Új hozzászólás Aktív témák
-
nagymedve970
tag
Szia Buno!
Megpróbálok segíteni neked. Kicsit szétnéztem a "nagyvilágban" és az ott olvasott infókat, ha elég jól értelmeztem, akkor az inteligens háttérvilágítás lényege, hogy a külső fényviszonyok fügvényében szabályozza a készülék háttér megvilágítását.
Ennyi
Örülök, ha segíthettem. -
nagymedve970
tag
válasz
#71562240 #1729 üzenetére
Már bocs, de ezt, hogy a fenébe definiálhatnám neked jobban?!
Tudod mit, megpróbálom, bár szerintem ez sem sokkal több mint eddig volt.
Általános felhasználásnál, vagy épp filmnézés közben sűrűn tapasztalom a képernyő alján megjelenő hiba üzenetet a következő szöveggel:Hiba a helyszínmeghatározó szolgáltatásban.
Arra vagyok kíváncsi, hogy ez mitől van, mi okozza ezt?
A ketyere a hibás vagy a szolgáltató hülyéskedik (Telenor)?
Bocs, de ennél jobban nem tudom leírni, hogy mi a gondom a telóval.
Remélem most már tudsz valami okos megoldást is mondani -
nagymedve970
tag
válasz
#71562240 #1727 üzenetére
Bocs, akkor ide bekopizom a problémám, mert biztos messze volt a te válaszodtól.
(#1725) nagymedve970ÚjVálaszPrivát2014-03-26 16:21:06
nagymedve970
(kvázi-tag)
Nálam elég sűrűn előjön a következő hiba üzenet:Hiba a helyszínmeghatározó szolgáltatásban.
Ez mitől van, tudja e valaki? A ketyere a hibás vagy a szolgáltató hülyéskedj?Na erre a gondra szeretnék választ kapni!
-
nagymedve970
tag
válasz
nagymedve970 #1725 üzenetére
Senkinek nincs ötlete a problémámra?
-
nagymedve970
tag
Nálam elég sűrűn előjön a következő hiba üzenet:Hiba a helyszínmeghatározó szolgáltatásban.
Ez mitől van, tudja e valaki? A ketyere a hibás vagy a szolgáltató hülyéskedj? -
-
nagymedve970
tag
A Google Play jóbarát
https://play.google.com/store/search?q=miui%20theme
https://play.google.com/store/search?q=miui%20launcher
https://play.google.com/store/search?q=miui
https://play.google.com/store/search?q=kitkat&c=apps
https://play.google.com/store/search?q=kitkat%20theme%20cm&c=apps
https://play.google.com/store/search?q=kitkat%20launcher&c=appsTalán ezeken a linkeken megtalálod amit keresel
-
nagymedve970
tag
válasz
TylerDurden #1523 üzenetére
Nem tudom így megmondani, hogy mi lehet a gond. Nálam tökéletesen működik már huzamosabb ideje Mátén is és egy M. Defy-n is.
-
nagymedve970
tag
Szia!
Én még mindig a gyári ROM-ot használom, de nem találok semmi számomra kivetni valót benne.
Szerintem semmi másról nincs szó mint, hogy szeretnének újabb dolgokat kipróbálni, köztük én is, de azért nem minden áron (talán kivételek ez alól a nagyon "kocka guruk"). Nem szívesen használnék mindenféle félkész romot, inkább megvárom a gyárit, ha lesz, ha meg nem, akkor sem lesz világ vége. Addig is maradnak a launcher progik a külső változtatáshoz. -
nagymedve970
tag
válasz
dtamas8 #1515 üzenetére
Na akkor menjünk sorjában. A képeket fel tudom használni mert széthúzás a képhez tudod igazítani. Azt hogy a facebook–kal miért nem a szinkronizál igazából nem tudom. Nálam tökéletesen működik már másik full képernyős hívás programot és kipróbáltam gond nélkül. Abban nem vagyok biztos hogy az a gond volna hogy a mail fiókod hozz vannak adva a nevek. A töltő a leírtak szerint gyárival egyeznek az adatok de a 10 órás töltés és a kb 20 órás lemerülés idő ami persze sokban függ a használattól is az elég problémás. A leírtak alapján gondolom használtan vetted. A gyári rom van még rajta? Esetleg megpróbálhatod a teljes törlést. Más. A kameránál szerintem mindenkinek melegszik főleg intenzívebb használatnál jön elő a jelenség. Csak gondolom hogy ott lehet a video proci ami főleg intenzívebb játéknál melegszik jobban vagy kevésbé függ a játéktól. Alap normál felhasználás esetében ezt a jelenséget nemigen tapasztaltam.
-
nagymedve970
tag
válasz
TylerDurden #1505 üzenetére
Kipróbáltam, nálam semmi gond, bár én jetaudio programot használok viszont annál lezárt képernyőnél le kell húznom az értesítő sávot és ott tudok tovább lépni. Te hogyan csinálod? Esetleg Futtas egy Avast vagy Zoner–t. Lehet, hogy vírust kaptál be.
-
nagymedve970
tag
válasz
TylerDurden #1505 üzenetére
Kipróbáltam, nálam semmi gond, bár én jetaudio programot használok viszont annál lezárt képernyőnél le kell húznom az értesítő sávot és ott tudom tovább lépni
-
nagymedve970
tag
Futólag én is próbáltam a Nova Launchert, de annyira nem fogott meg. Nem lehetetlen, hogy még egyszer neki ugrok egy hosszabb próbának. A KitKet kezelő sávra én sem találtam semmit, csak Jelly Bean és Ice Cream Sandwich módokat találtam, de bármelyikre állítottam nem tapasztaltam semmi változást. Persze lehet, hogy csak én nem csinálok valamit jól.
A tablet módot is kipróbáltam. Nem rossz, de én inkább álló helyzetben használom. Itt egy kép tablet módról.
...és, ha már itt tartunk két kép a "Windows Phone 7 Launcher-ből, hátha valaki kedvet kap hozzá. Nekem itt már elveszti androidos mivoltát, de egy próbát megért. Egész jól kezelhető és kicsi a helyigénye. -
nagymedve970
tag
Ha jól emlékszem, volt itt valaki aki megoldást keresett az alap képernyő forgatására. Nem rég botlottam bele az "APEX LAUNCHER-be" aminél ez megoldható és szerintem teljesen jól konfigurálható. A beállítás sem okozhat gondot senkinek, mert magyar nyelv is van benne. Ezt kiegészíted egy jó háttérrel, számodra kellő, jó Widget-tel és teljesen kellemes vizuális élményt és (szerintem) maximálisan jól használhatóságot biztosít.
Bocs a sok képért, de úgy gondoltam, ha már lúd, akkor legyen kövér!
-
nagymedve970
tag
válasz
dagizsuzsu #1384 üzenetére
Mennyit kérnél a Mate-ért?
-
nagymedve970
tag
Tudomásom szerint nincs benne gyárilag amit te keresel, de egy APP segítségével biztos megoldható. Amit én ajánlottam neked az egy qwerty billentyűzet, viszont jó az elosztása és a formálhatósága. Érdemes kipróbálni. Én is már több billentyűzet APP-ot kipróbáltam már, de mindig ide tértem vissza. Eddig azt találom a legfelhasználó barátabnak.
-
nagymedve970
tag
Kérdezném, hogy valaki próbálta e már, pendrive-ot rádugni átalakítóval
ha igen milyen eredménnyel, látja e a teló? -
nagymedve970
tag
válasz
dtamas8 #1260 üzenetére
Szia!
Nem akarok ódákat zengeni a Mate-ről, mert csak jókat tudnék mondani. Lassan fél éve nyúzom keményen, de még egyszer sem hagyott cserben. Nincs mókolgatás, csak tökéletes használhatóság! Azt meg, hogy az akkuja 2-3 napig is bírja, már meg sem említem. A Mate lehet, hogy nem annyira csillogó mint a Note 2, de nem cserélném le rá!
Úgy hogy szerintem bátran vágj bele. Nem te leszel az első aki Mate-re cseréli a Note 2-jét, és nem fogod megbánni.
Ja és arról még nem is szóltam, hogy a szolgáltatótól gyárilag függetlenül jött ki eddig mindenkinek a teló!
Hajrá...! -
nagymedve970
tag
válasz
dagizsuzsu #1242 üzenetére
Szia!
Szerintem ez nem kivitelezhető (legalábbis én nem találtam a telóban erre megoldást), ha csak nem találsz valami app-ot hozzá, de mégis, akkor kérlek oszd meg velünk is. -
nagymedve970
tag
válasz
DonLaca@ #1211 üzenetére
DonLaca!
Ebben teljesen egyetértek veled!
"Inkább legyen unalmas a topic mint hogy arról szóljon mit hogyan kell megmókolni hogy működjön rendesen a teló.Személy szerint nekem nagyon bejön hogy csak használom, 2-3 naponta feltöltöm és ennyi.
"
Az a 4.2 tényleg megjöhetne már! A "kalasnyikov" romot én is leszedtem, de volt egy érzésem, hogy nem kell még használni és sajnos igazam lett.
-
nagymedve970
tag
válasz
#71562240 #1202 üzenetére
Felhívom a figyelmed, hogy ne hívd fel a figyelmem, mert nem hozzád intéztem a kérdéseimet!!!
Amúgy, csak egyszerű segítő válaszokat, leírást szerettem volna a kérdéseimre, hogy ne keljen nagyon bele gabajodnom a másik topikba.Ja és felhívnám a figyelmed, hogy ez a topik szerintem már a végét járja, mint látom, mert nem nagyon van már mit mondani a Mate-ről. Szerencsére ez nem olyan teló amivel folyton varázsolgatni kell, hogy használható legyen.
És búcsúzóul felhívnám a figyelmed, hogy... (Na ide azt gondolsz amit akarsz! Egyébként meg pont leszarom!)
-
nagymedve970
tag
válasz
nagymedve970 #1200 üzenetére
Még azt kérdezném, hogy ez a 4.2.2 tartalmaz rádiót?
-
nagymedve970
tag
Itt van több link is a cikkben, de nem tudom biztosan melyik is kell nekem. Én erre gondoltam, de nem tudom még kell e esetleg más is. "MSB 3.0 Megjelenés:2013.08.08 elérhető!
[http://filefeltolto.hu/letoltes/c4ea9b355a28e5be/msb-4.2.2.20130422.revised.zip]MSB Revised"
(Ez a 191.66 Mb tömörített anyag lenne a teljes rom?)Mit jelent az ajánlott telepítés? Ezeket a menü pontokat kell majd kiválasztgatni, indítani ebben a sorban telepítéskor?
"Ajánlott telepítés:
-Navigate to Recovery>> Custom Recovery-Wipe Data/Factory Reset
- Wipe Cache Partition
- Go down to Advanced>> Wipe Dalvik Cache
- Install zip from sdcard.MSB 4.2.2 revised
- Wipe Cache Partition
- Go down to Advanced>> Wipe Dalvik Cache
- Reboot system now"
Most MB 525 android 2.2.2 van rajta. Ja és ez csak sima Defy nem a +-os! Vagy ez nem gond? Nem tudom elég infót adtam e a további segítséghez.
Bocs ha marhaságokat kérdezek, de sose csináltam még ilyet és ahogy látom itt nem olyan "egyszerű mint Mate-nél" elrontani pedig nem szeretném. Bocs a lámaságért -
nagymedve970
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy ez nem a Motorola Defy topikja, de mint láttam többen is írtátok, hogy használtátok, vagy épp még használjátok és a lényeg hogy hozzám került egy ilyen másod telónak viszont angol menüvel és szeretnék segítséget kérni, (ha lehet szájbarágósan, mert nem vagyok guru) hogyan tudnék magyar romot tenni rá (és honnan tudnám azt letölteni) vagy magyarosítani, bár szerintem a ROM csere lenne a jobb megoldás
Előre is köszönöm, ha valaki komolyabb segítséget tud nyújtani. -
nagymedve970
tag
válasz
Neonflake #1150 üzenetére
Értem, kösz. Bár mindent előkészítettem az újra húzáshoz, (asszem
) de azt hiszem még várok vele egy cseppet. Kíváncsi vagyok , hogy másnál hogy fog beválni. Pro és kontra.
Egyébként mi a különbség a 4.1 és a 4.2 között azon kívül, hogy tapizás, nyomkodás nélkül fogadhatom a hívásokat? -
nagymedve970
tag
válasz
DonLaca@ #1143 üzenetére
Köszi a válaszokat
. Ébredés után pont ez volt a gondolatom, hogy új ROM ezért mindent visz majd. Valamelyik külföldi oldalon olvastam valami megoldást a szürke sáv eltüntetéséről. Majd utána nézek, de mint, ha futólag már láttam volna, hogy valaki már itt is írt róla. Most néztem, hogy Neoflake sensei már meg adta a megoldást erre is
.
-
nagymedve970
tag
-
nagymedve970
tag
válasz
Joczika #1112 üzenetére
Üdv a klubban!
A SIM szolgáltatásnál nálam is ugyan ezt csinálja. Csak gondolom, de ez lehet, hogy azt a funkciót működtetné, mint ami régen is volt, ha jól emlékszem lekérdezhettél időjárást, névnapot tán még sport híreket is sztem, de ha tévednék azért ne kövezzetek meg. Ez csak egy következtetés volt.
Egyébként meg az ez előtti telókkal csak ennyi bajom lett volna, akkor nem jutok el a Mate-ig.
Remélem sok jó élményed lesz még a kis tesóval. Én már 4. hónapja nyúzom szó szerint, de még nem találtam igazán olyat amibe problémát láttam volna. -
nagymedve970
tag
-
nagymedve970
tag
válasz
Neonflake #1083 üzenetére
Kösz a segítséget, de nem igazán találom és nem is szivesen piszkálódom benne. Tartok attól, hogy valamit elszúrok és... Tudom most jön az, hogy pedig ez egyszerű! Ja az atom fizika is annak aki tudja, érti.
Valószínű, hogy ezért sem veszem sok hasznát annek a root dolognak. Igazábol anno csak egy app miatt kellett a root, de már régen nem használom azt sem.
Két kérdésem lenne:
1,Ha hard reset-et csinálok az megoldja ezt a gondom, eltúnik a superuser app?
2,Ha mondjuk meghagyom ezt a SUPERUSER-es root-ot és kijőnne mondjuk a 4.2 android frissítés rá, akkor ettől függetlenül símán engedi frissíteni vagy bekavar valamit?
Bocs, ha kissé gügye a kérdés, de nem vagyok egy guru -
nagymedve970
tag
Azt valaki megtudná mondani hogyan tudom törölni a SUPERUSER-t. Mivel rendszer alkalmazásnak veszi ezért nem engedi törölni, pedig nem gyárilag van rajta, hanem utólag telepített és így beépült ez a kis rohadék
. Egy totál hard reset oldaná meg csak, vagy egyáltalán megoldás lenne az rá?
Előre is köszönöm, ha valaki tudna ebben segíteni. -
-
nagymedve970
tag
Megérdemled
Idézet a Mobilaréna tesztből:
"Samsung Galaxy Mega 6.3 - a tepsik királya
A könnyen lefejthető hátlap alatt méretes akkumulátor lakik. Azonban a 3200 mAh-s kapacitás egy kicsit csalódás, hiszen csak egy kevéssel erősebb a Note II-ben található telepnél. Ott erősebb a hardver, itt viszont jóval nagyobb a kijelző, ami ráadásul nem AMOLED."Mitől is király?! Hiszen még az elődjét sem tudja lekörözni! A nagobb mérettől és a csillogó külsőtől?! Ez számomra már nevetséges!
Az a gyanúm másokkal egyetemben is, hogy a Samsungnak kezd leáldozni. Vagy pénzük vagy megfelelő szakembereik nincsenek a kellő fejlesztéshez és némi külsőséggel (úgy is mondhatnám:paraszt vakítással) próbálkozik. Ha már a külsőről beszélünk, jópár éve felvették ezt a jellegzetes formát és azóta nem tágítana tőle, és még, ha hárdveresen jók is lennének, akkor is ráunának az emberek, de sajnos hardverben sem virít amikor az elődjét sem éri utól!
Most biztos elfogultnak tartanak sokan, de azért mert nem írom itt ki az eddig használt telefon tipusaimat, attól még elég sok megfordult a használatomban és Kínai ide vagy oda; a MATE az első amelyikkel semmi gondom nincs és tökéletesen megbízhatóan teszi a dolgát minden téren. Arról nem beszélve, hogy aktív kétnapos használat után is még van szufla benne ja és mind ez a legnagyobb teljesítményre állítva.
Elnézést, ha valakinek is beletiportam a lelkivilágába nem ez volt a szándékom, csak már nagyon elegem van a sok csillogó selejtből és ezzel szerintem sokan vagyunk így. -
nagymedve970
tag
-
nagymedve970
tag
Nem nagyon értem, hogy miről is beszélsz; én a Huawei Ascend Mate-ről beszéltem. Most raktam át a tegnap készült videóimat gépre és egy 22" FULL HD monitoron néztem meg s nekem semmi bajom nincs vele. Ha ez Mate amiről beszélsz, akkor ez elég fura. Szerintem senkinek ilyen gondja nincs aki szolgáltatónál vette meg.
Nem valami klónt kaptál sárga nagy testvértől?...vagy esetleg a felbontásod nincs beállítva HD értékre.
-
nagymedve970
tag
válasz
eladogeppc #984 üzenetére
Hardveres hiba nálam még nem volt s szerintem másnál sem hiszem, hogy lett volna valami gond.
Hogy a p_csöd méretét mivel kompenzálod az a te dolgod.
A GPS itt is ilyen gyors bár ez navi program függő is, "Igor" szerintem egy kicsit lassabban kapcsol mint a másik három, de nem jelentős a lemaradás, talán csak a bútolás miatt tűnik úgy. A kedvedért most kipróbáltam a lakáson belüli navi használatot. Nagyjából a lakás közepére mentem (10. emeleti 3 szobás nagy lakás, tehát elég messze vannak az ablakok) és ott kapcsoltam be a GPS antennát és a navi programokat, de semmi változás. Minden ugyan úgy gyorsan és tökéletesen működik, akár az utcán lennék.
A 3D gyorsító nekem hibátlanul működik, de ez a realracing 3 amit említettél ez mindenhol vacakol. Én is kipróbáltam anno, de szerintem a játék készítői nagyon túl lőttek vele a célon. Bár nem vagyok ebben szakember, de vagy hibásan csinálták meg vagy amire inkább gondolok, hogy túl nagy hárdver igény van hozzá állítva, arról nem is beszélve, hogy az akkut is nagyon zabálja. Ahogy nézegettem sok teszter (bár inkább fika gyárosnak nevezném ezeket) előszeretettel használja bemutató videókon, utána meg fikázza a kütyüket. Nem csak ez a realracing 3 létezik. Gondolom vannak még talán ennél színvonalasabb game-ek is amik szépen futnak, bár nálam nem a játék az első.
A felülettel sincs semmi gond, ha ilyen hardverrel akadna az elég szégyen lenne. Minden sima gördülékeny.
Idézlek:"Video Yes, 1080p@30fps, check quality"-ez azt jelenti, hogy letudja játszani a Full HD-t, de a kamera csak HD-ben (1280*720) tud rögzíteni.
Most viszont én is megkérdezném tőled, hogy a mióta használod a "G"-t és volt vele valami gondod, akár hárdveresen vagy szoftveresen, vagy csak az akku kevés?
Ja a Mate akkujáról még egy mondat:Ha nem nyüstölöm annyit, (ami elég ritka) akkor három napig is bírja az akku. Ilyenkór napi 1.5-2 óra telefon beszélgetés, folyamatos Wifi kapcsolat, némi email és némi "bügyürgetés" van benne.
-
nagymedve970
tag
válasz
eladogeppc #980 üzenetére
Most néztem egy kicsit utána az Optimus G-nek és azt hiszem kicsit nehéz válaszolni, mert elég jónak tűnik és a kapott infók alapján adódik egy pár Pro és Kontra, de ezeket neked kellene mérlegelni, hogy tudod e vállalni. Ajánlom inkább, hogy olvasd végig a topikot és szerintem sok mindenre választ kapsz és, ha módod van, akkor hozz össze egy személyes találkozót is a Mate-el és ismerkedj vele.
Azért, hogy adjak némi választ a hirtelen feltett pár kérdésedre; a mérete lényegesen nagyobb mint a "G"-nek (többek közt ezért is fontos a személyes találka).
A kamera itt csak 8 MP (de az valós), videót is csak HD-t tud mig a "G" ha jól láttam Full HD-s viszont mindettől független nagyon szépen dolgozik a kamera szép képeket csinál és élvezhető minőségű videókat. Éppen tegnap használtam is videóra a hegyi túrázásnál és nagyon jó lett.
Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy ezek csak telefonok extra funkciókkal! Nem szabad elvárni hogy olyan szintű filmezést tudjon, mint egy profi kamera vagy olyan fotókat készítsen mint egy full frame-es fényképező gép.
Az én magán véleményem az, (bár most ezzel a Mate ellen fogok egy kicsit szólni) hogy ha a "G"-nek az akkuja normálisan kibírja az egy napot rendes nyüstölés mellett, hardveresen, szoftveresen rendesen működik, nem kell folyamatosan szervízbe hordani, mókolgatni, akkor én bizony megtartanám, mert elég korrekt és szép megjelenésű ketyerének tűnik. -
nagymedve970
tag
válasz
lexter00 #976 üzenetére
Láttam kaptál már választ, de ha nem haragszol, akkor még annyit hozzá tennék, hogy valami nem attól rossz mert Kínai. Sajnos az tény, hogy sok olcsó szeméttel árasztották el a világot többek között, de hála istennek van ennek bőven ellen példája is, csak hogy egy kicsit a témától eltérő dolgot említsek a fotós termékek. Túlnyomó részét Kína gyártja és ott is van már 20.000Ft-ért kis digitális gép, de gyártanak olyan objektíveket is amik 2 millió Ft felett van az ára és itt ne gondolj csillagász távcső méretekre, nem az, csak spéci cucc.
-
nagymedve970
tag
válasz
lexter00 #966 üzenetére
Látom igazi hitetlen gyaur vagy. (Már megbocsáss ezért a szó fordulatért.)
Hogy nem hiszel a gyári leírásoknak és teszteknek azt még meg is értem, de hogy a nekünk a felhasználóknak sem akarsz hinni...! Hidd el mi nem azért írjuk itt le a sok jót, mert a gyártó forgalmát akarnánk növelni, hanem azért, mert ez tényleg ilyen jó. Én személy szerint nem tudok semmi rosszat mondani rá, ellenben más gyártók telefonjaival kapcsolatban már... -
nagymedve970
tag
Á dehogy! Csak használod és mikor gatya lesz az akku eldobod a telót
!
Hát miért ne lehetne cserélni benne akkut?! Persze, hogy lehet, de ezt lehetőleg bízd szakemberre, mert nem egyszerű. Ha jól emlékszem valaki osztott is meg erről képet itt a topikban.
Csak azt nem értem, miért akarsz máris akkut cserélni?! Feltételezem, hogy még a telót sem vetted még és te máris szednéd szét.
Ha meglesz a ketyeréd, garantálom, hogy jó ideig ezzel a kérdéssel nem kell foglalkoznod. -
nagymedve970
tag
Nem mondanám, hogy othon vagyok a navi témában inkább úgy fejezném ki magam, hogy tág az érdeklődési köröm.
Melyiket ajánlanám és miért? Egyiket sem. Saját érdekedben azt mondom, hogy bátran próbáld ki őket és az első furcsaságnál ne add fel, próbálgasd tovább. Sajnos a köztudatban az a bizonyos három betűs (Ez vicc. Tisztára úgy csinálok már mint a H.P-ben, hogy nem szabad kimondani Valdemort nevét) van nagyon elterjedve és a felhasználók nagy része itt meg is ragadt, én igyekszem tovább lépni, de ez mindenkinek saját döntése kell, hogy legyen.
-
nagymedve970
tag
válasz
#71562240 #923 üzenetére
" Talán vannak egyes telefonok, amelyek "gyárilag" is törődnek a magyar SMS-ezők érdekeivel, de ez gondolom ritka lehet. (Kíváncsi lennék, hogy zajlik ez a kínaiaknál, koreaiaknál...)"
Köszönöm a választ. Én inkább úgy mondanám, hogy régen voltak olyan telók.
A kínaira én is kíváncsi lennék. Részben nézegettem is de a nyelv átállítása után nem mertem ellépkedni onnan, mert féltem, hogy a pálcika rajzoknál eltévedek és nem tudom majd vissza állítani -
nagymedve970
tag
-
nagymedve970
tag
Bakker! Eddig erre én sem figyeltem, bár nem vagyok nagy SMS-ező, de most megnéztem és pl. egy hosszú "ú" beírása után a 160 karakterből marad 69. Ezután már bármennyi hosszú ékezetes karaktert írhatok, csak egyesével számol vissza. De MIÉRT!!!!!!
Van erre valami ellenszer? -
nagymedve970
tag
Valaki tudna segíteni?!
Van egy másik ketyere amin siagonen mod van és nem rendelkezik rádióval, de jó lenne bele.
Ezt hogy lehetne megoldani (lehetőleg egyszerűen)? Ja és ne internetes rádió legyen, hanem a hagyományos.Előre is köszönöm a segítséget. -
nagymedve970
tag
válasz
Gutenberger #888 üzenetére
Most néztem meg a papírjait és a neten is és ezek szerint tényleg így van a SAR érték.
Hiába, a Mate at Mate
-
-
nagymedve970
tag
-
nagymedve970
tag
Ezzel a kis progival meglehet csinálni, hogy a hívot-hívó fél képe legyen a teljes képernyőn HD-ba.
http://torrent.eval.hu/torrent/Full%20Screen%20Caller%20ID%20PRO%20v9.5.3.Full/8417963
-
nagymedve970
tag
Szia!
Mappákat úgy tudsz létre hozni, hogy egyik ikont bele húzod a másikba és máris mappa lesz és át is nevezheted.
A filmnél nem lehet, hogy esetleg a teló memóriájába akartad véletlenül tenni? Akkor eltudom képzelni ezt a hibát.
Nekem 16 Gb-os kártya van és most is közel 6 Gb a film rajta, de már tettem fel régebben DVD formátumot is, közel 4,5 Gb volt és gond nélkül felment és lejátszotta. Viszont én csak símán adatkábelen másoltam Hisuit nélkül.
Próbáld ki így is. -
-
nagymedve970
tag
válasz
DanQuijote #835 üzenetére
Köszönöm majd megnézem egy teszt alanynál:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest