clk_init_cpufreq_table_addr=0xc004e4b0
echo 52 > /proc/overclock/max_vsel
echo 800000 > /proc/overclock/max_rateEzért fogyaszt kevesebbet a gyárinál.
-
törölt tag
válasz
Konflikt #1765 üzenetére
nekem az volt, hogy miután feltettem a GOT-ot, az összes program, de minden FC-zett, ezért kellett egy wipe, de azóta tökéletes, sem a launcherpro, sem az azóta újratelepített programok. én mondjuk gót menüben megcsináltam a memory hack-et meg feltettem az ő témájukat (na, ez nem hiszem, hogy számít stabilitásban
), meg a build.prop és az overclock kivételével a többi okosítást is.
a wifi bug szerintem hardveres probléma lesz, egyszerűen nem szeret együtt dolgozni dlink eszközökkel. nem tudom, hogy ezt lehet-e orvosolni. facebook-ot meg nem használok, vagyis nem szinkronizálok vele, szóval ebben sajnos nem tudok segíteni.
-
premete
veterán
válasz
Konflikt #1765 üzenetére
A változásokról írtam a #1748-ban, a többi bugfixek, nekem 800 Mhz-en stabil. A régebbi, minden újraindításkori overclockhoz képest ez automatikusan indul, és alapból 52-56 vsel, nem 72, ezért kevesebbet fogyaszt és kevésbé melegszik, valamint alapjáraton 250 Mhz-en ketyeg.
Facbukom még a /system/app könyvtárban sincs, első dolog volt, amit kitöröltem.
Launcherpro nekem a .31-es romon állandóan fc-zett, a .36-oson eddig egyszer sem, erre varrjon valaki gombot.
Mi az a wifi bug? -
törölt tag
válasz
Konflikt #946 üzenetére
azért nem biztos, hogy tök süketek lesznek. nekem volt pozitív tapasztalatom is ilyen illetővel. még régebben, amikor a T szervezett nyíltnapot a vörösmarty téri (azóta megszűnt) üzletükben, akkor ott dumáltam sokat a(z akkorm ég létező) Siemens Mobile itthoni képviselőjével, több alkalommal is voltam azon a rendezvényen. aztán később volt egy Benq-Siemens sajtókonferencia, ahova valamilyen apropóból meghívást kaptam én is, és ott is összefutottam az illetővel véletlenül, aztán jól összehozott dumálni a BS régiómenedzserével. ha nem is ért hozzá, de elő lehet kultúráltan adni a problémákat, biztos nekik is kell számítson azért a felhasználók véleménye...
ja, meg csináltathattunk volna ilyen pólókat is, amit egyszerre veszünk fel, meg 10 pontos követelést (aminek minden pontja hogy "free the bootloader" )
fi:zi'k: az a lényeg csak, hogy ne felejtsem el, mert mostnaában lyukas az agyam, szóval persze természetesen jó ha jössz
-
-
törölt tag
válasz
Konflikt #922 üzenetére
igen, ezt mondom, hogy újabb build, viszont brandelt elvileg. én gondolkozom, hogy leszedjem ezt a starhub-os fw-t, és inkább felpróbáljak valami south-asia verziót, de egyelőre lusta vagyok ilyesmivel szórakozni. remélem előbb utóbb kiteszik a hk-i fw-t
vagy amúgy van valami kínai verzió is, múltkor láttam egy kínai oldalon review-t róla, állítólag van egy kínai milestone (valami XT.... számon), és arra van kínai nyelvű, amiből egy rakás dolgot kiszedtek (gmail, market, stb), meg van benne pár új dolog (ezekre nem emlékszem, de valami exchange sync meg motorola market). azt is kipróbálnámbár persze azt nem értem, hogy a hk-i verzióban miért nincs kínai lokalizáció...
-
törölt tag
válasz
Konflikt #787 üzenetére
igen, én is azt néztem, hogy fájlnév alapján ez EU-s kéne legyen, viszont az engadget-es hírben is erre hivatkoznak, ott a közvetlen link, hogy kijött a HK-i 2.1, és utána erre a fájlra a link, meg megjegyzik, hogy az EU-s az később jön ebben a hónapban talán.
de amúgy lehet, hogy az a biztos, hogy visszateszem a HK-i 2.0.1-et, és aztán FOTA frissítembár ez elég macerásan hangzik.
-
-
szilasz007
aktív tag
válasz
Konflikt #765 üzenetére
Engem igazabol az erdekel, hogy mi a kulonbseg a vegleges firmware es a leakelt kozott.
Mert ha kvazi semmi, akkor igazabol nem rohanok ujra flashelni a telefont a retail fimrwarrel.
Semmi kedvem ujra tolteni es beallitani mindent.Amugy, meg mindig stabil, egy fagyasom, restartom volt. DroidLive Lite-al streameltem radiot, azt kozbe borult egyet. Tuleltem.
Van valakinek tapasztalata a kulonbsegekrol?
-
-
törölt tag
válasz
Konflikt #701 üzenetére
tényleg vannak live wallpaper-ek, csak én azt hittem, hogy annak egy külön menüpontban kell megjelennie amikor hosszan nyomva tartod a kezdőképernyőt, közben meg simán a wallpapers alatt van
mondjuk nem tudom, hogy fogok-e használni ilyet, egyelőre nem hiszem. bár az a galaxis nagyon tetszik, de biztos sokat fogyaszt egy ilyen cucc futása... -
Konflikt
addikt
válasz
Konflikt #698 üzenetére
wipe utan vagyok, valtozasok:
-2.1-es galeria
-jobb kamera/foto sw, sok uj settingsel, uj GUI-val
-egy auto system check pipa az about menuben uj sw csekkeles miatt
-uj weather widget
-help center (guide-ok, faq, tips, etc)
-uj voice dealer
-usb kapcsolodaskor atnevezett menuk
-fent kozepen kis korok vannak, es telt potty jelzi h melyik homescreen-en vagy eppen.
-menubol allithato a homescreenek szama: 3-5-7-9 db lehet(lehet h ez regebben is megvolt, csak nem lattam?)
-live wallpapers: van maps liveban hatternek! ossz. 10 fele live van. nexus one-os nincs. (2.1-es launcher, futoszalag szinten nincs)
-alap moto appok: corporate calendar/directory, moto car home, motonav, my sign, phone portal,+nekem megoldodott par gondom, ami a wipe hianyabol jott: nincs fc, maps updatelheto 4.1-re (eddig azt jelezte, h not correctly signed
), facebook sync-ol a contact list-tel, es jol is mukodik. (az utobbi ketto mar regota megvolt, az olasz 2.0.1 ota)
egyket plusz info:
-mivel 2.1, ezert nemszukseges a hackelt earth-ot hasznalni, marketbol letoltheto.
-browserben van pitch to zoom, es tordel is.
-mapsban szinten van pitch to zoom.
-root van, su mukodik terminalban.amugy gyors, buggal eddig nemtalalkoztam. popecul megy minden, nagyon zsir
about-rol egy printscreen:
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest