Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
z0d1AK:
A market / settings / "receive interest base add" mit jelent? Alapból be van pipálva, de ha kiveszem akkor a market kényszerbezárással leáll.r4pid:
Köszi mindkét infót. A miui-t tudtam, hogy péntekenként frissítik, a battery calibrator pedig ugyanezt csinálja.Djuree:
Nem semmi, a kijelzés tuti szar. Ha biztosra tudnám, hogy a rom újrahúzása után hitelesen mérne, akkor megtenném. -
r4pid
tag
csakis a miuit ajánlanám, ha nem akarod/nincs időd kitapasztalni melyik jön be neked.
viszont ha van kedved próbáld ki Az összeset, így lesz összehasonlitási alapod...
azt viszont tudni kell, h néha el-elbasznak valamit, és nem Az igazi a rom, így lehet h pont nem fog tetszeni Az aktuális legújabb
amúgy miui nekem Az apró trükkök (pl nyomod a home gombot,miközben le van lockolva, akkor bekapcsolja a ledet amíg nyomod), a stabilitás, gyorsaság, és a könnyű skinezhetöség miatt tetszik. viszont ha felrakod, akkor vmheapet át kell állítani (nekem 44 mbon van) -
mrbig25
őstag
Szia!
Én személy szerint az Android 2.2 alapú CyanogenMOD 6.1.2 -őt vagy a FroyoMOD v2.7 -et ajánlanám.
Mind a kettő gyors, jól testre szabható.
Én jelenleg a FroyoMOD -ot használom. Sok-sok flashelhető *.zip van hozzá (procituning, szoftveres billentyűzetek, témák, egyebek...), gyors és nálam eddig hibamentes.(Gingerbread-et hanyagolom a memóriaigénye és a Milestone mindössze 256MB ramja miatt...de egyszer talán majd kipróbálom)
-
F_Gergely
őstag
Nekem megvan backup-ban a teljes motonav, minden fálja + az install fálj ha gondolod feltöltöm neked tárhelyre és onnan le tudod szedni és akkor működni is fog
Szólj ha kell és akkor este fel is tudom tölteni.Más:
néha tapasztalaom érdekes jelenségként hogyha a készüléken használom a mobilnetet intenziven (pl: hireket olvasok, marketen nézelődök, forumot olvasok stb.) a kamera melleti rész a hátlapon, állatira fel tud melegedni. Mintha melegedést váltana ki a készülékben a mobilszélessáv használata.
Ti tapasztaltatok ilyet? (egyedül eddig igy a HTC-nél jártam, ott akkor melegedett a készülék a flipp mögötti részen egy ponton ha töltőn volt a telefon, de akkor néha annyira fel tudott melegedni hogy már-már égető érzést váltott ki az emberben).
Jelen esetben, nem annyira forrósodik fel a készülék de érezhetően, magasabb hömérsékletű lesz, legközelebb infrás hőmérővel megérem, kiváncsi vagyok magára a hőfokra. -
drzsoo1
aktív tag
Az universal androot 2.2 esetén is jó, a z4root 2.2 esetén már nem működik. Az universal androot az xdadeveloper fórumon megtalálható.
A go launcher megmentette a gyári 2.2 froyo becsületét. a gyári döbbenetesen lassú volt, home gombra kb 15 mp után jelent meg a kezdőképernyő, pedig a frissítés után volt HR is. Ezzel sokkal gyorsabb, egyáltalán nem akad, csak ajánlani tudom.
-
törölt tag
Nalam igen. Csinaltam factory resetet de nem sokat ert. Vegul megrootoltam es felhuztam 800mhz-re. Igy teljesen jo, olyan mint a 2.1, fogyasztasa se nott. Flasht nem tettem fel, mert tobb a hatranya (reklamok) szamomra mint az elonye. Bongeszot elegge lassitja nekem ugy tunt.
-
drzsoo1
aktív tag
A motoker csak hivatalos viszonteladó volt, nem magyarországi Motorola képviselet. A lengyel Motorolától hozták az árut, de a Motorola céggel semmilyen közelebbi kapcsolatuk nem volt. Azóta ismerem öket amikor még a kodály köröndön voltak. A válsággal kivonult a Motorola Mo-ról, a márkaszerviz elötte a Telemax volt most a cirma, tehát ez is adott.
-
-
Rickazoid
addikt
Az ott CyanogenMod, ahogy olvastam fórumában a 7-es RC0. Ilyen Milestone-ra is készülőben van már, 3-án nadlabak/kabaldan itt ezt írta:
"I'm working on it (albeit slowly) - see the gingerbread branches at https://github.com/nadlabak
Current status: it boots, wifi and battery charging works. No gsm/umts yet. New sensor interface is in progress but not fully working yet.
The whole CM is moving to gingerbread, the repos are receiving tens of commits everyday by many great developers involved.
Be patient, there's still a lot of work to be done." -
Rav3n02
senior tag
hülyeséget beszéltem, az smtp-t az internetszolgáltató határozza meg
Ha nem akarok smtp-t beállítani a sima bejövő port beállításait nem menti el a teló
Próbáld meg POP3-ra beállítani az email fiókod beállításaival, az smtp-nél pedig a netszolgáltatód adataival (voda/t-mobile/telenor) ha nem tudod a felh. és jelszó adatokat (mert én nem tudom) elvileg sms-ben kiküldik
más tippem nincs...
(a PdaPlust meg hülyeség volt belinkelnem mert az csak a HTC Hero beállításaira igazak, sry
)
-
Rav3n02
senior tag
Én egyszer megpróbáltam a kíváncsiság kedvéért. A bejövő porttal nem is volt gond, de a freemailnek ugye nincs smtp szolgáltatása, szóval max olvasni lehet csak a maileket, mert a kimenő port ellenőrzésénél nem tud csatlakozni semmihez
PdaPlusz cikkből :
"És itt álljunk meg egy szóra. A Freemail egy ingyenes e-mail szolgáltató, aki nem biztosít SMTP szolgáltatást. Magyarul nem ad kimenő portot. Így ha küldeni is akarunk e-mailt, akkor valami más szolgáltató kimenő szerverét kell megadnunk. Ez lehet például az otthoni, vagy akár a mobil internet szolgáltatónk kimenő szervere is"
-
Rav3n02
senior tag
Nekem ez a tablet piac kicsit vak folt...
Bár mostanában egyre jobban kezdem elfogadni... (főleg mivel a Honeycombra én is felkaptam a fejem)....pl, ha netbook vásárláson törném a fejem, lehet, hogy elgondolkodnék és körbenéznék a tabletek között is
Komoly bajom nekem sincs a Milestonnal, de a Defy nálam azért best favorit, mert nem kell rá annyira vigyázni, mint más telefonokra és az nagy megkönnyebülés, főleg nekem, hiszen nyáron nagyon sokat sportolok és nagy előny, ha nem kell két különböző tokban tartani a telefont, hogy ne legyen semmi baja
(mindezt úgy, hogy sem a kijelző, sem a hardver nem megy a strapabíróság rovására)
-
Rav3n02
senior tag
Ha ők mondják biztos úgy van
Csak a fent említett cikket olvasva nem értettem a dolgot. Hónapokig dolgoznak a frissítésen, ami elvileg már több mint 1 hónapja használható és a szolgáltatók már meg is kapták tesztelésre. Ennek ellenére a hivatalos szervizben (január elején) csak komplett ROM cserével tudják felrakni a 2.2-t , de a Motoker szerint még is OTA frissítés lesz, ergo mégis sikerül update csomaggá varázsolni kevesebb mint fél hónap alatt? Most akkor itt valaki nagyon töketlen
(Egy méltán világhírű vállalatnál ezt egy csöppet gáznak érzem)
-
Konflikt
addikt
neked ezt irtak: "Ha behozod hozzánk a készüléket, akkor mi már tudjuk neked frissíteni."
ennek ellenere,
es ennek A motorola joghurtja (androidportal.hu) ellenere:
"Friss: Kollégám jelezte: a szervizben feltették neki a froyo 2.2.1-et. Igaz adatvesztése volt, tehát valószinüleg nem update csomag ez sem, hanem teljes ROM csere.(?)"
ezt a valaszt kaptam most a Motoker fb oldalan a kerdesemre hogy mert nem raknak ki egy linket az .sbf-el:
Motoker Kft. Nem rakhatunk ki linket, és a szerviz sem rakhatja fel, ez a hivatalos Motorola utasítás!
LOL.
-
z0d1AK
nagyúr
-
Cyberpunk
félisten
Akkor oszd meg az infót velünk is. Én nagyon remélem hogy OTA-n keresztül is frissíthető lesz. Mert a közelemben nem nagyon van szerviz. 100Km-eket meg nem fogok ezért utazgatni.
Már tényleg egy vicc ez a mizéria a Froyo körül.Egyébként ha ne adj isten mégsem akkor ha esetleg kiszivárogna a ROM a nettre azt én is feltudom frissíteni nem kell hozzá speciális eszköz?
-
domedee
senior tag
Igazából azt nem tudom, hogy mekkora az min. olvasási sebesség, ami felett már nem lenne ez az akadás. Sajnos a class "x" is csak a min. írási sebességre vonatkozik. Az olvasásról mélyen hallgatnak, az adatlapokban is csak a max van. általában. Meg azt sem tudom, hogy maga a Milestone mit tud még kihasználni. Lehet, hogy egy class 6 olvasási sebességét már nem tudja itt kihasználni. Az meg, hogy mikor másolok rá filmet, lassabban megy át, nem zavar.
-
Rickazoid
addikt
-
petipetya
nagyúr
Én is ezt akartam kérdezni, hogy van-e köztük különbség. A rendelésnél csak az árát néztem. Azon lepődtem volna meg, ha nem Kínában gyártják...
Itt van két fotó az enyémről:
fotó a gyári dock alkalmazással
fotó a night clock nevű alkalmazássalA dokkba való behelyezéskor megkérdezi, hogy melyiket akarom elindítani.
-
Cyberpunk
félisten
Nekem a Dolphin jött be eddig a legjobban. Opera mini-t is használok azt csak mobilnetthez olvasgatásra másra nem jó
Más. Mostanában egy-két hete elég gyorsan merül a készülékem. Ha nem használom akkor is 24 óra alatt legalább 50%-ot veszít a töltöttségéből. APN kontrol végig belőve és ha nem nettezek akkor 2G-n használom.
Ezt nem tudom mire vélni eddig 30%-ot szokott veszíteni naponta ha nem nyomkodtam
Új programot nem raktam fel, Taskiller-el kilövöldözöm az alkalmazásokat is rendszerint.
És tuning sincs.
Viszont használom a gyári Facebook klienst az okozhatja azt hogy ennyire leszívja az akkut? -
Cyberpunk
félisten
Játékban nekem sincs észrevehető különbség, alapból is elég erős.
Viszont a menüben érezhető a gyorsulás gyorsabban indulnak a programok is szerintem képek nézegetésénél, zoom stb. szintén érezhetően javul. Böngészőben meg egyértelműen jó pár másodpercet gyorsul az oldalak megjelenése, legalább is Dolphin HD-ban. -
Rickazoid
addikt
Na-na. Az ott csak a firmware régióját írja ki, a telefonét nem. Nekem is RTEU, pedig tudom, hogy a Deutsche Vodafone-tól származik (rajta van a dobozán, illetve a doboz nélkül is tudnám, hisz az eredeti szoftverben ott volt a Vodafone LIVE ikon, emellett német volt az alapnyelve és QWERTZ a billentyűzet).
A legpontosabb információt az IMEI szám nyújtja, abból is az első két karakter, a Reporting Body Identifier. Ennél pontosabbat nem találtam és ahogy írják vannak kivételek, pedig épp nemrég keresgéltem ez ügyben, hogy hogy lehet ezt kideríteni. Elvileg ezen az oldalon kérhetők információk az IMEI alapján, de az enyémre például nem tudott mit mondani, pedig nagyon sok helyen ezt az oldalt ajánlották. Ezen kívül ezt az oldalt találtam még, ami annyit tudott mondani, hogy Motorola Milestone/Droid, illetve hogy 35-tel kezdődik az IMEI, vagyis BABT - magyarul a britek hagyták jóvá, de ez a legelső link után kiderült.
Ha valaki tud ennél pontosabb információkat, az engem is érdekelne, csak úgy kíváncsiságból. -
-
Rickazoid
addikt
Egyetlen linket találtam hirtelen, ami elvileg jó, nyugat-európai térképekkel, de 1,6 GB, szóval nem töltöttem le megnézni. Gondolom van benne pár térkép, viszont a Motorola oldaláról származik és a fórumban azt írták ezzel működik, tehát bízunk benne, hogy ezt keresed. Ha gondolod, nézd meg: http://www.motorola.com/staticfiles/Support/DE-DE/motonav/sdcard/motonav.zip
Update:
Megtaláltam, hogy hol érhető el a legtöbb tartalom, szintén a Motorola fórumain: https://supportforums.motorola.com/thread/29981?start=0&tstart=0. Az első hsz-hez csatolt dokumentumban ott vannak a linkek. -
Rickazoid
addikt
Enyém is. Akkor.. nem tudom. Lehet olyan régen használok CyanogenModot, hogy már nem emlékszem, mi van az hivatalos ROM menüjében. Mindenesetre annyi biztos, hogy abban is lehet a háttérben történő adatkapcsolatot tiltani/engedélyezni, a Settings - Accounts & sync - Background data menüpontban. Azt még megnézheted, de több tippem nincs.
-
Rickazoid
addikt
Nem lehet, hogy nincs bekapcsolva az adatkapcsolat? Settings - Wireless & network - Mobile networks - Data enabled. Amúgy itt van a Use only 2G networks is.
Flight mód (Airplane mode) kapcsolása pedig a bekapcsoló gomb hosszan, majd egy megjelenő menüből lehet kiválasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest