- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
MaxxDamage #4235 üzenetére
Azt felejtsd el hogy csereutalvanyt kapj
Es hiaba viszed be az LG-hez, nem fogjak ujraismetelni a szervizes kerdest, mert a telemax mar adott szakvelemenyt (persze ha ez tortenne).
Ezt multkor a G3-al be..optam, mikor keretrepedessel ment be a telo, telemax meg halal nyugodtan kozolte, hogy nem rendeltetesszeru hasznalatbol van a repedes.. Szidtam is oket mint a bokrot.. (Nem a mikrofonoknal repedt, hanem azon hely masik felenel..)
Sorry off, de szerviz tema ha valaki szemet szurna -
Aryon87
félisten
válasz
MaxxDamage #4233 üzenetére
Kivancsi vsgyok mit mondanak. Mert LGsek gyorsak, de ha mar 1 het, sztem az TMX lesz..
G5:
1. szerviz: 3 nap - Lg
2. szerviz: 2 het -TMX
3. szerviz: meg nincs, ha lesz, csereutalvany -
Aryon87
félisten
válasz
MaxxDamage #4231 üzenetére
Az siman a telemaxnal van
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4222 üzenetére
Azért nagyon kíváncsi tesznek mit tesznek a tieddel ..
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4219 üzenetére
Az LG szervízben egy Lg Urbane Watch-al 2x is jártam , kb 3 nap alatt cseréltek komplett házat ( pixel hiba.. aztán gyorsan eladtam:-) )
a v20a,, csak egy fokkal jobb .. (ahol van térerő legalább visszakapcsolgat ) mint a v20c ..
nagyon vidéken .. szóval az LTE kezelés csak nagyvárosokban megbízható , sajna .. közvélemény kutatásom szerint Samsung, vagy LG , aki sokat vidékezik, már rég kikapcsolja ! a 4G-t ha azt akarja , hogy tudják hívni.. és a 3G pedig működik ..
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #4204 üzenetére
Komolyan mondom pont begondolkoztam a múltkor, hogy be kellene szerezni egy G2-őt tarti telónak mert az volt nálam régen a best LG. Megvan még a régi G2 de sajna anno betört a kijelzője meg tönkre ment a közelségérzékelője is.Mennyibe megy most egy G2 amúgy?
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4200 üzenetére
Látom nálam is van őrültebb
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4194 üzenetére
Háát , egyre kevesebb helyen lehet kapni .. vagy ha felhívod őket, (gsm bolt) nincs, majd lesz valamikor .. stb.
ettől függetlenül a legjobb phablet még mindig, a hangja pedig.. a legjobb .
Más, képernyő ghost, vagy beégés , ezzel is küzdenek páran, szerintem érdemes Nillkin mágneses flip tokkal használni , mert az azonnal lezár, ha becsukod , és nem ,,ghostosodik,, a kijelző ráadásul a legjobb védelem is.
Pár haverom is vett rá, és ahogy nekem sem, nekik sincs képernyő gondja vele .
Érdemes egy tartalék aksit is beszerezni, mert azért 1-1,5 év után ezek az aksik kihalnak .. -
resist
tag
válasz
MaxxDamage #4192 üzenetére
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4192 üzenetére
Már kevés a választék, kifutó modell lett a V10 :-)
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4190 üzenetére
Arc Edge Film Nillkin Hardness Tempered Glass Screen Protector For LG V10 New
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4187 üzenetére
Nem baj :-) jól tetted, fő ez elővigyázatosság ..
más ,,v20a,, kontra LTE , teszt Siófok BP m7 . (V10 vs. Galaxy S7)
Úgy tűnik ez volt a baj,mert egyetlen egy helyen valahol Lepsény magasságában ment el a térerő kb 1 percre , és utána rögtön a ((,,Network Monitor Pro,, ami egyébként %-os widgetként is mutatja a térerőt.. és azt is hogy H+/3G/4G a pillanatnyi helyzet ..)) 3G-t mutatott ,(tehát visszaváltott ) ezt az egy helyet leszámítva végig volt térerő Pestig, egy másfél héttel ezelőtt ugyanezen a szakaszon vagy 5x nem volt térerő ( miközben 4G állásban volt a telefon ) (az is igaz, hogy a Galaxy S7 15%-térerőt mutatott, miközben a V10 0%-ot, abban az egy esetben .. )
Alapvetően ahol a Network M Pro 4G-t jelzett, jó pár helyen mértem mindkét telefonnal a speetest.net-el , az előzőekben tapasztal V10 felét ,harmadát mérte az S7-hez képest .. most tapasztalt sebesség 30/10 mindkét telefonnál !! (ps. a céges kártya LTE sebessége csak ennyit enged flotta szinten..) Gyanúm szerint a ,,v20c,, modem része nem jó ..
Ezek után kíváncsi leszek Neked milyen FW builddal adják vissza a telefont ..Hát ez van, tehát akinek a ,,vidéki,, LTE-vel gondja van, én úgy gondolom érdemes a ,,v20a,, -ra visszaváltani .
Természetesen a refurbish, teljes wipe+FR opcióval . -
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4182 üzenetére
V20 -t kapsz vissza :-)
off: ma jött egy frissítés az S7-re , nem merem felrakni :-) )
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4172 üzenetére
Okay köszi.
v20a,, .. ma mentem egy kicsit autóval, mindkét készülék nálam, olyan helyeken ahol már szarakodott a v20c,, ott is stabilan tartotta a 4G-t !! de szerdán többet is tudok, akkor megyek Pest felé is.. egyenlőre biztatónak tűnik, főleg ,hogy az XDA-n is voltak akinek a v20c,,-vel szarakodik az LTE. ( egyébként név nélkül megmondhatod nekik, hogy valaki a v20a,,-val kipróbálta és úgy tűnik jobb a modemrésze .)
Nem vagyok híve az összeesküvés elméleteknek,... de egy egyéves modell utolsó frissítései .. gyanúsak .. lásd IOS 10 , stb . (frissítés után egyből laggolt is az addig smooth (IOS9-el), ipad air . ) -
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4169 üzenetére
Figyelj Sir ! előtte megcsinálhatnád azt a beállítás dolgot, próba képen . .-) attól még felküldheted a többi hiba miatt ..
-
Aryon87
félisten
válasz
MaxxDamage #4156 üzenetére
Sztem igen. A regi kartya tokeletesen mukodott, nem volt LTE eldobas. Amint az uj kartyat megkapta, volt hogy 10 percig volt net, utana nem.
Mas eszkozokkel is eljatszotta. -
qantum
senior tag
válasz
MaxxDamage #4152 üzenetére
Nem látok problémát a szerelést illetően,a cserélt kijelzőt is visszadták. A kijelzőn volt fólia,de olyan mintha levették és újra visszarakták volna,de a fóliát úgy is cseréltem.
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4149 üzenetére
Na .. kíváncsi vagyok mit csinálnak vele, már úgy értem az LTE dologgal , .. majd jelezz melyik buildot tették fel ,Ugyanis az LG központi szerveréről eltűnt a v20b,,.. az XDA-sok szerint. ( csak a V10c, V20a,V20c van fent a 6.0-ból.
-
qantum
senior tag
válasz
MaxxDamage #4149 üzenetére
Nekem ott csinálták,korrektek voltak, hétfőn vittem pénteken hoztam, 1 hetet mondtak előzetesen.
-
aTe014
aktív tag
válasz
MaxxDamage #4142 üzenetére
Az én módszerem, hogy ha sok alkalmazás frissül (főként egy fb és messenger), akkor miután már 5-10%-ra merült, feltöltöm teljesen, és akkor nyomok egy újraindítást, vagy ki is kapcsolom pár percre, amikor nem várok telefonhívást.
Már több éve így járok el az okostelefonok terén, és még soha nem volt gondom egy appal sem.
ui.: persze heti max 2-3-szor indítom újra, nem mindennap
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4142 üzenetére
Olyan oprendszert még nem láttam, amit ne kellene néha,, újrahúzni ,,
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4138 üzenetére
Fr. És V20a ...
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4135 üzenetére
Én most visszaraktam a ,,v20a,, -t még nem tudom, eredményes lesz-e az LTE váltás , de a downgrade az tök egyszerű ! Mivel hivatalost rakunk fel root sem kell ,csak egy ,,egyszerű,, szoftver . Egy kevés angollal el lehet vele lenni, vagy megkérni valakit aki már látott ilyet ..(az Odinnál is egyszerűbb)
1.LGUP tool
íme a leírás : és a program , a rar-ban lévő dll-t kell először telepíteni, utána a programot és legvégén a common könyvtárat ide: C:\Program Files (x86)\LG Electronics\LGUP\model
[link]2, itt pedig a firmware verziók amiket az LGUP-ba be lehet tölteni , és frissíteni lefelé ..
a linkeken szereplő FW-ek linkjét másolni kell egy böngészőbe, mert másképp nem nyílnak meg ..én megcsináltam, szívesen segítek akinek kell, de természetesen : SEMMINEMŰ FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK !!!
és többet nem frissítek , jó ez a 6.0 v10c utáni v20a ..
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4111 üzenetére
Igen, én is majdnem vettem még egy új V10-est ( amúgy 961N-est néztem, de már nem volt új , lako05-el meg megoldottam volna a B20 dolgot.. akinek eladtam az első 961N-t lehet elcseréljük az én 960a-st), de......a
kisördög, samu lett belőle :-) azért csak ki akarnám próbálni a V20-at ,.. kb júli. környékére lesz belőle talán jó ár :-) és talán megoldják a ropi kamera ablakot
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4077 üzenetére
idézek az S7 fórumról :
,,.... Nem, nem csak a T-nél van gond. Nincs összefüggés, teljesen random (nem csak gyenge 4G-nél). Én telenoros vagyok, augusztus óta nem volt hálózatváltás problémám Magyarországon egészen két héttel ezelőttig, akkor nem tudtam hívni egy alkalommal. Gyors repülő be-ki és minden okés azóta is. Mindig az elérhető legfrissebb telenoros androidot (most augusztusi) használom. Ez van annyira ritkán, hogy nem zavar 2018 májusáig garanciás amúgy, szóval ha sűrűsödne a dolog, elvinném....,,Tehát próbáld meg Te is, és akinek gondja van , repülő mód on/off hátha megy a V10-en is ,.. én most leköltöztem róla ..
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4075 üzenetére
mivel a samsung galaxy s7 -nél is vannak ,,tünetek, és ott is páran panaszkodnak az LTE off ra, mindannyian T-sek , holnap kicsit elbeszélgetek a T-vel, az új Huawei tornyokról ..meg az önjáró autókról , amihez már készül az 5G .. kabaré ..
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4072 üzenetére
lako05 - öt kérdezd meg, mert járatos benne , ő az aki a 961N , b20 800 mhz-t is megoldotta ,
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4070 üzenetére
Hááát ezt szerintem valaki romolásban járatostól kérdezd,én nem vagyok benne biztos, hogy a mentés a romra (buildra)is vonatkozik-e ? nem csak a programokra ...
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4068 üzenetére
Szerintem ha visszatennéd v20b-re azonnal a végére járhatnánk , tudom macera, de ha teljes mentésed van róla ,...akkor legalább kiderülne
hogy a build- cseszte el az LTE váltást/rádiórészt , vagy a Tréé a tornyokat ..
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4056 üzenetére
LTE : OFF ! Nos miután sim kártyát cseréltem a T-nél , nem sokat változott a helyzet ( talán kicsit jobb lett) De, pl ua. a sim kártya egy :
1. Ipad air 2 ben gond nélkül váltogat lefelé 4g-3g-h+-edge...2. ugyanígy egy Samsung Galax S7-ben is hibátlanul műxik( a visszaváltogatás..) , a V10-ben sajna ez a ,,néha keresgélős, és olyankor akadozó hang telefonálás közben,, megmaradt .
LG szerviz még nem hívott vissza , de egy másik Samsung/LG hivatalos szervizben közölték velem, hogy a T,, tornyokat cserélt az elmúlt fél évben (Huawei-re) és nem sikerültek túl jól és némelyik készülék ezt nem tolerálja . Javaslata LTE off . Ha telefonálni akarsz .. van a play áruházben vicces kapcsoló ami letölt , 4g/3g/h+/E .. de állítom ez csak vidéken gond, egy Pesten/Nagyvárosban mozgó embernél nem észrevehető .( a tornyok tövében)
A ,,v20c,, build ettől függetlenül még rossz lehet , ezen kívül más ,,tünete,, nálam nincs a telefonnak .
A héten visszahívom az LG-t hogy mi a szösz van a leadott 3 IMEI - telefonnal..off (ps. bár jó telefon nagyon a Galaxy S7 , és egész jó a hangja , de ... azért mérföldekre van a V10-től flac-al , pedig erre is a Poweramp V3 került fel )
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #4049 üzenetére
Faszság, a Nova Launcher klasszisokkal többet tud mint az a xar alap LG launcher... Sosem használtam a gyári launchert egy percig sem.
-
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #4028 üzenetére
Jogos, semmi gondom az alap dolgokkal.
-
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #4025 üzenetére
Ezt a SwiftKey re vagy az LG billentyűzetre érted?
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4012 üzenetére
ok, remélem hívnak .. majd jelentkezem, h mi van , gyanús a Tréé is ..
majd ha a Glonass eltűnik akkor már félni is fogok ... mert akkor WW3 ..
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4010 üzenetére
Figyeljetek ha nem gond, küldjétek el nekem privátba az IMEI/szolgáltatót, ma 13 körül hív vissza az LG , max megbeszélik a szolgáltatóval előbb , mindenesetre ez nem normális.. Neked is Trés,, ?
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #3957 üzenetére
Nálam sem gyakran , de már volt ,hogy előfordult, menet közben, autópálya , stb. specifikusan a V10-re nem találtam, de ilyet igen : T-Mobile carrier aggregation problem ,,azaz az LTE sávokat néha nem egyesíti a telefon amikor a sávok változnak (p.Menet közben ) .. aztán ,hogy ez mit is jelent nem tudom .
( kb.3 hete, Tmobil LTE látszik, full térerő , speedtest.net elindít kb 5GB fel és 1 GB le , Pesten!.. a Tmobil 3-4 napig kihalt és be is ismerték,hívást sem lehetett indítani sokszor, ez az LTE macerás dolog..) -
Kisbea
csendes tag
válasz
MaxxDamage #3947 üzenetére
megtettem, köszi, várom a választ
-
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #3940 üzenetére
-
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #3937 üzenetére
-
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #3935 üzenetére
Okés lenne, de nálam nincs az a kijelölt ikon...
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #3927 üzenetére
-
Kavinton75
senior tag
válasz
MaxxDamage #3921 üzenetére
Eddig nem volt ilyen, csak a frissítés óta.
Majd újra rakom egyszer, addig meg kapcsolgatok mindent. -
qantum
senior tag
válasz
MaxxDamage #3921 üzenetére
A második akku is gyári?
-
lako05
tag
válasz
MaxxDamage #3909 üzenetére
Balról a 3. pin picit jobbra, a 4. pedig picit ballra áll. Gyárilag ilyen, nyugi
-
mjani1172
addikt
válasz
MaxxDamage #3909 üzenetére
Ha ezért balhéznál, semmilyen szinten nem lenne igazad.
-
lako05
tag
válasz
MaxxDamage #3888 üzenetére
-
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #3887 üzenetére
Köszi!
-
válasz
MaxxDamage #3779 üzenetére
A Sound Magic 80-as olyan szempontból jó, hogy már saját maga "felszopja" a V10-et hi-gain működésre - nem kell trükközni -, viszont nem fül feletti kialakítású a zsinórja, én pedig most ilyet kerestem. Amúgy tudsz helyet, ahol ki lehetne próbálni?
-
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #3726 üzenetére
Köszi mindenkinek. Ezek a tokok nem látom hogy vedenék a kamerát...
Jobban megnezve nem is karcok csak szöszök voktak... -
Kavinton75
senior tag
válasz
MaxxDamage #3701 üzenetére
1 hónapos LG garis.
A G4-et odaadtam a bátyámnak, csak hogy családba maradjon. -
válasz
MaxxDamage #3693 üzenetére
nekem minden jó ami 400Ft alatt van
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #3693 üzenetére
Pontosan ugyanezt rendeltem 😎
-
Kavinton75
senior tag
válasz
MaxxDamage #3681 üzenetére
Nem vicceltem.
-
Kavinton75
senior tag
válasz
MaxxDamage #3678 üzenetére
Egyenlőre az árral van bajom.
Ha találok annyiért, mint a másik volt, akkor jó.
Ha nem, akkor marad a G4.
Azt is mérlegelni kell, hogy a G4-hez képest megéri-e azt a pluszt, mind árban, mind tudásban. -
sixpak
nagyúr
válasz
MaxxDamage #3668 üzenetére
Zárold a fájlokat/mappát, nekem is úgy vannak az érzékenyebb tételek...ha véletlen a gyerekek kezébe kerülne a telefon...
-
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #3640 üzenetére
Épp ezért megbízható helyről rendelem.
Az Ebay-re gondolsz, mint megbízható hely(#3641) gretzky77 : valszeg
-
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #3638 üzenetére
Olyanom nekem is van
a fiókban...jól van nem kötekedni akartam csak kicsit tartok ezektől a külföldi kitudja honnan jön rendelésektől...
-
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #3630 üzenetére
Miből tudod, hogy eredeti? Azért az Ebay nem egy szakbolt
Azért ennyit költve inkább maradok powerbank-nél azt hiszem. -
venomka1
aktív tag
válasz
MaxxDamage #3630 üzenetére
Egy telefonban vagy jo az aksi vagy szar,nem fog az ember akumlatorokkal szaladgalni,meg toltokkel a zsebeben,kenyelmetlen .
-
aTe014
aktív tag
válasz
MaxxDamage #3578 üzenetére
Le is csaptam egyre, remélem keddre ide is ér...
Nálam győzött a V10 külseje, a V20 belső tulajdonságaival szembenÚgy érzem, a V10 is méltó utódja lesz a G3-nak
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #3548 üzenetére
Meg is jött a válasz, de sebesség szempontból semmi érdekes nincs a válaszban...
"Az Ön készüléke H960A tipusú telefon 2TB-os külső memóriakártyáig tudja kezelni az SD kártyát, ezért gond nélkül fogja kezelni a 200 Gb-sat.
Sebességben nem lesz különbség a kisebb memóriakártyához képest, sajnos a telefonoknak nagy része nem hasznosítja az SD kártya adta sebesség lehetőségeket." ---->>> (ezt eddig is tudtam, sebességre vonatkozó választ meg sejtettem..L
-
válasz
MaxxDamage #3548 üzenetére
Mi a jofenet csinaltok ti a teloval, hogy ennyi hely kell?
Nagyon gyors sd talan a fhd 60 fps hez es a 4K hoz biztos jol jon, mashol sztem nem profital belole. -
törölt tag
válasz
MaxxDamage #3546 üzenetére
Köszi a választ,megpróbálom !
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #3537 üzenetére
Szia. Esetleg nem tudnál nekem is rendelni? Még nem rendeltem sosem ....nem vagyok járatos a dologban..
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #3535 üzenetére
Vegyétek mert a minősége is teljesen jó! Ár-érték arány BEST BUY.
-
GuzziBiker
csendes újonc
válasz
MaxxDamage #3517 üzenetére
Nagyon szepen koszonom a gyors valaszt! Azt hiszem, akkor megadtad a vegso lokest... Holnap megyek, es nezek egyet!
-
polberto
tag
válasz
MaxxDamage #3504 üzenetére
Köszönöm, megpróbálom.
Elszomorit hogy egy felsőkategóriás készüléknél is előfordul ilyen probléma, pedig alig használtam még. -
polberto
tag
válasz
MaxxDamage #3502 üzenetére
Az a baj hogy nem én nyertem, megvásároltam a nyertestől.
-
válasz
MaxxDamage #3489 üzenetére
rendben van ez az összehasonlítás, erősen
{ egyenlőre marad a V10, majd ha a V20 beleesik a 130eFt sávba, akkor lépek jövő augusztusban
}
-
aTe014
aktív tag
válasz
Külsőre (főként hátlapra) számomra is megnyerőbb a V10, 2 dolog miatt "ódzkodom" jelenleg a V10 vételtől, és inkább várok februárig-márciusig a V20-ra. (Reméljük addigra ideér valami importba.)
1. Tényleg ennyire drasztikus lenne a fényszivárgás a kamera felüli részen kikapcsolt kijelzőnél és ilyen sok értesítésnél?
(A teljes videó itt megtekinthető: lg v20 hands on, compared to v10)
2. Az Android 7.0 miatt. Jelenleg a G3-on is teljesen hasonló MM van, és jobban húz a szívem arra, hogy ha már új telót veszek, akkor 7.0-val vegyem. (Amint megkapja a V10 a 7.0-át, megveszem?!
)
-
psg5
veterán
válasz
Tudom szubjektív meg minden és ugye 10 tulaj vagyok és magamfelé hajlik stb..., de ha csak a kinézetet nézem, akkor attól eltekintve, hogy alul felül elölről nézve a káva jobban néz ki hogy keskenyebb a 20-on, nos egyértelműen szebb a 10-es...
A beltartalom meg a többi még úgyis több teszt kérdése. -
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #3460 üzenetére
Jaja, 1x hátlappal raktam fel, de úgy nagyon szorult és látszott is, hogy valami nem kóser, a felső perem kb nem is ért túl a kijelzőn. Aztán levettem a hátlapot és így már okés. Tuti így kell használni
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #3449 üzenetére
Az enyemen szerencsere nincs ilyen, de a hatuljat 1 nap alatt sikerult megkarcolni egy kb 2 centis csikban
-
válasz
MaxxDamage #3431 üzenetére
Honnan rendelted?
Köszi! -
zoleeno1
veterán
válasz
+1,en tegnap vettem at, tenyleg minosegi darab! Arra azert kivancsi leszek, h mennyire fog kopni.
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #3442 üzenetére
Használta már valaki közületek a YU Browser-t?
Én pár hónapja találtam rá a Play-ben és azt kell mondjam,hogy nagyon fasza böngésző.
Teljesen Chrome alapokon nyugszik DE van egy sajátossága,kifejezetten Snapdragon procikhoz optimalizálták és 30% -al gyorsabb az alap Chrome-nál! Múltkor véletlen a Chrome-al neteztem és megéreztem,hogy a YU valóban mennyivel gyorsabb,még mobilnettel is csak úgy dobálja befele a lapokat pedig én azért egyszerre 6-8 lappal szoktam netezni de le se szarja
-
hito
nagyúr
válasz
Beállítások => alkalmazások => Chrome => jobb felül 3 pöttyre katt és frissítések eltávolítása. Működik, megint a régi és nem dobálja ezt a hülyeséget
Viszont így régebbi verziód lesz a Chrome-ból. Engem nem zavar, jó ez.
-
Aryon87
félisten
válasz
Voltam szervizben nemreg a G5-el.
V20 megjeleneserol meg nincs semmi informaciojuk.Hopp, nem valaszkent akart menni sorry
-
válasz
faszányosan néz ki!
-
Arween
senior tag
válasz
Kérünk még fotót
Más ez a cucc is jó lehet az L átalakító helyett? extender
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #3396 üzenetére
Biztos,h nem fogom.....
-
s4tch
veterán
válasz
MaxxDamage #3349 üzenetére
Jó a tapintása, nem csúszik, biztos tartós is, nem kétlem, hogy bevált mindenkinek a gyakorlatban, de a látvány számomra nincs összhangban a telefon árával.
(#3350) koxx: amazon még tartja, és használtan is egyre több van belőle. Ha valóban olyan jó minőség, mint ahogy mondjátok, nem lesz vele gond akár egy évesen sem.
-
gretzky77
veterán
válasz
MaxxDamage #3337 üzenetére
Szia be tudnád nekem linkelni az akksi+külső töltő kombót amit rendeltél,jöhet priviben is! Köszi
-
válasz
MaxxDamage #3279 üzenetére
Egyetértek, részemről szóba sem jöhet V10 cseréje erre. Majd a V30 talán, ha lesz olyan.
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #3258 üzenetére
Én ilyet vettem: [link]
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #3095 üzenetére
Ma meg is jött (08.29.-i vétel) a "Battery Charger" és tényleg eredeti LG cucc..na meg Koreából jött
Még a 2.-ik Original LG Battery amit várok /bár ez Amcsiból jön és fene tudja mikor is ér ide.../ és teljes lesz a kép... (na meg a bőr hátlap is érkezhetne már....)
L
-
GoneTom
tag
válasz
MaxxDamage #3084 üzenetére
Szia,
esetleg linket tudsz küldeni, hogy honnan rendeled, akár privátban is?
Előre is köszi!
-
.:Ádám:.
tag
válasz
MaxxDamage #3078 üzenetére
Szerintem félre értetted.
-
littleshagy
csendes tag
válasz
MaxxDamage #3051 üzenetére
Verus tokon sokat gondolkodtam én is és lehet, hogy lesz még olyan is, mert hosszú távra tervezek ezzel a "kis csodával"
Nálad miért került le a telefonról? Van valami negatív tapasztalat vele?Nekem is kellene majd plusz aksi, úgy hogy az a következő projekt (lehet, hogy ez)
-
GoneTom
tag
válasz
MaxxDamage #3051 üzenetére
Én is tervezek egy ilyent venni (akksitöltő + akksi, meg adnak hozzá egy kis tokocskát is ha jól tudom az akksinak).
Szerintem nem rossz, egyedüli probléma, hogy csak az USA-ban (volt) elérhető, míg ami a G4-eshez van, azt akár itthoni webshopban is meg lehet rendelni...
-
littleshagy
csendes tag
válasz
MaxxDamage #3045 üzenetére
Igazán nincs mit
Méretek tokkal: - vastagság 13,2 mm; - szélesség 83,3 mm; hosszúság 161,9 mm
-
Arween
senior tag
válasz
MaxxDamage #3041 üzenetére
-
littleshagy
csendes tag
válasz
MaxxDamage #3041 üzenetére
Van fekete is, de ott a bőr erezete nekem nem tetszett, persze ízlések és pofonok.
Olyan érzés lett most a teló, mintha egy Honda NSX-ből átültem volna egy Maserati Ghibli-be.Kb 4 hét volt mire ide ért... (várakozás közben törtem be a kijelzőt)
-
GoneTom
tag
válasz
MaxxDamage #3011 üzenetére
Amit kinéztem Sony MDR-XB950AP, az elvileg 40 Ohm-os (1 kHz-en)... azzal gondolom már elég jól kellene majd szólnia.
A microSD-re azt mondom, hogy szerintem akkor bevállalok egy ilyen 128 gigás Lexar-t...csak előtte még egy paypal-t kell létrehoznom...
Nekem szerintem elég lesz a 128-as is egyenlőre...
A lényeg, hogy elég gyors legyen, mert a videókat, fotókat majd arra szeretném menteni, meg ha lehet akkor egy-két játékot is arra telepítenék.
Ezzel kapcsolatban eszembe is jutott egy kérdés:
Jelenleg nincs benne microSD. A kameránál nem is látok sehol olyan lehetőséget, ahol be lehet állítani, hogy hova mentsen...
Ha belekerül a microSD, akkor látni fogom?Hogyan lehet microSD-re játékot telepíteni?
Előre is köszi a válaszokat! :-)
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #3002 üzenetére
Köszi a figyelmet! ;-)
-
válasz
MaxxDamage #3002 üzenetére
Főleg akkor ha rövid pár szavasak a válaszok.
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #2891 üzenetére
Használd egészséggel, mondtam, hogy azzal nem lősz mellé, nálam van vagy 3 itthon
-
válasz
MaxxDamage #2782 üzenetére
-
GoneTom
tag
válasz
MaxxDamage #2733 üzenetére
Szia!
Nagyon köszi a válaszokat!
Elolvasom az összefoglalót, illetve tegnap elkezdtem az összes hsz-t olvasni...azt is folytatom.
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #2725 üzenetére
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest