- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hehe most lattam hogy volt milestone3 is? teljesen lemaradtam rola...
na igazabol a kerdesem, es valoszinuleg ez nem teljesen milestone fuggo, hogy egy gyari romos rootoltnal lehet e olyat jatszani hogy wifin kapja a netet (routerbol) es tovabbosztja bt-n keresztul? mivel a keszulek mukodik de nem hasznalom semmire igy ingyen tudnam megosztani egy olyan telora ami viszont nem wifis de bt van benne. nem igazan szeretnek bt dongleval kinlodni meg hasonlok ezert arra gondoltam ez lenne a legegyszerubb es meg vennem se kell hozza semmit...
-
-
törölt tag
urak! nemreg megjavitodott a erintokepernyom, markaszerviz csinalta elvileg van ra valami gari is (1ho?), kicsereltek a kijelzot, most folias es a felso kava is zsir uj, azon is szerviz folia van. szoval egesz szep allapotban van. nemi kopas csak a billentyu oldali reszen van (no meg a kamera gombrol lejott a kinaikrom). kicsit kevesebb mint 2 eves, fuggetlen. erdekel valakit? arat nem tudok, nem vagyok kepben mi mennyi, esetleg bb 9900-ra vagy ujabb palm-ra ertekegyeztetessel elcserelenem. pu-ben johet ha valakit erdekel (bp-i atadassal).
-
törölt tag
tolts le egy progit ami mutatja a valodi tarhely foglalast. pl diskusage. mert siman lehet hogy valami progi egy csomo helyet foglal az adatainak mikozben maga a progi kicsi. tipikus ilyen a beepitett gmail. ha nem torlod a postafiokodbol a leveleid akkor azokat szinkronban tartja a belso tarban, igy az sok tiz mega is lehet (okos modon nem lehet kartyara helyezni).
-
törölt tag
válasz
Malarwen #8497 üzenetére
hat custom romot nem akarok mar ratenni.
nehany progit vegigprobaltam de a legtobb a hivasblokkolasrol szol. de leginkabb nem mukodnek, nem csinalnak semmit. vagy tok ugyanolyan kis apro elhuzhato bizbaszt raknak ki amivel nem vagyok elorebb.
jopar probalkozas utan most egy mukodni latszik. incoming call plus nevu eleg bena kinezetu es beta progi, de kirak a kepernyore a gyari slider ele ket bazi gombot es igy a szelet legalabb meg tudom nyomni. ez most jonak tunik. -
törölt tag
-
törölt tag
nekem is megvan meg, nem vittem szervizbe mert nincs tartalekom. meg lusta is vagyok leirtani mindent.
pedig kaptam mar felhatalmazast a cegtol hogy hozzak rola szamlat es kifizetik, bar ehhez se annyira fulik a fogam mert zsebbol kell kicsengetni es egy darabig eltart az atfutas hogy kifizessek... ketelyeim is vannak hogy meddig lesz jo.
no mindegy most a kepernyo szelen 1/3-ban nem erzekel. ghost hand mostansag mar nem volt. sztem az olyan lehet hogy mikor mar nem er rendesen ossze akkor prelleg a folia a toresnel es az okozza.elso korben a kovetkezo megoldas van. minden ikont atraktam ugy hogy a kepernyo jobb felso sarkan legyenek, igy vizszintesen es fuggolegesen is elerem oket (9 db kifer). a back gomb hianya a legduhitobb. a fizikain en nem leltem ra helyettesitot. de talaltam egy button savior nevu progit (root-os). ezzel ki lehet valtani es be lehet allitani ugy hogy teljesen hasznalhato marad a gep.
egy dolgot nem tudtam megoldani, a hivasfogadast. nem tudom elhuzni a zold bizbaszt igy nem tudom felvenni, ezert mindig vissza kell hivnom mindenkit. nem tul koltseghatekony, de nem erdekel, cegesmondjuk nyartol a 2.5ftos adoval mar nem lesz az...
erre a xar huzigalora nincs valakinek otlete? gyari 2.2.1-van rajta.
amugy fura mert a keylockot el tudom huzni csak a hivasfogadast nem. pedig a ketto ugyanakkora es ugyanugy mukodik, de megse megy.
-
törölt tag
-
törölt tag
Meg ket kerdes, van ennek a csodanak hivatalos mo-i szervize? Ceges es mondjuk engem nem erdekel hogy mibe kerul ha cegre kijavitjak, de ehhez hivatalos szamlas szerviz kene.
Javitas utan meddig lesz jo, ujabb egy ev es kakukk? Az se egy perspektiva..Masik, dolphinban van valami gyursbillentyu a vissza gombra? Nagyon gaz hogy sehol nem tudok visszalepni. Amugy eleve az androidban van altalanos visszalepes, mondjuk a menuszintekben valo visszalepegetesre? A billentyu mukodik igy valamennyire tudon hasznalni...
-
törölt tag
Hat az enyim is megdoglofelben van, ghost hand es a kepernyo also savja nem erzekel (fektetve nezve). Persze gari nincs, januarban lejart. De hogy erre en egy ft nem koltok az biztos egy eleg kalap xar, tetu lassu, frissites nincs, stb. Azt nem tom mi lesz helyettte mert a fizikai bill az nagyon kell. Apropo milyen van meg fizikai billentyuvel?
-
törölt tag
jo kis kutyu... elkezdett mint az urult rezegni es valami hangot is adott ki, felkaptam es csak annyit lattam hogy piros a led, nincs szolgaltato, de mar kapcsolt is le az egesz. tuz forro. kiszedtem az aksit, be a hutobe mindkettot. gyari froyo van rajta. fali toltom nincs csak a sima usb kabel a pc usb porton, vilagit a led hogy tolt. de bekapcsolni nem lehet pedig mar egy negyed oraja rajta van. kivancsi vagyok feltamad e... hallotatok mar ilyet? egyebkent ezt a felforrosodast akkor szokta csinalni ha valamiert elveszti a gsm halot es elkezd vadul keresni masikat. bar itt bp kozepen nem tudom miert veszti el de neha elofordul de par mp utan ujra magara talal. persze nem a halozattal van a gond mert a tobbiek telefonja mukodik.
ja es persze most jart le a gari 1 honapja... -
törölt tag
sztetek letezik ehhez a csodahoz valami kulso hangszoro, vagy mini dokkolo szeru amivel kis taskaradiova lehetne alakitani? ipodokhoz leteznek ilyen dolgok, hatha ehhez is (az is jo ha nem pont hozzavalo de bele lehet tenni valahogy, nemi hackelessel).
-
törölt tag
juhe sikerult megcsinalnom a ceges wifis proxys netelerest
mivel csak ap tipusu halon at hajlando felmenni egy kliens gepre hogy annak a halojat tovabb osztva wifin at lehessen hasznalni (azaz adhoc nem megy hala a gogglenak). ezert vettem egy szoft ap wifi donglet, tplink tl-wn321g. asszem valami 3e huf korul van. mivel a teloban nem lehet a proxyt konfiguralni (koszonjuk neked goggle... nemhiaba uzleti telefon...) ezert van ma mar egy olyan program hogy proxydroid. marketbol lejon, ingyenes. bekonfigoltam es megy aminek mennie kell. http proxy van nalunk, megy a web browser es a market is. emailt nem tom mert nalunk a gmail le van tiltva masom meg nincs konfiguralva a telora. kicsit meg a szekuritin kell reszelnem mert most eleg transzparens a dolog, de mar ez is valami.
-
törölt tag
egyszer irtam vala hogy olyan beallitast keresek amivel a gyari froyot ugy lehet lockolni hogy slider ne legyen csak pattern-el. a 2.1-nel ez siman ment alapbol a 2.2-nel meg csak ugy ha mind a ketto van. aminek baromira semmi ertelme, ki az aki ket lockot akar egymas ala? nem is ertem ki volt az a baromarc aki ezt igy kiotlotte. tutter egyszer nem hasznalta
na talaltam egy progit marketben ingyen letoltheto, AntiLock neven megy. ez eltunteti a slidert. nem teljesen 100%-os, olyan mintha helyetted huzna el a slidert ezert az bevillan, meg neha megzavarodik, de ugy nagy atlagban jo. egy keves procit eszik mert allandoan fut, de nekem ennyit meger.
-
-
törölt tag
válasz
Rickazoid #7243 üzenetére
ocsem most vett egy ilyen optimus xart... 4 napig mukodott, semmit nem tett ra semmit nem installazot. ha letetted akkor lezart a kepernyo es alatta szepen kikapcsolt az egesz telo. mind e mellett par ora alatt csontra meritette az aksit. visszavitte, mondtak lejart mar a 3 nap (ami sztem hulyeseg mert mar ilyen nincs) es ott kellett hagynia szervizre. raadasul benyogtek hogy most ok bezarnak 2 hetre, szoval jo kis telefon az is
-
törölt tag
válasz
solanthugor #7208 üzenetére
nekem gyari froyo van fent.
-
törölt tag
válasz
solanthugor #7205 üzenetére
nem tom ott nem voltam. ausztriaban, lengyeleknel, szlovakoknal ezt csinalta. a regi szaz eves 3310-es meg azonnal fogta a kufoldi gsm-eket. pedig mindketto pannonos szolg fuggo. itthon azonnal fogja a pannont, nem tom mi lehet az oka.
-
törölt tag
válasz
szőröscica #7193 üzenetére
En is szivtam hasonlokkal. Most sokat voltam kulfoldon es szivatott kemenyen. Volt hogy orakig kereste a gsm halozatot. Volt hogy megvolt aztan atvaltott emergency modba. Persze ilyenkor baromi meleg szivja az akkut. Vettem szivargyujto toltot persze csak az jo amiben ossze van zarva a ket adatvezetek. Aztan persze a kinai csoda par mp-ig birta pedig semmi nem volt radugva.
gps sehol nem fogott jelet. Egyszer nagy nehezen lenegyel o-ban, azota is azt hiszi hogy ott vagyok.... -
törölt tag
válasz
ViTToRe #7142 üzenetére
hogy ne vegyuk el a kedvedet, korantsem ilyen veszes mindenkinel. egy kezemen meg tudom szamolni hogy a 8 honap alatt hanyszor indult magatol ujra. nekem gyari 2.1 u1 volt rajta aztan mikor megjelent a 2.2 azota meg az. stabil, nekem nem szakadozik (igaz mobilnetet nem hasznalok) a wifi-vel szorakoztatott neha hogy rajta volt de nem forgalmazott. de mar egy ideje ezt se csinalja. persze van egy csomo hulyesege, meg erdemes rootolni is hogy tudd allitgatni a rendszer parametereket. de en nem teszek ra modokat, nem jatszom. a home gomb az a mi xar, valamiert nem hozza be a home kepernyot elsore, ez mondjuk idegesito. meg az is hogy az elolapjan nincsnek hw gombok, de hat ahany telo annyifele hulyeseg.
-
törölt tag
na most hogy a Google megveszi a Motorola mobil uzletagat kivancsi vagyok lesz e normalis tamogatasunk (pl 2.3).
vagy amin nem google logo van az le lesz tojva nagy ivben... -
törölt tag
válasz
pappgaba #6940 üzenetére
En csinaltam egy nagyon egyszeru hurcolos toltot. Kell egy 4 cerkaakkut befogado elemtarto (van sok fele par szaz ft), erre kotottem egy lengo usb aljzatot (gyak egy felbevagott usb hosszabito). Ebbe barmilyen toltheto eszkozt bele lehet dugni, mp3, telefon, gps, ebook. Pl kirandulasnal ha mar merulnek a sajatakkus cuccok. Egy fontos dolog van, hogy csak ceruzaakkut tegyunk bele mert azzal jon ki a kozel 5V (4x1.2v = 4.8v), elemel mar tul sok mert az 6V.
-
törölt tag
válasz
pappgaba #6942 üzenetére
Akkor meg van torve a kabel es mikor osszeer a ket adat akkor tolt. Ez a kabel mar xar. Vagd el, kosd ossze a ket adatot a telefon fele meno darabban, a masik iranyba meg hagyd szabadon. A ket szelsot meg kosd vissza (az a tap) es akkor tolt barmirol. Termeszetesen igy nem kommunikal mar semmivel, ahhoz kell egy jo kabel.
-
törölt tag
válasz
Rickazoid #6915 üzenetére
hat semmilyen modban nem tolti. de kozben futottam a koroket es ugy tunik valoban van benne ilyen trukk, es nem csak ebben hanem mas mobilokban is. az adatvezetekekkel van kavaras es azt erzekeli a telefon es az alapjan tolt. van ameyiknel siman csak ossze vannak kotve de van amelyiknel bonyibb a dolog. hat meg nezelodok a temaban. ha nem megy akkor veszek egy autos toltot es szetszedem megnezem mi van benne.
-
törölt tag
hi! ujra itt... nem tudjatok veletlen hogy az usb csatijanak mi a trukkje? valami olyan van benne hogy kommunikal(?) valamit, ha ezt nem tudja akkor nem is tolt. pl ha kikapcsolt szgep usb portjara dugom (ami nalam nyugalmiban ad aramot), akkor nem tolt. de minden mas eszkozomet tolti (mp3 lejatszo, gps). van egy sima elemes usb tapom, amin van egy usb port. az se mukodikk ezzel a nyomorultal (arrol se tolt), mig minden mas igen. nyilvan azon csak a ket szelso van bekotve az adat nem. mi lehet a trukkje ennek?
-
törölt tag
Ok, koszi megprobalom. Gyari annyira nem volt tuti hogy sirjak utana, sztem a palmom hangjait athozom erre, az jobb volt
-
törölt tag
kicsit soxor mondta telo hogy teli van (bar nem sok progi van rajta) igy takaritottam. ez olyan jol sikerult hogy eltunt az osszes csengohang... hogyan tudnam ezeket visszavarazsolni?
-
törölt tag
mesterek, aszongyatok meg nekem hogy gyari froyonal hogy lehet beallitani a kepernyot ugy hogy ne a csuszkaval hanem a patternel lehessen feloldani?
idegbajt kapok tole, vagy egyszerre van a ketto vagy csak a csuszka, vagy egyik sem. nem is ertem mi az istennek van egyszerre a ketto. nekem csak a pattern kenekene valami kulso progi ami beallitja vagy mi a nyuves?
-
törölt tag
mivel melohelyen nincs wifi (nekem meg nincs mobilnetem) igy hogy lehetne megis netet varazsolni erre a csodara? azt gondolnam az usb-n at valahogy menne, hisz a gepen ott a net (xp). van erre valami modszer vagy leiras? (soxor jo lenne ha a marketet elernem normal modon vagy a levelezesbe le tudnam huzni a dolgokat hogy ut kozben tudjam olvasgatni, stb)
-
törölt tag
válasz
petipetya #6516 üzenetére
nekem csak egy sima fogalmam nincs milyen csomag elofiztesem van (ceges, a sok melos kozul az egyik).
az apn-nel a net adatai at vannak irva hogy meg veletlenul se tudjon kapcsolodni. az mms az gyari (szolgaltatoi) adatokon all. az adtforgalom ki van kapcsolva (network settings, data enabled = off). kapcsoljam be?
probaltam egy tesztet kuldeni de az is sending alatt van mar 10 perce. igaz hibat se ir ki. -
törölt tag
mms-t lehet fogadni ezzel a nyavalyassal? vagy kell arra valami kulon app? kaptam egy mms-t de csak annyi hogy menjek fel a telenor portalra. egyreszt nekem nincs mobilnetem igy ez nem megy. masreszt en oda nem akarok regisztralni es minden adatot megadni osszekotve ezzel a telefonszamomat is, hogy aztan kapjam a sok xar keretlen sms-t meg a reklamhivasokat...
na mar itt is a kovetkezo ilyen mms es nem tom megnezni.
-
törölt tag
nektek nem csinal olyat a beepitett gyari 2.2-ben levo billentyu app, hogy mikor irtok be valamit es kotojelet irtok akkor a kovetkezo karaktert a kotojel ele teszi??? ilyesmi: 2011-tol helyett 2011t-ol lesz. rohadt idegesito. es a torlesnel is kever valamit mert ha peldul egy masol telefonszambol kitorlom a kotojeleket akkor ket karaktert torol, a kotojelet es az elotte levo szamot...
-
törölt tag
off: sztetek egy ilyen vacakon valodi android van?
-
törölt tag
válasz
drzsoo1 #6199 üzenetére
hat en nem tapasztalok ilyeneket. nekem gyari 2.2 van fent. a 2.1 utan lassu volt, de nagyon sok mindenben jobb mint a 2.1 ezert azt vissza nem tennem (meg fingom nincs hogyan is lehetne visszatenni). a sebessegre megoldast jelentett a 800Mhz, fogyasztasban nem latok erdemi novekedest. nekem nem szokott fagyni, meg meghulyulne, ujraindulni es hasonlo itt olvasott dolgokat csinalni. igaz nem is telepitgettem tele, plane nem ilyen rendszerkozeli xar widgetekkel. ezt meg a 2.1-nel csinaltam es az meg is hulyult toluk. ebbol tanulva csak azt tettem fel ami nagyon kell es mukodik is, gyak egy screen off nevu progi van fent ami megkapta a devadmint es csok.
-
törölt tag
válasz
szőröscica #6194 üzenetére
Ez az sd kartyas notazas engem is erdekel mert az itthoni gepemre dugva kussban van, a melohelyin meg zenel. De az okat nem lelem mindket gepen hattertarkent mukodik.
-
törölt tag
Nalam igen. Csinaltam factory resetet de nem sokat ert. Vegul megrootoltam es felhuztam 800mhz-re. Igy teljesen jo, olyan mint a 2.1, fogyasztasa se nott. Flasht nem tettem fel, mert tobb a hatranya (reklamok) szamomra mint az elonye. Bongeszot elegge lassitja nekem ugy tunt.
-
törölt tag
Aszongyatok meg nekem hogy lehet beallitani azt hogy a csuszkas feloldo ne jelenjen meg hanem helyette a lock pattern? Az megy hogy egyszerre a ketto (mi ertelme?), meg egyik se de a pattern szoloban az nem. 2.1 alatt be tudtam allitani de 2.2-n nem...
-
törölt tag
válasz
fpatrik17 #5910 üzenetére
En meg tobbszor ugy jartam hogy ranyomtam a piros gombra es par mp utan azt latom hogy valakit hiv (veletlenszeruen).
Masik hogy ha buko van rajtam akkor kihangositva szoktam beszelni. De hivas fogadas utan lesotetit es hiba probalkozom taperalassal letakarassal gombnyomkodassal nem jon vissza a kep igy nem tudom hangszorora rakni, szerencsere a powerre visszajon csak mire idaig jutok leteszi a masik fel... -
törölt tag
2 napja nyomtam egy factory resetet.
hat nem lett sokkal gyorsabb igy sem. talan egy hangyanyit. pl ennek a topicnak a gorgetese kin keserv volt, igy mar tudom normalisan tekergelni. de amugy a tobbi dolog nem sokat valtozott. titanium szepen elmentett mindent meg visszatett, de utana eleg erdekesen nezett ki minden, pl cimlistaban csak 1-2 volt meg stb. nyomtam egy ujrainditast es visszallt minden ahogy kell. egy csomo alkalmazast nem is tettem vissza mert felesleges.
most ujra felnyomtam 800mhz-re es igy egesz jo. -
törölt tag
Hi! Browser storage full, mi? Es mit ko csinazni vele? Beepitett bongeszo irta vala..
-
törölt tag
most nezem hogy a gyari akksi sarkan is van ilyen viz erzekelo cimke.
-
törölt tag
Na feltettem a titanium backupot de nem akar menni, bekeri a su jogot megadom de kiirja hogy nincs meg. A su logban benne hogy meg van adva... nektek (hogy) mukodik?
-
törölt tag
koszi, mindjart rakeresek erre a titaniumra.
egyebkent most rootoltam meg a cuccot, feltekertem 800mhz-re es igy mar egesz jo lett. akksit nem tom mennyire eszi. kivancsi lennek hogy azoknal akiknel gyari froyo van alapban nem upgradezett mint az enyim mennyin megy a proci. lehet hogy ott mar alapbol 800-ra tettek? -
törölt tag
aszongyatok meg nekem hogy 2.2.1-en hogyan kell rootolni? mert olvastam valamit hogy a 2.1 modszerek mar nem jok. mi az igazsaga ennek?
-
törölt tag
válasz
F_Gergely #5531 üzenetére
nem tudom mit varsz milyen jot mondjunk. itt ugye alapban a problemait mondja mindenki, a korul forgnak a dolgok, ha valami mukodik ahogy kell akkor az termeszetes nem fogjak sorolgatni. en mindig a palm-hoz hasonlitgatom, mas a winhez meg a symbianhoz v iphonehoz. en nem tudom megmondani miert jobb mint win mert azom nem volt, azt tudom hogy miert jobb mint a palm (bar nem sok miatt mert ez csak egy kenyszervaltas volt reszemrol). vannak benne jo dologok, de van egy csomo kototseg is. ez egy masik rendszer alapdolgai jok, pl a desktop, a widget, shortcut stb megoldasok. de ezeket az androidsaga adja, az is jo hogy van egy csomo app rajta, alapban pl navigacio de pl egy jegyzettomb nincs, vagy hogy nagyon gmail orientalt. en feltem tole hogy mobilnet nelkul hasznalhatatlan mert mindenutt azt olvastam hogy a nelkul neki se kezdjunk. eddig osszesen 1.5mega mobilnet forgalmat csinaltam 3 ho alatt, a tobbit mind wifin intezem es nem hianyzik a mobilnet (cegunknel nem adnak). szoval ez is jo pont. az hogy vegul kijott hivatalosan a 2.2 az is, meg ha nyogvenyelosen.
-
törölt tag
válasz
Cyberpunk #5526 üzenetére
vagy inkabb rajott hogy ez neki megse teccik es penztet akarja vissza.
nekem sosem fagyott usb-rol lehuzva. sot semmikor sem. igazabol talan egyszer v ketszer indult ujra amiota megvan.nem lehet hogy probalta usb-n at frissiteni? mert az ujrainditja 2xer is, meg ha nem is csinal semmit akkor is.
-
törölt tag
válasz
F_Gergely #5509 üzenetére
nekem nem a wines telefonokkal volt gondom hanem a windows mobillal. nagyon nem jott be, pedig a napi eletben wint hasznalok. de ami jo egy pcn (felulet) nem biztos hogy jo egy mobilon. ebben volt nagyon jo a palm mert arra tervezte nem csak egy pup volt a hatukon.
az exchangerol nem sokat tudok mondani. egyszer bekonfiguraltam, de miutan szo nelkul agyonkurta az osszes naptarbejegyzesem azutan egybol lepucoltam.
a pop/smtp-vel nincs problema. a beepitett levelezovel annal inkabb. eleg gagyi. jo hogy atveszi a gmail cimkeket meg hasonlok de a felulet alig konfiguralhato, nem lehet rendesen mappakba szervezni filterezni stb. ezert felraktam egy k9 mail nevu klienst. ez egesz jo, nem gmail specifikus ezert abbol nem huzza le a dolgokat csak a leveleket, de legalabb nem csak threadban lehet olvasni, lehet betumeretet valtani stb. -
törölt tag
válasz
addamka #5511 üzenetére
az adhoc egy eleg szemet (google) huzas. en vegul vettem egy szoft ap usb wifi sticket. ezzel megy csak ugye ott meg jon a prox gond. de persze ez se annyira tuti mert ha barhova elmesz akkor vagy viszed magaddal a sticket vagy nincs net. meg ugye fel is kell telepiteni a stick progijat, konfiguralni, szoval nem tul ruganyos.
most nezem ezt a proxy beallitos csodat de eleg vegyes a kommenteles legalabb a fele embernek nem megy. meg sok doksi sincs rola es kiprobalni melohelyen nem tudom (pont mert nincs proxy hozzaferesem), de ebben a progiban van autentikacio? mert az egyik komment alapjan nincs. ugy meg loquki...
a galaxykon egyebkent van proxy, ott azert megoldottak gyarilag. nem is ertem egy uzleti celra (is) szant telefonban ilyen hogy nincs, agyrem. -
törölt tag
válasz
F_Gergely #5505 üzenetére
hat nekem egyszer volt windows mobil telom (egy nem gyenge hp4700) es ket het utan azt mondtam hogy mindegy mennyit bukom csak vigye mar el valaki ezt a szart. es nem a hw miatt hanem az os olyan otvar hogy en komolyan nem ertem emberek hogy birjak azt eveken at hasznalni (persze aki nem probalt mast az nem tudja hogy miben lehetne jobb). igazabol palm-om volt mindig is de miota teljesen behalt azota van egy ilyen androidos cuccom. jonak jo de azert visszasirom a palmot. nemreg ota van fent a gyari 2.2.1. nekem lasabb lett minden. eszrevehetoen, foleg a programok indulasa vagy valtas kozottuk. nem sok extra alkalmazasom van fent a gyariakon kivul, rootolva sincs szoval semmi extra.
ami gond hogy nem tudsz minden wifi halohoz csatlakozni. ad-hoc nem megy, csak acces point tipusuak. ez egy eleg nagy kototseg. masik hogy ha a megis sikerul egy haloba belepni de ott proxyt hasznalnak hitelesitessel (ahogy a legtobb cegnel van) maris bedolt a mutatvany mert nem tamogaja a proxy autentikaciot. mindezt a 21 szazadban egy csukeszuleknek kikialtott telefon (a 10 eves palmom alapbol tudja). a neten van ezekrol egy csomo irmany, rootolassal es okoskodasokkal van akinek sikerult mar eletre lehelni ezen dolgokat (persze eddig ez elol is el voltunk zarva mert 2.2 alatt nem ment). en erre nem hekkelgetesre nem vagyok hajlando mert se idom se energiam se hozzaertesem nincs. sztem felhaborito hogy egy ilyen kategorias keszulek nem tudja. persze lehetne meg hosszan sorolni mi gondom van vele, vagy csak kulso alkalmazasokkal lehet megoldnai. apropo alkalmazasok az is egy nonszensz hogy a marketben mi nem vehetunk semmit... -
törölt tag
sztetek mi ertelme van hogy a bongeszoben elo lehet varazsolni az egerkurzort? sot meg valami kijeloles fele is megy vele bar nem jottem ra mikent lehetne masolni is. mondjuk a d=pad-el eleg nyomorusagos mozgatni.
-
törölt tag
Semmi extra nincs rajta. Alap dolgok, ora, akku. De meg idojaras sem, semmi olyan ami netre menne. Van par dolog ami persze tetszik, pl a bongeszo gyorsabb, jo a zoom is, uj gmail, clock, billentyu stb. Na es persze fejlesztoi szemmel a froyo api is sokat javult. Ami pl most baromira zavar az a szoveg kiegeszites gepelesnel (ki lehet kapcsolni?) ,vagy a dupla billentyuzar, ezt se tom miert csinalja. Sok idom nem volt meg ra vegig kell neznem mi merre...
-
törölt tag
tegnap felment nekem is. de a vegen ki kellett vennem az akksit mert nem akart ujraindulni.
viszont nem vagyok elajulva ettol az uj felulettol. a huigalos visszakerult a fooldalra nem tom miert, igy kicsit hulye a dupla zarolas (huzigalos es a pattern).
ami gaz viszon hogy lassu. lasabb mint a 2.1 volt. ha elindul valami akkor mar nagyjabol jo, de most joal tovabb tart minden inditas. pl bongeszo, gmail, sot a fokepernyo is tobbet akad es lasabban reagal. hat ez eleg gazos igy.
-
-
törölt tag
ezek a samuk eleg gyenge hw kiviteluek nem? legalabbis a tokozas meg gombok.
-
törölt tag
Neha ranezek a frissitesre de ahogy latom meg nem jott el a korai Q1...
-
törölt tag
válasz
szőröscica #4901 üzenetére
volt valami ilyen bug ugy emlexem.
-
törölt tag
válasz
Rickazoid #4881 üzenetére
az hogy mivel reklamoznak egy telot egy dolog. mert utana megveszed es a gariban benne van mik a kizaro okok.
ezzel az erovel most is megy valami androidos mobil reklamozasa a tv-ben es az a szoveg hogy letoltheted a tobb szaz e alkalmazast az android marketrol, csak azt felejtik ki hogy mo-rol csak a free megy...
-
törölt tag
nem tom neketek milyen de nekem a billentyuzetem vibral. igazabol eddig csak halogen vilagitasnal vettem eszre. valoszinuleg az 50hz-es freki es a billentyu hattervilagitasi frekije interferal es neha mikor a kijelzot figyelem kozben a szemem sarkabol latszik hogy a billentyun egy hullamzo feny fut vegig. nem mondanam hogy zavaro, bar nem is tul jo, inkabb olyan fura.
-
törölt tag
hetvegen a saturnban voltam egyeb mas ugybol kifolyolag de ha mar ott jarta megneztem az androidos telokat.
samsungok meg se-k voltak. hat az biztos hogy a samuk nagyon gyengek anyag ugyileg, mind full muanyag, gomok is gagyik, a sony egy fokkal jobb igaz munanyag az is de sokkal strapabirobb.
az az elkepzeles hogy asszonynak is vegyek valami droidos dolgot csak nem akarok dragat meg nagyon gagyit sem. a sonyi teccik csak eleg utos az aruk. az bizti hogy hw-ben kiviteli minosegben a milestone sokkal jobb igy kivulrol mint a tobbi (persze majd ha eltorik a folia akkor biztos anyazni fogok...) -
törölt tag
ti milyen levelezot hasznaltok? ez a beepitett eleg nagy nulla, szinte semmit nem lehet vele csinalni raadasul a csoportositas miatt "eltunik" egy csomo level. en mar megelegednek azzal is hogy idorendben sorban jojjenek egymas utan, ha netan meg filterezes is lenne...
kivancsi vagyok hozzam mikor er ide az nyamvadt froyo.
-
törölt tag
aki a nokia meegot varta az meg varhat egy darabig. bejelentettek hogy windows 7 lesz naluk is. meego meg csak kiserletezes, es talan egyszer a jovoben valamikor sohanapjan. symbiant leepitik. de hat gondolom ha igy leteszik a voksot a nagytestver mellett akkor biztos nem fognak szembe menni vele hogy a konkurens meegot fejlesszek.
-
törölt tag
na mostmar feladom.
az msu-val csak ujra felteszi a meglevo 2.1u1-et. ketszer is kiprobaltam.
a https://globalrepairtools.motorola.com/serviceandrepair/device/index/en-us/softwareupdate/ meg azongya nincs uj ezert nem is csinal semmit. kerdes nincs semmilyen igy lehetoseg sincs semmit feltenni. -
törölt tag
hat ez erdekes. en az elobb nem rakattam ra azt amire azt mondta hogy nincs frissites. lehet hogy kellett volna?
kozben ie8-bol elindult ez a webes ize, de elpukkanas ott is van de legalabb tovabb megy. persze a vegen kiirta a Serialt meg In Warranty, hat legalabb ezt is tudom. lehet hogy megvarom a hivatalost mint hogy itt buzuljak ezzel a nincs frissites de megis van dologgal. -
törölt tag
válasz
fpatrik17 #4458 üzenetére
na eljutott a vegeig, hat ez nem sokat csinalt:
No new software is available for your device. However, we can update your device with the existing software, restoring it to its default settings.
To start the update, click NEXT. This update may take up to 15 minutes. Please note that this update will not affect, modify or delete user content on your device.IMEI Number:
35003500350000Model Number:
MILESTONEOperator:
Motorola United Kingdomnekem amugy fuggetlen, nem tom hol vettek mert ceges de tutter valami gsmline vagy hasonlo helyrol.
-
törölt tag
mikor rakattintok az click herer feljon egy ablak es egybol elpukkan valami Error In register listener hibaval... nektek is van ilyen? aztan egy orok homokorazasba kezd.
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Star Trek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Cyberpunk 2077
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Posta, csomagküldés
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest