Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Neonflake
tag
Mivel vannak béta 4.2-es SW-k, azt szerintem meg fogja kapni idővel. Jogos, hogy valószínű az új készülékekre fognak összpontosítani. Ha a P1-esből indulok ki, a 4.4-es SW sem lehetetlen. Szerencsére a B221-es jól össze van rakva, nagy hátrányunk nem származik a történésekből. Bizakodóan állok a P6 és Mate Xda-n belüli összevonásához is, nagyon nem leszünk lemaradva.
A Mate a P6 láz előtt érkezett, kevesen birtokolják, első Huawei phablet, ez vele járó dolog. Ha kinyitják a bootloadert, ami szerintem idővel meg is fog történni, előrébb leszünk. Személy szerinti véleményem, hogy drasztikus változást, egy Android verzió váltás nem fog eredményezni a K3V2 chipset ideje lassan lejár. Ettől független egy gyors, minőségi és nagyon jó üzemidejű készüléket birtoklunk, remek multimédiás képességekkel, egyedül játék fronton nem virítunk.
-
Gabi 8906
senior tag
Köszönöm a választ!
Az nagyon jó akkuidő. Nekem pl még semmilyen Androidos teloval nem sikerült olyan hosszú kijelző használati időt elérnem 1 töltéssel.
Ascend Mate, meg G2 között vacillálok..
(Bár az fura hogy a G2-őt valamiért visszarendelte a Telenor az újhelyi üzletből..) -
-
Neonflake
tag
Quadrant: 5203, Antutu: 16105. A felület olyan mint a P6-osé, biztonsági funkciókat is megkapta. Floating Youtube már nem bugos és a Utorrent is jó külső SD-re. Wifi stabilabb, rendszer folyamatosabb. Arcfilesmerés alapú képernyőnyitás van. Hangerő codec mappa törlésével pöpec. Eddig bejött
-
storm4
aktív tag
Üdv!
Nem akarom megbántani a hazai forgalmazót,aki a szállítási időt tekintve szerintem Kínából rendeli a terméket és "jelentős" haszonnal adja tovább.
Egy kis keresés és szerintem fele áron hozzá lehet jutni szebbnél szebb tokokhoz: [link]
bár a szállítás itt is lehet 2-4 hét.
Bocsánat az off-ért -
dauphin
aktív tag
Ezt egyelőre felejtsd el! Eddig bárhol kerestem nem kaptam, annyival szúrták ki a szemem, hogy mivel nagyon új típusról van szó, talán 1-2 hónap múlva nézzek vissza!
Nevetséges! Én is a személyes vásárlás híve vagyok, de most esélyem nem volt erre! És a Telenor-t sem értem ebben a témában, mi az, hogy nem kínálnak hozzá legalább egy alternatívát tokból és képernyővédő fóliából?! Mert nem tudnak hozzá adni! Milyen kereskedő az ilyen? Én is külföldről (Hong-Kong) hozattam a tokot, ami jelenleg a tepsimen van.
-
-
Neonflake
tag
Na ehhez gratula
Nekem abszolút pozitívak az élmények, főleg a Google+ frissìtése, hogy megoldódott, meg szerintem gyorsabb a rendszer és jobb az érintő pontossàga. A Cpu Spy amit én is hasznàlok ilyenkor nagyon hasznos ha hirtelen merülsz, valami hàttérprogi jàratja a procit, ki kell szűrni. Örülök, hogy mint Telenoros Mate tulaj neked is sikerült, így màr nem lesz kétség ha kijön valami friss, nektek is menni fog. Mostmár csak a root hiányzik de azt én még nem igénylem
Majd ha esetleg a Cyanogenmod csapat ràtér a készülékre vagy valaki kernelt hekkel.
Most nézem a képeden az egyéni verziót, ez az egyetlen eltérés. Ez tartalmazhatja a hálózàrat, meg az orszàgfüggő dolgokat (pl. NFC). De ez jó, hogy az szoftverfüggetlen, így egyszerűbb updatelni mindenkinek, nem beszélve arról, hogy nem kapsz előre telepítve a szolgàltatótol ezt-azt.
-
Neonflake
tag
Jó a hozzààllàs
Tényleg csak akkor érdemes ha szükséges. Részemről a kívàncsisàg hajt, ezt nem növöm ki
Elvileg gyàri hivatalos ROM telepitése soràn nehéz téglàzni, persze nem illő frissités közben àramtalanìtani a készüléket az okozhat komoly gondokat. Két fajta ROM van itt ami szóba jöhet: B113 ami a méretéből adódóan teljes verziós ez kitörli az alkalmazàsokat, beàllìtàsokat, úgymond gyàri állapotba àll a készülék. Ilyenkor a belső/külső SD kàrtya tartalma nem törlődik. A B217 egy frissités a B113-ra, ez semmilyen adatot beàllítást nem töröl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Tőzsde és gazdaság
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- BestBuy topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest