- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
válasz
#71562240 #2147 üzenetére
Maga a gyári szoftver rendben van, gyors, kevés ramot eszik, átlátható. A gond az, hogy tavaly amilor vettem, b221 volt rajta (ami ugye 4.1.2) és azóta nem igazán jött semmi. Volt néhány 4.2 es emui 2vel,de azok inkább a kínai piacra mentek. Talán tavasszal kap emui 3.0-t (ami talán 4.4re épül), de valószínűleg ott se lesz jó a dpi beállítás és a playt is mellőzni kell majd.
-
prolad
addikt
Tegnap megváltam a mate-től,remélem új tulaját is olyan jól szolgálja,mint engem egy évig.
Jó gép volt,bitang üzemidővel,szép kijelzővel,tavaly ilyenkor korrekt,most már csak használható (aki nem játszik annak bőven jó) hardverrel,de nulla szoftveres támogatással.Mindenkire nagy hatással volt aki látta (többnyire a mi ez a tepsi? kérdés hangzott el,de hát nem tudják mi a jó),én is egy perc alatt megkedveltem a méretet,kisebbre már nem is váltanék.
-
prolad
addikt
válasz
eladogeppc #1656 üzenetére
Olyan természetellenesen világos lett,és túl élénk.Most nem tudok képet feltölteni,majd lövök párat.
-
prolad
addikt
A zte szintjét kijelzőben simán hozza, szép színek, jó kontraszt, állítható színhőmérséklet, napfényben is olvasható marad. És nem olyan kis lőrés
Szerintem kamerában is hoznia kéne, szép makrót csinál, kültéri napos képek is jók, beltéren vakuval kicsit túlhúzza a színeket de abszolút vállalható. -
prolad
addikt
válasz
eladogeppc #1648 üzenetére
Akkuval nem lesz gond, 4-5 óra kijelzőidő, mobilnet, messenger a háttérben, net+ játék. Van hogy 5 is. B907 csúnya, de cserébe jobb az üzemidő, meg a ram kihasználás.
-
prolad
addikt
válasz
eladogeppc #1645 üzenetére
Remélem nem rohad, szaga még nincs
Alapvetően nem lenne gond a játékokkal (bár pl. Dead trigger 2 kifagy), de gyakran a legegyszerűbbeknél (pl. Arkanoid X, flappy bird) is szaggat, vagy alacsony az fps. Emellett amit próbáltam launchert, mind szaggatott egy idő után, gépelésnél néha nem érzékel (SwiftKey), valamint egy-két másodpercre lefagy. -
prolad
addikt
válasz
eladogeppc #1643 üzenetére
Szuper gép a mate,csak a bele...
Szép volt,jó volt,de kezd bosszantani,csere lesz majd május környékén,csak nincs olyan ami mindent tudna,ami nekem kell.Asus note 6,xperia ZU kiesik a ledhiány miatt,one max a kamera és az ár miatt,note 3 szintén az ár miatt (pedig ez lenne talán a legjobb),alcatel Hero szimpatikus,de az az mtk...
Mediapad x1-gyel szemezek,kérdés az elérhetőség,ár,támogatás,ha nem akkor nem maradt semmi ebben a méretben. G2,vagy G pro vagy a 8 magos alcatel,ezek tetszenek,árral sincsenek elszállva,csak ugye kisebbek... -
prolad
addikt
2 problémám van, hátha:
Nova launchernél miért nem mukodnek a gyári widgetek?
Valamiért ha hívást fogadok, mindig kihangosítja (vissza lehef kapcsolni, de idegesitő). -
prolad
addikt
válasz
dtamas8 #1493 üzenetére
A mate gyári töltője 2A 5V,amennyire én tudom nagyobbal nem szabad tölteni (de mobilhoz nagyobbat még nem is láttam),ha kisebbel töltöd,akkor lassabb.4050-es akku van benne,majdnem egy ezressel nagyobb mint a note-nál és szerintem ahhoz is 2A-s töltő van,nem csoda,hogy lassabban tölt,főleg,hogy az a nokiás tippre 1A körüli.Nekem a gyárival viszonylag gyorsan tölt,durván 2-2.6 óra alatt megy fel maxra,olyan 10% környékén szoktam töltőre dugni.Viszonyításképpen volt egy lumia 620-m,ami harmadekkora akkuval is közel ennyi ideig töltődött.
-
prolad
addikt
Én egy ilyet vettem hozzá,a célnak megfelel,de a telefont nem tudom vele rendesen kitámasztani,viszont ennyiért bőven megérte,főleg,hogy pl. itt Dunaújvárosban nemhogy tokot nem lehet rá kapni de még ekkora telefont se látott a mobilboltosok többsége (még a Telenornál sem).
Oké hogy kisváros,de azért na.
-
prolad
addikt
válasz
nagymedve970 #1457 üzenetére
Ha már wp-s launcher akkor inkább ez.
Most a 360 launchert próbálgatom,elég jól testreszabható,nem lassítja a telefont,igaz,hogy az átlagnál több ram kell neki,de abból bőven van.Egyetlen hátránya,hogy pár helyen kínai,valamint hogy Távol-Keletnek készült (értsd,kínai programok és ízlés).
-
prolad
addikt
válasz
nagymedve970 #1455 üzenetére
Jó ez a launcher,de elvileg tudnia kéne,hogy az alsó kezelősáv kitkat-es legyen,viszont nekem nem sikerült rájönni,hol állítsam be.Van benne még egy tablet mód is, ekkora kijelzőnél érdemes lehet kipróbálni,inkább fektetett helyzetben van értelme.Sajnos nekem enyhén laggolt egy-két helyen,ezért inkább nova launchert ajánlom,fektetett mód ott se probléma és sokkal simábban megy az apexnél.
-
prolad
addikt
Úgy nézem megint nagyot alkottak (ha máshogy nem méretben biztos),csak a fényes hátlapért kár.Azért a musthave érzés nem fogott el.
-
prolad
addikt
Akkor ezt mindenképp kipróbálom
Szerk:
Dead trigger 2 nálatok sem megy?Nálam a menüig eljut utána kifagy (B907 van a telefonon). -
prolad
addikt
válasz
nagymedve970 #1261 üzenetére
Függetlenek a telenoros mate-k?
-
prolad
addikt
Akkor inkább hagyom.Sajnos tényleg vannak gobdok már a 4.2-vel is (bár a ramhasználat például tovább javult),ezért is kérdeztem,p6-ra összeraknak majd vaalami használhatót,a matenél már nem vagyok benne biztos.
-
prolad
addikt
Azt hallottam,hogy a p6 januárban már megkapja a 4.4-t.Azt szeretném kérdezni,hogyha ez megtörténik,akkor azt fel lehet-e tenni a matere (ha már a hardver ugyanaz)?
-
prolad
addikt
Üdv
Azt szeretném kérdezni,hogy hogyan lehet átlátszóvá tenni az értesítési sávot és alul a kezelősávot.Valami root és egyébmentes megoldás kellene,de ha ilyen nincs akkor bármilyen megoldás jó.
A másik dolog,hogy tervezek írni egy cikket a készülékről a Logoutra, viszont a roothoz és egyéb moddingoláshoz abszolút nem értek,de ez nélkül nem lenne teljes értékű a cikk.Aki ért hozzá és van egy kis ideje,az megoszthatná velem,hogy is megy ez illetve pár romot is írhatna.
Hogy a telefonról is szó essen,már két hete tulaj vagyok és imádom.A nagy mértet kb. fél óra alatt megszoktam (nokia 3120-ról váltva
).Külön öröm,hogy csak 3naponta kell töltenem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobilhasználat külföldön
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest