- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagymedve970
tag
válasz
#71562240 #826 üzenetére
Ha jól értelek, akkor ehhez rootolni kéne?
Nem szeretnék bele piszkálni. Egyébként nem is igazán értem, hogy mire is jó ez a rootolás azonkívül, hogy találkoztam már olyan app-okkal ezért vagy azért root kellett volna, de ezen kívül semmit nem tudok róla. Bocs, de nagyon laikus vagyok ebben a témában.
Azt sem tudom, hogy is kell csinálni ezt, bár láttam néhány írást róla, de nekem eléggé kínai volt és nem mertem semmi ilyenbe bele fogni. Pedig néha jó lenne ezen tudás. Pláne, hogy a páromnak most szereztem be egy HTC HD2-őt (mint ahogy tudjuk ez win mobil) viszont android 4.0 fut rajta, de ha nem okés vele valami, vagy csak simán mást szeretnék rá, akár vissza a win 6.5-öt, akkor dunsztom sincs, hogy is fogjak neki, hogy nehogy csak téglát csináljak belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Wise (ex-TransferWise)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest