- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobilhasználat külföldön
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Vert viszen veretlent? Vak vezet világtalant? (Merthogy nekem még nincs Mate-em.)
"1 Hol lehet a videocodecket beállítani" Én nem a videokodekről beszéltem, hanem a feliratok nyelvi enkódolásának szabványai közül a közép-európai-szláv szabványról (az az ISO-8859-2), ennek beállítását nyilván valamiféle felirat menüpont alatt találod a videólejátszó szoftvered beállításaiban.
De ha mégis szándékosan videokodekről kérdezel, annak a beállításait is megtalálod az általad használt adott lejátszó menürendszerében, csak menj végig minden beállításon, azt úgyis meg kell tenned. Érdemes lesz végigvizsgálni a videokodek beállításokat formátumonként, mert ha esetleg olyan formátumú egy adott film, hogy hardveres dekódolással nem tudja jól lejátszani a telefon, akkor mindenképpen a szoftveres dekódolást kell választani a videolejátszó szoftveredben. Az egyszerűség kedvéért akár meg lehet azt is tenni, hogy minden formátumot szoftveres lejátszásra állítasz a lejátszószoftverben. (Telepítsd például az MX Player-t vagy a Mobo Playert vagy a BSPlayer-t vagy ... a gyári lejátszó mellé, ha hiányosnak érzed a gyári videolejátszó képességeit, például a formátumok ismerete vagy a beállítási lehetőségek terén. A gyári videolejátszók erősen korlátozott képességűek, de vannak a Play Store-ban zseniális tudásúak, például az általam ajánlottak, ezeknek az ingyenes változata is teljesértékű, egy kis reklám fejében, ha ellenben megveszed, akkor megúszod a reklámcsíkot.)
"2 Nem tudod hol lett leírva a root-olása a telónak?" Beírod a keresőbe, hogy root, és ad eredményeket, de én úgy vettem észre, hogy a P6 topikból vették át a módszert, onnan kell kiolvasnod, egyúttal kérdezd erről Neonflake-t, Nagymedvét, DanQuijotét stb..., nekik már van Mate-jük, és rootolták is korábban. A topikban DanQuijote részletesebben is írt a rootolás hasznosításáról a (#695)-ben, és néha a többiek is ezt-azt, például Neonflake többször is a (#291) óta (mondom, használt a fórumkeresőt). A rootolás módszerét pedig meglátásom szerint a P6 topikjából kell kiszedned, ott van a témaösszefoglalóban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest