Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
stemplar07
üzenetére
Jahm

Főleg, ha meglátja LG azt a dokut amit és ahogy küldtem....
(mint egy komoly ügyvédi behajtó, vagy szolgáltatás követelő...na azért ennyire nem! Én leírtam mindent, nem követeltem semmit, max.csak kértem...és leírtam mindent. Elküldött eszközről is, ez bűn? )
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
/RMA területen dolgoztam (mind1 hol és milyen termék) és emlékszem rá mikor a beküldött termékben (csomagolásban) dokumentum(ok) voltak....azt kicsomagolás közben úgy dobtuk ki a kukába... (bármi is volt az, nem volt jelentősége, mert javítást nem befolyásolta....mivel volt teljes repair elötti diagnosztika./
L
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- World of Tanks - MMO
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Proxmox VE
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)