- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokiii
aktív tag
Sziasztok
Lenne egy olyan problémám hogy feltettem a HO!NO!CM7.1.0.6 ami tökéletes csak az zavart hogy nem facebook hanem ez a friend caster volt fenn le akartam tölteni a facebookot de nem engedte mert ezt írta ki:Eszköze nem kompatibilis ezzel az elemel. ezért letöröltem a friend castert és gondoltam akkor már fel tudom tenni a facebookot de most az a baj hogy azt se és a friend castert sem tudom visszatenni.valaki tuda segíteni
-
Csokiii
aktív tag
az ok de kb csak akkor megy 250en mikor nem csinálok vele semmit vagy max ha zenét hallgatok,de azt szeretném hogy max 550 és ha játcok vagy valami akkor a milestone overclock al felhúzom 1000-1200 re
-
Csokiii
aktív tag
uhh azt hittem nem jön be de bejött
tehát akkor mivel nem akarom hogy 1000 mhz-n pörögjön mert sokat eszik az aksi akkor szegyek le olyan cm7et amiben 550en pörög igaz mert ha lehúzom akkor megint ugyan ez ugye?
-
Csokiii
aktív tag
ja és csak akkor kapcsol be ha töltőre dugom se gépen se bekapcsoló gombbal
-
Csokiii
aktív tag
sziasztok
remélem tud valaki segíteni mert sikerült elb@sznom a milestone-omat
gyári szoftver volt fent és feltettem a Cyanogenmod 7.1-et és utána a google appokat- majd utána szépen ment csak mivel a proci 1000Mhz-n ment ezért lehúztam 550 re az open recoveryben aztán reboot innentől csak a motorola jelig jutott és újraindult, és ezt csinálja folyamatosan gépre dugva pedig csak töltvalaki help please
-
Csokiii
aktív tag
és még annyi hoyg tudja valaki hogy hogyan tudom soft resetelni mert ha rámegyek a gyári visszaállításra akkor nem csinál semmit android 2.2.2 és the FroyoMOD2.7.0 van rajta
-
Csokiii
aktív tag
hali én most veszek egyet és mire figyeljek a vásárlásnál mi az ami elromlik vagy ilyesmi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Filmvilág
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Goddess of Victory:Nikke
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest