- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szulita28
senior tag
válasz
Brockey #1378 üzenetére
Szerintem rosszul logikáztál (mint ahogy én is
). Nekem ugyan nem Mate-m van, de ezt a beállítást én is megtaláltam. Nyomtam is volna a "Soha"-ra, ha nem lenne zárójelben mögötte a "Növeli az adatforgalmat". Mert ha lekapcsol a wifiről, és van mobilneted, akkor azon valóban növeli ilyen esetben. Ergo a "Mindig" legyen pipálva, ők fordítva logikáztak.
Ha ezután sem szűnik a probléma, akkor más gebasz van (hw-s esetleg).
Nekem korábban Blade-en, vagy talán az Ace-en volt olyan, h mobilneten mindig jöttek a géméles levelek, wifin nem frissített. De nem tudom, miért. -
Szulita28
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy ilyet beszerezni, csak épp nem nagyon találok sehol. "Normális" boltban hol lehet venni? Ill. a Telenoros változat még mindig gyárilag függetlenül jön ki, vagy már korlátozzák?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest