- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
#71562240 #2191 üzenetére
Igen, én is erre jutottam, csak reménykedtem, hogy esetleg rosszul kerestem a topikban és esetleg hallott már valaki hasonló problémáról. Sajnos factory reset volt már. Az nem oldotta meg a gondot. Őszintén, kicsi esélyt látok arra, hogy a ROM újra húzása megoldaná a dolgot. A gond, hogy külföldi oldalakon sem találok megoldást. Kijelzőt meg nem akarnék cserélni benne.
Jo... Nagyon szépen köszönöm a segítséged, nagyon hasznos volt! Bele ásom magam a topikba és kicsit "kiművelem" magam!!
kirin-ből is!
Aztán meglátom hova tovább....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
#71562240 #2189 üzenetére
Szia!! Egyenlőre még nem történt semmi az ügyben, ugyanis az asszony nem hajlandó kiadni a kezéből. Illetve én sem sürgettem a dolgot, vártam egy választ, hogy merre induljak, mert szoftveres hiba esetén kerestem volna egy leírást és feltettem volna egy másik firmware-t esetleg. Míog hw.-es hibánál szervíz...
-
Ðávid
aktív tag
válasz
#71562240 #2173 üzenetére
Így van, nagyon bizakodom. Az eddig használt 8 GB-os memóriakártya már benne van, csak a SIM nincsen. A kalibrációval végül nem is foglalkoztam. Igencsak megkönnyebbültem, hogy úgy tűnik nincs baja az akkumulátornak.
Néhány napos tesztüzem után jelentkezem majd újra a fejleményekkel, meg egy kis véleménnyel a B331-es ROM-ról, hátha hasznos lehet mások számára is. -
Ðávid
aktív tag
válasz
#71562240 #2170 üzenetére
Az akku mellett pont ez a másik problémám, hogy nem igazán sikerül visszazárnom a bootloadert. Legalábbis azok alapján amiket kiír amikor kísérletezem vele. Amúgy szerintem már nem garanciális. 2013. szeptemberi vétel.
De mégis mi okozhatta az akku "megzakkanását"? SZabályosan onnantól kezdve voltak gondok vele, hogy feltettem a CyanogenMod ROM-ot. Erről az akkumulátor kalibrációról még nem hallottam. Te próbáltad már?
Kapcsolatba akartam lépni joestone fórumtárssal, de a Prohardver fórumra egy ideje már nem lépett be. Írtam neki az xda fórumon megadott e-mail címére, de azt nem tudom, hogy milyen gyakran nézi.
-
prolad
addikt
válasz
#71562240 #2147 üzenetére
Maga a gyári szoftver rendben van, gyors, kevés ramot eszik, átlátható. A gond az, hogy tavaly amilor vettem, b221 volt rajta (ami ugye 4.1.2) és azóta nem igazán jött semmi. Volt néhány 4.2 es emui 2vel,de azok inkább a kínai piacra mentek. Talán tavasszal kap emui 3.0-t (ami talán 4.4re épül), de valószínűleg ott se lesz jó a dpi beállítás és a playt is mellőzni kell majd.
-
-
macsek18
aktív tag
válasz
#71562240 #2069 üzenetére
Sajna már nem garis.Illetve ha jól láttam szerbiából származik a teló,
Viszont a wifi kicsit aggaszt.A gyári rommal jó volt. Most találtam egy jelszó nélküli routert a házban,arra pedig csatlakozott. A routerem reseteltem,de így sem működik.Látja,beírom a jelszót,de nem csatlakozik. -
macsek18
aktív tag
válasz
#71562240 #2067 üzenetére
Számomra nem volt az,mivel olyan készülékhez jutottam,amin van egy kicsi sárgás elszíneződés. Ezért kérdeztem meg.
Más.
Feltettem ezt a romot. inden fel is települt rendesen. Viszont a wifi nem hajlandó kapcsolódni a routerhez.
Sajnos még nincs mobil netem,így megvagyok lőve. Mi lehet a gond -
DonLaca@
senior tag
válasz
#71562240 #2025 üzenetére
G3 szerelmem első látásra.
Mate-re semmi rosszat nem tudok mondani. Nem azért cseréltem le mert elégedetlen voltam vele. Nálam minden rendesen működött, még a GPS is. 11 hónap alatt egyszer sem fagyott le. Kiváló akkuidő, több mint 7 óra képernyő használat. stb... Eddig a legszerethetőbb telefonom volt. De a változatosság gyönyörködtet.l
-
derrik
őstag
válasz
#71562240 #1949 üzenetére
nincs ez másképpen máshol sem, N8000 és N8020 by Samsung van KiKat....N8010 a wifi verzió!Amire azt hinné az ember hogy a legkisebb falat mert nem kell a modemmel bogarászni arra meg egyenlőre nuku.....de át állok tab és telefon fronton Lenovo-ra ott nagyon jönnek fel
-
Neonflake
tag
válasz
#71562240 #1930 üzenetére
Sikerült a béta TWRP-ből feltehető Emotion UI 2.0-ás ROM ot fél napig használni, de a 320 dpi az nem nekünk való. 240-re váltás után bootloop. Vissza a Backupra. Remélem ezt már befejezik. B907-en vagyok ragadva és az Xposed framework legújabb verzióját is hanyagolnom kell, mert nem megy. A telefon így is rekorder lesz nálam, mert egy évet lassan kitart
Anyagi okokból, meg mert kivárom a fejlődést (nicsak az LG G3 5.5 colos) szerintem most nem kell pattogni. Őszre majd lehetnek értelmes alternatívák, de 6 col alá nem adok...
A legjobb lenne ha kapnánk az optimalizálást és fejlesztést gyárilag, mert van potencial a vasban...
Ha lesz akkor csak örülni fogok, ha nem... Akkor is működik és nagy gond a masinával
-
joestone
addikt
válasz
#71562240 #1923 üzenetére
Nálam az az effekt , hogy első indításkor általában feljön a GPS jel a statuszbáron (mindkettő) , majd a tányéros ikon eltűnik és csak a célkeresztes marad . Aztán második indításra az is eltűnik , de annak ellenére mutatja a poziciót.GPS Staus app nem mutat fix műholdat egy felet sem. Az ugrálós hibát is tudja produkálni , nálam speciel a kerület másik fele és az aktuális pozició között szokott ugrálni , úgy , hogy a telefon egyhelyben van.
Rövid ideig teszteltem a német b907 romot ott akárhányszor indítottam el GPS-t használó alkalmazást mindkét ikon szépen fent maradt a stuszbáron , és a GPS Status app is mutatta korrektül a fix műholdakat.Hosszabb távon nem ismerkedtem vele , mert titaniummal kellett appot visszaállítanom és az eroot1.34 nem rootolta a készüléket , úgyhogy ment vissza a CM.De úgy tűnik javították benne a GPS hibáját. -
Z.É.T.
őstag
válasz
#71562240 #1921 üzenetére
Nálam is harmatgyenge a gps (egyéb bénaságok mellett), endomondo vicces vele néha. Navinál is gyakran vagyok Bp-en másik utcában szerinte. Helyenként használhatatlan.
Lehet, h egyszer összefoglalom, mik miatt bánom kissé a megvásárlást, noha valószínűleg teljesen elégedett lennék, ha szoftveresen rendben lenne... -
joestone
addikt
válasz
#71562240 #1906 üzenetére
A gyári B221 rom esetében (mindenféle mókolás nélkül) a Google Mapps használata esetén a poziciót viszonylag gyorsan megtalálja. Elindulok az autóval és az anyósülésen a Mate mellett lévő samu tab , vagy G510 , vagy G2 szépen követi az autó mozgását , míg a Mate esetében ez sokszor csak több kilométer megtétele esetén következik csak be. A beállítások természetesen ugyanazok az összes készülék esetében és engedélyezett a wifi/gsm alapú helymeghatározás is. Van amikor egy darabig szépen követi a poziciót aztán megmakacsolja magát. Ezt tudja ismerős Mate - ja is és ezzel gondom volt korábban mind a 4.1 mind a 4.2 esetén. Az energiakezelés a gyári default értéken hagyva , talán normál vagy kiegyensúlyozott névre hallgat.
-
-
törölt tag
-
DanQuijote
csendes tag
válasz
#71562240 #1869 üzenetére
- Egyelőre rajthagyni szándékozom a kijelzőfóliát. Aki leszedte, tapasztalt-e lényegi képminőségváltozást? Megbánta-e, hogy leszedte?
Tavaly szeptember óta nincs rajta fólia, eddig egyetlen pötty, karcolás nincs rajta, pedig elég óvatlan tudok lenni.
Pár hsz-szel feljebb írtam hogy behalt a telóm. Mivel nem érkezett válasz, esetleg abban tud valaki segíteni, hogy melyik szervízbe érdemes vinni BP-n, mert a root és az új ROM miatt szerintem a garit már buktam. Vagy próbáljam a hivatalos utat a Telenornál?
-
törölt tag
válasz
#71562240 #1864 üzenetére
"Wi-Fi alvó mód bekapcsolása" menüpont alatt a következő beállítások vannak szó szerint:
1. mindig
2. Csak ha csatlakoztatva van
3. Soha (növeli az adatforgalmat)Neked is ezek a beállítások, a kapcsolók elnevezései?
Nálam így működik:
1. folyamatosan online, azaz csatlakozva van.
2. kikapcsol néhány perc után.
3. kikapcsol néhány perc után.Én ezt valamilyen érthetetlen oknál fogva úgy értelmezem, h. a Wi-Fi alvó mód beállításnál a mindig kapcsoló azt jelenti, h. mindig alvó módban van. A Soha (növeli az adatforgalmat) pedig számomra azt jelenti, h. sosem kerül alvó módba. Még mindig azt gondolod, h. rosszul értelmezem?
-
joestone
addikt
válasz
#71562240 #1811 üzenetére
Az Motorola Defy -hez való .
Overclockos kernelnél a CPU/GPU frekvenciatáblázatába bekrül egy pár új érték . A QC procik esetében általában a feszültségértékek is ebben vannak meghatározva. A mi telefonunk esetében nekem még nem sikerült ezt a táblázatot megtalálnom(nem is nagyon kerestem), illetve találtam több excel táblát a kernel forrásában amiben különböző módok esetében szerepelnek a működési frekvenciák és terhelések mind a CPU mind a GPU és RAM esetében. Az adott konfignak megfelelően egy ahhoz tartozó excel táblából kerülnek bele adatok a kernelbe. -
-
Brockey
csendes tag
válasz
#71562240 #1751 üzenetére
Így van, ahogy többen is írják. Nekem megérne 9kHuf-ot a 6,1-4,6", a 4050-2370mAh és a 2-1GB Ram közötti különbség. Sőt, én már a Mate2-re és a joestone által említett 5" Xiaomi-ra sem cserélném le. Amire én használom (net, filmnézés, e-mailek), nem érné meg a többletkiadást. Nekem ez így jó, ahogyan van. Jöhetne egy Android frissítés, de ha nem, akkor sem dől össze a világ. A fenti paraméterek (6,1" IPS kijelző, 2GB Ram és a brutál akksi) alá én (és a családom, mert nejemnek és lányomnak is Mate-je van) már nem fogok menni, amíg nem lesz zavaró a 4G hiánya, addig én ezt fogom nagy megelégedettséggel használni. (Esetleg a most 12éves fiamnak kellene majd még egy Mate-et venni a ZTE Blade-je helyett:-))
-
joestone
addikt
válasz
#71562240 #1751 üzenetére
Ami a Mate mellett szól a nagy kijelző és a nagy akku. Vannak kisebb szoftveres hiányosságai , de összességében egy vállalható telefon , annak ellenére , hogy nincs frissítés hozzá. Ezt már ismered , biztosra veszem , hogy vannak hibák a sony esetében is.
Jelen állapotban egyetlen készülék van amire lecserélném a mátét az pedig a xiaomi mi3. -
Neonflake
tag
válasz
#71562240 #1741 üzenetére
"Szamojéd" was ist los? Amúgy összevetettem az Orosz ROM verziószámaival Build, Kernel, dettó ugyanaz. Antutu dobott egy 15700-ast. Az Xda-n elvileg ami KitKat-nek tűnt az egy 4.2.2 Emotion UI 2.0-val szerelve, azt bétázzák. Gondolom azzal jönne a TalkBand support a telóra.
-
nagymedve970
tag
válasz
#71562240 #1729 üzenetére
Már bocs, de ezt, hogy a fenébe definiálhatnám neked jobban?!
Tudod mit, megpróbálom, bár szerintem ez sem sokkal több mint eddig volt.
Általános felhasználásnál, vagy épp filmnézés közben sűrűn tapasztalom a képernyő alján megjelenő hiba üzenetet a következő szöveggel:Hiba a helyszínmeghatározó szolgáltatásban.
Arra vagyok kíváncsi, hogy ez mitől van, mi okozza ezt?
A ketyere a hibás vagy a szolgáltató hülyéskedik (Telenor)?
Bocs, de ennél jobban nem tudom leírni, hogy mi a gondom a telóval.
Remélem most már tudsz valami okos megoldást is mondani -
nagymedve970
tag
válasz
#71562240 #1727 üzenetére
Bocs, akkor ide bekopizom a problémám, mert biztos messze volt a te válaszodtól.
(#1725) nagymedve970ÚjVálaszPrivát2014-03-26 16:21:06
nagymedve970
(kvázi-tag)
Nálam elég sűrűn előjön a következő hiba üzenet:Hiba a helyszínmeghatározó szolgáltatásban.
Ez mitől van, tudja e valaki? A ketyere a hibás vagy a szolgáltató hülyéskedj?Na erre a gondra szeretnék választ kapni!
-
joestone
addikt
válasz
#71562240 #1713 üzenetére
65 % -ra merült le , tehát 35 % -ot merült 3 óra 14 perc alatt. Bővebb infó derül ki egyrészt a grafikonra bökve , másrészt a képernyő feliratra bökve. Így elsőnek nem tűnik hibának , pláne , hogy a grafikon nem 100% - ról indul és a wifi is elég sokat ment a 3 óra alatt.
-
Neonflake
tag
válasz
#71562240 #1600 üzenetére
Értem én a dolgot, de részemről Kirin-el mennék. Mert már mér ne
Meg jelenleg nincs kereskedelmi forgalomba Mali 450. Abban pedig az van, nem gyenge GPU.
Igen valószínű lesz majd a jobb support a Mate 2 esetén, de akkor kapjuk meg amit a P1-is megérdemelt: update. Bizakodom amúgy, hogy rendeződnek a dolgok.
-
joestone
addikt
válasz
#71562240 #1596 üzenetére
Nem tudom mennyivel erősebb az MSM8928 4*1.6 GHz Cortex A7 a mostani k3v2 4*1.5 GHz Cortex A9 -nél , de úgy látom alapvetően ennyi a difi a két verzió között. Ha ott is tartják magukat a Mate supportjához 4.3 marad rajta az idők végezetéig , pláne ha zárt bootloaderrel adják , amit nem hajlandóak nyitni.
Jónak tartom a mátét , csak nyilogat a bicska a zsebemben , hogy nem javítják a sw hibákat(nem verziófrissités , csak hibajavítás) , miközben győzködnek vegyem meg az újabb terméküket gyakorlatilag megegyező paraméterekkel. -
Goldenage67
újonc
válasz
#71562240 #1586 üzenetére
Szia
Szóval ide nem tudtam feltölteni képeket, mert van olyan, amit HDR Camera Pro-val csináltam, ha jól emlékszem ((próbáltam többet is) és ez valamiért megduplázta a képméretet. De nincs gáz... feltöltöttem máshova és itt a link is persze
http://kepfeltoltes.hu/view/140226/IMG_20140223_102757_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/140226/2014-02-23_14_53_39_hdr_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/140226/2014-02-25_19_31_09_hdr_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/140226/IMG_20140215_122133_www.kepfeltoltes.hu_.jpgA virágosat természetesen itthon csináltam...két utazás között
-
Goldenage67
újonc
válasz
#71562240 #1577 üzenetére
Az éjszaka teljesen kikapcsoltam a telefonom... Reggeli bekapcsolás során arra figyeltem fel, hogy kattan
Nosza, meg is néztem rajta, hogy talán megjavult???
És igen... de fogalmam sincs, mitől volt... és mitől javult meg...ami azért egy kicsit félelemmel is tölt el, mert ki tudja, hogy mikor jön elő megint... bár remélem, hogy soha többet, mert én, igy pár hát eltelte után nagyon nagyon meg vagyok elégedve vele
Jelenleg az északi sarkkörön vagyok, és nagyon szép fényképeket tudok csinálni vele (igaz, nem feltétlenül a saját kamera apk-val)... és ami a legfontosabb, hogy ilyen hidegben is jól bírja az akku -
enonlui
tag
válasz
#71562240 #1360 üzenetére
na szóval haza értem és bekapcsoltam a laptopom és a feleségem profiljával fel mentem a facebook-ba és magamra írtam hogy mikor is kapom meg az üzenetet már el telt 3 perc és semmi hangjelzés és semmi rezgés se villógás. pedig ezek mind be vannak állítva.
- teljesitmény-re !!!
- a speciális beállításoknál -> alvó üzem mód -> mindig-re
- az üzenetek értesítésénél -> HANG, REZGÉS.........
na most jött meg az üzenet ahogy ezt írom..........tehát kb. 5-8 perc idő differenciával.
az itthoni net az középkategoriás nem a 3000ft-os a ruter 2.4GHz-es és it van mellettem a ruter 1 méterre se, az ölemben a laptop és a combom mellett a telefon. nem akarom rossz színben feltüntetni a témát illetve a telefont, mert ISZONYATOSAN TETSZIK!!!!!!! csak ezt az előző telefonomnál nem tapasztaltam. ott ha képerny. záron volta, ha nem, akkor is egyből csííng. rezz-rezz. és olvashattam.
most viszont kiproblom hogy amikor aktiv vagyok akkor mennyi idő kell neki.
mindjárt le íróm...... -
enonlui
tag
válasz
#71562240 #1357 üzenetére
Hát akkor sajna el kell hogy szomorítcsalak, mivel egy az egyben cseréltem el a note 2 akárhol probáltam eladni többért mint egy használt huawei ascend mate ára tart most. Sehol senki. Igy amikor el akartam cserélni használt telefonos boltokban akkor mindenhol azt mondtàk hogy nég rá kell dobnom 15 ezret. Na mondom ez vicc. Igy amikor ide írtam hogy nem cserélné el velem valaki egy-az-egyben akkor egy telefonos bolt rám írt hogy az ő részéről mehet a csere ha jó állapotban van a telefonom. Így alig vártam hogy csere legyen. Engem nem érdekelt hogy több volt az ára csak amikor azt vettem akkor az volt a legnagyobb. Úgyhogy gyözőtt a Máté
cssk nem gondoltam hogy ilyen a wifi-je. Mert a Samu-ba nem kellett beállítani semmit hogy amikor képernyő zàron van akkor us megkapjam az emaileket vgy chat üzneteket. De most a speciális beállításoknál át állítottam az alvó üzem módan a " mindig-re ". Úgyhogy nagyon kivcsi vagyok rá. Mert nekem volt egy régi kinai telefonom. Név szerint a ZTE Blade aminél tényleg ez a hiba volt, hogy amikor képernyő záron van akkor nem egyből kaptam meg az értesitéseket hanem amikor úgy gondolta.
-
nagymedve970
tag
válasz
#71562240 #1202 üzenetére
Felhívom a figyelmed, hogy ne hívd fel a figyelmem, mert nem hozzád intéztem a kérdéseimet!!!
Amúgy, csak egyszerű segítő válaszokat, leírást szerettem volna a kérdéseimre, hogy ne keljen nagyon bele gabajodnom a másik topikba.Ja és felhívnám a figyelmed, hogy ez a topik szerintem már a végét járja, mint látom, mert nem nagyon van már mit mondani a Mate-ről. Szerencsére ez nem olyan teló amivel folyton varázsolgatni kell, hogy használható legyen.
És búcsúzóul felhívnám a figyelmed, hogy... (Na ide azt gondolsz amit akarsz! Egyébként meg pont leszarom!)
-
B.i.L
senior tag
válasz
#71562240 #1055 üzenetére
Jut eszembe....Eurocenter Bécsi út,Solymár,Budaörs,Eger : Nincsen raktáron.
Rendeltem Budaörsön és Solymáron is ,még nincsen semmi.
Viszont ha valaki tud Telenor boltban,mondjuk pesten akkor mennék érte.
Sajnos hiba történt a kérés küldése közben! (Hibakód: 8535798928214316) Telenor
Csak jeleztet volna feléjük. -
-
Neonflake
tag
-
nagymedve970
tag
-
lexter00
őstag
válasz
#71562240 #969 üzenetére
Akik Kínai telefonokon nevelkedtek mint pl én is azoknak ezek a kérdések az elsők mert sose tudni.Pl honnan tudod hogy GG mert ki van írva a gyári honlapon?Oda bármit kiírhatnak és még a CORNING-ot se érdekli magasról tesz rá,anno írtunk nekik hogy valóban GG van e a Jaiyun de konkrét válasz helyet csak egy sablon szöveget küldtek sok blablával.A többieknek 2750-es akksival küldték a telót nekem meg már 3ezrest küldet hogy miért?Az örök titok marad.Jójó tudom az Jiayu ez meg Huawei de ugyanaz a Kínai iparos mindkettő.
-
Neonflake
tag
válasz
#71562240 #947 üzenetére
Július vége óta vagyok elégedett Ascend Mate tulajdonos. Nem látok kivetni valót abban, hogy mások is könnyen megismerhessék és kiaknázzák a benne rejlő lehetőségeket. Ezt a fórumot régóta követem, szeretem olvasni, bőven ér nekem annyi munkát amennyit egy ilyen "elsőhozzászólás" igényel. A bizalmat köszönöm, a felkérést örömmel elfogadom
-
nagymedve970
tag
válasz
#71562240 #923 üzenetére
" Talán vannak egyes telefonok, amelyek "gyárilag" is törődnek a magyar SMS-ezők érdekeivel, de ez gondolom ritka lehet. (Kíváncsi lennék, hogy zajlik ez a kínaiaknál, koreaiaknál...)"
Köszönöm a választ. Én inkább úgy mondanám, hogy régen voltak olyan telók.
A kínaira én is kíváncsi lennék. Részben nézegettem is de a nyelv átállítása után nem mertem ellépkedni onnan, mert féltem, hogy a pálcika rajzoknál eltévedek és nem tudom majd vissza állítani -
nagymedve970
tag
-
nagymedve970
tag
válasz
#71562240 #826 üzenetére
Ha jól értelek, akkor ehhez rootolni kéne?
Nem szeretnék bele piszkálni. Egyébként nem is igazán értem, hogy mire is jó ez a rootolás azonkívül, hogy találkoztam már olyan app-okkal ezért vagy azért root kellett volna, de ezen kívül semmit nem tudok róla. Bocs, de nagyon laikus vagyok ebben a témában.
Azt sem tudom, hogy is kell csinálni ezt, bár láttam néhány írást róla, de nekem eléggé kínai volt és nem mertem semmi ilyenbe bele fogni. Pedig néha jó lenne ezen tudás. Pláne, hogy a páromnak most szereztem be egy HTC HD2-őt (mint ahogy tudjuk ez win mobil) viszont android 4.0 fut rajta, de ha nem okés vele valami, vagy csak simán mást szeretnék rá, akár vissza a win 6.5-öt, akkor dunsztom sincs, hogy is fogjak neki, hogy nehogy csak téglát csináljak belőle. -
DanQuijote
csendes tag
válasz
#71562240 #782 üzenetére
"Mindazonáltal kíváncsi vagyok, mit szólnak a felvetésemhez az alacsony hangerőre panaszkodók"
Hát én vagyok az egyik
Teljesen egyetértek az általad leírtakkal, csak szerintem nem egy dologról beszélünk. "Normális", vagyis általános vagy hosszabb időn keresztül tartó zenehallgatáshoz tökéletesen elégedett vagyok a hangerővel és a hangzás minőségével. Azonban sokszor van olyan kedvem, hogy egyes zeneszámokat fülsértően hangosan hallgassak. Na most erre semmilyen fülhallgatós eszközzel nincs lehetőségem, a már sokat emlegetett előírások és a korlátozások miatt, holott technikailag adottak lennének a feltételek. A legtöbb telefonnál idővel mindig kikerül egy apró trükk vagy program, amivel megkapjuk a lehetőséget a halláskárosodáshoz vezető út jelentős megrövidítésére.
Szóval a mostani maximum hangerő köszönő viszonyban sincs az általam elvárt szinttől, még a codec mappa törlése után sem (bár egy picit javult).
-
DonLaca@
senior tag
válasz
#71562240 #782 üzenetére
Ezt én is meg tudom erősíteni. Xperia S, SE Live with Walkman-nál érezhetően szebben szól a Mate. AKG K374 fülhallgató + Viper4 audio móddal. Sokkal nyíltabb és dinamikusabb a hangzásvilága. Dolby Digital Plus-t kikapcsoltam mert nem szeretem. Hangerő növelés = /system/etc/audio/codec mappa törlése kb 10 másodperc alatt megvan.
-
nagymedve970
tag
válasz
#71562240 #698 üzenetére
Miért is rendelnének, mikor annyira nem számít az ügyfél, hogy legalább egy kib...szot alternatívát tudjanak mutatni tokból.
Ezt is szóvá tettem az üzletekben, de az volt rá a válasz, hogy nem nagyon keresik ezt a telót és ezért nem is foglalkoznak annyira vele. Hát hogy a retekbe keresnék a készüléket, mikór rendesen vadászni kell, hogy egyre rátaláljon az ember.
Itt a retek Miskolcon is négy Telenyomor üzletből egynél találtam anno mikor én is vettem. Inkább mindenütt a xar kilós vackokat tolják az emberre pl.:a Sanyy Era meg a Samu és ennek a slepje. Dugják fel maguknak.
Végre van egy gyártó aki normális minőségi telót csinál és remélem soha nem fog a többi lom szintjére csúszni.
Elnézést mindenkitől a durva szavakért, de szerintem ez az igazság.Hajrá Huawei
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Videó stream letöltése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Philips LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest