- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tel Chi
tag
-
Tel Chi
tag
Szerbusztok!
Van az én esetemben egy már nagyon idegesítő dolog és nem tudom, hogy mi okozza, mitől lehet!
Ha a telefonomat csak fel élesztem a jobb oldali bekapcsológombbal, akkor csilingelve pittyeg egyet, ha feloldom a kijelzőt, akkor a feloldózár hangja után pittyeg még egyet. De minden ilyen esetben és van amikor tök kiszámíthatatlanul, áték közben, vagy bármikor pittyeg egyet, de "felélesztéskor" mindig!!
A hangereje függ a média és egyéb hangok hangerejével!
Fogalmam sincs mi lehet ez!! Telenornál vagyok, másnak nincs ilyen panasza? Már nagyon idegesít a dolog!!!
Mivel nem tudom mi okozza, leállítani sem tudom!!! -
Tel Chi
tag
Szerbusztok!
Olvasgattam a hozzászólásokat itt a végefelé.
A Samsungot én az egyik legjobb készüléknek tartom, bár az ára mostanság /legfőképp a Huawei megjelenése óta/ szerintem kicsit magas.
Nekem ami sohasem tetszett a Samsungokban az a puritán külső és az is, hogy mostmár tucat telefon lett,mint az almagépek!
Szakemberek szerint is az egyik legjobban hackelhető teló és jó a hardwere /itt a közép-felső és a felső kategóriát értem/. Világcég, amely még gépkocsit is gyárt!De egy tényleg biztos, hogy a Mate-mmel semmi konkrét bajom eddig /Október 4.-én vásároltam a Telenornál/ nem volt!!! Az aksiideje számomra egyedülálló!! De tényleg, még nem volt telóm, amely 3-romteljes napot kibírt volna!!! Én csak közepesen használom a telómat, de egyszer nyüstöltem sokat játszottam rajta és rengeteget állítgattam a Next Launcher miatt és így merült le 2nap alatt!!
Ezelőtt Motorola RAZR telóm volt, előttepedig a Defy.
A Defyt nagyon szerettem, nagyon könnyű volt gyúrni. Érdekes de ott is milyen rom nyert nálam legalábbis? Hát persze hogy a MIUI!! Ami szintén kínai, nagyon megbízható volt. Folyamatos problémám volt az akkuidő!!!
Megszűnt ez a problémám is!!!!Összehasonlítás ide vagy oda egy biztos: A Mate megbízható, olcsó szép készülék!
Nem erőgép, mindenben hozza az átlagosan jót!!!!! Ez fontos és ezért megbízható Mindenben hozza azt amit tudnia kell!
Egy ki egyensújozott készülék szerintem!Az ár/érték arányról pedig nincs mit mondjak, önmagáért beszél!
A Telenor nem számolt vele,hogy ekkora kereslet lesz a készülékre és nem volt neki sok raktáron, de biztos rendelnek még, mert veszik mint a cukrot!
Feleségemnek Ascend y300-at vettem 3000 ft-ért szintén telenorosat és nagyon meg vagyunk azzal is elégedve!!
-
Tel Chi
tag
Sziasztok!
Bakker most jöttem rá, hogy alaphelyzetben a telón a videó felvétel HD, a fényképező pedig 6 MPixelen van
Nektek a pc kapcsolat után nem szokta elveszíteni a kapcsolathoz beállított csengőhangot?
Többször is észrevettem, hogy visszaáll alapértelmezettre!!
Baromi bosszantó!! -
Tel Chi
tag
Sziasztok!
Mindenkinek aki szereti ajánlom a NEXT LAUNCHER programot!
Hibátlan és gyors! Nekem nagyon bejön!! -
Tel Chi
tag
Sziasztok!
Tegnap óta jelzi a telóm, hogy a superuser binárisa elavult.
Frissítést nem ajánl fel, csak újratelepítést.
Ha újratelepítem, valószínű, hogy idővel ezt újból írja majd. Azt hittem ezt ugyanúgy mint a többi telepített alkalmazást frissíteni lehet.
Mit javasoltok?
A rootolás a HiSuittal és a rootolás gomb megnyomásával történt, Don Laca írása alapján (#802). -
Tel Chi
tag
válasz
nagymedve970 #921 üzenetére
Sziasztok!
Az én tudomásom szerint, csak arrol van szó, hogy az nem mindegy, hogy az ékezet merre dőll!!!
Balra dőlő ékezet magyar karakter, a jobbra dőlő pedig "különleges" karakter és sokkal több helyet foglal el! -
Tel Chi
tag
Sziasztok!
Érdekes, hogy a Mate és a P6 hardwares paraméterei megegyeznek és mégis picivel jobbak a teszt adatai a Mate-nak.
Én utólag vettem észre a topikon azt, hogy létezik a P6, de nem bántam meg, hogy Mate-t vettem!
A P6 nagyon az Iphone-ra hajaz!! -
Tel Chi
tag
Szerbusztok!
Hát srácok, csajok, az én használatomban 3-rom naponta kell tölteni a telómat!
Nekem ez remek és csak szerettem volna veletek is megosztani az örömömet.Maximalista vagyok, a korona már csak az IP67 lenne.
De tudom, jóból is megárt a sok.
Itt lehet molyolni, aki nem ismerné.:
http://windowsceportal.hu/ -
Tel Chi
tag
A telóra témákat tenni,csak valamilyen launcher-rel lehet?
Természetesen a beépített 12? db-on kívül értem. -
Tel Chi
tag
Sziasztok!
Sajna továbbra sem tudok feltenni a telómra nagy pl. 5-6Gb filekat.
Másik gépen is kipróbáltam. Kiírja, hogy túl nagy a tároló rendszeréhaz a file.
Fogalmam sincs mi a túró ez. -
Tel Chi
tag
Megérkezett a tok a telómhoz!!
Nagyon pöpec! -
Tel Chi
tag
Kipróbáltam a pc hátsó portjain is ua produkálja.
Tehát kell vennem egy minim 16 gb-os karit. Úgy is terveztem venni. -
Tel Chi
tag
válasz
nagymedve970 #881 üzenetére
Azért mondják tutira a 32gb karit, mert azzal le lett tesztelve.
Általában /nem szent írás/ minden teló egyel magasabb szintű karit képes kezelni, mint amit írnak róla.Kíváncsi vagyok még milyen trükkök, turpisságok derülnek ki a használat alatt erről a "gagyi kínai" teloról?
Nekem az egyik hozzáértő kollégám egyáltalán nem fikázta, neki Not-ja van az 1-es és simán gratulált és csodálkozott a telóm tudásán és technikai paraméterein. Jól esett, hogy ért hozzá és egyenrangú félként kezelte a telómat.
-
Tel Chi
tag
Szerbusztok!
Megtudná valaki mondani, hogy mappát hogyan lehet kreálni a képernyőre, hogy elférjenek a cuccaim és ne kelljen 9 oldalt gyártani? Már ha lehet ilyet csinálni.
Következő pedig a bajom: nem tudok egy 4gb filmet feltenni a 8gb-os karira
Háttértárra nem teszi fel az a hibaüzi, hogy a file mérete túl nagy.
Hi sut-en és médiában elkezdi feltenni és a sok-sok percet kivárva az utolsó 60mp-nél fagy és az írja ki, hogy a tároló nem válaszol!
Mi a túró lehet???
Miért nem megy fel? Valaki már próbált hasonló méretű filet feltenni a telóra? -
Tel Chi
tag
Sziasztok!
Végre megtaláltam a reklámtiltó alkalmazást itt található akit érdekel:
https://f-droid.org/repository/browse/AdAway a progi neve.
-
-
Tel Chi
tag
Ma sokat gyötörtem szegénykét és pill. 79% az akksi.Más teló pl razr máralegjobb esetben is csak 50%-on lenne. A hangdinamikája messze jobb a raza-nál és a bluetooth is. Én bluetooth headsettet használok egy Jabra Clippert és az ingemre csiptetett clipper akkor is tartotta a kapcsolatot, amikor a telót a hátam mögé tettem. Nem semmi, de talán ez betudható a 4.0-nak.
Awifi is remek pillanatok alatt csatlakozik és minden esetben stabil.Örülök, hogy ezt a készüléket választottam. Fóliát és tokot jövhét hétfőn rendelek számomra mindkettő nagyon fontos. Addig marad a gyári fólia.
-
Tel Chi
tag
Kipróbáltam a videó lejátszás esetében a feliratkezelést müxik, csak hibásan. Némely betűt nemismeri fel és vagy kockát tesz a helyére, vagy kínai jelet. Sokszor nem érthető a szó, vagy a mondat. Sajna
-
Tel Chi
tag
válasz
DanQuijote #789 üzenetére
Lol!!
Levert a víz!!
Az van, hogy másik gépen minden mint a schffhausenúgy müxik!
Erre újraindítottam a pc-t és minden ok!!
Boldog vagyok, reméltam, hogy Máté nem hagy cserben.
Így is lett! -
Tel Chi
tag
Félek nagy a gebasz!!
A belső tárhelyen ugyanez a baj -
Tel Chi
tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom,mégpedig az, hogy semmit nem tudok áttenni a pc-ről a teló memókarijára!
1 a számítógép felismeri, formázza
2 a teló felismeri, formázzaElkezdek rá átmásolni és csak másol, másol, másol...közben csak azt írja ki, hogy elemek felfedezése és cak számítja fennmaradó elemeket, a sebességet és a hátralévő időt.
Mi lehet a gond??
Többször piszkáltam a memókarit, mindenhol formáztam.
Volt vizsgálat a pc részéről és mindent rendbe talált.
Ma reggel frissítettem a teló szoftverét B221-re. -
Tel Chi
tag
válasz
nagymedve970 #755 üzenetére
Valóban a kézbevétel a boltban /ami kb 1-2perc volt,mert ennyi idő is elég volt ahhoz, hogy eldöntsem Nekem Ez Kellllll!!/ szinte mindent eldöntött, bár igazából már csak megerősítés kellett, a döntés már meg volt.
Lett 65k-ért ey 100kérő telóm
Ja és az eladó hölgy sem tudta, hogy független. Harcolt velem verbálisan, de vodás sim behelyezését követően csöndbe maradt.
Nekem kicsit ismerős itt-ott, mert a razr előtt Defym volt és MIUI romot tettem rá és kitűnően működött.
-
-
Tel Chi
tag
Sziasztok!!
Megvan a kicsike!!!!!!!
Töltőn van. Azt mondták a telenornál, hogy minden fix akksis telót a használat előtt tölteni kell minim 8 órát és a töltés 30.-ikpercétől belehet kapcsolni, a sim karit is akkortól lehet beletenni, dea töltőről csak minim 8 óra után szabad levenni.
Csak hallgattam, szerintem ez hülyeség. Az előző razr-mal semmi ilyet nem mondtak a vodánál.
Megvan az a lényeg,még nem tapiztam, majd fogom eleget.
-
Tel Chi
tag
Szerbusztok,ha igaz akkor a mai nap délutánján én is friss tulaja leszek eme készüléknek.
Olyan kérdésem volna, hogy a lebegő gomb az kikapcsolható, mármint eltüntethető a kijelzőről? -
Tel Chi
tag
Sziasztok én ezt találtam a tokot illetően akit érdekel:
http://www.mobiltokshop.hu/keszulekhez-HUAWEI-Ascend_Mate.html
-
Tel Chi
tag
válasz
Gutenberger #757 üzenetére
Köszönöm szépen, én igazán becsületes módon elkezdtem visszaolvasni, de sajna az izgatottsági hányadosom, felülmúlta a józan ész és nyugodtság együtthatóját.
Szerintem napok kérdése /még a héten/ boldog Mate tulajdonossá teszem magamat.
-
Tel Chi
tag
válasz
nagymedve970 #755 üzenetére
Nagyon köszönöm a válaszodat tényleg korrekt /ezért is szeretem a mobilaréna fórumát többekközött/.
Még az a nagy aggályom, hogy érdemes-e telenornál függő készülékként megvenni? Lehet unlockolni?
Van bármilyen különbség a lockolt és a független között?Nekem 65.000 ft-ért 3190 előfizuval nem tünik rossznak.Esetleg valamely telenoros felhasználó véleménye?
-
Tel Chi
tag
Sziasztok!
Nekem va egy Motorola RAZR XT910 gyári független telóm áprilisi és most láttam meg a telenornál ezt a készüléket.
Nagyon gondolkodom, hogy lecseréljem rá.
Szerintetek megérné a lecserélés?
Sajna ezt a márkát egyáltalán nem ismerem, de elolvastam itt a tesztjét és nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest