Új hozzászólás Aktív témák
-
Nigér
őstag
Eddig sem voltam aktív kommentelő, mert a Mátém tökéletes volt számomra, csak olvasgatni jártam jobbára ide.
Ezt a szokásomat megtartom, ugyanakkor elköszönök, mert Mátét ( Most fater használja nagy megelégedéssel) lecseréltem egy Z Ultrára.
Nagyobb még a Mate-nél is
Hali! -
Nigér
őstag
válasz
dagizsuzsu #1441 üzenetére
Gondolom létrehoz egy mappát a saját adataival egy olyan könyvtárban amit root nélkül nem látsz, nem férsz hozzá.
-
Nigér
őstag
válasz
dagizsuzsu #1438 üzenetére
Bárhova, csak egy fájlkezelő progi pl. ES File Explorer kell amivel ráböksz és már telepíthető is.
Telepítés után az apk törölhető, nincs rá szükség. -
Nigér
őstag
válasz
enonlui #1374 üzenetére
No offense, de mi a pénisz múlik azon, ha egy üzenetet ( Legyen bármilyen formátumú, de olyan sürgős reagálást nyilván nem igényel mert akkor hívnának helyette - gondolom ) a feladás után nem "rögtön", hanem pár perc múlva kapsz meg?
Tényleg nem beszólni akarok csak kíváncsi vagyok. -
Nigér
őstag
válasz
nagymedve970 #1304 üzenetére
Akkor zsír!
-
Nigér
őstag
válasz
nagymedve970 #1302 üzenetére
Üdv, semmit nem trükköztem csak rádugtam.
Azt hiszem NTFS-re volt formázva.
Ha nem megy, próbáld a beállítások/tárhely résznél kézzel felcsatolni a pendrájvot.
Nekem minden hekkelés nélkül, kifogástalanul ment/megy. -
Nigér
őstag
válasz
nagymedve970 #1289 üzenetére
Én egy 128 gigabájtos pendrájvot próbáltam, gond nélkül viszi.
-
Nigér
őstag
Békés, boldog Karácsonyt kívánok minden Mate-gazdinak!
-
Nigér
őstag
Van esetleg valami alternatív témaletöltési lehetőség...?
(A vmall.com-on kívül) -
Nigér
őstag
Arra van valami gyógyír, hogy ha le van zárva (jelkóddal is) a képernyő, ha benyomódik és picit úgy is marad a bekapcsológomb akkor felajánlja hogy kikapcsolhatom, újraindíthatom, repülő üzemmód vagy a hangerőállítás.
Szóval van valami megoldás, hogy ha lezárom a képernyőt akkor az úgy is maradjon...? -
-
Nigér
őstag
válasz
Gabi 8906 #1123 üzenetére
Nézd, ha meg tudsz barátkozni a hatalmas méretével, jó "kis" társra lelsz ebben a telóban.
Bár hardverileg ugye nem tartozik a mai élvonalba, nem Snapdragon 800-as szörny, de a teljesítménye simán elég mindenre.
Főleg, hogy a cuccosnak nem FHD hanem "csak" HD felbontású panelt kell kiszolgálnia.
Az akksiideje példás, a mérete...
Manapság, amikor kézbeveszem a másodtelóvá avanzsált HTC ONE X-emet, furi a kis mérete.
Pedig az 4,7"-os...
Majd írnak neked szerintem a többi Mate-gazdik is, én aszondom hogy vágj bele, nem bánod meg! -
Nigér
őstag
"Az Ascend Mate-en tesztünk készítésének időpontjában még az Android 4.1.1-es verziója futott, mostanra azonban elérhető rá a 4.2-es frissítés is."
Ezt október negyedikén írták.
De én még nem találtam 4.2.-es friss szoftot.
Miről beszélt vajon a forma...?
A kínai szoftról?
Lehet hogy amit tesztelt, az egy szürkeimportos, adott esetben Kínából származó Mate? -
Nigér
őstag
Mate 2:
-
Nigér
őstag
Valaki próbálta már?
Vagy ez csak a kínai verzió? -
Nigér
őstag
válasz
nagymedve970 #881 üzenetére
Simán viszi, hisz használom.
OTG kábelen működik a 64-es pendrive is.
Egyelőre ennyit próbáltam, külső 2,5"-os hdd-vel még nem, de 7végén kipróbálom -
Nigér
őstag
válasz
nagymedve970 #879 üzenetére
Semmi varia.
Nincs megosztva, csak NTFS formázás a HD-tartalmak miatt és csak használom
Szóval simán kezeli a 64GB-os kártyát is. -
Nigér
őstag
válasz
nagymedve970 #877 üzenetére
De, abban használom...
-
Nigér
őstag
válasz
Gutenberger #779 üzenetére
Köszönöm, szép színes tok!
-
Nigér
őstag
válasz
Gutenberger #770 üzenetére
Üdv, képet dobnál a cuccosról, hogy néz ki benne a teló?
-
Nigér
őstag
válasz
Gutenberger #707 üzenetére
-
Nigér
őstag
Arra tud valaki megoldást, hogy a telepített appokat a teló betűrendi sorrendben tegye?
-
Nigér
őstag
válasz
DanQuijote #606 üzenetére
Tetszetős tok, gratula hozzá!
-
Nigér
őstag
Budapesten nincs valami olyan offline bolt ahova besétálok és vehetek ilyesmi féle Mate tokokat?
Jobban szeretem vásárlás előtt szemrevételezni, megtapogatni, ilyesmi, ezért részesíteném előnyben az efféle vásárlást. -
Nigér
őstag
válasz
Gutenberger #591 üzenetére
Üdv, szerintem ebben a topikban előbb kapsz választ a kérdésedre.
[link] -
Nigér
őstag
válasz
optimus123 #555 üzenetére
Üdv a csapatban!
Én ezt az appot használom és ajánlom:
3g Watchdog
[link] -
Nigér
őstag
válasz
cicabajszika #512 üzenetére
A 464-es hsz alapján az enyém független, Telenornál vásárolt motyó.
-
Nigér
őstag
-
Nigér
őstag
Bocsi de kifutottam a szerkesztési időből...
Szóval, nagymedve970 fentebbi sorait olvasva kipróbáltam én is az ébresztést kikapcsolt készülékkel, és valóban működik!
Köszönet az infóért -
Nigér
őstag
válasz
szabioister #413 üzenetére
Alig több mint 1 hónapja jelent meg a Telenornál, olyan július 24. magasságában.
Nem gyenge hogy elfogyott a készletük... -
Nigér
őstag
Üdv!
Az Ascend P6 topikban kértem és kaptam a tippet, megosztom akit érdekel:
Mate témák
[link] -
Nigér
őstag
Ha az állapotsávból/értesítési sávból kapcsolom be a wifit, pl. itthon, miért dobja fel az elérhető hálózatok listáját?
Erre semmi szükség mert úgyis magától csatlakozik az elmentett hálózatokhoz, ellenben innen mindig manuálisan kell kilépni.
Számomra eléggé zavaró. -
Nigér
őstag
Sziasztok!
Úgy tudtam eddig hogy az android rendszer csak a fat32re formázott kártyákat ismeri fel.
Ma azonban egy kábellel rádugtam a Mátémra egy 32GB-os, NTFS-re formázott pendrájvot.
És simán látta, és le is játszotta a rajta lévő mp3-as nótát, valamint az öt és fél gigás HD filmet.
Kipróbáltam ugyanezt a HTC ONE X-emen is, az a papírformát hozta, azaz nem ismerte fel a pendrájvot.
A HTC-n 4.1.1 van, a Mátén 4.1.2.
Valakinek hasonló tapasztalata...........? -
Nigér
őstag
válasz
Neonflake #189 üzenetére
Köszönöm szépen!
Mint mondtam, még nem hekkeltem telót, ez viszont egyszerű volt, kb 5 percig ha tartott.
Érdekes egyébként, hogy (bár nem élvezkedem a bencsmarkokra, de) a frissítés után mind az Antutu, mind a Quadrant jóval kevesebb pontot dobott.
Ha jól láttam akkor ez egy custom patch lehet, ez a B217?
Az akksi merülésre meg, a másik telómon a GSam Battery Monitorral szoktam ilyesmit nézni (ritkán kellett de akkor jól jött), rádobom erre is.szerk:
most látom hogy észrevetted a custom dolgot.
ha pl. gariztatni vinném akkor ezt azért vegyem le és tegyem vissza a fullos gyárit?
Lekopogom a fafejemenhogy eddig minden rendben van a motyóval.
-
Nigér
őstag
válasz
Neonflake #181 üzenetére
No, érdekes, napközben 84%-ról 45%-ra esett az akksi töltöttsége, úgy hogy csak a teló rész volt bekapcsolva, de hozzá sem nyúltam.
Most teszem fel a B217-et, aztán tolok egy képernyőfotót a szoftververzió változásáról.No, itt van, úgy néz ki sikerült:
Neked milyen tapasztalataid vannak ezzel a szofttal? -
Nigér
őstag
válasz
Neonflake #161 üzenetére
Akkor így nem tudok téglát kreálni belőle?
Csak azért kérdem, mert még nem igazán mókoltam telót...
Nem éreztem szükségét.
Most sem..., csak kíváncsi vagyok.+1 kérdés: ha így "felhekkelem" rá az újabb rendszert, minden adatot és progit töröl és újra kell rakni mindent?
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CNC topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest